♥haftalık kilo verme yarışması♥

Iyi yapmissin canim kilo cok ilerlemeden dur demek cok onemli, amaann 4 kilo degil mi nolacak verirsin diyenler hep düşman:)
Baya istikrarli gittim ben sporla da destekleyince sarkmam da olmadi şükür. Sende sporu düşünmekle cok iyi yapmissin çünkü bazen kas oranin artip kilo almisim gibi dusunebiliyorux ama aslinda görüntüde kilo verilmis gibi duruyor.
Sen nerelisin canim nerede calisiyorsun

canım bende yenıyım..maşallh çok guzel vermışsın kılonu azmını tebrık ederım..
hakkaride degılsın demi şimdi..
bende muş tayım..eşimin işi nedenıyle.2 yıl hazıranda doluyor bızım.kısmetse yaza taşınıyoruz

ama ben 7 gün yaptım

Yok canim degilim yasaktan dolayi egitime ara verildi bizim nasip olursa haftaya cagiracaklar galiba.
Sizin bitmis dogu gorevi bakalim ben ne zaman gidebilcem 3 yil oldu bende geleli canim.
Seneye doluyor dogu gorevim

bu arada benımde kıyafetlerım bol gelmeye başladı..2-3 pantolona gırdım çok şukur.benım 55 kılodayken olan tüm kıyafetlerım duruyo.bende tam aksıne kılo verırısem çok kıyafetım olacak :)) 3 pantolon 3-4 tişört içine gırdım.şöyle bi 59 olsam tümüne gırerım artık inşallh :)

Yok canim degilim yasaktan dolayi egitime ara verildi bizim nasip olursa haftaya cagiracaklar galiba.
Sizin bitmis dogu gorevi bakalim ben ne zaman gidebilcem 3 yil oldu bende geleli canim.
Seneye doluyor dogu gorevim
herşey yoluna gırmışmıde çagırıyolar sizi rabbim yardım etsın herkese.dogu batı ayrımı kalmadı artık..evet ya bizim 2-3 ayımız kaldı..ben koli yapmaya başladım yavaştan.kışlıkları kaldırıyorum.ramazanda bişeye dokunamam o yuzden biraz toplayım dıyorum

Operasyon gecen hafta bitti canim simdi ev aramasi yapiliyo
Malesef canim bati dogu guney kuzey her yerden korkar olduk rahatca sokakta bile yuruyemiyoruz artik
Iyi yapiyorsun canim halsiz oluyo insan oruclu oruclu

Afiyet olsun şekerim bana hiç yazmıyorsun beğeniyorsun mesajlarımı ama

Ayni kiyafetlerle ayni pozu ver bence canim.
Hani yan durmussan yine yan dur, bacagini hangi şekle soktuysan oyle yap
Bu benim fikrim tabikiiii
öyle yapcam canım karar verdim

canımcım bu hafta 350 sayı ip atlıcaz ya. 1 gün +50 atlıcaksın. tamam mı

ama ben 7 gün yaptım
evet canım bildirim geç geldi ya ondan o mesajda öyle oldu. ama sen haftada 7 gün yaparak en çok spor yapan sensin arkandan da abcde_123 1. liği paylaşın kardeş kardeş

Pazar 7839 adım
Pazartesi 7358 adım
GonulSenligim
maşallah canım ,kaydettim

Operasyon gecen hafta bitti canim simdi ev aramasi yapiliyo
Malesef canim bati dogu guney kuzey her yerden korkar olduk rahatca sokakta bile yuruyemiyoruz artik
Iyi yapiyorsun canim halsiz oluyo insan oruclu oruclu
sanada Allah kolaylık versın canım..

gecmiş olsun canım ya.bu havalardan bende bı grıp oluyom ertesı gun bişeyım yok bende beni anlamadım.ilaç içerek ıyı etmışsın.afiyet olsun sana

hıı tamam efenım..atlarım..kız sende sbeden gıbı akşamı beklesene 1.ci için.peki 1.ligi paylaşıyom

afıyet olsun.öglen ara ögun gibi olmuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…