Iyi yapmissin canim kilo cok ilerlemeden dur demek cok onemli, amaann 4 kilo degil mi nolacak verirsin diyenler hep düşman:)40 kilo muuuuuuuMAŞALLAH diyim canım
o dönemlerinde burada olup buna şahit olmak isterdim
gerçekten maşallah süper bir azim ve eminim ki muhteşem bi değişim olmuştur.
Ben de 28 29 yaşlarımdayım
Devlet memuruyum eski bir ücretli öğretmenim
3 Yıllık evliyim
henüz çocuğum yok
61 i gördükten sonra bu ben olamam dedim ve diyete karar verdim4 ocakta
şu anda 54 55 dolaylarında gidip geliyorum
aslında hedefim 46 olup, hamile kalıp rahat bi hamilelik geçirmekti ama pes ettim diyebilirim
sıkıldım sanırım
şimdi spora sardım
biraz sıkılaşmak istiyorum
sonrasında yine görüntüden memnun kalmazsam ara ara diyet yaparak düzene girmek istiyorum
Böyle
Yok kiz sana öyle geliyor o bende 65 old galiba diyordum meger ayni duruyomusumben ayağa kalkıncaya kadar 100 kilo olucam bence
kuzum ama çarşambadan beri ayağa kalmadım nerdeyse. annemler de kemiklerin güçlensin ayağına ağzıma zorla sokuyo :))Yok kiz sana öyle geliyor o bende 65 old galiba diyordum meger ayni duruyomusum
canım bende yenıyım..maşallh çok guzel vermışsın kılonu azmını tebrık ederım..Ayy yazmissin canim bende arkadasa seni sormustum:))
Ben kendimden bahsedeyim azicik dicem ama biraz uzun yazabilirim yazmayi seviyorum:))
Izmir Manisa karisimiyim sinif ogretmeniyim Hakkaride gorev yapiyorum. Meslegimi de ulkemin dogusunu da batisini da cok seviyorum. Ki gitmek icin gun saymamdan belli:)
Sozluyum düğün ufukta yok şimdilik.
8,9 ayda 40 kilo verdim 99 dan once 59 a sonra 55,56 ya düştüm.
1 yildir kilomu koruyorum.
Yaşım 27 bu arada.
Oyle işte:))
ama ben 7 gün yaptımSPOR TABLOMUZUN GÜZELLERİNİ DE Bİ İFŞA EDELİM Mİ O ZAMAN
07papatya 5 gün spor yapmış. hafta sonu bildirimi yok.
@lollapolusa 5 gün spor yapılmış.
@ElifAlperMehmet 4 gün spor yapılmış. (cuma bildirimi eksik )
sbeden 3 gün spor yapılmış.
@fiyonkbayan 3 gün spor yapılmış. ( hafta sonu bildirimini görmedim )
abcde_123 6 gün spor yapılmış.
GonulSenligim 5 gün spor yapılmış.
@beyaz lotus 1 gün spor yapılmış ( bildirim yapılmamış)
EVET KIZLAR TABLO KRİTİĞİ BUDUR.
GÖRDÜĞÜNÜZ ÜZERE BİRİNCİMİZ BELLİabcde_123 TEBRİKLER ŞEKERİM
BİLDİRİMLERİ ÇOK FAZLA AKSATANLARI SPOR TABLOSUNDAN TEPİKLİCEM ONA GÖRE.
AYRICA HAFTADA EN AZ 3 GÜN SPOR YAPILMALI. DAHA AŞAĞISI KABUL EDİLMEYECEK.
Yok canim degilim yasaktan dolayi egitime ara verildi bizim nasip olursa haftaya cagiracaklar galiba.canım bende yenıyım..maşallh çok guzel vermışsın kılonu azmını tebrık ederım..
hakkaride degılsın demi şimdi..
bende muş tayım..eşimin işi nedenıyle.2 yıl hazıranda doluyor bızım.kısmetse yaza taşınıyoruz
Oyy annelerimiz yaa rabbim onlari hic uzmesin gam keder vermesin nasil da dusunuyorlar bizi kac yasinda olursak olalimkuzum ama çarşambadan beri ayağa kalmadım nerdeyse. annemler de kemiklerin güçlensin ayağına ağzıma zorla sokuyo :))
herşey yoluna gırmışmıde çagırıyolar siziYok canim degilim yasaktan dolayi egitime ara verildi bizim nasip olursa haftaya cagiracaklar galiba.
Sizin bitmis dogu gorevi bakalim ben ne zaman gidebilcem 3 yil oldu bende geleli canim.
Seneye doluyor dogu gorevim
Operasyon gecen hafta bitti canim simdi ev aramasi yapiliyoherşey yoluna gırmışmıde çagırıyolar sizirabbim yardım etsın herkese.dogu batı ayrımı kalmadı artık..evet ya bizim 2-3 ayımız kaldı..ben koli yapmaya başladım yavaştan.kışlıkları kaldırıyorum.ramazanda bişeye dokunamam o yuzden biraz toplayım dıyorum
Afiyet olsun şekerim bana hiç yazmıyorsun beğeniyorsun mesajlarımı amaSabah peynir-domates-salatalık-5 zeytin
Öğlen 1 kase cacık 4 zeytin biraz ara öğün gibi oldu hastayım ya canım istemedi ama açım şimdi gidip çorba yapıp yiycem
Bu arada 1 tane aferin içtim ağrılarım yok oldu gözüm açıldı çok şükür
İyoyimm :)) sinavlarim basladi onalara calisiyorumm :) sen nasilsin?aaabayanbaloncuk gelmiş,ama biz yoktuk, nasılsın bakalım?nasıl gidiyor okul?
öyle yapcam canım karar verdimAyni kiyafetlerle ayni pozu ver bence canim.
Hani yan durmussan yine yan dur, bacagini hangi şekle soktuysan oyle yap
Bu benim fikrim tabikiiii
canımcım bu hafta 350 sayı ip atlıcaz ya. 1 gün +50 atlıcaksın. tamam mıişlerimi hallettım geldim şükür..ev eve benzedi :))
GonulSenligim söyle kız cezamı..belkı toptan ederım ama çok yoruldum.
hafta sonu misafırlerle çok kaçırdım..üzüldüm durdum.çok yorgun yattım 2 gün.ipi atlayacak bi türlü fırsatım olmadı..
evet canım bildirim geç geldi ya ondan o mesajda öyle oldu. ama sen haftada 7 gün yaparak en çok spor yapan sensin arkandan daama ben 7 gün yaptım
maşallah canım ,kaydettim
sanada Allah kolaylık versın canım..Operasyon gecen hafta bitti canim simdi ev aramasi yapiliyo
Malesef canim bati dogu guney kuzey her yerden korkar olduk rahatca sokakta bile yuruyemiyoruz artik
Iyi yapiyorsun canim halsiz oluyo insan oruclu oruclu
gecmiş olsun canım ya.bu havalardan bende bı grıp oluyom ertesı gun bişeyım yok bende beni anlamadımSabah peynir-domates-salatalık-5 zeytin
Öğlen 1 kase cacık 4 zeytin biraz ara öğün gibi oldu hastayım ya canım istemedi ama açım şimdi gidip çorba yapıp yiycem
Bu arada 1 tane aferin içtim ağrılarım yok oldu gözüm açıldı çok şükür
hıı tamam efenım..atlarım..kız sende sbeden gıbı akşamı beklesene 1.ci içinöyle yapcam canım karar verdim
canımcım bu hafta 350 sayı ip atlıcaz ya. 1 gün +50 atlıcaksın. tamam mı
evet canım bildirim geç geldi ya ondan o mesajda öyle oldu. ama sen haftada 7 gün yaparak en çok spor yapan sensin arkandan daabcde_123 1. liği paylaşın kardeş kardeş
maşallah canım ,kaydettim
afıyet olsun.öglen ara ögun gibi olmuş :)Sabah = 2 haşlanmış yumurta + peynir + şekersiz çay + yarım poğaça ( patatesli)
Öğle= 8 adet badem + çakıl çikolata (20 adet)
Akşam= kabak yemeği ( 1,5 porsiyon )
yeşil çay ( demleme )
Gece = ayran
pazartesi kalori =943nehirnil111
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?