canim ya unuttum sen dedin diye icecektim amaooo
kolay gelsin,bol bol adım at ta gel bakalım,gelincede ılık tarçınlı sütünü iç ohh miss
bende iki gündür 7 bin küsür adim atıyorum. bebek arabasiyla pek yorucu ama dayanacam.sirtim agridi bugun pes yok. zayiflik dinclik hafiflik sekerimevet canım sporsuz gitmiyo ama ne zaman yaparsam ertesi gün bildiğin pelt oluyorum
bende diyorum ki ay ne güzel @ElifAlperMehmet te gelenleri karşılıyorevet farkedip aşağı yazdım sonra işteaçamamışım kendimi bende diyorum ne çok giren olmuş 2 gün boş bıraktım
canım Allah sabırlar versin esinin yardimcisi olsun insallah ve tum askerlerimizinsbeden kizlar esim bu hafta sonu askere gitcek insallah stresten diyet yapmak yerine daha cok yemege basladim 102.3 oldm bu aralar cok yogunum o yuzdn msj yazamiyorm
Sagol canim toplam 12 ay surcek Rabbim tum askerlerimizin asker yakinlarinin yardimcisi olsunçabuk döner inşallah canım sıkma canını dikkat et senede kendine.
Allah razi olsun canim dualarinizi eksik etmeyincanım Allah sabırlar versin esinin yardimcisi olsun insallah ve tum askerlerimizin
hangi uygulama canım bende indiriyim. belki benim kidir yanlis .olan. 7 bin küsür adima vicdansiz 200 kalori yaktiniz diyorYaş kilo boy bilgisi girdiğim bir yer var ona göre hesaplıyor
canım çok güzel düşmüş kilon bayıldım ,tebrikler :)
anaaaamm begüüüşşşş gözlerim yuvalarından fışkırdı kızzzzmaşallah
oo bu hafta iyisin fıstık aman ha birakma 52 nin ucunu. bende 77 nin ucunu tutuyum devam edecem
evet sonunda kilo bildirimi faslına geçebildim.
duyduk duymadık demeyin ahali bildiriyorum
sbeden
geçen hafta = 53,8
bu hafta = 52,9
fark = -900
@nehirnil111begum75 miraycan84
sonunda 52 yi kıyısından ucundan yakaladım ahanda bırakmam
sabah ilik su icsende mi fayda etmiyorsbeden kilom 55,4
saymadım kaç gün oldu wc çıkamıyorum
rezil durumdayım resmen
karnım patlayacak gibi şiş
coook iddiali oldu bak doktorun ne dedigini unuttun heralde tatlımBen bi sahalara döneyim var yaaa hepinizi sollucam sporda:))
Cok mu iddiali oldu ne:))
insallah canim. gunes gözlüğüm yoktu dun aksama doğru aldık bi tane. o kadar zordu ki güneş beni yerken gözlerimi kismak yaslandiriyor bide gozlerim kızarıyordu. bir sürü sokaktan geçiyorum ruzgarla her sokağın tozu gozumdeydi umarim simdi daha iyi olacak gözlük kocaman :)Bence tam kararinda vermissin tatlim.
Istikrarli devam edersen yürüyüşlerine insallah hedefine de ulasirsin
gecmis olsun canım..gec kalmadin kalmadin Allah kolaylik versinkızlar gec kaldım biliyorum.benım kızın 23 nısan kutlaması bugundü..birde gösterıyı en son bunlar yaptı.bekle bekle.küçüümde hasta zaten çok yoruldum.eve 1 de geldık.hemen çocuklara yıyecek bışeyler hazırlayıp küçügü yenı uyuttum.inanın kahvaltı masam öylece duruyor..sabah 9 da cıkmıştık..bugunluk bi izin alayım evı bı toplayım.yemegımı edeyım.çok dagınık ev.
sbeden kilom 63
@DisiAnka cumartesı 1 saat yurudum..pazar 20 dk.bisiklet. surdum.başka zaman bulamadım.ayrıca ip atlayamadım maalesef.off..gelırm akşama ınşallh öptumm
canım gecen hafta hayatimin en kotu haftasiydi unutmusum..geçmişine baktim bilgilerini aldim.listeye ekledim seni 80 grubuna katilman icin 3 kilocuk versen tamamdırspor sart
Aranizdayim zaten
yiyemedim de ondan oldu canımmaşallah azmin elinden bişey kurtulmaz
az değil canim istikrarla devam ediyorsunSevgilisbeden gecen haftaki kilom 86.600 bu haftaki kilom 85.500 2 haftadir kacamaklarin dibine vuruyorum resmen kendime gelmem lazm bu hafta.az kilo veriyorum cunki bu sekilde
aynısı olsun, 1 tanecik taytı bırakıver dışarda sonra kaldırırsınkızlar bir de bir şey sorucam. ben 3 nisanda foto çekmiştim siyah tayt siyah askılı. şimdi before after için 3 mayısta tekrar çekicem ya aynı şeyleri mi giyip çekeyim. yoksa başka siyah tayt ve siyah askılı olur mu acaba. aynısı daha mı güzel belli eder acaba . o zaman çekindiğim kışlık tayttı çünkü de. ona göre onu kışlıklarla kaldırmayıp dışarda bırakcam.
deniz seninSabah peynir-domates-salatalık-5 zeytin
Öğlen 1 kase cacık 4 zeytin biraz ara öğün gibi oldu hastayım ya canım istemedi ama açım şimdi gidip çorba yapıp yiycem
Bu arada 1 tane aferin içtim ağrılarım yok oldu gözüm açıldı çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?