♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ben de bugünkü menümü yazayım,
Kahvaltı saat 10 da 1 dilim tam bugday ekmegi , 4 parmak peynir, 7 zeytin, domates, süt 1 bardak.
Öğle yok. Saat 3 te bir fincan sütlü kahve.
Akşam saat 17.30: 1 kase Çilekli yoğurt, 3 çilek ve 4 tepeleme kaşık yoğurt ile yapılmış.
Saat 18. 30 da canım cekti biraz eski kaşar ve tulum peyniri tirtikladim. Çok değil ama 2 parmak boğumu kadar tulum, 2 parmak kadar eski kaşar.
Bugün spor yapmadım hiç canım istemiyor miskinligim üzerimde. Spor yarın yaparım zaten sadece yürüyüş yapıcam bu hafta koşu yok. Bi de egzersiz yaparım tabii zorlamadan.

Himmm:))
Hadi kendinden bahset de tanisalim madem taniyinca bi.seyleri bilince daha iyi muhabbet ediyorum da:))
canım ben gireli 2 ay oldu işte. ev hanımıyım evde çalışıyorum tabi bilgisayar başında oturunca kilo almak kaçınılmaz. temmuzda düğünümüz var benim değil bir akrabamın o nedenle kilo vermeye çalışıyorum. ama verdimmi yoooo nerde o günler

oy maşşallah veriliyo yani. sen neler yaptın canım kilo vermek için güzel vermişsin.

iyi geceler canlarım bugünlük menüm ve sporumu veriyim
sabah yok. sadece bir bardak su, iki bardak bitki çayı, bir bardak şekersiz nescafe
öğlen: yarım kase semizotlu cacık bir iki lokma da eşimin yumurtasından aldım.
akşam üç köfte kadar tavuk göğüs haşlama. yarım kase cacık
ne ara yedim bilmiyorum ama yediğimi hatırlıyorum gün içinde bir tane az şekerli nescafe ve bir tatlı kaşığı çokokrem yedim.
toplam 274 kcal.
sporum 45 dk. pilates, 15 dk bacak ezgersizleri bir saat hafif tempo yürüyüş nehirnil111 GonulSenligim

Ay bundan sonra ben de öyle yapayım kıs ne bilim heyecan yaptım

GonulSenligim spor yapamafım
Çpk halsizdim bugün.adetliyim
Halsizlik varsa yapma canım daha kötü olur.

Iııı şey doğru mu anladım ben. Tüm günkü kalorin mi 274

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…