ah ah ben bu oburlukla zor birinci olurumGeçen haftanın 1.cisi yine 1.ciliği elinden bırakmayan 5 gün 1.ci olarakGonulSenligim oldu tebrik ederim şekerim
Geçen hafta 2 gün 1.ci olarak arkasındanfiyonkbayan oldu
Evet kızlar sıra bizde artık
mavimli @almina_14 @begum75
Ben de temizliğe verdim kendimi yorgunluktan yemek yiycek halim kalmamıştı maalesef üşütmüşüm ama
kim ohuhuu yeni üyemisin??hiçte adımı değiştirdim deyip seni etiketlemediki senden haklısın :)) bak tanıyamadısbeden seni o @deniz3344 sbedencim
maşallah azmin elinden bişey kurtulmazKilo bildirimim.
Gecen hafta 79.400
Bu hafta 78.100
canım ben gireli 2 ay oldu işte. ev hanımıyım evde çalışıyorum tabi bilgisayar başında oturunca kilo almak kaçınılmaz. temmuzda düğünümüz var benim değil bir akrabamın o nedenle kilo vermeye çalışıyorum. ama verdimmi yoooo nerde o günlerHimmm:))
Hadi kendinden bahset de tanisalim madem taniyinca bi.seyleri bilince daha iyi muhabbet ediyorum da:))
oy maşşallahAyy yazmissin canim bende arkadasa seni sormustum:))
Ben kendimden bahsedeyim azicik dicem ama biraz uzun yazabilirim yazmayi seviyorum:))
Izmir Manisa karisimiyim sinif ogretmeniyim Hakkaride gorev yapiyorum. Meslegimi de ulkemin dogusunu da batisini da cok seviyorum. Ki gitmek icin gun saymamdan belli:)
Sozluyum düğün ufukta yok şimdilik.
8,9 ayda 40 kilo verdim 99 dan once 59 a sonra 55,56 ya düştüm.
1 yildir kilomu koruyorum.
Yaşım 27 bu arada.
Oyle işte:))
çabuk döner inşallah canım sıkma canını dikkat et senede kendine.sbeden kizlar esim bu hafta sonu askere gitcek insallah stresten diyet yapmak yerine daha cok yemege basladim 102.3 oldm bu aralar cok yogunum o yuzdn msj yazamiyorm
Ay bundan sonra ben de öyle yapayım kıs ne bilim heyecan yaptımsanada Allah kolaylık versın canım..
gecmiş olsun canım ya.bu havalardan bende bı grıp oluyom ertesı gun bişeyım yok bende beni anlamadım.ilaç içerek ıyı etmışsın.afiyet olsun sana
hıı tamam efenım..atlarım..kız sende sbeden gıbı akşamı beklesene 1.ci için.peki 1.ligi paylaşıyom
afıyet olsun.öglen ara ögun gibi olmuş :)
Halsizlik varsa yapma canım daha kötü olur.
Iııı şey doğru mu anladım ben. Tüm günkü kalorin mi 274iyi geceler canlarım bugünlük menüm ve sporumu veriyim
sabah yok. sadece bir bardak su, iki bardak bitki çayı, bir bardak şekersiz nescafe
öğlen: yarım kase semizotlu cacık bir iki lokma da eşimin yumurtasından aldım.
akşam üç köfte kadar tavuk göğüs haşlama. yarım kase cacık
ne ara yedim bilmiyorum ama yediğimi hatırlıyorum gün içinde bir tane az şekerli nescafe ve bir tatlı kaşığı çokokrem yedim.
toplam 274 kcal.
sporum 45 dk. pilates, 15 dk bacak ezgersizleri bir saat hafif tempo yürüyüşnehirnil111 GonulSenligim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?