- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Ben seni geçicemsbeden kilom 55,4
saymadım kaç gün oldu wc çıkamıyorum
rezil durumdayım resmen
karnım patlayacak gibi şiş
İyoyimm :)) sinavlarim basladi onalara calisiyorumm :) sen nasilsin?
Bu arada 1 haftadir aksam yemeklerinde ekmek yemegi biraktim :)) bazen oglenlerinde yemiyorum
Devamlı bi şekilde denemedim canım ılık su işinisabah ilik su icsende mi fayda etmiyor
Geç geç canım :)Ben seni geçicem
üzülme senle biz sondan birinci oluruzah ah ben bu oburlukla zor birinci olurum
ooo yaz geldi hala kaçamak diyon hala,olmadıSevgilisbeden gecen haftaki kilom 86.600 bu haftaki kilom 85.500 2 haftadir kacamaklarin dibine vuruyorum resmen kendime gelmem lazm bu hafta.az kilo veriyorum cunki bu sekilde
Kız ben de yazın başlıyorum çalışmaya bol su içip bol terliyor öyle veriyorum kilolarıben ayda 2 kilo verseydim şimdi 55 kiloydum, 2 kilo süper bence
ayrıcada havalara girmek yokdaha yaz gelmedi devam ediyoruz çalışmaya
274 kalorimi napın sen??zayıflıyacam diyemi yoksa hasta mısın? neden yemedin bişeyiyi geceler canlarım bugünlük menüm ve sporumu veriyim
sabah yok. sadece bir bardak su, iki bardak bitki çayı, bir bardak şekersiz nescafe
öğlen: yarım kase semizotlu cacık bir iki lokma da eşimin yumurtasından aldım.
akşam üç köfte kadar tavuk göğüs haşlama. yarım kase cacık
ne ara yedim bilmiyorum ama yediğimi hatırlıyorum gün içinde bir tane az şekerli nescafe ve bir tatlı kaşığı çokokrem yedim.
toplam 274 kcal.
sporum 45 dk. pilates, 15 dk bacak ezgersizleri bir saat hafif tempo yürüyüşnehirnil111 @DisiAnka
Not ettim canım çok iyi gidiyorsunSabah = 2 haşlanmış yumurta + peynir + şekersiz çay + yarım poğaça ( patatesli)
Öğle= 8 adet badem + çakıl çikolata (20 adet)
Akşam= kabak yemeği ( 1,5 porsiyon )
yeşil çay ( demleme )
Gece = ayran
pazartesi kalori =943nehirnil111
Pes etme canım seninde kalorilerin çok güzel neden olamayasın kiah ah ben bu oburlukla zor birinci olurum
Canım toplamında mı 274 kalori aldın yani bütün güniyi geceler canlarım bugünlük menüm ve sporumu veriyim
sabah yok. sadece bir bardak su, iki bardak bitki çayı, bir bardak şekersiz nescafe
öğlen: yarım kase semizotlu cacık bir iki lokma da eşimin yumurtasından aldım.
akşam üç köfte kadar tavuk göğüs haşlama. yarım kase cacık
ne ara yedim bilmiyorum ama yediğimi hatırlıyorum gün içinde bir tane az şekerli nescafe ve bir tatlı kaşığı çokokrem yedim.
toplam 274 kcal.
sporum 45 dk. pilates, 15 dk bacak ezgersizleri bir saat hafif tempo yürüyüşnehirnil111 @DisiAnka
nehirnil111 pazartesi 850 kalori canım.
Allah kavuştursun, hayırlı tezkereler dilerim,stress yapma,aksine kendine daha sıkı bir hedef koy, askerden gelene kadar çokk zayıflamış ol, seni tanıyamasın süpriz yap onasbeden kizlar esim bu hafta sonu askere gitcek insallah stresten diyet yapmak yerine daha cok yemege basladim 102.3 oldm bu aralar cok yogunum o yuzdn msj yazamiyorm
tarçın zayıflatmıyorda ,düzenli olarak tarçınlı süt, tarçınlı yoğurt yersen tatlı yeme isteğini kesiyorcanim ya unuttum sen dedin diye icecektim amaGeç geldim disardan. aksamda kayinbabam geldi. tarçın zayiflatiyormu
Devamlı bi şekilde denemedim canım ılık su işini
Geç geç canım :)
sorun yok :)
terlemek ne güzel bişey keşke banada nasip olsaKız ben de yazın başlıyorum çalışmaya bol su içip bol terliyor öyle veriyorum kiloları
hareketleri yavaş sakin yap, haldur huldur yaparsan kas yırtılmalarına bile sebep olur,dikkat etSabah; Yok (karnım şişti sabah tartıda + çıktım hiç canım istemedi)
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay demleme + 1 kupa ıhlamur
Öğle; 12:20- Yarım kasenin yarısı domates çorbası + 1 ad.tavuk şnitzel + 1 kase yeşil salata + 2 ad. fırında elma dilim patates - 251 kalori
Ara;13:40 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 19:15 - 1 ymk kaşığı kısır + yarım porsiyon patlıcan kızartması + 1 minik patates kızartması + 50 gr yoğurt - 318 kalori
Ara;20:00 - 80-90 gr dondurma - 198 kalori
Toplam kalori: 769
begum75 mavimli @DisiAnka bayan_balon fiyonkbayan
@DisiAnka kuzum spor yapamadım 20 dakika yürüyüş varÜst bacak kaslarımı zorladım mı ne yaptım anlamadım merdiven inerken ağlayacağım o derece sağ üst omuzdan eklem kısmı da çok ağrıyor spora başladım derken çürüğe çıktım iyi mi Bugün ufak ufak yeniden başlayacağım inşallah
Kıpraşma akşam oldu canım çok şükürılık suyu düzenli denemelisin, bugün nasıl varmı kıpraşma
Ben de bugünkü menümü yazayım,
Kahvaltı saat 10 da 1 dilim tam bugday ekmegi , 4 parmak peynir, 7 zeytin, domates, süt 1 bardak.
Öğle yok. Saat 3 te bir fincan sütlü kahve.
Akşam saat 17.30: 1 kase Çilekli yoğurt, 3 çilek ve 4 tepeleme kaşık yoğurt ile yapılmış.
Saat 18. 30 da canım cekti biraz eski kaşar ve tulum peyniri tirtikladim. Çok değil ama 2 parmak boğumu kadar tulum, 2 parmak kadar eski kaşar.
Bugün spor yapmadım hiç canım istemiyor miskinligim üzerimde. Spor yarın yaparım zaten sadece yürüyüş yapıcam bu hafta koşu yok. Bi de egzersiz yaparım tabii zorlamadan.
Yırttım mı Begüş ne yaptım çok saldırdım pazar günü yahareketleri yavaş sakin yap, haldur huldur yaparsan kas yırtılmalarına bile sebep olur,dikkat et
fazla zorlama işte, eğer bugün yaparken ağrın olursa bikaç gün ara ver dinlendir kaslarını, hatta krem varsa onla masaj yapYırttım mı Begüş ne yaptım çok saldırdım pazar günü ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?