♥haftalık kilo verme yarışması♥

İyoyimm :)) sinavlarim basladi onalara calisiyorumm :) sen nasilsin?
Bu arada 1 haftadir aksam yemeklerinde ekmek yemegi biraktim :)) bazen oglenlerinde yemiyorum

sana sınavlarında başarılar canım,ekmeği kesmen iyi olmuş TR ye döndüğünde kilo almış olma.
ben iyiyim kaplumbağa hızında kilo vermeye devam ediyorum,bir an önce gelde sende katıl yarışmaya

274 kalorimi napın sen??zayıflıyacam diyemi yoksa hasta mısın? neden yemedin bişey

Not ettim canım çok iyi gidiyorsun
ah ah ben bu oburlukla zor birinci olurum
Pes etme canım seninde kalorilerin çok güzel neden olamayasın ki
Canım toplamında mı 274 kalori aldın yani bütün günBende bugün ben 1.ci olurum herhalde diyordumÇok az yemişsin canım sağlıklı değil
nehirnil111 pazartesi 850 kalori canım.

Çok iyi canım not ettim

sbeden kizlar esim bu hafta sonu askere gitcek insallah stresten diyet yapmak yerine daha cok yemege basladim 102.3 oldm bu aralar cok yogunum o yuzdn msj yazamiyorm
Allah kavuştursun, hayırlı tezkereler dilerim,stress yapma,aksine kendine daha sıkı bir hedef koy, askerden gelene kadar çokk zayıflamış ol, seni tanıyamasın süpriz yap ona

Sabah; Yok (karnım şişti sabah tartıda + çıktım hiç canım istemedi)
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay demleme + 1 kupa ıhlamur
Öğle; 12:20- Yarım kasenin yarısı domates çorbası + 1 ad.tavuk şnitzel + 1 kase yeşil salata + 2 ad. fırında elma dilim patates - 251 kalori
Ara;13:40 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori

Akşam; 19:15 - 1 ymk kaşığı kısır + yarım porsiyon patlıcan kızartması + 1 minik patates kızartması + 50 gr yoğurt - 318 kalori
Ara;20:00 - 80-90 gr dondurma - 198 kalori

Toplam kalori: 769

begum75 mavimli @DisiAnka bayan_balon fiyonkbayan

@DisiAnka kuzum spor yapamadım 20 dakika yürüyüş var Üst bacak kaslarımı zorladım mı ne yaptım anlamadım merdiven inerken ağlayacağım o derecesağ üst omuzdan eklem kısmı da çok ağrıyor spora başladım derken çürüğe çıktım iyi mi Bugün ufak ufak yeniden başlayacağım inşallah

hareketleri yavaş sakin yap, haldur huldur yaparsan kas yırtılmalarına bile sebep olur,dikkat et

Canım işine karışmak gibi olmasın ama bu menü sağlıksız öğlen yemeğin yok akşam yemeğin yok yemek yemeden zayıflayamazsın güçsüz kalırsın kaslarından kaybedersin bu şekilde egzersiz yapma üzerinde miskinlik yok halsizlik varÖğlen sebzeni ya da et tavuğunu yemelisin yoğurdunu eksik etme mesela ara öğününde ye o meyveleri iç kahveni yine aynı şekildeAkşam hafif atlatmak istiyorsan hiç olmadı kereviz salatası ye brokoli haşla ye sebze yemeklerinden yarım porsiyon ye bunlar bile tok tutacaktır seni yumurta haşlaması tarçınlı süt bunları da deneyebilirsin çok az ve sağlıksız yiyorsun bu şekilde bir süre sonra sıkılacak ve diyeti bırakacaksın

dünkü menüm
sabah 1 haşlanmış yumurta
ara 2 tane çikolatalı badem
öğlen 2 dilim kepek ekmek arası peynir zeytim salatalık biber 1 bardak şeftali suyu
akşam somon balığı salata
ara çay 1 elma bir avuç erik
toplam 948 kalori
nehirnil111 begum75 @DisiAnka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…