♥haftalık kilo verme yarışması♥

sabah çok az,öğlen o meyva suyu olmasa daha süper,en güzeli akşam yemeğin

fazla zorlama işte, eğer bugün yaparken ağrın olursa bikaç gün ara ver dinlendir kaslarını, hatta krem varsa onla masaj yap
Bugün deneyeceğim evet olmazsa hafta sonu devam ederim ufak ufak o lastikler çember falan mı yaptı k i hiç yapmamıştım daha önceKarnım çok şiş ya lavaboya da çıkıyorum 60 kilolu karnım gibi hasta olacağım diye umut ediyorum yoksa + çıkıyorum tartıdaYok kuzum krem falan ama akşam herhangi bir krem süreyim yine de

Güzel menü canım akşamına bayıldım

Kızlaar kıyafetlerim üzerime olmuyor
pantolonlarım gömleklerim tişörtlerim hiç biri
yaa şimdi yeni kıyafet alıcak bir bütçemde yook
aayy sevinsem mi üzülsem mi bilemediim
Maalesef doğum sonrası işe başlayınca aynı sorunları yaşadım ama inat ettim almadım tam 2 yıl sonra en küçük beden pantolonumu giydim

Tabii ki canım geçen yaz bu kadar hırslı değildin mesela ben de tatile gidicez diye hırslanmış 15 günde 2 kilo vermiştim

274 kalorimi napın sen??zayıflıyacam diyemi yoksa hasta mısın? neden yemedin bişey
yok kız yedim yani ama acıkmadım dün zaten çok da moralim iyi değildi sabah canım istemedi. geri kalanı da normal yedim sadece akşam 6 dan sonra yemedim. o yüzden liste kabarmadı. sabah kahvaltısı da olsa 400-500 falan olurdu yani.

Canım toplamında mı 274 kalori aldın yani bütün günBende bugün ben 1.ci olurum herhalde diyordumÇok az yemişsin canım sağlıklı değil
aslında yememek için uğraşmadım nehir canım istemeyince karnım da acıkmadı. öyle halsizlik yorgunluk falan olmadı yani aynı normal halimdeydim. dün öyle oluverdi ama bugün daha düzgün yiycem

Dün öğlen ben de 1 kase cacık 3-4 zeytin yemiştim

Bazen işlerim oluyo okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyo biz genelde eleştiririz sen zaten mükemmel verdin ve öyle de gidiyorsun
Sen arada selam ver canım yine de
aslında yememek için uğraşmadım nehir canım istemeyince karnım da acıkmadı. öyle halsizlik yorgunluk falan olmadı yani aynı normal halimdeydim. dün öyle oluverdi ama bugün daha düzgün yiycem

Anladım canım yine de dikkat et bu sefer hızlı düşüp hızlı alma

sabah çok az,öğlen o meyva suyu olmasa daha süper,en güzeli akşam yemeğin
sabah geç kaldım sadece yumurtayı yiyebildim canım meyva suyunuda aslında yarım bardak içtim gerisini eşime verdim yutkunmak amaçlı yani içecek başka bişeyim yoku o an

sabah geç kaldım sadece yumurtayı yiyebildim canım meyva suyunuda aslında yarım bardak içtim gerisini eşime verdim yutkunmak amaçlı yani içecek başka bişeyim yoku o an
kız maşallah hazirana kadar hedef 60 haabide benim hedefe bak azcık hırs yapmam lazımgazlayın kızlar beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…