sabah çok az,öğlen o meyva suyu olmasa daha süper,en güzeli akşam yemeğindünkü menüm
sabah 1 haşlanmış yumurta
ara 2 tane çikolatalı badem
öğlen 2 dilim kepek ekmek arası peynir zeytim salatalık biber 1 bardak şeftali suyu
akşam somon balığı salata
ara çay 1 elma bir avuç erik
toplam 948 kalori
nehirnil111 begum75 @DisiAnka
Bugün deneyeceğim evet olmazsa hafta sonu devam ederim ufak ufak o lastikler çember falan mı yaptı k i hiç yapmamıştım daha öncefazla zorlama işte, eğer bugün yaparken ağrın olursa bikaç gün ara ver dinlendir kaslarını, hatta krem varsa onla masaj yap
dünkü menüm
sabah 1 haşlanmış yumurta
ara 2 tane çikolatalı badem
öğlen 2 dilim kepek ekmek arası peynir zeytim salatalık biber 1 bardak şeftali suyu
akşam somon balığı salata
ara çay 1 elma bir avuç erik
toplam 948 kalori
nehirnil111 begum75 @DisiAnka
Haydi bastırGünaydın Kızlar;
25.04.2016:55.50
26.04.2016: 55.00
27.04.2016:
28.04.2016:
29.04.2016:
30.04.2016:
Tartı 54.80-54.90 ı göstermekle birlikte 55.00 te karar kıldı
Dünkü 2 öğün kesinlikle işe yaradı inşallah 55.00 in üstüne çıkmıycam
Maalesef doğum sonrası işe başlayınca aynı sorunları yaşadım ama inat ettim almadım tam 2 yıl sonra en küçük beden pantolonumu giydimKızlaar kıyafetlerim üzerime olmuyor
pantolonlarım gömleklerim tişörtlerim hiç biri
yaa şimdi yeni kıyafet alıcak bir bütçemde yook
aayy sevinsem mi üzülsem mi bilemediim
Tabii ki canım geçen yaz bu kadar hırslı değildin mesela ben de tatile gidicez diye hırslanmış 15 günde 2 kilo vermiştimcanım şöyle bir şey. ben en son sporu geçen sene bu sıralar yapıyordum. son baharda bırakmıştım spor yapmayı. ve işte tekrar başladım. ama ilk defa bu kadar istikrarlı ve yoğun şekilde yapıyorum. aslında kendime de şaşırıyorum bu konuda. nazara gelcem diye tırsmıyor da değilim :) heralde düğün olması motivemi kamçılıyor . bilemedim ki :)
ama dediğin şua açıdan doğru. denemediğim spor kalmadıistikrarsız da olsa hep bi spor yapma denemem olmuştur :)
Senin fikrin hepimizin fikriAyni kiyafetlerle ayni pozu ver bence canim.
Hani yan durmussan yine yan dur, bacagini hangi şekle soktuysan oyle yap
Bu benim fikrim tabikiiii
Öyle düşünme canım kalorisiz beslenmeye çalış çorba salata meyve falanben ayağa kalkıncaya kadar 100 kilo olucam bence
yok kız yedim yani ama acıkmadım dün zaten çok da moralim iyi değildi sabah canım istemedi. geri kalanı da normal yedim sadece akşam 6 dan sonra yemedim. o yüzden liste kabarmadı. sabah kahvaltısı da olsa 400-500 falan olurdu yani.274 kalorimi napın sen??zayıflıyacam diyemi yoksa hasta mısın? neden yemedin bişey
Bazen işlerim oluyo okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyo biz genelde eleştiririz sen zaten mükemmel verdin ve öyle de gidiyorsunAfiyet olsun şekerim bana hiç yazmıyorsun beğeniyorsun mesajlarımı ama
aslında yememek için uğraşmadım nehir canım istemeyince karnım da acıkmadı. öyle halsizlik yorgunluk falan olmadı yani aynı normal halimdeydim. dün öyle oluverdi ama bugün daha düzgün yiycemCanım toplamında mı 274 kalori aldın yani bütün günBende bugün ben 1.ci olurum herhalde diyordum Çok az yemişsin canım sağlıklı değil
Dün hem sabah yürüyüşümü yaptım öğleden sonra da bir işim vardı yürüyerek gidip geldim 2.35 dakika 11432 adım 17.49 km. 1796 kalori olmuş
Dün öğlen ben de 1 kase cacık 3-4 zeytin yemiştimsanada Allah kolaylık versın canım..
gecmiş olsun canım ya.bu havalardan bende bı grıp oluyom ertesı gun bişeyım yok bende beni anlamadım.ilaç içerek ıyı etmışsın.afiyet olsun sana
hıı tamam efenım..atlarım..kız sende sbeden gıbı akşamı beklesene 1.ci için.peki 1.ligi paylaşıyom
afıyet olsun.öglen ara ögun gibi olmuş :)
bu adımları nasıl hesaplıyosunuz..yada nettenmı ındırıyosunuz bende yapayımDün hem sabah yürüyüşümü yaptım öğleden sonra da bir işim vardı yürüyerek gidip geldim 2.35 dakika 11432 adım 17.49 km. 1796 kalori olmuş
kız uzun süre sonra sonra yaptıysan belki hamlamışsındırYırttım mı Begüş ne yaptım çok saldırdım pazar günü ya
Sen arada selam ver canım yine deBazen işlerim oluyo okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyo biz genelde eleştiririz sen zaten mükemmel verdin ve öyle de gidiyorsun
aslında yememek için uğraşmadım nehir canım istemeyince karnım da acıkmadı. öyle halsizlik yorgunluk falan olmadı yani aynı normal halimdeydim. dün öyle oluverdi ama bugün daha düzgün yiycem
Sanırım iyice hamlaşmışımkız uzun süre sonra sonra yaptıysan belki hamlamışsındır
sabah geç kaldım sadece yumurtayı yiyebildim canım meyva suyunuda aslında yarım bardak içtim gerisini eşime verdim yutkunmak amaçlı yani içecek başka bişeyim yoku o ansabah çok az,öğlen o meyva suyu olmasa daha süper,en güzeli akşam yemeğin
Güzel spor yapıyosun daha çok verebilirdin
kız maşallah hazirana kadar hedef 60 haasabah geç kaldım sadece yumurtayı yiyebildim canım meyva suyunuda aslında yarım bardak içtim gerisini eşime verdim yutkunmak amaçlı yani içecek başka bişeyim yoku o an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?