- 19 Aralık 2013
- 1.516
- 1.880
- 333
- 35
doğru olabilir ama ufaldım kız hakketen bende farkediyorum herkes yüzün küçücük kalmış diyo ama 4 kilom var daha inş mayıs sonunda hedefime ulaşırım gerçi ramzandada ben veriyorum yani otomatikmen boyum çok kısa değil oyüzden artık kilolu durmuyorum ama hedefimden vazgeçmiycembegume dediğimin aynısı sana da diyorm şimdi. inanma sen onlara kandırıyolardır seni. ne malum zayıflama diye öyle dedikleri.
tabi canım daha ramazana 5 6 hafta var azcık kıssak bi detoks yapsak üstüne bide süper gircez bayrama sen bana güvenkız maşallah hazirana kadar hedef 60 haabide benim hedefe bak azcık hırs yapmam lazım gazlayın kızlar beni
canım çok da düzenli değil aslında o yüzden böyle oldu galiba. ama dün biraz şişkinlik falan da vardı hissediyodum yani ondan böyle olmuş olabilirm.Güzel spor yapıyosun daha çok verebilirdin
ben haftalık hedef koyuyorum canım.tabi hedefım ama daha çok yolum var nede olsa haftalık daha motıve edıyo benıkız maşallah hazirana kadar hedef 60 haabide benim hedefe bak azcık hırs yapmam lazım gazlayın kızlar beni
şu detoxları bi beceremıyorum ben.çok halsız kalıyorum..bildiginiz bi detox varmıtabi canım daha ramazana 5 6 hafta var azcık kıssak bi detoks yapsak üstüne bide süper gircez bayrama sen bana güven
bence de vazgeçme tartıda istediğin rakamı görmeden sen aldırma kimseyedoğru olabilir ama ufaldım kız hakketen bende farkediyorum herkes yüzün küçücük kalmış diyo ama 4 kilom var daha inş mayıs sonunda hedefime ulaşırım gerçi ramzandada ben veriyorum yani otomatikmen boyum çok kısa değil oyüzden artık kilolu durmuyorum ama hedefimden vazgeçmiycem
kız bende dün bir kumaş pantolon giydim üzerimden düşüyodu ikidebir çekiyom yukarı öğlen gidip değiştim evdeKızlaar kıyafetlerim üzerime olmuyor
pantolonlarım gömleklerim tişörtlerim hiç biri
yaa şimdi yeni kıyafet alıcak bir bütçemde yook
aayy sevinsem mi üzülsem mi bilemediim
BEN BU ARA PATATES DİYETİ Mİ YAPSAM DİYE DÜŞÜNÜYORUM 3 GÜNCÜK TAHAMMÜL EDEBİLİRM GİBİME GELİYO O VE DAHA ÖNCE DENEDİM İŞE YARAMIŞTIşu detoxları bi beceremıyorum ben.çok halsız kalıyorum..bildiginiz bi detox varmı
BEN BU ARA PATATES DİYETİ Mİ YAPSAM DİYE DÜŞÜNÜYORUM 3 GÜNCÜK TAHAMMÜL EDEBİLİRM GİBİME GELİYO O VE DAHA ÖNCE DENEDİM İŞE YARAMIŞTI
PATATES YOGURT DIYETIpatates diyetimidaha neler duyacağım o nasıl oluyo kız
daha önce yaptım 2 kilo verdim 3 günde ama belkide ozaman ödem attım bilemiyorum canım yapalımmı yarın beraberpatates diyetimidaha neler duyacağım o nasıl oluyo kız
o kadar yoğun bir dönemdeyimki, sabah 8 de evden çıkıp akşam 8,30-9 arası ancak girebiliyorum eve sürekli koşturmaca halindeyim dayanabilirmiyim kidaha önce yaptım 2 kilo verdim 3 günde ama belkide ozaman ödem attım bilemiyorum canım yapalımmı yarın beraber
haftaya meyvesini yersin
hımm ozaman bilemiycem canım çünkü biraz ağır olabilir halsiz kalabilirsin ben bi düşüniim yarın başlayamam da sınav görevim var yorulucam belki haftaya yaparım bunu bi vücudumu şaşırtmak açısndano kadar yoğun bir dönemdeyimki, sabah 8 de evden çıkıp akşam 8,30-9 arası ancak girebiliyorum eve sürekli koşturmaca halindeyim dayanabilirmiyim ki
Bana menülerini de yazıyordun artık yazmıyorsunkız maşallah hazirana kadar hedef 60 haabide benim hedefe bak azcık hırs yapmam lazım gazlayın kızlar beni
canim dun gece 1 tatlı kaşığından biraz fazla corekotu yedim bir maden suyu ictim. sabah 5 te Karnım ağrıyordu. hafif ishal gibi yapıyor tuvalete çıkarsın yersen.bu gece dene. ben her yedigimde böyleDevamlı bi şekilde denemedim canım ılık su işini
Geç geç canım :)
sorun yok :)
PATATES YOGURT DIYETI
1.Gün:
Kahvaltı:
Öğle:
- 1 haslama patates 1 bardak yogurt
Aksam:
- 2 haslama patates 1 bardak yogurt
2.Gün:
- 2 bardak yogurt
Kahvaltı:
Öğle:
- 1 bardak yogurt
Aksam:
- 2 haslama patates 1 bardak yogurt
3.Gün:
Kahvaltı:
Öğle:
- 1 haslama patates
Aksam:
*Patateslere tuz ilavesinde bulunmayın.Bu diyeti 2-3 ayda bir uygulayabilirsiniz.
- 1 bardak yogurt
*Şekersiz yada az şekerli çay, kahve, yeşil çay vs tüketebilirsiniz. En 2-3 litre su içmek gerekiyor
evet canim dun geçmişine baktim. baktim ki baska topige yazıp hiç bize yazmamissin bizi biraktigini düşünmüştüm :)sbeden canım dün tartılamadım ilk defa böyle yapıyorum biliyorsunuz bu sabah 85 kilom
evet canim dun geçmişine baktim. baktim ki baska topige yazıp hiç bize yazmamissin bizi biraktigini düşünmüştüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?