♥haftalık kilo verme yarışması♥

begume dediğimin aynısı sana da diyorm şimdi. inanma sen onlara kandırıyolardır seni. ne malum zayıflama diye öyle dedikleri.
doğru olabilir ama ufaldım kız hakketen bende farkediyorum herkes yüzün küçücük kalmış diyo ama 4 kilom var daha inş mayıs sonunda hedefime ulaşırım gerçi ramzandada ben veriyorum yani otomatikmen boyum çok kısa değil oyüzden artık kilolu durmuyorum ama hedefimden vazgeçmiycem

kız maşallah hazirana kadar hedef 60 haabide benim hedefe bak azcık hırs yapmam lazımgazlayın kızlar beni
tabi canım daha ramazana 5 6 hafta var azcık kıssak bi detoks yapsak üstüne bide süper gircez bayrama sen bana güven

bence de vazgeçme tartıda istediğin rakamı görmeden sen aldırma kimseye

Kızlaar kıyafetlerim üzerime olmuyor
pantolonlarım gömleklerim tişörtlerim hiç biri
yaa şimdi yeni kıyafet alıcak bir bütçemde yook
aayy sevinsem mi üzülsem mi bilemediim
kız bende dün bir kumaş pantolon giydim üzerimden düşüyodu ikidebir çekiyom yukarı öğlen gidip değiştim evde

şu detoxları bi beceremıyorum ben.çok halsız kalıyorum..bildiginiz bi detox varmı
BEN BU ARA PATATES DİYETİ Mİ YAPSAM DİYE DÜŞÜNÜYORUM 3 GÜNCÜK TAHAMMÜL EDEBİLİRM GİBİME GELİYO O VE DAHA ÖNCE DENEDİM İŞE YARAMIŞTI

patates diyetimi daha neler duyacağım o nasıl oluyo kız
PATATES YOGURT DIYETI
1.Gün:
Kahvaltı:

• 1 haslama patates 1 bardak yogurt
Öğle:

• 2 haslama patates 1 bardak yogurt
Aksam:

• 2 bardak yogurt
2.Gün:
Kahvaltı:

• 1 bardak yogurt
Öğle:

• 2 haslama patates 1 bardak yogurt
Aksam:

3.Gün:
Kahvaltı:

• 1 haslama patates
Öğle:

Aksam:

• 1 bardak yogurt
*Patateslere tuz ilavesinde bulunmayın.Bu diyeti 2-3 ayda bir uygulayabilirsiniz.
*Şekersiz yada az şekerli çay, kahve, yeşil çay vs tüketebilirsiniz. En 2-3 litre su içmek gerekiyor

o kadar yoğun bir dönemdeyimki, sabah 8 de evden çıkıp akşam 8,30-9 arası ancak girebiliyorum eve sürekli koşturmaca halindeyim dayanabilirmiyim ki
hımm ozaman bilemiycem canım çünkü biraz ağır olabilir halsiz kalabilirsin ben bi düşüniim yarın başlayamam da sınav görevim var yorulucam belki haftaya yaparım bunu bi vücudumu şaşırtmak açısndan

Devamlı bi şekilde denemedim canım ılık su işini

Geç geç canım :)
sorun yok :)
canim dun gece 1 tatlı kaşığından biraz fazla corekotu yedim bir maden suyu ictim. sabah 5 te Karnım ağrıyordu. hafif ishal gibi yapıyor tuvalete çıkarsın yersen.bu gece dene. ben her yedigimde böyle

Patates tok tutar haşlama bir de çok mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…