him tamam o zaman canim tatlı istegim olmuyor bayadir. caydan sekeride kestimya beden sağlığına kavustu baya. bende kahvalti yapamadim fiyonk gibi istah olmuyor ya .tarçın zayıflatmıyorda ,düzenli olarak tarçınlı süt, tarçınlı yoğurt yersen tatlı yeme isteğini kesiyor
evet güzel bi diyet hakketen verdiriyorda denedim ama patates görmek sitemiyorsun bir daha 3. günPatates tok tutar haşlama bir de çok mantıklı
Çörekotuyla ilgili kötü anılarım var canım malesefcanim dun gece 1 tatlı kaşığından biraz fazla corekotu yedim bir maden suyu ictim. sabah 5 te Karnım ağrıyordu. hafif ishal gibi yapıyor tuvalete çıkarsın yersen.bu gece dene. ben her yedigimde böyle
aaaaaa ben dün en az 3 saat yürüdüm. 7 bin küsür oldu . adim santim ölçü ayarını kac girdin canim. 17 kilometre az buz mesafe değil . dunde şüpheyle yanastim ama 17 gercekten coook fazlaDün hem sabah yürüyüşümü yaptım öğleden sonra da bir işim vardı yürüyerek gidip geldim 2.35 dakika 11432 adım 17.49 km. 1796 kalori olmuş
Çörekotuyla ilgili kötü anılarım var canım malesef
börek poğaça üzerindekileri bile yemeye yeni yeni alıştım
Bana menülerini de yazıyordun artık yazmıyorsun
ayyy o kötü anıyı tahmin ettim sanki ama çok iğrençÇörekotuyla ilgili kötü anılarım var canım malesef
börek poğaça üzerindekileri bile yemeye yeni yeni alıştım
Cok tatlisiinnn seker şey senii:))Senin fikrin hepimizin fikri
Ben gozlugumu kirdim ya gecenlerde cok da pahaliydi af allahim affinsallah canim. gunes gözlüğüm yoktu dun aksama doğru aldık bi tane. o kadar zordu ki güneş beni yerken gözlerimi kismak yaslandiriyor bide gozlerim kızarıyordu. bir sürü sokaktan geçiyorum ruzgarla her sokağın tozu gozumdeydi umarim simdi daha iyi olacak gözlük kocaman :)
Unutmusum valla ya daha bir günü doldurmadim halbuki:)coook iddiali oldu bak doktorun ne dedigini unuttun heralde tatlım
Sende dün dayanamamışsın dondurma yemişsin benim gibioyy kıyamamhemen yazayım
Kahvaltı 94 kalori
Beyaz Ekmek-10 g(yarım dilim ekmek ediyo)
Ahir Taze Kaşar Peyniri-20 g
Öğle Yemeği 455 kalori
Cacık-1/2 kase
Nohut Yemeği-150 g
Beyaz Ekme-1 dilim
Akşam Yemeği 414 kalori(saat 16:00 da yedim)
Eti Popkek Vişneli-50 g
Sütaş Süt-200 ml
2.akşam yemeğim 321 kalori (hepsi saat 20:00 da yendi)
Semizotu Yemeği-75 g
Ceviz-5 g(1 ceviz)
Vanilyalı Dondurma-1/2 kase
Çikolatalı Dondurma-1/2
bu dünkü menüm,toplam 1284 kalori,128 k.hidrat
neden kii. bende azcik firinda kavuruyorum . vitamin değeri yariya düşüyor. yemesi güzel oluyor. degerinin dusmesi isime geliyor bazen fzla yiyorum çünkü
sanırım tahmin ettiğin kadar pis değil canımayyy o kötü anıyı tahmin ettim sanki ama çok iğrenç
GünaydınGunaydiiinnn musmutlu bir günden...
Nasilsiniz keyifler nasil umarim hepiniz bomba gibisinizdir enerjiksinizdir:))
benimkiler coktan cikti. hatta benimkiler hamilelikte çıktıBen gozlugumu kirdim ya gecenlerde cok da pahaliydi af allahim aff
Henuz yenisini de alamadim kisip duruyorum gozlerimi kaz ayaklarim olacak bu gidişle:)
Sende dün dayanamamışsın dondurma yemişsin benim gibiSemizotunu sevdim diğerlerini çok sevmedim ama sağlıksız abartı bir şeyde yok akşam yemeği dediğin 4 sanırım ara öğün Sabah şu ara öğünündeki sütünü içsen haşlanmış yumurtanı yesen ne güzel olurdu
ben küçükken çok karnım ağrırdı
babam da bana ballı çörekotu yedirirdi
iyi geliyor diye
Allahıma güç gitmesin ama çocuk aklı çok zor yerdim
sonra uzun süre kendisi ile barış sağlayamadım
börekten çörekten hep temizlerdim üzerini öyle yerdim
sanırım tahmin ettiğin kadar pis değil canım
corek otu zaten karın agritiyor. bağırsaklardaki faydali bakterileri öldürüyormus buda bazi insanlarsa kabiza bazi insanlar da da ishale sebep oluyormuş. boyle okumuştumben küçükken çok karnım ağrırdı
babam da bana ballı çörekotu yedirirdi
iyi geliyor diye
Allahıma güç gitmesin ama çocuk aklı çok zor yerdim
sonra uzun süre kendisi ile barış sağlayamadım
börekten çörekten hep temizlerdim üzerini öyle yerdim
sanırım tahmin ettiğin kadar pis değil canım
Afiyet şeker olsun canım bende eşime iyi gelsin diye dondurma alıyorum oturup bende bir güzel yemekten sonra götürüyorumnehir bikaç gün iş sebebiyle bir yere girmek zorunda kalıyorum, bizim eve ters bi yer herzaman gidebileceğim yer değil, çok meşhur bir dondurmacı var,adam kendi yapıyor ben hazır dondurmada bikaç tanedir sevdiğim, gitmişken her dönüşte 5 liralık alıp eve getiriyorum, perşembe son bidaha istesemde o tarafa zor giderim ondan alıp duruyorum :))
4 de yediğim aslında akşam yemeğim olcaktı eve normalde geç gidiyorum diye sütle kek aldım yedim, ama işim erken bitti dün, gelince evdekilere yemek hazırladım ben yemiyecektim azcık semiz yedim dayanamadım,peşinede dondurmayı lüplettik :))
Bilmiyorum ki canıımcorek otu zaten karın agritiyor. bağırsaklardaki faydali bakterileri öldürüyormus buda bazi insanlarsa kabiza bazi insanlar da da ishale sebep oluyormuş. boyle okumuştum
WalkLogger 1 yıldır kullanıyorum ben güzel uygulamahangi uygulama canım bende indiriyim. belki benim kidir yanlis .olan. 7 bin küsür adima vicdansiz 200 kalori yaktiniz diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?