♥haftalık kilo verme yarışması♥

canim dun gece 1 tatlı kaşığından biraz fazla corekotu yedim bir maden suyu ictim. sabah 5 te Karnım ağrıyordu. hafif ishal gibi yapıyor tuvalete çıkarsın yersen.bu gece dene. ben her yedigimde böyle
Çörekotuyla ilgili kötü anılarım var canım malesef
börek poğaça üzerindekileri bile yemeye yeni yeni alıştım

Dün hem sabah yürüyüşümü yaptım öğleden sonra da bir işim vardı yürüyerek gidip geldim 2.35 dakika 11432 adım 17.49 km. 1796 kalori olmuş
aaaaaa ben dün en az 3 saat yürüdüm. 7 bin küsür oldu . adim santim ölçü ayarını kac girdin canim. 17 kilometre az buz mesafe değil . dunde şüpheyle yanastim ama 17 gercekten coook fazla

Bana menülerini de yazıyordun artık yazmıyorsun

oyy kıyamam hemen yazayım

Kahvaltı 94 kalori
Beyaz Ekmek-10 g(yarım dilim ekmek ediyo)
Ahir Taze Kaşar Peyniri-20 g

Öğle Yemeği 455 kalori

Cacık-1/2 kase
Nohut Yemeği-150 g
Beyaz Ekme-1 dilim

Akşam Yemeği 414 kalori(saat 16:00 da yedim)
Eti Popkek Vişneli-50 g
Sütaş Süt-200 ml

2.akşam yemeğim 321 kalori (hepsi saat 20:00 da yendi)
Semizotu Yemeği-75 g
Ceviz-5 g(1 ceviz)
Vanilyalı Dondurma-1/2 kase
Çikolatalı Dondurma-1/2

bu dünkü menüm,toplam 1284 kalori,128 k.hidrat

Ben gozlugumu kirdim ya gecenlerde cok da pahaliydi af allahim aff
Henuz yenisini de alamadim kisip duruyorum gozlerimi kaz ayaklarim olacak bu gidişle:)

Sende dün dayanamamışsın dondurma yemişsin benim gibi Semizotunu sevdim diğerlerini çok sevmedim ama sağlıksız abartı bir şeyde yok akşam yemeği dediğin 4 sanırım ara öğünSabah şu ara öğünündeki sütünü içsen haşlanmış yumurtanı yesen ne güzel olurdu

neden kii. bende azcik firinda kavuruyorum . vitamin değeri yariya düşüyor. yemesi güzel oluyor. degerinin dusmesi isime geliyor bazen fzla yiyorum çünkü

ben küçükken çok karnım ağrırdı
babam da bana ballı çörekotu yedirirdi
iyi geliyor diye
Allahıma güç gitmesin ama çocuk aklı çok zor yerdim
sonra uzun süre kendisi ile barış sağlayamadım
börekten çörekten hep temizlerdim üzerini öyle yerdim

ayyy o kötü anıyı tahmin ettim sanki ama çok iğrenç
sanırım tahmin ettiğin kadar pis değil canım

Gunaydiiinnn musmutlu bir günden...
Nasilsiniz keyifler nasil umarim hepiniz bomba gibisinizdir enerjiksinizdir:))
Günaydın

Ben gozlugumu kirdim ya gecenlerde cok da pahaliydi af allahim aff
Henuz yenisini de alamadim kisip duruyorum gozlerimi kaz ayaklarim olacak bu gidişle:)
benimkiler coktan cikti. hatta benimkiler hamilelikte çıktı

nehir bikaç gün iş sebebiyle bir yere girmek zorunda kalıyorum, bizim eve ters bi yer herzaman gidebileceğim yer değil, çok meşhur bir dondurmacı var,adam kendi yapıyor ben hazır dondurmada bikaç tanedir sevdiğim, gitmişken her dönüşte 5 liralık alıp eve getiriyorum, perşembe son bidaha istesemde o tarafa zor giderim ondan alıp duruyorum :))
4 de yediğim aslında akşam yemeğim olcaktı eve normalde geç gidiyorum diye sütle kek aldım yedim, ama işim erken bitti dün, gelince evdekilere yemek hazırladım ben yemiyecektim azcık semiz yedim dayanamadım,peşinede dondurmayı lüplettik :))

heee iyi bari,dedim aman aman

corek otu zaten karın agritiyor. bağırsaklardaki faydali bakterileri öldürüyormus buda bazi insanlarsa kabiza bazi insanlar da da ishale sebep oluyormuş. boyle okumuştum

Afiyet şeker olsun canım bende eşime iyi gelsin diye dondurma alıyorum oturup bende bir güzel yemekten sonra götürüyorum

corek otu zaten karın agritiyor. bağırsaklardaki faydali bakterileri öldürüyormus buda bazi insanlarsa kabiza bazi insanlar da da ishale sebep oluyormuş. boyle okumuştum
Bilmiyorum ki canıım
yaş 10 11
bundan 20 sene öncesi
zaten karın ağrımın nedeni de ağzımdaki 4 tane çürük kök dişim çıktı da dolgu yaptırdık kurtulduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…