simdi yürüyüşe çıkıyorum bende onu indiriyim bugün onu kullanayim.o zaman canım .şimdi indryrmWalkLogger 1 yıldır kullanıyorum ben güzel uygulama
Olmadı iyi de oldu bebiş baharda gelsin kışın zor olurdeniz seninişi ne oldu??
Plateste bacak hareketlerini lastikle yapmak çok faydalı ama ilk seferde böyle yapıyor alışır sonrahareketleri yavaş sakin yap, haldur huldur yaparsan kas yırtılmalarına bile sebep olur,dikkat et
hayırlı zamanda olsunOlmadı iyi de oldu bebiş baharda gelsin kışın zor olur
Bazen elimde taşıdığım poşete bile atıyorum sabah 50 dakika yürümüşüm 4590 adım saymışmiraycan84 canim.benim ki de zaten walk logger mis. neden bana az sayiyor. gercekten cok yol yürüyorum
Amin inşallahhayırlı zamanda olsun
benim sansima zaten hassaslik degeri +1 bende onu + 5 yapayimBazen elimde taşıdığım poşete bile atıyorum sabah 50 dakika yürümüşüm 4590 adım saymış
sabah çok az,öğlen o meyva suyu olmasa daha süper,en güzeli akşam yemeğin
İkinizin mesajı peş peşe gelmiş begüm benim gibisin az geldi menüBugün deneyeceğim evet olmazsa hafta sonu devam ederim ufak ufak o lastikler çember falan mı yaptı k i hiç yapmamıştım daha önceKarnım çok şiş ya lavaboya da çıkıyorum 60 kilolu karnım gibi hasta olacağım diye umut ediyorum yoksa + çıkıyorum tartıda Yok kuzum krem falan ama akşam herhangi bir krem süreyim yine de
Güzel menü canım akşamına bayıldım
aynen öyle oldu deniz,ben o yumurtanın yanında peynir zeytin ekmek yemeden çıkmazdım evden,İkinizin mesajı peş peşe gelmiş begüm benim gibisin az geldi menü
Nehir tabi ki de kendi menülerine benzetti ve beğendi
WalkLogger diye bir uygulama kullanıyorum ben netten indirdimbu adımları nasıl hesaplıyosunuz..yada nettenmı ındırıyosunuz bende yapayım
Yumurtayı farkettim çok az tabi ama ben yediğimden doymuştur bence dedimİkinizin mesajı peş peşe gelmiş begüm benim gibisin az geldi menü
Nehir tabi ki de kendi menülerine benzetti ve beğendi
Olur muu işine karismak ne demek:) siz yorum yapın diye yazıyorum ben menulerimi salt haksız da değilsin nehircimCanım işine karışmak gibi olmasın ama bu menü sağlıksız öğlen yemeğin yok akşam yemeğin yok yemek yemeden zayıflayamazsın güçsüz kalırsın kaslarından kaybedersin bu şekilde egzersiz yapma üzerinde miskinlik yok halsizlik varÖğlen sebzeni ya da et tavuğunu yemelisin yoğurdunu eksik etme mesela ara öğününde ye o meyveleri iç kahveni yine aynı şekilde Akşam hafif atlatmak istiyorsan hiç olmadı kereviz salatası ye brokoli haşla ye sebze yemeklerinden yarım porsiyon ye bunlar bile tok tutacaktır seni yumurta haşlaması tarçınlı süt bunları da deneyebilirsin çok az ve sağlıksız yiyorsun bu şekilde bir süre sonra sıkılacak ve diyeti bırakacaksın
Ne demek canım rica ederim yardımcı olabiliyorsam ne mutlu banaOlur muu işine karismak ne demek:) siz yorum yapın diye yazıyorum ben menulerimi salt haksız da değilsin nehircimama inanır misin böyle gerçekten aç olmadığım için yemiyorum yani diyet yaptığım için değil . Bazen bana böyle oluyor canım hiç istemiyor bazen de tam tersi oluyor. Canım isteyince öyle bir yiyorum ki bkz haftasonu öğle yemeklerim çoğunlukla yok ama onu da.jahvalti geç yaptığım için . Ya işin aslı benim gittiğim endokrinolog bana ne yersen ye önce miden sor gerçekten aç mi gerçekten bunu alacak yeri var mı , sırf öğün olsun diye yeme gecirstir dedi ben sanırım gecistirme kısmını yanlış uyguluyorum biraz. Ama kas konusunu dikkate alacağım ayrıca tavsiyelerin için teşekkür ederim emek verip bir sürü alternatif yazmışsın şeker
bırakmam aman haftaya 51 lere doğru geçme niyetindeyim bakalım :)oo bu hafta iyisin fıstık aman ha birakma 52 nin ucunu. bende 77 nin ucunu tutuyum devam edecem
kız zorlama çok . daha yeni başladın. hamsındır çok normal. ben pilatese başladığımda ağrı çekmedim çünkü 5 gün evvelsi jillian a başlamıştım zaten kaslarımı spora alıştırmıştım. yavaş yavaş kuzum birden olmaz. 20 dk ile başla 30-45 diye yükselt. sen birden 45 dk pilates yapmışsın hem de aletliSabah; Yok (karnım şişti sabah tartıda + çıktım hiç canım istemedi)
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay demleme + 1 kupa ıhlamur
Öğle; 12:20- Yarım kasenin yarısı domates çorbası + 1 ad.tavuk şnitzel + 1 kase yeşil salata + 2 ad. fırında elma dilim patates - 251 kalori
Ara;13:40 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 19:15 - 1 ymk kaşığı kısır + yarım porsiyon patlıcan kızartması + 1 minik patates kızartması + 50 gr yoğurt - 318 kalori
Ara;20:00 - 80-90 gr dondurma - 198 kalori
Toplam kalori: 769
begum75 @mavimli GonulSenligim @almina_14 @fiyonkbayan
GonulSenligim kuzum spor yapamadım 20 dakika yürüyüş var Üst bacak kaslarımı zorladım mı ne yaptım anlamadım merdiven inerken ağlayacağım o derece sağ üst omuzdan eklem kısmı da çok ağrıyor spora başladım derken çürüğe çıktım iyi mi Bugün ufak ufak yeniden başlayacağım inşallah
sabah zayıf kalmış ama menü güzel canım :) beğendim :)dünkü menüm
sabah 1 haşlanmış yumurta
ara 2 tane çikolatalı badem
öğlen 2 dilim kepek ekmek arası peynir zeytim salatalık biber 1 bardak şeftali suyu
akşam somon balığı salata
ara çay 1 elma bir avuç erik
toplam 948 kalori
nehirnil111 begum75 GonulSenligim
alın şunu gözümün önündenyok kız yedim yani ama acıkmadım dün zaten çok da moralim iyi değildi sabah canım istemedi. geri kalanı da normal yedim sadece akşam 6 dan sonra yemedim. o yüzden liste kabarmadı. sabah kahvaltısı da olsa 400-500 falan olurdu yani.
canım sen bu yoğunluktayken yapma. normal düzenine geçince yap tamam mı :)o kadar yoğun bir dönemdeyimki, sabah 8 de evden çıkıp akşam 8,30-9 arası ancak girebiliyorum eve sürekli koşturmaca halindeyim dayanabilirmiyim ki
tamam canım,zaten canıma minnetbırakmam aman haftaya 51 lere doğru geçme niyetindeyim bakalım :)
kız zorlama çok . daha yeni başladın. hamsındır çok normal. ben pilatese başladığımda ağrı çekmedim çünkü 5 gün evvelsi jillian a başlamıştım zaten kaslarımı spora alıştırmıştım. yavaş yavaş kuzum birden olmaz. 20 dk ile başla 30-45 diye yükselt. sen birden 45 dk pilates yapmışsın hem de aletliyazık kız
sabah zayıf kalmış ama menü güzel canım :) beğendim :)
alın şunu gözümün önünden
canım sen bu yoğunluktayken yapma. normal düzenine geçince yap tamam mı :)
Göçtüm yeminle kızkız zorlama çok . daha yeni başladın. hamsındır çok normal. ben pilatese başladığımda ağrı çekmedim çünkü 5 gün evvelsi jillian a başlamıştım zaten kaslarımı spora alıştırmıştım. yavaş yavaş kuzum birden olmaz. 20 dk ile başla 30-45 diye yükselt. sen birden 45 dk pilates yapmışsın hem de aletliyazık kız
ahahaha olsun antreman yapmış oldum kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?