♥haftalık kilo verme yarışması♥

sabah çok az,öğlen o meyva suyu olmasa daha süper,en güzeli akşam yemeğin
İkinizin mesajı peş peşe gelmiş begüm benim gibisin az geldi menü
Nehir tabi ki de kendi menülerine benzetti ve beğendi

İkinizin mesajı peş peşe gelmiş begüm benim gibisin az geldi menü
Nehir tabi ki de kendi menülerine benzetti ve beğendi
aynen öyle oldu deniz,ben o yumurtanın yanında peynir zeytin ekmek yemeden çıkmazdım evden,
nehirse kendi gibi gördü yeterli dedi
allamyareppim heryerden boğazıma düşkünlüğüm belli oluyo dimek

Olur muu işine karismak ne demek:) siz yorum yapın diye yazıyorum ben menulerimi salt haksız da değilsin nehircim ama inanır misin böyle gerçekten aç olmadığım için yemiyorum yani diyet yaptığım için değil . Bazen bana böyle oluyor canım hiç istemiyor bazen de tam tersi oluyor. Canım isteyince öyle bir yiyorum ki bkz haftasonu öğle yemeklerim çoğunlukla yok ama onu da.jahvalti geç yaptığım için . Ya işin aslı benim gittiğim endokrinolog bana ne yersen ye önce miden sor gerçekten aç mi gerçekten bunu alacak yeri var mı , sırf öğün olsun diye yeme gecirstir dedi ben sanırım gecistirme kısmını yanlış uyguluyorum biraz. Ama kas konusunu dikkate alacağım ayrıca tavsiyelerin için teşekkür ederim emek verip bir sürü alternatif yazmışsın şeker

Ne demek canım rica ederim yardımcı olabiliyorsam ne mutlu banaGeçiştirmeni de sağlıklı şeylerle yapabilirsin dediğim gibi bir anda başka bir gün saldırmamak adına

oo bu hafta iyisin fıstık aman ha birakma 52 nin ucunu. bende 77 nin ucunu tutuyum devam edecem
bırakmam aman haftaya 51 lere doğru geçme niyetindeyim bakalım :)
kız zorlama çok . daha yeni başladın. hamsındır çok normal. ben pilatese başladığımda ağrı çekmedim çünkü 5 gün evvelsi jillian a başlamıştım zaten kaslarımı spora alıştırmıştım. yavaş yavaş kuzum birden olmaz. 20 dk ile başla 30-45 diye yükselt. sen birden 45 dk pilates yapmışsın hem de aletli yazık kız

sabah zayıf kalmış ama menü güzel canım :) beğendim :)

alın şunu gözümün önünden

o kadar yoğun bir dönemdeyimki, sabah 8 de evden çıkıp akşam 8,30-9 arası ancak girebiliyorum eve sürekli koşturmaca halindeyim dayanabilirmiyim ki
canım sen bu yoğunluktayken yapma. normal düzenine geçince yap tamam mı :)

tamam canım,zaten canıma minnet

Göçtüm yeminle kız Kendimi 2-3 ay önceki Nil sandıydım ne bileyim o kadar leslie pilates 23 gün squat yapan kız uçmuş sanki tutuldumBir de pilates sonrası son 15 dakika dinlenme videosu varya kapattım orayı bana gerek yok diye işte bak ne olduBugün iyi olursam inşallah ufaktan ısınacağım olmazsa bir kaç gün tatile ayrıldım demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…