AKŞAM SPOR YAPTIM CANIM ANCAK GİREBİLDİM NETE AKŞAMKİNİ KAYDEDİYORSAN YAZABİLİRSİN, GEÇTİYSE GEÇMİŞTİRSPOR TABLOMUZUN GÜZELLERİNİ DE Bİ İFŞA EDELİM Mİ O ZAMAN
@07papatya 5 gün spor yapmış. hafta sonu bildirimi yok.
@lollapolusa 5 gün spor yapılmış.
D Dema79 4 gün spor yapılmış. (cuma bildirimi eksik )
sbeden 3 gün spor yapılmış.
@fiyonkbayan 3 gün spor yapılmış. ( hafta sonu bildirimini görmedim )
abcde_123 6 gün spor yapılmış.
GonulSenligim 5 gün spor yapılmış.
@beyaz lotus 1 gün spor yapılmış ( bildirim yapılmamış)
EVET KIZLAR TABLO KRİTİĞİ BUDUR.
GÖRDÜĞÜNÜZ ÜZERE BİRİNCİMİZ BELLİabcde_123 TEBRİKLER ŞEKERİM
BİLDİRİMLERİ ÇOK FAZLA AKSATANLARI SPOR TABLOSUNDAN TEPİKLİCEM ONA GÖRE.
AYRICA HAFTADA EN AZ 3 GÜN SPOR YAPILMALI. DAHA AŞAĞISI KABUL EDİLMEYECEK.
Girmiyom girmiyom girince de ortalığı karıştırıyorum dimi :) ben siz gülün diye yapmıştım ki zaten gül bakalım ehehekız yarım saattir buna gülüyorum biliyor musunokuyorum mesajları bakıyorum hoş geldin yazmışsın. eyvah dedim sayfaları karıştırdı koptum zaten. her hoş geldin mesajını okudukça kendimden geçtim Allah iyiliğini versin iyi güldüm
yaaaaaaa sen bana kıyamazsın kiiiiiiii
razıyım elinden gelecek cezaya diyip yumuşak karnından girmeyi planladım ama ıı ıh olmayacak taam taam yaaa söyle yapcam söyle
çok acıycak mı hocam ceza nasıl bir cezaonu bana dicen sen onukorkma gel yavrummm kızmıcamm söz
çok az değilmi canım korumak için sabahta yememişsinSabah; YOK (Yumurtamı haşladım ama geç kaldım eşime kahvaltısını hazırlayayım derken uça uça çıktım evden)
Ara; 09:00 - 1,5 kupa yeşil çay - sallama
Öğle; 12:25 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 ad.dolma biber + 50 gr yoğurt - 365 kalori
Göçtüm yeminle kızKendimi 2-3 ay önceki Nil sandıydım ne bileyim o kadar leslie pilates 23 gün squat yapan kız uçmuş sanki tutuldum Bir de pilates sonrası son 15 dakika dinlenme videosu varya kapattım orayı bana gerek yok diye işte bak ne oldu Bugün iyi olursam inşallah ufaktan ısınacağım olmazsa bir kaç gün tatile ayrıldım demektir
bak bak hele elimden birinciliği almak için çabalara bakSabah; YOK (Yumurtamı haşladım ama geç kaldım eşime kahvaltısını hazırlayayım derken uça uça çıktım evden)
Ara; 09:00 - 1,5 kupa yeşil çay - sallama
Öğle; 12:25 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 ad.dolma biber + 50 gr yoğurt - 365 kalori
akşamki dediğin dün akşam mı ? dün akşamsa kaydediyorum tabiki canım. yeni haftaya başladık ya.AKŞAM SPOR YAPTIM CANIM ANCAK GİREBİLDİM NETE AKŞAMKİNİ KAYDEDİYORSAN YAZABİLİRSİN, GEÇTİYSE GEÇMİŞTİR
hımm sen gerçi zaten güzel spor yapıyosun ek bişi ekleyeyim dedim ama . +5 dk yap sporuna ek bu akşam . taam mı cicimçok acıycak mı hocam ceza nasıl bir ceza
az tabi az tabiçok az değilmi canım korumak için sabahta yememişsin
Öğlen doyurdu beni canım akşam kuru fasulye çorba falan yiyeceğim kaçamaklarımda olursa bahanem olsun kızçok az değilmi canım korumak için sabahta yememişsin
işte nehirciğim kaslar böyle. nankörler demekki. napıcaz biz onlara ne kadar sportmen olduğumuzu hatırlatıcaz bu akşam dene de olmazsa zorlama ben izinli yazarım seni en torpillisinden
bak bak hele elimden birinciliği almak için çabalara bakyok geç kalmışmış da haşlamışmış da beğenmedim sabahını. zati beğenecek şey de yok
Kestim zati kız dün akşam dibini gördümaz tabi az tabi
tartıda + çıktı ya bi tırstı du şimdik
dondurmayı kes nehir dondurmayı ,daha yaz gelmedi her gün her gün ,olan var olmayan var
nehirnil111
Sonunda inandın yani bravo tebrik ederim cınımmmbugün 52,8 çıktım
aslında tartıya ilk çıktığımda 53,1 gördüm anam bi yıkıldım tepindim falan
sonra bi daha çıktım 52,8 , indim bi daha çıktım 52,8bunu 4 kez tekrarladım hala 52,8 tamam dedim inandım
ay bi beğenemedim ne bileyimEvet çok nankörlermiş vesselam hemen unutmuşlar beniBen onlara kendimi hatırlatacağım
Yok kız vallahi haşlandı duruyor öyle yarın sabah yiyeceğim artık dolaba kaldırdımEccük akşam kaçırırım diye şimdiden az tuttum yemeği bahane olsun Yok kelimesini niye beğenmedin
Ne güzeel ne güzeeeelkız bende dün bir kumaş pantolon giydim üzerimden düşüyodu ikidebir çekiyom yukarı öğlen gidip değiştim evde
Ben sevmiyorum patatesi lahanayı tercih ederimBEN BU ARA PATATES DİYETİ Mİ YAPSAM DİYE DÜŞÜNÜYORUM 3 GÜNCÜK TAHAMMÜL EDEBİLİRM GİBİME GELİYO O VE DAHA ÖNCE DENEDİM İŞE YARAMIŞTI
Yulafım bitti biliyon muay bi beğenemedim ne bileyimevirdim çevirdim ıı ıhhh :) yarın orada 15 gr yulaf ezmesi görmek istiyorum haşlanmış yumurta yicen gerçi taam o da olur :)
tamam cicim cezam güzelmiş, evet akşam yani 25/04/2016 tarihinde gece yaptımişte nehirciğim kaslar böyle. nankörler demekki. napıcaz biz onlara ne kadar sportmen olduğumuzu hatırlatıcaz bu akşam dene de olmazsa zorlama ben izinli yazarım seni en torpillisinden
bak bak hele elimden birinciliği almak için çabalara bakyok geç kalmışmış da haşlamışmış da beğenmedim sabahını. zati beğenecek şey de yok
akşamki dediğin dün akşam mı ? dün akşamsa kaydediyorum tabiki canım. yeni haftaya başladık ya.
hımm sen gerçi zaten güzel spor yapıyosun ek bişi ekleyeyim dedim ama . +5 dk yap sporuna ek bu akşam . taam mı cicim
ohh hadi çok şükürKestim zati kız dün akşam dibini gördümdaha da almam sütten sağlasın faydasını eşimde
yok yok kal 50 de ben oraya gelcem . kilo alayım deme yolarım seniSonunda inandın yani bravo tebrik ederim cınımmmSen gel bende 52 ye geleyim ortada buluşalım artık özledim
aaaa anaaamm senin asıl ganimetler bitmiş ya kızzz hemen git al bu akşam. valla ben de yeşil çaydan bi memnunum . sallamaları annem içemiyodu tadı iyi değilmiş ama aktardan aldığımı o da içiyo. ailecek memnun kaldıkYulafım bitti biliyon muYulaf almam gerek bende 1,5 ymk kaşığımı çok özledim bu sabah baktım yeşil çayımda bitmiş Bu akşam sağlam bir alışveriş yapmam gerek
he tamam onu kaydederim o zaman canım :) bildirim yapmaya devamtamam cicim cezam güzelmiş, evet akşam yani 25/04/2016 tarihinde gece yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?