♥haftalık kilo verme yarışması♥

AKŞAM SPOR YAPTIM CANIM ANCAK GİREBİLDİM NETE AKŞAMKİNİ KAYDEDİYORSAN YAZABİLİRSİN, GEÇTİYSE GEÇMİŞTİR

Girmiyom girmiyom girince de ortalığı karıştırıyorum dimi :) ben siz gülün diye yapmıştım ki zaten gül bakalım ehehe

çok az değilmi canım korumak için sabahta yememişsin

işte nehirciğim kaslar böyle. nankörler demekki. napıcaz biz onlara ne kadar sportmen olduğumuzu hatırlatıcaz bu akşam dene de olmazsa zorlama ben izinli yazarım seni en torpillisinden
bak bak hele elimden birinciliği almak için çabalara bak yok geç kalmışmış da haşlamışmış da beğenmedim sabahını. zati beğenecek şey de yok

AKŞAM SPOR YAPTIM CANIM ANCAK GİREBİLDİM NETE AKŞAMKİNİ KAYDEDİYORSAN YAZABİLİRSİN, GEÇTİYSE GEÇMİŞTİR
akşamki dediğin dün akşam mı ? dün akşamsa kaydediyorum tabiki canım. yeni haftaya başladık ya.

çok acıycak mı hocam ceza nasıl bir ceza
hımm sen gerçi zaten güzel spor yapıyosun ek bişi ekleyeyim dedim ama . +5 dk yap sporuna ek bu akşam . taam mı cicim

çok az değilmi canım korumak için sabahta yememişsin
az tabi az tabi
tartıda + çıktı ya bi tırstı du şimdik
dondurmayı kes nehir dondurmayı ,daha yaz gelmedi her gün her gün ,olan var olmayan var
nehirnil111

Evet çok nankörlermiş vesselam hemen unutmuşlar beni Ben onlara kendimi hatırlatacağım

Yok kız vallahi haşlandı duruyor öyle yarın sabah yiyeceğim artık dolaba kaldırdımEccük akşam kaçırırım diye şimdiden az tuttum yemeği bahane olsunYok kelimesini niye beğenmedin

Sonunda inandın yani bravo tebrik ederim cınımmm Sen gel bende 52 ye geleyim ortada buluşalım artık özledim

ay bi beğenemedim ne bileyim evirdim çevirdim ıı ıhhh :) yarın orada 15 gr yulaf ezmesi görmek istiyorum haşlanmış yumurta yicen gerçi taam o da olur :)

ay bi beğenemedim ne bileyim evirdim çevirdim ıı ıhhh :) yarın orada 15 gr yulaf ezmesi görmek istiyorum haşlanmış yumurta yicen gerçi taam o da olur :)
Yulafım bitti biliyon mu Yulaf almam gerek bende 1,5 ymk kaşığımı çok özledim bu sabah baktım yeşil çayımda bitmiş Bu akşam sağlam bir alışveriş yapmam gerek

tamam cicim cezam güzelmiş, evet akşam yani 25/04/2016 tarihinde gece yaptım

Kestim zati kız dün akşam dibini gördüm daha da almam sütten sağlasın faydasını eşimde
ohh hadi çok şükür

Sonunda inandın yani bravo tebrik ederim cınımmm Sen gel bende 52 ye geleyim ortada buluşalım artık özledim
yok yok kal 50 de ben oraya gelcem . kilo alayım deme yolarım seni tabi regl ile gelen kilo sayılmaz onda kızmam ödem o

Yulafım bitti biliyon mu Yulaf almam gerek bende 1,5 ymk kaşığımı çok özledim bu sabah baktım yeşil çayımda bitmiş Bu akşam sağlam bir alışveriş yapmam gerek
aaaa anaaamm senin asıl ganimetler bitmiş ya kızzz hemen git al bu akşam. valla ben de yeşil çaydan bi memnunum . sallamaları annem içemiyodu tadı iyi değilmiş ama aktardan aldığımı o da içiyo. ailecek memnun kaldık

tamam cicim cezam güzelmiş, evet akşam yani 25/04/2016 tarihinde gece yaptım
he tamam onu kaydederim o zaman canım :) bildirim yapmaya devam
yarın bu akşamki sporunu bildirirken +5 dk ceza yapıldı diye de not düş emi

kızlar dün spor yapmadım. ay ilk defa pazartesi spor yapmadım şu istikrara başladığımdan beri içim çok sıkıldı yapmadığım için. bazı sebeplerden yapmadım. sadece 400 ip atladım. abcde_123 cezamla birlikte atladım cicim
bugün normal spor rutinime devam. spora 3 gün ara vermiş oldum . ama çok kaybım olduğunu sanmıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…