- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Adım uzunluğunu 75 girmişimaaaaaa ben dün en az 3 saat yürüdüm. 7 bin küsür oldu . adim santim ölçü ayarını kac girdin canim. 17 kilometre az buz mesafe değil . dunde şüpheyle yanastim ama 17 gercekten coook fazla
ohh hadi çok şükür
yok yok kal 50 de ben oraya gelcem . kilo alayım deme yolarım senitabi regl ile gelen kilo sayılmaz onda kızmam ödem o
400 ipi spordan saymıyor musunkızlar dün spor yapmadım. ay ilk defa pazartesi spor yapmadım şu istikrara başladığımdan beri içim çok sıkıldı yapmadığım için. bazı sebeplerden yapmadım. sadece 400 ip atladım.abcde_123 cezamla birlikte atladım cicim
bugün normal spor rutinime devam. spora 3 gün ara vermiş oldum . ama çok kaybım olduğunu sanmıyorum .
Ben bir kaç kez aldım takamadım güzel kaz ayaklarım varBen gozlugumu kirdim ya gecenlerde cok da pahaliydi af allahim aff
Henuz yenisini de alamadim kisip duruyorum gozlerimi kaz ayaklarim olacak bu gidişle:)
Beğenmenize sevindim afiyetle içinaaaa anaaamm senin asıl ganimetler bitmiş ya kızzz hemen git al bu akşam. valla ben de yeşil çaydan bi memnunum . sallamaları annem içemiyodu tadı iyi değilmiş ama aktardan aldığımı o da içiyo. ailecek memnun kaldık
bende akşam kuru fasulye yiycem o yüzden öğleni hafif tuttum ama az önce biraz kuru meyve yedimÖğlen doyurdu beni canım akşam kuru fasulye çorba falan yiyeceğim kaçamaklarımda olursa bahanem olsun kız
ayyyy ne fena işte ya insana sıkıntı veriyor o durum. ya bağırsaklar şişkin ,ya mide gazın var ,ya da regl öncesi ödem. bak teşhisleri koydum çözümü sen bulBende şükür dedim
Şuanda göbeğim 60 kilodaykenkiyle aynı niye bu kadar şiş anlayamadım gelen giden de yok
yok kız saymıyorum . hemencik 5 dk bile sürmedi atlamak. eskiden olsa sayardım da400 ipi spordan saymıyor musun
Kuru meyveden bir şey olmaz canımbende akşam kuru fasulye yiycem o yüzden öğleni hafif tuttum ama az önce biraz kuru meyve yedim
ayyyy ne fena işte ya insana sıkıntı veriyor o durum. ya bağırsaklar şişkin ,ya mide gazın var ,ya da regl öncesi ödem. bak teşhisleri koydum çözümü sen bul
iyi yapmışsın canımkızlar dün spor yapmadım. ay ilk defa pazartesi spor yapmadım şu istikrara başladığımdan beri içim çok sıkıldı yapmadığım için. bazı sebeplerden yapmadım. sadece 400 ip atladım.abcde_123 cezamla birlikte atladım cicim
bugün normal spor rutinime devam. spora 3 gün ara vermiş oldum . ama çok kaybım olduğunu sanmıyorum .
fazlasını niye atladın kız kondisyon mu kazandıniyi yapmışsın canım
ben de bildirim yapayım
yarım saat yürüyüş
350 ip atlama
fazlasını atladım ama yazmıcam
hızımı alamadım atladım kızfazlasını niye atladın kız kondisyon mu kazandınyazma zaten haftalık limit 350 fazlasını diğer spor tablosu için kabul ettim ben yürüyüş yanında :)
Bence fark var olmaz mı benim resmimde gördünüz işte ki ben çok spor yapmadım leslie yaptım bir tekyok kız saymıyorum . hemencik 5 dk bile sürmedi atlamak. eskiden olsa sayardım daşuanki modumda yetersiz geliyor . kız çok hevesleniyorum şu before after işine ondan. şimdi ölçü ve kilo verilerini görüyorum ama görüntüde fark var mı ben de merak içindeyim fotoları yanyana getirince görcem sizle birlikte :)
kız bana bak ip atlamak daha kötü etkilemesin belini. sakatlanma spor yapıcam diye. dikkat et. tamam canım izne çıkarsan pazartesi toplu bildirim yaparsınhızımı alamadım atladım kız
belim zorlanıyor ya benim
alışma evresindeyim sanırm
izne ayrılmayı düşünüyorum müdürümü görebilirsem
ptesiye kadar olmayabilirim
toptan bildirim yaparım haberiniz olsun
belki de daha uzundur tv izlerken atladım çünkü bana kısa gibi gelmiş de olabilir. malum tv insanın aklını alıyoBence fark var olmaz mı benim resmimde gördünüz işte ki ben çok spor yapmadım leslie yaptım bir tek400 ip ya 5 dakikadan eminim fazla sürmüştür kız 100 tanesi öyle sürüyordu sanki bende
en iyisi aktardan almak tadı güzel oburleri aciaaaa anaaamm senin asıl ganimetler bitmiş ya kızzz hemen git al bu akşam. valla ben de yeşil çaydan bi memnunum . sallamaları annem içemiyodu tadı iyi değilmiş ama aktardan aldığımı o da içiyo. ailecek memnun kaldık
benimkinde 58, yazıyor onu asama aşama arttircam. 5000 adim 4 kilometreye gelecek şekilde. Çünkü 10000 bin adim ortalama 8 km yaparmis. simdi resim atacam. 58 az geldi yarin 68 denicemAdım uzunluğunu 75 girmişim
aynen canım. ben tam tersi sanıyordum. aktar alıp demlediğimi içemicem ağır gelcek sanıyordum ama öyle değilmiş :)en iyisi aktardan almak tadı güzel oburleri aci
Ahaha ip atlarken tv izlemekbelki de daha uzundur tv izlerken atladım çünkü bana kısa gibi gelmiş de olabilir. malum tv insanın aklını alıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?