Kız 400 ip atlama 5 dakika olur mu naptınızkız bana bak ip atlamak daha kötü etkilemesin belini. sakatlanma spor yapıcam diye. dikkat et. tamam canım izne çıkarsan pazartesi toplu bildirim yaparsın
belki de daha uzundur tv izlerken atladım çünkü bana kısa gibi gelmiş de olabilir. malum tv insanın aklını alıyo
evet canım senin için ayrica yazdim
kız tahmini bi dakika söyledim ortalık karıştı yahuKız 400 ip atlama 5 dakika olur mu naptınız
çok mu yavaş atlıyorsunuz siz
düşünceli arkadaşım benim :) istikrarına bayıldım bak. böyle devamevet canım senin için ayrica yazdim
İddaaa ediyorummmkız tahmini bi dakika söyledim ortalık karıştı yahu
zaman tutmadım ki. ortalama bi süre söyledim. az da olabilir fazla da olabilir. bilmiyorum ki. bu akşamkini süre tutarak yapayım bari de kafalardaki ışık aydınlansın
100 er 100 er atlıyorum. ve her period arasında 3-5 sn dinleniyorum . bu akşam anlarız ne kadar sürüyor.
Ben de 54.80 den sonra 55..00 i görünce tekrar çıktım ama yine 55.00 i gördümbugün 52,8 çıktım
aslında tartıya ilk çıktığımda 53,1 gördüm anam bi yıkıldım tepindim falan
sonra bi daha çıktım 52,8 , indim bi daha çıktım 52,8bunu 4 kez tekrarladım hala 52,8 tamam dedim inandım
Ben 8931 adım yürümüşüm daha eve gidicem 10000 i geçerim km. çok takılmıyorum zaten benim için süre ve adım sayısı önemli
Hiç durmadan atlasankız tahmini bi dakika söyledim ortalık karıştı yahu
zaman tutmadım ki. ortalama bi süre söyledim. az da olabilir fazla da olabilir. bilmiyorum ki. bu akşamkini süre tutarak yapayım bari de kafalardaki ışık aydınlansın
100 er 100 er atlıyorum. ve her period arasında 3-5 sn dinleniyorum . bu akşam anlarız ne kadar sürüyor.
Maaşallah ne yaptın sen öyle o kadar hızlı atlarsan 3000 sayıyı biraz zor atlarsınİddaaa ediyorummm
100 ip atlama 1 dakika bile sürmüyor
400 ip atlama kesintisiz en fazla 3 dakika sürer
yarın düşebilir o zaman canım senin 54,8 lereBen de 54.80 den sonra 55..00 i görünce tekrar çıktım ama yine 55.00 i gördüm
ayak bileklerim acıyo aralıksız atlarsam biraz dinleniyorum öyle devam ediyorum sakatlık çıkmasın diye canım. belki zamanla kesintisiz atlayacak seviyeye gelirimHiç durmadan atlasan
Maaşallah ne yaptın sen öyle o kadar hızlı atlarsan 3000 sayıyı biraz zor atlarsın
Ben sıkılıyorum canım yaaHiç durmadan atlasan
Maaşallah ne yaptın sen öyle o kadar hızlı atlarsan 3000 sayıyı biraz zor atlarsın
Sabah 9 gibi 1,5 yemek kaşığı yulaf ezmesi+1 kepçe kompostoyarın düşebilir o zaman canım senin 54,8 lere
Mesajım yarım kalmış diyecektim ki hiç durmadan atlasan bile atlayamazsın o süredeayak bileklerim acıyo aralıksız atlarsam biraz dinleniyorum öyle devam ediyorum sakatlık çıkmasın diye canım. belki zamanla kesintisiz atlayacak seviyeye gelirim
bence de kesinlikle görürsünSabah 9 gibi 1,5 yemek kaşığı yulaf ezmesi+1 kepçe komposto
Öğlen 1 kase yayla çorbası+1 tabak taze fasulye
Akşamı hafif atlatırsam 54 leri görürüm
Mesajım yarım kalmış diyecektim ki hiç durmadan atlasan bile atlayamazsın o sürede
| - | |||||||
| + | |||||||
| + | |||||||
| + | |||||||
| + | |||||||
@lollapolusa | + | |||||||
@beyaz lotus | ? | |||||||
| + | |||||||
@ElifAlperMehmet | + | |||||||
|
İP ATLAMA MARATONU | PAZARTESİ(350) | SALI(350) | ÇARŞAMBA(350) | PERŞEMBE(350) | CUMA(350) | CMRT(350) | PAZAR(350) |
---|---|---|---|---|---|---|---|
| + | ||||||
| + | ||||||
@beyaz lotus | ? | ||||||
| + |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?