♥haftalık kilo verme yarışması♥

teşekkür ederim canim benim.
mecburum . adim çıktı zayiflayamiyora :)
dönüşte yağmur rüzgar yiye yiye geldim

ayy terli terli mi rüzgar yedin dikkat et hasta olma canım bak . bizim burası da çok rüzgarlı ve yağmurluydu az evvel ama şimdi güneş açtı . ruh halim havaya göre değişiyo

Sabah= 2 haşlanmış yumurta + 2 kaşık domates biber kavurması + şekersiz çay
Öğle= 1 çorba kaşığı tavuk döner içi ( sadece eti yani) + avcum kadar, ince lavaş
Ara= yeşil çay
Akşam = 1 tabak kabak yemeği ( akşamdan kalan ) + yoğurt ( 2 kaşık)
Gece= ayran

kaloriyi şimdilik vermiyorum çünkü ekleme ya da değişmeler olabilir yeşil çaydan sonrasında
bu arada lavaş dediğim o kalın bizim bildiğimiz lavaşlardan değil kızlar. bu Suriyelilerin ekmekleri var lavaş gibi ama çok çok ince kağıt gibi. geçenlerde karatay ondan yiyebilirsiniz içinde maya yok falan demiş. babam da kend yemek için onu alıyo. ben de arada ucundan yiyorum

Doğru söylüyosun da ben de hızlı atladığımda çabuk yoruluyordum yavaş atlayıp daha uzun süre atlamak daha güzel derler ya koşmaktansa uzun süre tempolu yürümek daha faydalı diye

Doğru söylüyosun da ben de hızlı atladığımda çabuk yoruluyordum yavaş atlayıp daha uzun süre atlamak daha güzel derler ya koşmaktansa uzun süre tempolu yürümek daha faydalı diye
aynen canım doğru mantıktasın .
ben de merak ettim bu akşam atlarken süre de tutucam . o zaman anlarım hızlı mı atlıyorum yavaş mı diye :)

ayy terli terli mi rüzgar yedin dikkat et hasta olma canım bak . bizim burası da çok rüzgarlı ve yağmurluydu az evvel ama şimdi güneş açtı . ruh halim havaya göre değişiyo
giderken sicak güneş ter karisikti. dönüşte bir rüzgar bir yagmur. midem usumus biraz :). acik havayı kim sevmez :)

pazartesi sporumu yazmadın mı akşam etiketlediydim seni halbuki dün bissürü spor yaptım dı ben. 45 dk. pilates bir saat hafif tempo yürüyüş 15 dk. bölgesel çalışma.

nehirnil111 bugünü mü veriyim.
sabah bir bardak şekersiz kahve, bir dilim çokokremli ekmek
öğlen bir kase tavuklu salata. göğüs tarafından.
akşam bir kase yayla çorbası
öğlen akşam arasında bir dilim çokokremli ekmek( bu arada ekmek kepekli ekmek)+bir fincan nescafe(kim aldı len bu çokokremi eve
toplam 516 kcal
GonulSenligim akşam sporumu da yapcam o zaman sana da yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…