teşekkür ederim canim benim.düşünceli arkadaşım benim :) istikrarına bayıldım bak. böyle devam
doğruya yaa adim sayısi önemli sabahtan beri boşa takıldım.Ben 8931 adım yürümüşüm daha eve gidicem 10000 i geçerim km. çok takılmıyorum zaten benim için süre ve adım sayısı önemli
teşekkür ederim canim benim.
mecburum . adim çıktı zayiflayamiyora :)
dönüşte yağmur rüzgar yiye yiye geldim
Doğru söylüyosun da ben de hızlı atladığımda çabuk yoruluyordum yavaş atlayıp daha uzun süre atlamak daha güzel derler ya koşmaktansa uzun süre tempolu yürümek daha faydalı diyeheeetamam şimdik oldu ben de hiç durmadan atla diyon sandım
kız miroşcan bi de şu var. sen iple atlıyosun atladığın zaman. biz ipsiz atlıyoruz ya. daha hızlı oluyo ondan bizimki. direkt zıplıyoruz çünkü. seninkine oraanla daha az süre tutabilir.
tamam kaptanhe tamam onu kaydederim o zaman canım :) bildirim yapmaya devam
yarın bu akşamki sporunu bildirirken +5 dk ceza yapıldı diye de not düş emi
aynen canım doğru mantıktasın .Doğru söylüyosun da ben de hızlı atladığımda çabuk yoruluyordum yavaş atlayıp daha uzun süre atlamak daha güzel derler ya koşmaktansa uzun süre tempolu yürümek daha faydalı diye
Evet yaa biz de ondan bahsediyorduk puslu hava çok sıkıcı diyeayy terli terli mi rüzgar yedin dikkat et hasta olma canım bak . bizim burası da çok rüzgarlı ve yağmurluydu az evvel ama şimdi güneş açtı . ruh halim havaya göre değişiyo
uff evet yaaa . bak demin güneşliydi şimdi yine kara bulut doldu . Allahım yaaa depreşyona girecem şimdikEvet yaa biz de ondan bahsediyorduk puslu hava çok sıkıcı diye
giderken sicak güneş ter karisikti. dönüşte bir rüzgar bir yagmur. midem usumus biraz :). acik havayı kim sevmez :)ayy terli terli mi rüzgar yedin dikkat et hasta olma canım bak . bizim burası da çok rüzgarlı ve yağmurluydu az evvel ama şimdi güneş açtı . ruh halim havaya göre değişiyo
Not ettim canım günü erken kapattın galibanehirnil111 bugün 1150 oldu.
bu ay sonu +2000 sinevet kızlar nasıl gidiyor bakalım?
tartı dile gelecekmiş nerdeysebugün 52,8 çıktım
aslında tartıya ilk çıktığımda 53,1 gördüm anam bi yıkıldım tepindim falan
sonra bi daha çıktım 52,8 , indim bi daha çıktım 52,8bunu 4 kez tekrarladım hala 52,8 tamam dedim inandım
one kız önden ödeme alır gibifazlasını niye atladın kız kondisyon mu kazandınyazma zaten haftalık limit 350 fazlasını diğer spor tablosu için kabul ettim ben yürüyüş yanında :)
henüz yapmadım ama gece yapıcam yürüyüş de yapmadım bugün
pazartesi sporumu yazmadın mı akşam etiketlediydim seni halbuki dün bissürü spor yaptım dı ben. 45 dk. pilates bir saat hafif tempo yürüyüş 15 dk. bölgesel çalışma.[th]SPOR[/th]
GonulSenligim - nehirnil111 + @07papatya + sbeden + @standby + @lollapolusa + @beyaz lotus ? @abcde_123 + @ElifAlperMehmet + fiyonkbayan
[th]PAZARTESİ[/th]
[th]SALI[/th]
[th]ÇARŞAMBA[/th]
[th]PERŞEMBE[/th]
[th]CUMA[/th]
[th]CUMARTESİ[/th]
[th]PAZAR[/th] [td]?[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
Kızlar bu tablolar dolacak ona göre
İP ATLAMA MARATONU PAZARTESİ(350) SALI(350) ÇARŞAMBA(350) PERŞEMBE(350) CUMA(350) CMRT(350) PAZAR(350) GonulSenligim + @abcde_123 + @beyaz lotus ? @07papatya + boş görmek hoşuma gitmiyor. bildirim istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?