- 4 Haziran 2009
- 12.117
- 1.133
- 223
sagol canım bakayım bende :)WalkLogger diye bir uygulama kullanıyorum ben netten indirdim
sen bişey yememışsın oyy. yumurtayı alıp yolda yeseydın barıSabah; YOK (Yumurtamı haşladım ama geç kaldım eşime kahvaltısını hazırlayayım derken uça uça çıktım evden)
Ara; 09:00 - 1,5 kupa yeşil çay - sallama
Öğle; 12:25 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 ad.dolma biber + 50 gr yoğurt - 365 kalori
bugün 52,8 çıktım
aslında tartıya ilk çıktığımda 53,1 gördüm anam bi yıkıldım tepindim falan
sonra bi daha çıktım 52,8 , indim bi daha çıktım 52,8bunu 4 kez tekrarladım hala 52,8 tamam dedim inandım
anka ben ip atlamada çok düzensızım..bi düzene koyamadım.canım sen benı ip atlamadan çıkar..ben zaman ve vaktim oldukça atlayayım.böyle ben atlamayınca bi üzülüyom.yerıne getıremedım dıye..canım olmuyo yanı..kızlar dün spor yapmadım. ay ilk defa pazartesi spor yapmadım şu istikrara başladığımdan beri içim çok sıkıldı yapmadığım için. bazı sebeplerden yapmadım. sadece 400 ip atladım.abcde_123 cezamla birlikte atladım cicim
bugün normal spor rutinime devam. spora 3 gün ara vermiş oldum . ama çok kaybım olduğunu sanmıyorum .
kızz bende yapamıyorum..ayagım çok acıyo.dınlenerek yapıyorum..sen ıyı atlıyomuşsun tebrıkler vallaİddaaa ediyorummm
100 ip atlama 1 dakika bile sürmüyor
400 ip atlama kesintisiz en fazla 3 dakika sürer
e süper çok guzelBen 8931 adım yürümüşüm daha eve gidicem 10000 i geçerim km. çok takılmıyorum zaten benim için süre ve adım sayısı önemli
menünü begendim bakSabah= 2 haşlanmış yumurta + 2 kaşık domates biber kavurması + şekersiz çay
Öğle= 1 çorba kaşığı tavuk döner içi ( sadece eti yani) + avcum kadar, ince lavaş
Ara= yeşil çay
Akşam = 1 tabak kabak yemeği ( akşamdan kalan ) + yoğurt ( 2 kaşık)
Gece= ayran
kaloriyi şimdilik vermiyorum çünkü ekleme ya da değişmeler olabilir yeşil çaydan sonrasında
bu arada lavaş dediğim o kalın bizim bildiğimiz lavaşlardan değil kızlar. bu Suriyelilerin ekmekleri var lavaş gibi ama çok çok ince kağıt gibi. geçenlerde karatay ondan yiyebilirsiniz içinde maya yok falan demiş. babam da kend yemek için onu alıyo. ben de arada ucundan yiyorum
amnn çokokrem çok olmuşnehirnil111 bugünü mü veriyim.
sabah bir bardak şekersiz kahve, bir dilim çokokremli ekmek
öğlen bir kase tavuklu salata. göğüs tarafından.
akşam bir kase yayla çorbası
öğlen akşam arasında bir dilim çokokremli ekmek( bu arada ekmek kepekli ekmek)+bir fincan nescafe(kim aldı len bu çokokremi eve
toplam 516 kcal
GonulSenligim akşam sporumu da yapcam o zaman sana da yazarım