♥haftalık kilo verme yarışması♥

WalkLogger diye bir uygulama kullanıyorum ben netten indirdim
sagol canım bakayım bende :)

sen bişey yememışsın oyy. yumurtayı alıp yolda yeseydın barı

çok güldüm..iyi bak ne guzel istedıgını gormuşsun

anka ben ip atlamada çok düzensızım..bi düzene koyamadım.canım sen benı ip atlamadan çıkar..ben zaman ve vaktim oldukça atlayayım.böyle ben atlamayınca bi üzülüyom.yerıne getıremedım dıye..canım olmuyo yanı..

İddaaa ediyorummm
100 ip atlama 1 dakika bile sürmüyor
400 ip atlama kesintisiz en fazla 3 dakika sürer
kızz bende yapamıyorum..ayagım çok acıyo.dınlenerek yapıyorum..sen ıyı atlıyomuşsun tebrıkler valla

Ben 8931 adım yürümüşüm daha eve gidicem 10000 i geçerim km. çok takılmıyorum zaten benim için süre ve adım sayısı önemli
e süper çok guzel

menünü begendim bak

amnn çokokrem çok olmuş

benım bugunluk menude pek ıyı degıl.sabahtan berı agrım vardı.regl beklıyodum nıhayetınde oldumda olmadan zaten bi açlık bastı benı.of.
sabah
2 dılım ekmek
peynırlı omlet,domates,salatalık,çay

öglen
1 küçük tabak kıymalı taze fasulye
1 küçük tabak bulgur pilavı
1 küçük tabak mantı biliyorum çok oldu.ama mumkun degıl doymadım.daha yerdım.frenledım

ara
3 kuru kayısı
4 form bısküvi
karışık bitki çayı ( bunuda hemen yuttum öyle aç hissettim kendımı )

akşam
1 kase yogurt
1 salatalık

GonulSenligim spor
1 saat yuruyuş.
daha bugun regl oldum.hemenmı tartıda artı görülür ya moralim bozuldu.bakmıycam tartıya

tartı dile gelecekmiş nerdeyse
gelecekti valla napim aa akıllı olsun

one kız önden ödeme alır gibi
ee spor bakanıyım ben bu topiğin olsun o kadan

henüz yapmadım ama gece yapıcam yürüyüş de yapmadım bugün

pazartesi sporumu yazmadın mı akşam etiketlediydim seni halbuki dün bissürü spor yaptım dı ben. 45 dk. pilates bir saat hafif tempo yürüyüş 15 dk. bölgesel çalışma.
aneee kız karıştırmışım ya ben onu tamam tamam şimdik düzeltiyorum . ben seni yapmadı olarak yazmışım elimdeki kağıda yanlışlıkla ondan karıştı ortalık

hakkaten o çokokremi kim aldı eve maşallah sen de yemiş durmuşsun o kalori miktarı da ne topikcek benim kalorilere laf ettiniz ben çoğalttım kalorileri maşallah sizler aşağı çekiyonuz ama

çok güldüm..iyi bak ne guzel istedıgını gormuşsun
azmettim hakettim aldım

yaaaa tüh iyi oluyordu ama sana zor oluyorsa tamam. nasılsa spor tablosunda varsın

menünü begendim bak
mersiiii cicim

senin en büyük avantajın akşamları yemek yememek. çok doğru bir hareket öğle yemeğini de abarttığını düşünme akşam yemediğin için kotarıyorsun. tabi mantı çok masum kalmadı diyette olan biri için ama bir günlük yemeden bi zararı dokunmaz . devam canım

90 grubu nisan ayı toplam kayıp
S suhneva _________1.300

80 grubu nisan ayı toplam kayıp
inciiitanesi _______-400
T tatlitambak _____katılamadı
D demali ____________-4.000

70 grubu nisan ayı toplam kayıp
sbeden ___________+1.600
Lollapollosaa ______-100_

60 grubu nisan ayı toplam kayıp
@ElifAlperMehmet ______-2600
begum75 _________-1.800
mavimli ____________+2.000
jenemy ____________-2.700
@yesilelmamm ____________-4.700
koza16 _________+100
@almina_14 _________ -2000
P papatya07 ________3.400
50 grubu nisan ayı toplam kayıp
miraycan84 ________-800
@beyaz lotus _______-300_
abcde_123 _______+800
GonulSenligim _________-1.500
@ElifAlperMehmet _________2.300[/th]
minerva1988 sabit

Ahh ahhh koskoca nisan ayında kilo vermeyi bırakın 100 gr almışım Mayıs bol eksili olur umarııım Bu arada ellerine sağlık ablacım liste için

Ben de artık menü yazayım değil mi Bu arada beni tanımıyo ya da unutmuş olabilirsiniz Kısaca tekrar ediyim 16.5 yaşındayım, 170 boyunda 63.6 dım pazartesi günü Aslında yazın 59 a kadar inmiştim hedefim 55-56 civarı ama kilo aldıım Neysee menüme geçeyim

Sabah (07.30)
Peynirli börek
Süt

Öğle (12.00)
2 kaşık çorba
İçi pilavlı piliç
Salata
Meyve suyu

Akşam (18.00)
3 parça ızgara et
1 kase salata

Ara:
Karışık meyve yedim
1 brdk süt

Spor: Bugün yapamadım
Su: 2.7 -3 litre arası olucak

hakkaten o çokokremi kim aldı eve maşallah sen de yemiş durmuşsun o kalori miktarı da ne topikcek benim kalorilere laf ettiniz ben çoğalttım kalorileri maşallah sizler aşağı çekiyonuz ama
şimdik bi kere benim yolum seninkinden uzun ben o kadar yesem de koymuyo kız acıkmıyomuşum gün içinde protein karbonhidrat vırt zırt hepsinden dengeli almaya çalışıyorum ama o çokokrem işi bozdu tabi. ben de naptın buzdolabının en ücra köşesine attım ki gözüme gözükmesin deyi. zaten daha fazla yemem fazla şeker alınca baş ağrısı yapıyo yani bugün sondu.

Canım allahtan akşamı biraz hafif atlatmışsın. Yoksa gün içinde sabah ve öğle yemeğin biraz diyete uygun olmamış. Gerçi miktarlarını yazmamışsın börekle ğilav içli tavuğun. Afiyet olsun şekerim :)

GonulSenligim bugün de spor yapamadım
Ama nideeeennnn yarın yap kısmetse kız 10 dk ya razıyım gıııı :)

Bak hele bugün sondu diyo. Yarın yeycen gene yani zati benim de tatlı abur cubur isteğim var bu ara. Nasıl zor tutuyorum yaaaa.
Yok yemek 1 tatlı kaşığı al bırak. Başka yok. Dengele karnonhidtatını yağını neyn güzel beslen hade bakem aferin. O çokokremi de bana yolla

Hafta birincileri
Grup 90 yok
Grup 80 D demali -1.100★★
Grup 70 sbeden -1.300★★
Grup 60 07papatya -1300 ★★
Grup 50 GonulSenligim -900★

Canım benim eline sağlık , ne güzel uğraşmışsın yine :)

al kuzum nidemek. yarından itibaren bi daha dokanmuyorum zaten. ne çokokremi nerde ne zaman kim yemiş

Ellerine sağlık sbeden
Merak ettiğim bişey var ama ilk sayfada hani gruplar var ya 90 lar 80 ler diye orada 60 lar ve 50 ler grubu hep 1 ay geriden geliyor. Diğer gruplar Mayıs ayina geçti tabloda 60 lar ve 50 ler Nisana daha yeni geçti. Acaba bi nedeni mo var onu merak ettim gece gece başka bişey bulamadim meraklanacak

Selam kızlar. Bugünkü menum
Kahvaltı saat 10: okula geç kaldığım için giderken pasta neden kepekli sandviç almak zorunda kaldım Kaşarlı domates biberli. Yanında çay.
Ara 11: 1 tane küçük elmalı kurabiye ve kayısı çayı.
Öğle saat 13.: 1 kase yoğurt 8cin de 2 kaşık Musli.
Akşam 17: 5 kaşık Mantarlı Kabaklı Makarna 1 kase yoğurt
Bugünkü kaçamak bi ufak paket yerfistikli cips. Bunu resmen dün gece rüyamda gördüm yemesem olmazdi
Spor Bugün zor yaptım çünkü goguslerim inanilmazz sizliyor, adım atmak işkence o derece yani o y8zden sadece leslie nin express 1 mile ini yaptım, 16 dk sürüyor normal 1.mile a göre daha tempolu hiç yoktan iyidir dedim. Artı bir de 20 mekik ve günlük egzersizlerimi yaptım. Bugunluk böyle. Ha unutmadan şu bugün 2. 5 lt oldu.
Hepinize iyi geceleer

canım daha bitmedi düzenleme. daha atamalarida yapacam . ama yine de tsk ederim. her zaman söyle bisey görürsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…