♥haftalık kilo verme yarışması♥

derslerin bi ara cok yogundu onu hatırlıyorum. geri kalan herseyi unutmusum . 20 yaslar saniyordum :)

oh maşallah iki kilo almışım azme bak sen

Sabahları normalde sağlıklı kahvaltı yapıyorum ama annem bu sabah börek yaptı misafir için mecbur kaldım Öğlende okuldayım mecburen çıkan şeylerden yiyorum yemekhanede ama pilav 3 kaşık anca vardır Bakalım yarın daha iyi olur umarım

derslerin bi ara cok yogundu onu hatırlıyorum. geri kalan herseyi unutmusum . 20 yaslar saniyordum :)
Derslerim hala yoğun doğru hatırlıyorsun abla Abla diyorum ama yaşım kadar küçük olduğu için forumda çoğu kişiye böyle hitap ediyorum genelde herkes benden büyük oluyor Ama herkes için geçerli istemezseniz demeye de bilirim Karabatak gibi pazartesiden pazartesiye ortaya çıkıyorum normaldir Haziran itibariyle daha çok burada olucam

Allah kavuştursun, hayırlı tezkereler dilerim,stress yapma,aksine kendine daha sıkı bir hedef koy, askerden gelene kadar çokk zayıflamış ol, seni tanıyamasın süpriz yap ona
Esim gittikten sonra yuzmeye yazilmayi dusunuyorm bnde ona supriz yapmayi cok istiyorm strestn kilo almayim o bile yeter bana

Canım sağlıklı değil gibi pek kalori oranın çok güzel ama aslında aç kalmışsın sadece çorba ve salata yemişsin çokokremli ekmek zaten faydalı değil sana bence onun yerine yemek yemeye çalış derim
sen bişey yememışsın oyy. yumurtayı alıp yolda yeseydın barı
Minübüste nasıl yiyim kız
Bravo canım harikasın diyecek söz bulamadım
evet artık böyle

Çok iyisin canım devam

tartıya bakma, reglin başında şiş olman artılarda çıkman doğal ama biterkende eksilerde olursun

Esim gittikten sonra yuzmeye yazilmayi dusunuyorm bnde ona supriz yapmayi cok istiyorm strestn kilo almayim o bile yeter bana
begum75 dedi:

Allah kavuştursun, hayırlı tezkereler dilerim,stress yapma,aksine kendine daha sıkı bir hedef koy, askerden gelene kadar çokk zayıflamış ol, seni tanıyamasın süpriz yap ona
Begüşün söylediklerine katılıyorum ben de ben mesela 25 kilo verdim 2 yılda hiç kasmadan 40 kilo veren arkadaşlarımız var kesinlikle umutsuz olma ve eşine sürpriz yap

Sabah; YOK (Yumurtamı haşladım ama geç kaldım eşime kahvaltısını hazırlayayım derken uça uça çıktım evden)
Ara; 09:00 - 1,5 kupa yeşil çay - sallama
Öğle; 12:25 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 ad.dolma biber + 50 gr yoğurt - 365 kalori
Ara; 15:00 - Sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Ara; 19:00 - Yarım çokonat - 107 kalori
Akşam; 20:30- Yarım porsiyon kısır + 2 ymk kaşığı kuru fasulye + 1 kase tavuk çorbası + 1 ufak elma -254 kalori

Toplam kalori: 728 kalori

begum75 mavimli @almina_14 @DisiAnka fiyonkbayan

@DisiAnka dün sadece 20 dakika yürüyüş + 60 ad.bacak egzersizi yaptım sağ kolum çok ağrıyor bacaklarım düne göre daha iyi

-1800 ile neden grup sonuncusu olmuşum
lütfen düzeltirmisin sbeden cim orda 1 aylık emek var, ayrıca bu listeyi ay sonunda düzenlemeliydin daha nisan bitmedi yani 2 mayısta yayınlamalıydın diye düşünüyorum

aman allahım orda bir elma gördüm sanki gördüm gördüm 1 elma gördüm
nehir sonunda meyva girdi vücuduna tebriklero çokanatı nasıl yarım bıraktın helal olsun ben başlasam yarım bırakmazdım o işi

genel olarak menün güzel
benimde dünkü kalorim:930 ama k.hidratım 121
bu sabahta 200ml süt+ 25 gram lifalif yedim 210 kalori yaptı

Çok komikmiş ben rüyam da hiç yiyecek görmem

Ben de bekliyodum ne zaman lifalif yiycen diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…