♥haftalık kilo verme yarışması♥

25 gram 2 yemek kaşığı mı ki ne

Eşime hazırlarken arada götürüyorum kız sadece çok olmadıklarından hesaplayamıyorum yoksa hafta sonu falan çilek,kivi,portakal yedim hep sen bilmiyorsunÇokonat şöyle ki çokonat gibi ama kare kare eşime gelen çikolatalardan aynı tadı çokonat yarım çokonat eder dedim o kare öyle hesapladım

Kalori oranını sevdim sabah başlamışsın yulafa çok iyi kalorisine bakma faydalılar

bu sabah geç kaldım çay yapamadım evdeki herkes aparatif yedi ondan öyle oldu :)))
2 yemek kaşığından fazla gelir deniz, ben direk tarttım kaşık kaşık ölçmedim ama 2 dolu dolu kaşık olabilir
Ben hep 2 yemek kaşığı koyuyorum dolu dolu bir ara tart benim için ne kadar yiyomuşum bakalım
Kayısıyı sıcak suya akşamdan koyup onun suyuyla birlikte yedim dün bugün yine öyle yiycem süt bana dokunuyor galiba

sorun yok ablacim :)
derslerini ihmal etme firsat buldukca aktif ol.senin gibi aktif olamayanlar var aliskiniz yani

canım ya artik ayin grup birincisini sonuncusunu secmiyorum. burda paylastim paylasirken o kisimlari sildim. ilk sayfafa unuttum gec saat olunca. bide malesef mayısta yayınlayamazdim. 4 haftada bir aylik değerlendirme yapıyorum ay cekimlerinden dolayi sapmalar.l oluyor

akşam yemeğinden sonraki sporum faydalıymış sevindim
yoğurt ve sütün önemi bir daha vurgulanmış, bende katılıyorum
ana öğünlerde tek yemek +yanında 1çay bardağı yoğurt (işite bu az geldi bana )+yeşillik +1 dilim ekmek diyo aslında mantıklı ama doymadığımızı hissettiğimizdeki o his kötü oluyo yeni arayışlara giriyoruz, onun içinde çorba demiş işte burda oda mantıklı (inşallah yeter)
deniz kaptık tüyoları hadi bakalım sıra bizde

2,5 ymk kaşığı falan yapar canım 1 ymk kaşığı 10 gr çünkü öyle biliyorum ben hep 15 gr 1,5 ymk kaşığı koyuyorum

Evet bu yazıyı daha önce de okudum ama unutuyoruz hep gözümüzün önünde olsa böyle motive edici yazılar iyi olacak
Ben hep sabah aç karnına yürüyorum sadece su içip kas kaybettirir diye biliyorum ama sonra pek vaktim olmuyor
Tek yemek mantıklı mideyi doldurmamak adına ama evdekilere çorba pilav da yapınca biz de yiyoruz dayanamayıp

evet tek yemek mantıklı ama ben o çorbayı illa içecem,öğlen içmediysem akşam, bir öğünümde mutlaka olacak
pilav makarnada öyle yaa işyerinde süslü süslü yapıyolar dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…