- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
25 gram 2 yemek kaşığı mı ki neaman allahım orda bir elma gördüm sanki gördüm gördüm 1 elma gördüm
nehir sonunda meyva girdi vücuduna tebriklero çokanatı nasıl yarım bıraktın helal olsun ben başlasam yarım bırakmazdım o işi
genel olarak menün güzel
benimde dünkü kalorim:930 ama k.hidratım 121
bu sabahta 200ml süt+ 25 gram lifalif yedim 210 kalori yaptı
Eşime hazırlarken arada götürüyorum kız sadece çok olmadıklarından hesaplayamıyorum yoksa hafta sonu falan çilek,kivi,portakal yedim hep sen bilmiyorsunaman allahım orda bir elma gördüm sanki gördüm gördüm 1 elma gördüm
nehir sonunda meyva girdi vücuduna tebriklero çokanatı nasıl yarım bıraktın helal olsun ben başlasam yarım bırakmazdım o işi
genel olarak menün güzel
benimde dünkü kalorim:930 ama k.hidratım 121
bu sabahta 200ml süt+ 25 gram lifalif yedim 210 kalori yaptı
Ben de bekliyodum ne zaman lifalif yiycen diye
bu sabah geç kaldım çay yapamadım evdeki herkes aparatif yedi ondan öyle oldu :)))25 gram 2 yemek kaşığı mı ki ne
Ben hep 2 yemek kaşığı koyuyorum dolu dolu bir ara tart benim için ne kadar yiyomuşum bakalımbu sabah geç kaldım çay yapamadım evdeki herkes aparatif yedi ondan öyle oldu :)))
2 yemek kaşığından fazla gelir deniz, ben direk tarttım kaşık kaşık ölçmedim ama 2 dolu dolu kaşık olabilir
sorun yok ablacim :)Derslerim hala yoğun doğru hatırlıyorsun ablaAbla diyorum ama yaşım kadar küçük olduğu için forumda çoğu kişiye böyle hitap ediyorum genelde herkes benden büyük oluyor Ama herkes için geçerli istemezseniz demeye de bilirim Karabatak gibi pazartesiden pazartesiye ortaya çıkıyorum normaldir Haziran itibariyle daha çok burada olucam
Raporun bitti mi ki bitmediyse yat dinlen biraz okulun bitmesine var dahagünaydın kızlar. ben dün ayağa kalktım doktorum iyisin dedi ama yorma çok dedi :)
sabah 53.8 geldm şükür almadım korktuğum gibi :)
canım ya artik ayin grup birincisini sonuncusunu secmiyorum. burda paylastim paylasirken o kisimlari sildim. ilk sayfafa unuttum gec saat olunca. bide malesef mayısta yayınlayamazdim. 4 haftada bir aylik değerlendirme yapıyorum ay cekimlerinden dolayi sapmalar.l oluyor-1800 ile neden grup sonuncusu olmuşum
lütfen düzeltirmisinsbeden cim orda 1 aylık emek var, ayrıca bu listeyi ay sonunda düzenlemeliydin daha nisan bitmedi yani 2 mayısta yayınlamalıydın diye düşünüyorum
Geçmiş olsun canım Rabbim bir daha göstermesingünaydın kızlar. ben dün ayağa kalktım doktorum iyisin dedi ama yorma çok dedi :)
sabah 53.8 geldm şükür almadım korktuğum gibi :)
2,5 ymk kaşığı falan yapar canım 1 ymk kaşığı 10 gr çünkü öyle biliyorum ben hep 15 gr 1,5 ymk kaşığı koyuyorumBen hep 2 yemek kaşığı koyuyorum dolu dolu bir ara tart benim için ne kadar yiyomuşum bakalım
Kayısıyı sıcak suya akşamdan koyup onun suyuyla birlikte yedim dün bugün yine öyle yiycem süt bana dokunuyor galiba
yarın ölçecem nehir,bildiririm sizede2,5 ymk kaşığı falan yapar canım 1 ymk kaşığı 10 gr çünkü öyle biliyorum ben hep 15 gr 1,5 ymk kaşığı koyuyorum
Evet bu yazıyı daha önce de okudum ama unutuyoruz hep gözümüzün önünde olsa böyle motive edici yazılar iyi olacakakşam yemeğinden sonraki sporum faydalıymış sevindim
yoğurt ve sütün önemi bir daha vurgulanmış, bende katılıyorum
ana öğünlerde tek yemek +yanında 1çay bardağı yoğurt (işite bu az geldi bana)+yeşillik +1 dilim ekmek diyo aslında mantıklı ama doymadığımızı hissettiğimizdeki o his kötü oluyo yeni arayışlara giriyoruz, onun içinde çorba demiş işte burda oda mantıklı (inşallah yeter )
deniz kaptık tüyoları hadi bakalım sıra bizde
Ölç Begüş bizi de rahatlat bu konudayarın ölçecem nehir,bildiririm sizede
şöyle yapalım, telefonum tamirden gelsin foto çekipte atayımÖlç Begüş bizi de rahatlat bu konuda
evet tek yemek mantıklı ama ben o çorbayı illa içecem,öğlen içmediysem akşam, bir öğünümde mutlaka olacakEvet bu yazıyı daha önce de okudum ama unutuyoruz hep gözümüzün önünde olsa böyle motive edici yazılar iyi olacak
Ben hep sabah aç karnına yürüyorum sadece su içip kas kaybettirir diye biliyorum ama sonra pek vaktim olmuyor
Tek yemek mantıklı mideyi doldurmamak adına ama evdekilere çorba pilav da yapınca biz de yiyoruz dayanamayıp
amin kuzum :))Geçmiş olsun canım Rabbim bir daha göstermesin
dün gittim okula odadan çok çıkmadım teog öncesi 8lerle görüştüm :) b ugün ve yarın teog vardı okula imzaya gidecektik idarecim gelme dedi :)Raporun bitti mi ki bitmediyse yat dinlen biraz okulun bitmesine var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?