♥haftalık kilo verme yarışması♥

Teog var demi, Allah zihin açıklığı versin öğrencilere 2 sene önce o stresi bizde yaşamıştık,fenaa
ben 5 yıldır yaşıyorum :) ya gece rüyamda gördüm en güvendiğim öğrencilerim sınavdan çıkıyorlardı ağlıyorlardı fln :)

ben 5 yıldır yaşıyorum :) ya gece rüyamda gördüm en güvendiğim öğrencilerim sınavdan çıkıyorlardı ağlıyorlardı fln :)
sürekli içlerinde olduğun için işte biz bi kere yaşadık yetti yanii,insan gerçekten mutlu sonuçlarını bekliyor demi,onlarla sende yaşıyosun,hem iyi hem kötü,Allah kolaylık versin

Katılmamak mümkün değil mesela ben nisanın son haftasında 1,5 kilo vermiş olacağım en az. Bugün 69.8 çıktım. Çok önemli benim için

sürekli içlerinde olduğun için işte biz bi kere yaşadık yetti yanii,insan gerçekten mutlu sonuçlarını bekliyor demi,onlarla sende yaşıyosun,hem iyi hem kötü,Allah kolaylık versin
aynen öyle canım ya değişik bi his onlarla üzülüp seviniyosan . işe başlamadan önce anlamıyordum ama değişik bi his ya şimdi 8lerim gidecek mezun oluyorlar üzülüyorum çok seviyordum

aynen öyle canım ya değişik bi his onlarla üzülüp seviniyosan . işe başlamadan önce anlamıyordum ama değişik bi his ya şimdi 8lerim gidecek mezun oluyorlar üzülüyorum çok seviyordum
işte hem iyi hem kötü,ama tesellin şu ki,ilerde güzel yerlere gelip güzel işler yaptığını gördüğünde onun verdiği haz paha biçilemez,hem her yerde tanıdığın olur bu güzel bişey

işte hem iyi hem kötü,ama tesellin şu ki,ilerde güzel yerlere gelip güzel işler yaptığını gördüğünde onun verdiği haz paha biçilemez,hem her yerde tanıdığın olur bu güzel bişey
inşallah hepsi mutlu olsunlar da begüm çok korkuyorum ya çok savunmasızlar liselerde tehlike o kadar büyük ki lisede çalışan rehberlikçi arkadaşlarla konuuyorum sıkıntımız uyuştucu diyor korkuyorum

gerçekten öyle yaşları çok küçük ve saflar,Allah hepsine yardımcı olsun
önceden tehlike sigaraymış ama artık çağ değişti uyuşturucu başladı,bu çok kötü, aileler uyanık olmak zorunda, okul idaresi okul etrafını çok iyi takip etmeli, güvenlik kameraları izlenmeli, sivil polisle işbirliği içinde olunmalı,ve çocuklarımıza defalarca uyarılarda bulunup bilinçlendirmeliyiz,farkındalıklarını artırmalıyız.

napiim kız onlardan benden zayıflar. veremeyince çirkefliğe vurdum

evet katılıyorum sana canım o çokokremli ekmek hiç sağlıklı değildi ama emin ol çok lezzetliydi. böyle yerken gözümün önünden yıldızlar falan geçti. ama bugünden itibaren tekrarlamiycim. zaten @DisiAnka da kızdı yemiyom gayri.

@DisiAnka dün sadece 20 dakika yürüyüş + 60 ad.bacak egzersizi yaptım sağ kolum çok ağrıyor bacaklarım düne göre daha iyi

sen hamladın bence ondan ağrı oluştu. bende de öyle oluyo işte. pazartesi spor yaptım aha bugün bile pöçüğüm ağrıyo

Aynen yaa yiyip yiyip yazıyoruz ne yapalım
evet bazen böyle tatlı yedim yok dondurma yedin diye yazıyolar da daha çok sinir oluyorum zaten.

nehir sonunda meyva girdi vücuduna tebriklero çokanatı nasıl yarım bıraktın helal olsun ben başlasam yarım bırakmazdım o işi
valla ben olsaydım o kalan yarımı yediğimi farketmezdim bile. aferin kız bırakmış yarısını onu da akşam yer

eşine ver kız yeme sen kilo alırsın sonra yesin adam can yapar kan yapar sen niye yiyonsonra burda örnek alıyoruz seni bide.

ben simdi yürüyüşe çıkıyorum cok heyecanliyim hergun cikarken.

su gibi git su gibi gel kuzum ayağına daş deymesin

inşallah hepsi mutlu olsunlar da begüm çok korkuyorum ya çok savunmasızlar liselerde tehlike o kadar büyük ki lisede çalışan rehberlikçi arkadaşlarla konuuyorum sıkıntımız uyuştucu diyor korkuyorum

canım geçmiş olsun hastalanmışsın. uyuşturucu da artık alışıldık bişey haline geldi. çok küçük yaşlara kadar inebiliyo. biz de çocukları gönderirken hep endişeli oluyoruz ama çocuğu bilindirmek bi de allaha emanet etmek yapabileceğimiz tek şey oluyo.

ama malesef 4 haftalik degerlendirme yapıyorum. bundan sonra mayis demem 4 haftalik degerlendirme yazarim

ask olsun gecen ayda 4 haftaydi bundan sonra başlığı 4 haftalik değerlendirme olarak yazarım.

ayy kıyamam,sadece hani ay deyince bitmedi diye öyle dedim,belki 100-200 daha verirsek diye şey ettim,ama senin canın sağolsun.verirsek bidahaki aya katkımız olmuş olur, sonuçta kayıp yok

İnsana gerekiyor bazen öyle haklısın canım

Bugün biraz daha iyiyim ama resmen göçtüm 40 dakikalık sporla

Ceviz yesen tok tutmaz mı canım mesela sade şekersiz nescafeyle beraber Olmadı sade maden suyu içmeyi dene sanki doymuşluk hissi veriyorBende kıymalı patatesle hiç doymuyorum ya

Ceviz yesen tok tutmaz mı canım mesela sade şekersiz nescafeyle beraber Olmadı sade maden suyu içmeyi dene sanki doymuşluk hissi veriyorBende kıymalı patatesle hiç doymuyorum ya
nescafe yok, soda da bitmiş, şekersiz türk kahvesi içiyorum şimdi ama sanki dahada acıktırdı
saat 2,5-3 gibi çarşıya gidicem orda ne yesem ki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…