- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
şöyle yapalım, telefonum tamirden gelsin foto çekipte atayım
Teog var demi, Allah zihin açıklığı versin öğrencilere 2 sene önce o stresi bizde yaşamıştık,fenaadün gittim okula odadan çok çıkmadım teog öncesi 8lerle görüştüm :) b ugün ve yarın teog vardı okula imzaya gidecektik idarecim gelme dedi :)
ben 5 yıldır yaşıyorum :) ya gece rüyamda gördüm en güvendiğim öğrencilerim sınavdan çıkıyorlardı ağlıyorlardı fln :)Teog var demi, Allah zihin açıklığı versin öğrencilere 2 sene önce o stresi bizde yaşamıştık,fenaa
Evet ben de başladım :) artık abartmamak gerek.Ben yine 54.90 da olsa 54 gördüm bu sabah hadi sen de başla yavaştan kış bitti hava ne sıcak ne soğuk tam yürüyüş havası hem yürüdükçe insanın su içesi geliyor
sürekli içlerinde olduğun için işte biz bi kere yaşadık yetti yanii,insan gerçekten mutlu sonuçlarını bekliyor demi,onlarla sende yaşıyosun,hem iyi hem kötü,Allah kolaylık versinben 5 yıldır yaşıyorum :) ya gece rüyamda gördüm en güvendiğim öğrencilerim sınavdan çıkıyorlardı ağlıyorlardı fln :)
Katılmamak mümkün değil mesela ben nisanın son haftasında 1,5 kilo vermiş olacağım en az. Bugün 69.8 çıktım. Çok önemli benim için-1800 ile neden grup sonuncusu olmuşum
lütfen düzeltirmisinsbeden cim orda 1 aylık emek var, ayrıca bu listeyi ay sonunda düzenlemeliydin daha nisan bitmedi yani 2 mayısta yayınlamalıydın diye düşünüyorum
yanii demi ama, bu ay karışmalığa gittiKatılmamak mümkün değil mesela ben nisanın son haftasında 1,5 kilo vermiş olacağım en az. Bugün 69.8 çıktım. Çok önemli benim için
ama malesef 4 haftalik degerlendirme yapıyorum. bundan sonra mayis demem 4 haftalik degerlendirme yazarimKatılmamak mümkün değil mesela ben nisanın son haftasında 1,5 kilo vermiş olacağım en az. Bugün 69.8 çıktım. Çok önemli benim için
ask olsun gecen ayda 4 haftaydiyanii demi ama, bu ay karışmalığa gitti
aynen öyle canım ya değişik bi his onlarla üzülüp seviniyosan . işe başlamadan önce anlamıyordum ama değişik bi his ya şimdi 8lerim gidecek mezun oluyorlar üzülüyorum çok seviyordumsürekli içlerinde olduğun için işte biz bi kere yaşadık yetti yanii,insan gerçekten mutlu sonuçlarını bekliyor demi,onlarla sende yaşıyosun,hem iyi hem kötü,Allah kolaylık versin
işte hem iyi hem kötü,ama tesellin şu ki,ilerde güzel yerlere gelip güzel işler yaptığını gördüğünde onun verdiği haz paha biçilemez,hem her yerde tanıdığın olur bu güzel bişeyaynen öyle canım ya değişik bi his onlarla üzülüp seviniyosan . işe başlamadan önce anlamıyordum ama değişik bi his ya şimdi 8lerim gidecek mezun oluyorlar üzülüyorum çok seviyordum
inşallah hepsi mutlu olsunlar da begüm çok korkuyorum ya çok savunmasızlar liselerde tehlike o kadar büyük kiişte hem iyi hem kötü,ama tesellin şu ki,ilerde güzel yerlere gelip güzel işler yaptığını gördüğünde onun verdiği haz paha biçilemez,hem her yerde tanıdığın olur bu güzel bişey
gerçekten öyle yaşları çok küçük ve saflar,Allah hepsine yardımcı olsuninşallah hepsi mutlu olsunlar da begüm çok korkuyorum ya çok savunmasızlar liselerde tehlike o kadar büyük kilisede çalışan rehberlikçi arkadaşlarla konuuyorum sıkıntımız uyuştucu diyor korkuyorum
napiim kız onlardan benden zayıflar. veremeyince çirkefliğe vurdumkıskanç
evet katılıyorum sana canım o çokokremli ekmek hiç sağlıklı değildi ama emin ol çok lezzetliydi. böyle yerken gözümün önünden yıldızlar falan geçti. ama bugünden itibaren tekrarlamiycim. zaten @DisiAnka da kızdı yemiyom gayri.Canım sağlıklı değil gibi pek kalori oranın çok güzel ama aslında aç kalmışsın sadece çorba ve salata yemişsin çokokremli ekmek zaten faydalı değil sana bence onun yerine yemek yemeye çalış derim
@DisiAnka dün sadece 20 dakika yürüyüş + 60 ad.bacak egzersizi yaptım sağ kolum çok ağrıyor bacaklarım düne göre daha iyi
evet bazen böyle tatlı yedim yok dondurma yedin diye yazıyolar da daha çok sinir oluyorum zaten.Aynen yaa yiyip yiyip yazıyoruz ne yapalım
valla ben olsaydım o kalan yarımı yediğimi farketmezdim bile. aferin kız bırakmış yarısını onu da akşam yernehir sonunda meyva girdi vücuduna tebriklero çokanatı nasıl yarım bıraktın helal olsun ben başlasam yarım bırakmazdım o işi
eşine ver kız yeme sen kilo alırsın sonra yesin adam can yapar kan yapar sen niye yiyonEşime hazırlarken arada götürüyorum kız sadece çok olmadıklarından hesaplayamıyorum yoksa hafta sonu falan çilek,kivi,portakal yedim hep sen bilmiyorsunÇokonat şöyle ki çokonat gibi ama kare kare eşime gelen çikolatalardan aynı tadı çokonat yarım çokonat eder dedim o kare öyle hesapladım
ben simdi yürüyüşe çıkıyorum cok heyecanliyim hergun cikarken.
inşallah hepsi mutlu olsunlar da begüm çok korkuyorum ya çok savunmasızlar liselerde tehlike o kadar büyük kilisede çalışan rehberlikçi arkadaşlarla konuuyorum sıkıntımız uyuştucu diyor korkuyorum
ama malesef 4 haftalik degerlendirme yapıyorum. bundan sonra mayis demem 4 haftalik degerlendirme yazarim
ask olsun gecen ayda 4 haftaydibundan sonra başlığı 4 haftalik değerlendirme olarak yazarım.
evet katılıyorum sana canım o çokokremli ekmek hiç sağlıklı değildi ama emin ol çok lezzetliydi. böyle yerken gözümün önünden yıldızlar falan geçti. ama bugünden itibaren tekrarlamiycim. zaten @DisiAnka da kızdı yemiyom gayri.
sen hamladın bence ondan ağrı oluştu. bende de öyle oluyo işte. pazartesi spor yaptım aha bugün bile pöçüğüm ağrıyo
Ceviz yesen tok tutmaz mı canım mesela sade şekersiz nescafeyle beraberkızlar kıymalı fırın patates ve şehriye çorbasıyla k.hidrattta tavan yaptım ama yinede açım, doymadım,helva vardı yanında onu yemedimyanımda yiyecek sadece ceviz var napıcam ben yaa, sanırım k.hidrat beni doyurmuyor
nehirnil111 napıyım???
nescafe yok, soda da bitmiş, şekersiz türk kahvesi içiyorum şimdi ama sanki dahada acıktırdıCeviz yesen tok tutmaz mı canım mesela sade şekersiz nescafeyle beraberOlmadı sade maden suyu içmeyi dene sanki doymuşluk hissi veriyor Bende kıymalı patatesle hiç doymuyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?