tabi canim öyle olacak kayip yokayy kıyamam,sadece hani ay deyince bitmedi diye öyle dedim,belki 100-200 daha verirsek diye şey ettim,ama senin canın sağolsun.verirsek bidahaki aya katkımız olmuş olur, sonuçta kayıp yok
huhuu süpersintabi canim öyle olacak kayip yoksuan yoldayim durdum size yazıyorum suan 2934. adimdayim bugun hedef 10 bin
54 ü görmüşsün bak devamı gelir inşallah hadi bakalım :)Günaydın Kızlar;
25.04.2016: 55.50
26.04.2016: 55.00
27.04.2016: 54.90
28.04.2016:
29.04.2016:
30.04.2016:
Akşam ki bulgur pilavını yemesem iyiymişşş
Sabah; YOK (Yumurtamı haşladım ama geç kaldım eşime kahvaltısını hazırlayayım derken uça uça çıktım evden)
Ara; 09:00 - 1,5 kupa yeşil çay - sallama
Öğle; 12:25 - Yarım kase mercimek çorbası + 1 ad.dolma biber + 50 gr yoğurt - 365 kalori
Ara; 15:00 - Sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Ara; 19:00 - Yarım çokonat - 107 kalori
Akşam; 20:30- Yarım porsiyon kısır + 2 ymk kaşığı kuru fasulye + 1 kase tavuk çorbası + 1 ufak elma -254 kalori
Toplam kalori: 728 kalori
begum75 mavimli @almina_14 GonulSenligim fiyonkbayan
GonulSenligim dün sadece 20 dakika yürüyüş + 60 ad.bacak egzersizi yaptım sağ kolum çok ağrıyor bacaklarım düne göre daha iyi
ben de pek görmem de dün gece gördüm ben de yaÇok komikmiş ben rüyam da hiç yiyecek görmem
hadi geçmişler olsun bi da göstermesin rabbim. dikkat et :)günaydın kızlar. ben dün ayağa kalktım doktorum iyisin dedi ama yorma çok dedi :)
sabah 53.8 geldm şükür almadım korktuğum gibi :)
şekersiz kompostonun kalorisi kaçmış öğrenebildin mi ?Şekersiz kompostonun kalorisini araken buldum bu yazıyı okuyun kızlar
karbonhidrat zati doyurmaz yaa doyursa da çabuk acıktırıyor uzun süreli olmuyo. protein ağırlıklı yiyecekler uzun süre tokluğu sağlıyor. kötü olmuş kız şimdi ne yesem diye aranacaksın kafan karışacakkızlar kıymalı fırın patates ve şehriye çorbasıyla k.hidrattta tavan yaptım ama yinede açım, doymadım,helva vardı yanında onu yemedimyanımda yiyecek sadece ceviz var napıcam ben yaa, sanırım k.hidrat beni doyurmuyor
nehirnil111 napıyım???
oh oh aferin benim söz dinleyen sporcularım
tabi canim öyle olacak kayip yoksuan yoldayim durdum size yazıyorum suan 2934. adimdayim bugun hedef 10 bin
karbonhidrat douyurmaz zaten protein doyurur. olmadı kefir ya da küçük yoğurtlar varya onlardan al bi tane de ye.kızlar kıymalı fırın patates ve şehriye çorbasıyla k.hidrattta tavan yaptım ama yinede açım, doymadım,helva vardı yanında onu yemedimyanımda yiyecek sadece ceviz var napıcam ben yaa, sanırım k.hidrat beni doyurmuyor
nehirnil111 napıyım???
sen yeni uyandın gene dimikarbonhidrat zati doyurmaz yaa doyursa da çabuk acıktırıyor uzun süreli olmuyo. protein ağırlıklı yiyecekler uzun süre tokluğu sağlıyor. kötü olmuş kız şimdi ne yesem diye aranacaksın kafan karışacakben dün akşam öyleydim. ayran içip
dizginledim kendimi.
oh oh aferin benim söz dinleyen sporcularım
heyooooo coşkuya gelllll maşallah devam canımmm devamm
güzelmiş kız bugün yediklerin beğendim. akşam da hafif ye ohh mis :)canlarım öğlene kadar yediklerimi veriyim:
sabah 1,5 yemek kaşığı yulaf bir kupa süt
öğlen bir tane tavuk but fırınlanmış derisiz bir tabak salata.
akşam belli değil henüz
oooooo hergün 700 gr giderse daha ne iki haftada 1400 gr eder canımbugün 52,7 çıktımhergün -100gr gidiyo ee şükür buna da
evet nehir aplam çok kızdı bugün düzelltim. bugün de acayip bi açlık var ama bi nescafe de eklesemmi acabagüzelmiş kız bugün yediklerin beğendim. akşam da hafif ye ohh mis :)
İyi baari cuma da tatil olsa iyi olurdu tam iyileşmeden basma ki daha kötü olmasındün gittim okula odadan çok çıkmadım teog öncesi 8lerle görüştüm :) b ugün ve yarın teog vardı okula imzaya gidecektik idarecim gelme dedi :)
Yemeğinizi erkenden yiyosunuz geç de çıkıyosunuz doysan bile çıkıncaya kadar acıkırsın kikızlar kıymalı fırın patates ve şehriye çorbasıyla k.hidrattta tavan yaptım ama yinede açım, doymadım,helva vardı yanında onu yemedimyanımda yiyecek sadece ceviz var napıcam ben yaa, sanırım k.hidrat beni doyurmuyor
nehirnil111 napıyım???
Öğrenemedim ama 3 kuru kayısı 3*25=75 kalori diye hesapladım54 ü görmüşsün bak devamı gelir inşallah hadi bakalım :)
canım çok ağrın olan yerleri zorlama. güzel sporun
ben de pek görmem de dün gece gördüm ben de ya
alışveriş yaptığım yer para üstü yerine tost veriyordu bana yarım ekmekten yapılmış,4-5 tane tost
hadi geçmişler olsun bi da göstermesin rabbim. dikkat et :)
şekersiz kompostonun kalorisi kaçmış öğrenebildin mi ?
Tebriklerbugün 52,7 çıktımhergün -100gr gidiyo ee şükür buna da
Iyi iyi bu verdiklerimiz güme gitmez o zaman inşallah gelecek aya çok kilo veririzama malesef 4 haftalik degerlendirme yapıyorum. bundan sonra mayis demem 4 haftalik degerlendirme yazarim
yokk gıııı saat 11 de uyandım. ama geç sayılıyo tabi genesen yeni uyandın gene dimi
canım çok ağrın olan yerleri zorlama. güzel sporun
yok kız günde 100 gr gidiyo. 700 gitse şimdi çöp adam olurdum heralde ne güzeloooooo hergün 700 gr giderse daha ne iki haftada 1400 gr eder canım
ekle bence de ama şekersiz olarsa :)evet nehir aplam çok kızdı bugün düzelltim. bugün de acayip bi açlık var ama bi nescafe de eklesemmi acaba
hee biz evde elma çilek ve portakaldan yapıyoruz. şekersiz . sadece meyve şekeri içeriyo yani. heralde zararsızdır. bağırsakları çalıştırsın diye yiyip içiyorum :)Öğrenemedim ama 3 kuru kayısı 3*25=75 kalori diye hesapladım
Tebrikler
Düğüne kadar hem zayıflayıp sıkılaşacak hem de kilonu koruyacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?