♥haftalık kilo verme yarışması♥

ayy kıyamam,sadece hani ay deyince bitmedi diye öyle dedim,belki 100-200 daha verirsek diye şey ettim,ama senin canın sağolsun.verirsek bidahaki aya katkımız olmuş olur, sonuçta kayıp yok
tabi canim öyle olacak kayip yok suan yoldayim durdum size yazıyorum suan 2934. adimdayim bugun hedef 10 bin

tabi canim öyle olacak kayip yok suan yoldayim durdum size yazıyorum suan 2934. adimdayim bugun hedef 10 bin
huhuu süpersin, çok iyi gidiyosun canım maşallah, sonuçlarını görmeye başlarsın en kısa zamanda,hadi bakalım 10 bin adımını tamamla ama dikkat et dünkü gibi yağmura soğuğa kapılırsan zorlama kendini hasta olma

Günaydın Kızlar;

25.04.2016: 55.50
26.04.2016: 55.00
27.04.2016: 54.90
28.04.2016:
29.04.2016:
30.04.2016:
Akşam ki bulgur pilavını yemesem iyiymişşş
54 ü görmüşsün bak devamı gelir inşallah hadi bakalım :)

canım çok ağrın olan yerleri zorlama. güzel sporun

Çok komikmiş ben rüyam da hiç yiyecek görmem
ben de pek görmem de dün gece gördüm ben de ya
alışveriş yaptığım yer para üstü yerine tost veriyordu bana yarım ekmekten yapılmış,4-5 tane tost

günaydın kızlar. ben dün ayağa kalktım doktorum iyisin dedi ama yorma çok dedi :)
sabah 53.8 geldm şükür almadım korktuğum gibi :)
hadi geçmişler olsun bi da göstermesin rabbim. dikkat et :)

Şekersiz kompostonun kalorisini araken buldum bu yazıyı okuyun kızlar
şekersiz kompostonun kalorisi kaçmış öğrenebildin mi ?

karbonhidrat zati doyurmaz yaa doyursa da çabuk acıktırıyor uzun süreli olmuyo. protein ağırlıklı yiyecekler uzun süre tokluğu sağlıyor. kötü olmuş kız şimdi ne yesem diye aranacaksın kafan karışacak ben dün akşam öyleydim. ayran içip
dizginledim kendimi.

GonulSenligim cezasıyla birlikte dünkü spor yapıldı
oh oh aferin benim söz dinleyen sporcularım

heyooooo coşkuya gelllll maşallah devam canımmm devamm

karbonhidrat douyurmaz zaten protein doyurur. olmadı kefir ya da küçük yoğurtlar varya onlardan al bi tane de ye.

sen yeni uyandın gene dimi

canlarım öğlene kadar yediklerimi veriyim:
sabah 1,5 yemek kaşığı yulaf bir kupa süt
öğlen bir tane tavuk but fırınlanmış derisiz bir tabak salata.
akşam belli değil henüz
güzelmiş kız bugün yediklerin beğendim. akşam da hafif ye ohh mis :)

Yemeğinizi erkenden yiyosunuz geç de çıkıyosunuz doysan bile çıkıncaya kadar acıkırsın ki
Ben de kuru fasulye bulgur pilavıyla yaptım tavanı akşama sadece yayla çorbası yerim napıyım

Öğrenemedim ama 3 kuru kayısı 3*25=75 kalori diye hesapladım

oooooo hergün 700 gr giderse daha ne iki haftada 1400 gr eder canım
yok kız günde 100 gr gidiyo. 700 gitse şimdi çöp adam olurdum heralde ne güzel

evet nehir aplam çok kızdı bugün düzelltim. bugün de acayip bi açlık var ama bi nescafe de eklesemmi acaba
ekle bence de ama şekersiz olarsa :)

Öğrenemedim ama 3 kuru kayısı 3*25=75 kalori diye hesapladım
hee biz evde elma çilek ve portakaldan yapıyoruz. şekersiz . sadece meyve şekeri içeriyo yani. heralde zararsızdır. bağırsakları çalıştırsın diye yiyip içiyorum :)

Tebrikler
Düğüne kadar hem zayıflayıp sıkılaşacak hem de kilonu koruyacaksın

evet evet yuppi heyoooo :) bi ara sen de bu kiloya kadar inmiştin yine insen ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…