- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
spora başlamadan evvel ölçülerini aldın inşallah. değişimi görmemiz açısındanUfak ufak halledeceğim artık canım sağol
Almadımspora başlamadan evvel ölçülerini aldın inşallah. değişimi görmemiz açısından
eğer onları not ettiysen olur canım onlar daAlmadımGeçen verdiğim ölçüler olmaz mı kilomda bir değişiklik olmadı çünkü
nescafe yok, soda da bitmiş, şekersiz türk kahvesi içiyorum şimdi ama sanki dahada acıktırdı
saat 2,5-3 gibi çarşıya gidicem orda ne yesem ki??
Nasıl bulunur ki kız o kadar yazdığım yüzlerce mesajın arasındaneğer onları not ettiysen olur canım onlar da
gerçi etmediysen de burda mesajlarında kayıtlı arar buluruz
kalçan 92 miydi ayy ne güzel :) aslında güzel değil ama şuan bana göre güzelNasıl bulunur ki kız o kadar yazdığım yüzlerce mesajın arasından81-63-92 diye not etmişim son hatırladığımda doğrudur inşallah
Evet canımcım 90 olursa güzel olur hatta 88ler falankalçan 92 miydi ayy ne güzel :) aslında güzel değil ama şuan bana göre güzelama senin de onu en kötü 90 a çekmen lazım cicim
ben çok yedım ya bugun..eksi çıkamam gıbı gelıyo pof..duzelmem lagzım..sen napıyon beya :)tartıya bakma, reglin başında şiş olman artılarda çıkman doğal ama biterkende eksilerde olursun
ah armut ah yaktın beni
hiiiiiiibugün öglen yemegınden sonra kek yedim.yumuldum resmen
tartı zaten.dehşet dıyo.off yatıp uyumak şstiyorum bunu üstüne
gittim geldim canim 4 gündür yürüyorum. artik etlerim aciyor araba sürmekten ellerimde yandi kabardınapiim kız onlardan benden zayıflar. veremeyince çirkefliğe vurdum
evet katılıyorum sana canım o çokokremli ekmek hiç sağlıklı değildi ama emin ol çok lezzetliydi. böyle yerken gözümün önünden yıldızlar falan geçti. ama bugünden itibaren tekrarlamiycim. zatenGonulSenligim da kızdı yemiyom gayri.
sen hamladın bence ondan ağrı oluştu. bende de öyle oluyo işte. pazartesi spor yaptım aha bugün bile pöçüğüm ağrıyo
evet bazen böyle tatlı yedim yok dondurma yedin diye yazıyolar da daha çok sinir oluyorum zaten.
valla ben olsaydım o kalan yarımı yediğimi farketmezdim bile. aferin kız bırakmış yarısını onu da akşam yer
eşine ver kız yeme sen kilo alırsın sonra yesin adam can yapar kan yapar sen niye yiyonsonra burda örnek alıyoruz seni bide.
su gibi git su gibi gel kuzum ayağına daş deymesin
canım geçmiş olsun hastalanmışsın. uyuşturucu da artık alışıldık bişey haline geldi. çok küçük yaşlara kadar inebiliyo. biz de çocukları gönderirken hep endişeli oluyoruz ama çocuğu bilindirmek bi de allaha emanet etmek yapabileceğimiz tek şey oluyo.
geldim canim . kizimida yarim saat oynatabildim parkta dakik dakik eve yetistim. Bugün cok sıcakti ellerimin üstü yandi karbardi resim atacam birazdan kasiniyor. yarin cikmayacagim dinlenicem evde isler çoğaldı. Bugün kızımla cigkofteciye de girdik. acılı istedim cocugu unuttum sağolsun abisi acisiz getirdi özel utandimhuhuu süpersin, çok iyi gidiyosun canım maşallah , sonuçlarını görmeye başlarsın en kısa zamanda,hadi bakalım 10 bin adımını tamamla ama dikkat et dünkü gibi yağmura soğuğa kapılırsan zorlama kendini hasta olma
gitmez canim..4. bildirimden sonra tekrar aciklanacakIyi iyi bu verdiklerimiz güme gitmez o zaman inşallah gelecek aya çok kilo veririz
kum saatiyim kum saatii
kum saatiyim kum saatii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?