♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sabah; 07:40 - 1 ad.haşlanmış yumurta - 78 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay(demleme) + 1 kupa ıhlamur
Öğle; 12:15 - Yarım kase domates çorbası + 4 ad.orta boy köfte + 1 ad.yeşil biber + yarım porsiyondan biraz fazla bulgur pilavı + 50 gr yoğurt - 479 kalori
Ara; 14:00 - 1 kupa nesface şekersiz sade - 2 kalori

nescafe yok, soda da bitmiş, şekersiz türk kahvesi içiyorum şimdi ama sanki dahada acıktırdı
saat 2,5-3 gibi çarşıya gidicem orda ne yesem ki??

Türk kahvesi tok tutardı aslında Allah AllahÇarşıya çıkmadıysan önerim kuru kayısı, leblebi gibi şeyler alman gerçi beni leblebi çok acıktırmıştı bende işe yaramamıştı

Nasıl bulunur ki kız o kadar yazdığım yüzlerce mesajın arasından81-63-92 diye not etmişim son hatırladığımda doğrudur inşallah
kalçan 92 miydi ayy ne güzel :) aslında güzel değil ama şuan bana göre güzel ama senin de onu en kötü 90 a çekmen lazım cicim

gittim geldim canim 4 gündür yürüyorum. artik etlerim aciyor araba sürmekten ellerimde yandi kabardı

geldim canim . kizimida yarim saat oynatabildim parkta dakik dakik eve yetistim. Bugün cok sıcakti ellerimin üstü yandi karbardi resim atacam birazdan kasiniyor. yarin cikmayacagim dinlenicem evde isler çoğaldı. Bugün kızımla cigkofteciye de girdik. acılı istedim cocugu unuttum sağolsun abisi acisiz getirdi özel utandim ekmeksiz marul roka ayran domates yemegide aradan cikardim saat 1 de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…