♥haftalık kilo verme yarışması♥

İnerim yavaş yavaş yürüyüşle her zaman ip atlayamıyorum

Harikasın canım 10 bin adım ne demek bravoCanım benim çok fazla bilgim yok ama genel olarak nivea 50+ faktörlüsünü kullanırım hep onlara bakabilirsin
nasil mutlu oluyorum bi bilsen bu geri dönüşlerle miraycan84 10 bini geçiyor ondan gaza geliyorum haberi yok yoksa aklimda 10 bin hedefi yoktu dizlerim yoruluyor diye ama bu ara dizlerde saglam cok sukur. yarin yürüyüşe gitmeyecem dinlencem dedim ama yok dayanamicam yarin carsiya gitmek istiyorum kremde alırım hem

nasıl ya acil güneş kremi
yaa dun basladi kaşınmaya bugün gunes fazlaydi bu hale geldi kaşıntı cok offf suan bile
Ayyy bu kadar olacağını düşünmemiştim çok kötü olmuuuş krem falan sür suya da sokma diyicem ama maalesef mümkün değil
giderken susam kakao zeytin ve fındık yagi sürmüştüm ama yaramadi alismis bünyeler illa kimyasal kremler istiyor

yürüyecem diye elini ayağına yakma. krem sür. senin cildin de hassas galiba gelmiyo dışarı çıkmaya
daha önce hic böyle olmadi ki. yürüyüşe çıktığım saat yanlış ve yürüdüğüm mesafe çok bide 3 saat sürekli güneş alınırsa ah ahh. yarin gidersem alacam krem. evdeki kremlerden sürmek istemedim onlar güneşle tepkimeye girer belki diye. en iyisi gunes koruyuculu kremler

evet canım bu aylarda başlamak gerekiyo güneş koruyucu kremlere ben kışın bile kullanıyorum o havada bile cildim zarar görür hemen. 50 faktörden aşağısını alma sakın bi işe yaramıyolar yoksa.

ben bu adamı napiyim şimdi ki. çocuğun resmini çekiyodu dedimki beni alma saçım açık. alınacak halin mi kaldıki dedi ya şeytan diyo uykusunda bastır yastığı yüzüne

Eki Görüntüle 1822022
araba tutarak yürümek ve sonucu
oyyy acil güneş koruyucu edin canım .

Eki Görüntüle 1822024
GonulSenligim canım

iyiki söyledin canım. onerebilecegin bisey varmi. erken yaslanir böyle
maşallah canım çok iyi yürümüşsün yaw :)

belli zaten geldiğin saatler gözümden kaçtı sandın dı dimi
maşallah burdaki hatunlardan bişi kaçmıyo

nehirnil111 canım bugünkü kalorim 643 tavuk but çok kaloriliymiş
GonulSenligim bir saat yürüyüş 45 dk pilates canım.
spor süper canım da bu günün mü dünün mü ? ay kafa bi milyon bende şuan. bursada bomba patladı Allahtan ölen yok da biraz içimize su serpildi ama çok korktuk ben de merkezde oturuyorum. araçla 5 dk mesafe de. rabbim korusun

evet canım bu aylarda başlamak gerekiyo güneş koruyucu kremlere ben kışın bile kullanıyorum o havada bile cildim zarar görür hemen. 50 faktörden aşağısını alma sakın bi işe yaramıyolar yoksa.
inanir mısın hic kullanmadim. kullanmam gerektiğini biliyordum ama o kadar detay var ki hayatta ama artik kullanirim

Sağol bebegimm . alcam yarin cikarsam. iyi yürüdüm ama artık canim aciyor sanki iyice yorulmusum bugun 4. gündü. en iyisi yarin dinleneyim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…