- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Kıyamam canım ya güneş koruyucu kullan sürekliEki Görüntüle 1822022
araba tutarak yürümek ve sonucu
bugün öglen yemegınden sonra kek yedim.yumuldum resmen
tartı zaten.dehşet dıyo.off yatıp uyumak şstiyorum bunu üstüne
iyiki söyledin canım. onerebilecegin bisey varmi. erken yaslanir böyleKıyamam canım ya güneş koruyucu kullan sürekli
Eki Görüntüle 1822024
GonulSenligim canım
iyiki söyledin canım. onerebilecegin bisey varmi. erken yaslanir böyle
İnerim yavaş yavaş yürüyüşle her zaman ip atlayamıyorumyok kız günde 100 gr gidiyo. 700 gitse şimdi çöp adam olurdum heralde ne güzel
ekle bence de ama şekersiz olarsa :)
hee biz evde elma çilek ve portakaldan yapıyoruz. şekersiz . sadece meyve şekeri içeriyo yani. heralde zararsızdır. bağırsakları çalıştırsın diye yiyip içiyorum :)
evet evet yuppi heyoooo :) bi ara sen de bu kiloya kadar inmiştin yine insen ya :)
MaaşallahEki Görüntüle 1822024
GonulSenligim canım
Ayyy bu kadar olacağını düşünmemiştim çok kötü olmuuuş krem falan sür suya da sokma diyicem ama maalesef mümkün değilEki Görüntüle 1822022
nasil mutlu oluyorum bi bilsen bu geri dönüşlerleHarikasın canım 10 bin adım ne demek bravoCanım benim çok fazla bilgim yok ama genel olarak nivea 50+ faktörlüsünü kullanırım hep onlara bakabilirsin
Maaşallah
yaa dun basladi kaşınmaya bugün gunes fazlaydi bu hale geldi kaşıntı cok offf suan bilenasıl ya acil güneş kremi
giderken susam kakao zeytin ve fındık yagi sürmüştüm ama yaramadi alismis bünyeler illa kimyasal kremler istiyorAyyy bu kadar olacağını düşünmemiştim çok kötü olmuuuş krem falan sür suya da sokma diyicem ama maalesef mümkün değil
belli zaten geldiğin saatler gözümden kaçtı sandın dı dimiyokk gıııı saat 11 de uyandım. ama geç sayılıyo tabi geneerken de kalksam foruma gelmem 12 yi falan buluyo napim
beni de benideah armut ah yaktın beni
yürüyecem diye elini ayağına yakma. krem sür. senin cildin de hassas galiba gelmiyo dışarı çıkmayaEki Görüntüle 1822022
daha önce hic böyle olmadi ki. yürüyüşe çıktığım saat yanlış ve yürüdüğüm mesafe çok bide 3 saat sürekli güneş alınırsa ah ahh. yarin gidersem alacam krem. evdeki kremlerden sürmek istemedim onlar güneşle tepkimeye girer belki diye. en iyisi gunes koruyuculu kremleryürüyecem diye elini ayağına yakma. krem sür. senin cildin de hassas galiba gelmiyo dışarı çıkmaya
evet canım bu aylarda başlamak gerekiyo güneş koruyucu kremlere ben kışın bile kullanıyorum o havada bile cildim zarar görür hemen. 50 faktörden aşağısını alma sakın bi işe yaramıyolar yoksa.daha önce hic böyle olmadi ki. yürüyüşe çıktığım saat yanlış ve yürüdüğüm mesafe çok bide 3 saat sürekli güneş alınırsa ah ahh. yarin gidersem alacam krem. evdeki kremlerden sürmek istemedim onlar güneşle tepkimeye girer belki diye. en iyisi gunes koruyuculu kremler
oyyy acil güneş koruyucu edin canım .Eki Görüntüle 1822022
maşallah canım çok iyi yürümüşsün yaw :)Eki Görüntüle 1822024
GonulSenligim canım
belli zaten geldiğin saatler gözümden kaçtı sandın dı dimi
spor süper canım da bu günün mü dünün mü ? ay kafa bi milyon bende şuan. bursada bomba patladı Allahtan ölen yok da biraz içimize su serpildi ama çok korktuk ben de merkezde oturuyorum. araçla 5 dk mesafe de. rabbim korusunnehirnil111 canım bugünkü kalorim 643 tavuk but çok kaloriliymiş
GonulSenligim bir saat yürüyüş 45 dk pilates canım.
inanir mısın hic kullanmadim. kullanmam gerektiğini biliyordum ama o kadar detay var ki hayatta ama artik kullanirimevet canım bu aylarda başlamak gerekiyo güneş koruyucu kremlere ben kışın bile kullanıyorum o havada bile cildim zarar görür hemen. 50 faktörden aşağısını alma sakın bi işe yaramıyolar yoksa.
Sağol bebegimm . alcam yarin cikarsam. iyi yürüdüm ama artık canim aciyor sanki iyice yorulmusum bugun 4. gündü. en iyisi yarin dinleneyim .oyyy acil güneş koruyucu edin canım .
maşallah canım çok iyi yürümüşsün yaw :)
maşallah burdaki hatunlardan bişi kaçmıyo
spor süper canım da bu günün mü dünün mü ? ay kafa bi milyon bende şuan. bursada bomba patladı Allahtan ölen yok da biraz içimize su serpildi ama çok korktuk ben de merkezde oturuyorum. araçla 5 dk mesafe de. rabbim korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?