ben bu adamı napiyim şimdi ki. çocuğun resmini çekiyodu dedimki beni alma saçım açık. alınacak halin mi kaldıki dedi ya şeytan diyo uykusunda bastır yastığı yüzüne
işte o kadar da yüzsüz oluyolar ya o dokunuyo insana. şeytan diyo al eline meşeden bi sopa gelişine vur gitsin.aynı benim kocam arada densiz densiz laf ediyor bugün de sisko anne dedi. ama umrumda değil hic kilomu bile söylemiyorum yoruldum artik. ben kendim icin mucadele ediyorum. onca yolu bebek arabasıyla kat ederek azmediyorum. insallah biraz zayiflarimda moral olur. . zayiflarsamda iltifat eder hep biliyrm.
Allah korusun canım dikkat edin kendinize. başka ne diyebilirim ki hergün bi bomba patlıyo bi yerlerde insan sokağa çıkmaya korkuyo. sen yine de dışarı çıkarken sağına soluna bakarak ol. gözün açık olsun. sporlar bugüne ait. salı boş bu arada.spor süper canım da bu günün mü dünün mü ? ay kafa bi milyon bende şuan. bursada bomba patladı Allahtan ölen yok da biraz içimize su serpildi ama çok korktuk ben de merkezde oturuyorum. araçla 5 dk mesafe de. rabbim korusun
Sağol bebegimm . alcam yarin cikarsam. iyi yürüdüm ama artık canim aciyor sanki iyice yorulmusum bugun 4. gündü. en iyisi yarin dinleneyim .
Allah korusun canım dikkat edin kendinize. başka ne diyebilirim ki hergün bi bomba patlıyo bi yerlerde insan sokağa çıkmaya korkuyo. sen yine de dışarı çıkarken sağına soluna bakarak ol. gözün açık olsun. sporlar bugüne ait. salı boş bu arada.
ben artık belime korse takıp öyle yapıyorum pilatesi pazartesi ağrım olunca malum. bacaklarım da biraz ağrıyo ama şimdi daha iyi hissediyorum kendimi bende varis damar çatlaması falan vardı yürüyüş pilates iyi geldi açıldılar.amin canım cümlemizi. rabbim korusun inşallah .
tamam tatlım not ettimyarın ağrın olacak galiba he pilatesi falan çok iyi yapmışsın.
ben 3 gün ara verip sonra dün spor yapınca bugün benim de ağrım oldu. 3 gün bile yetiyo kaslara hamlaması için
aa sağlığına da iyi geldi yani ne güzel o zaman . zayıflamandan daha önemli bi amaca da hizmet olmuş oldu pilates deseneben artık belime korse takıp öyle yapıyorum pilatesi pazartesi ağrım olunca malum. bacaklarım da biraz ağrıyo ama şimdi daha iyi hissediyorum kendimi bende varis damar çatlaması falan vardı yürüyüş pilates iyi geldi açıldılar.
Bugün geç uyandım sabah yürüyüşümü de yapamadım öyle bitkin yorgun keyifsiz hissediyorum ki kendimi anlatamamnasil mutlu oluyorum bi bilsen bu geri dönüşlerlemiraycan84 10 bini geçiyor ondan gaza geliyorum haberi yok yoksa aklimda 10 bin hedefi yoktu dizlerim yoruluyor diye ama bu ara dizlerde saglam cok sukur. yarin yürüyüşe gitmeyecem dinlencem dedim ama yok dayanamicam yarin carsiya gitmek istiyorum kremde alırım hem
yaa dun basladi kaşınmaya bugün gunes fazlaydi bu hale geldi kaşıntı cok offf suan bile
giderken susam kakao zeytin ve fındık yagi sürmüştüm ama yaramadi alismis bünyeler illa kimyasal kremler istiyor
Senin durum vahim benim doğum sonrası halim gibi her gün gıcık laflar biraz sıkı tut yürüyüşünü arttır bol çay su içben bu adamı napiyim şimdi ki. çocuğun resmini çekiyodu dedimki beni alma saçım açık. alınacak halin mi kaldıki dedi ya şeytan diyo uykusunda bastır yastığı yüzüne
Gerçi pilates de yapmışsın daha iyinehirnil111 canım bugünkü kalorim 643 tavuk but çok kaloriliymiş
GonulSenligim bir saat yürüyüş 45 dk pilates canım.
Beni affeti izlerken dalmışım kızım etrafımda fır fır dönüyordu oysa haberler başlamış bomba haberini duyuyorum da rüyamda sandım uyanınca fark ettim kalabalık bir yer değilmiş galibaoyyy acil güneş koruyucu edin canım .
maşallah canım çok iyi yürümüşsün yaw :)
maşallah burdaki hatunlardan bişi kaçmıyo
spor süper canım da bu günün mü dünün mü ? ay kafa bi milyon bende şuan. bursada bomba patladı Allahtan ölen yok da biraz içimize su serpildi ama çok korktuk ben de merkezde oturuyorum. araçla 5 dk mesafe de. rabbim korusun
Ben de kullanmadım bir kaç yıldır yüzüm de lekeler var vücut rengime göre de baya esmer görünüyorum yüzdeninanir mısın hic kullanmadim. kullanmam gerektiğini biliyordum ama o kadar detay var ki hayatta ama artik kullanirim
Ben de iç bacağımın kasıldığını hissediyorum pilates yapsam açılacaklar da üşendim akşamben artık belime korse takıp öyle yapıyorum pilatesi pazartesi ağrım olunca malum. bacaklarım da biraz ağrıyo ama şimdi daha iyi hissediyorum kendimi bende varis damar çatlaması falan vardı yürüyüş pilates iyi geldi açıldılar.
Zeytinyağlı sabah öğünü işe yaramış hafta sonları ben de yapıyorum onu evde oluncaben bugün spor yapmadım. bi tek ipi atlarım birazdan. spor yapamamam üşengeçlik kaytarmadan falan değil bu arada kızmayın heee . işlerim vardı .
menümse
sabah= sahanda yumurta (3 yumurta ve az zeytinyağı ile yapılmış) + çeyrek lavaş ekmeği
sabah öğünümü bu şekilde yapmış olmamın bi amacı vardı o amaca da ulaştım çok şükür
öğle= tavuk döner içi 1 kaşık + şekersiz türk kahvesi
akşam = etli patlıcan yemeği 1 porsiyon
yeşil çay (demleme)
akşam yemeği saat 8 de yemek zorunda kaldım. aslında hafta başından beri ne güzel erken yiyordum ama bugün böyle oldu . hayırlısı
çarşamba kalori =820nehirnil111
Yürüdükçe tüm vücudum relaks oluyor psikolojim düzeliyor benimaa sağlığına da iyi geldi yani ne güzel o zaman . zayıflamandan daha önemli bi amaca da hizmet olmuş oldu pilates desene
Not ettim canım güzelnehirnil111 canım bugün 1000 kalori oldu.
Kremini unutma evet canım 10 bin atmasan da 3-4 bin bile yeterli bencenasil mutlu oluyorum bi bilsen bu geri dönüşlerlemiraycan84 10 bini geçiyor ondan gaza geliyorum haberi yok yoksa aklimda 10 bin hedefi yoktu dizlerim yoruluyor diye ama bu ara dizlerde saglam cok sukur. yarin yürüyüşe gitmeyecem dinlencem dedim ama yok dayanamicam yarin carsiya gitmek istiyorum kremde alırım hem
Allahtan çok kaloriliymiş yoksa 400 falandın sanırımnehirnil111 canım bugünkü kalorim 643 tavuk but çok kaloriliymiş
GonulSenligim bir saat yürüyüş 45 dk pilates canım.
ben bugün spor yapmadım. bi tek ipi atlarım birazdan. spor yapamamam üşengeçlik kaytarmadan falan değil bu arada kızmayın heee . işlerim vardı .
menümse
sabah= sahanda yumurta (3 yumurta ve az zeytinyağı ile yapılmış) + çeyrek lavaş ekmeği
sabah öğünümü bu şekilde yapmış olmamın bi amacı vardı o amaca da ulaştım çok şükür
öğle= tavuk döner içi 1 kaşık + şekersiz türk kahvesi
akşam = etli patlıcan yemeği 1 porsiyon
yeşil çay (demleme)
akşam yemeği saat 8 de yemek zorunda kaldım. aslında hafta başından beri ne güzel erken yiyordum ama bugün böyle oldu . hayırlısı
çarşamba kalori =820nehirnil111
deniz 11:45 -11:50 de gelmiş oluyo yemek,gerçekten çok erkenYemeğinizi erkenden yiyosunuz geç de çıkıyosunuz doysan bile çıkıncaya kadar acıkırsın ki
Ben de kuru fasulye bulgur pilavıyla yaptım tavanı akşama sadece yayla çorbası yerim napıyım
aç aç gittimTürk kahvesi tok tutardı aslında Allah AllahÇarşıya çıkmadıysan önerim kuru kayısı, leblebi gibi şeyler alman gerçi beni leblebi çok acıktırmıştı bende işe yaramamıştı
Geçen haftalara göre bu hafta daha hafif misin ben yememe rağmen kilom aynı olunca şok oldum regl sonrası şoku galiba sen de de var mıdeniz 11:45 -11:50 de gelmiş oluyo yemek,gerçekten çok erken
akşam eve gidip yemeği hazırla ye diyene kadar çok acıkıyorum o yüzden mutlaka ara öğün yapmaya çalışıyorum, bu aralar biraz yoğun işlerim var ondan düzenim bozuldu ama cuma bitiyo işlerim haftaya daha düzenli olmaya gayret göstercem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?