- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Hastayken insan ne yiyeceğini bilmiyor ondan olmuştur canım sen yine de yemeye çalış zorla da olsaSağol canım ama ağzımın tadı hiç yok
çorba yedim işte o kadar
aslında aşeriyor gibi canım herşeyi istiyor
eşime bi saydım adam şok
ama eminim onları alsa bi yudum ya yerim ya yemem
hastalık psikolojisi işte
ne güzel herşeyden yemişsin ama az az yemişsin önemli olan bu iradeyi sağlayabilmek tebrikler canımSabah; 07:40 - 1 ad.haşlanmış yumurta - 78 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay(demleme) + 1 kupa ıhlamur
Öğle; 12:15 - Yarım kase domates çorbası + 4 ad.orta boy köfte + 1 ad.yeşil biber + yarım porsiyondan biraz fazla bulgur pilavı + 50 gr yoğurt - 479 kalori
Ara; 14:00 - 1 kupa nesface şekersiz sade - 2 kalori
Akşam;19:00 - 1 kase tavuk çorbası - 3 ymk kaşığı kuru fasulye + 3 minik salatalık turşusu - 142 kalori
Ara; 20:30 - Yarım çokonat + 50 gr cips - 276 kalori
Toplam kalori: 1082
@DisiAnkamavimli fiyonkbayan bayan_balon begum75
3 ay oncesine kadar kiziyordum 4 senedir ama artik gülüyorum artik nasil alistiysamişte o kadar da yüzsüz oluyolar ya o dokunuyo insana. şeytan diyo al eline meşeden bi sopa gelişine vur gitsin.
Allah korusun canım dikkat edin kendinize. başka ne diyebilirim ki hergün bi bomba patlıyo bi yerlerde insan sokağa çıkmaya korkuyo. sen yine de dışarı çıkarken sağına soluna bakarak ol. gözün açık olsun. sporlar bugüne ait. salı boş bu arada.
bikkinlik gelmemesi için Mayıs ayinin son sans olduğunu düşünüyorum. yoksa yollar yürü yürü bitmiyor psikolojik güç sart arkadas olsa arabasiz inan 20 bin adim da yururum ben ama yokdinlen canım birden çok zorlama kendini. hatta diğer gün de yürüdüğünde daha az yürüyebilirsin. birden yüklenirsen bıkkınlık da gelir canım.
Hastayken insan ne yiyeceğini bilmiyor ondan olmuştur canım sen yine de yemeye çalış zorla da olsa
ne güzel herşeyden yemişsin ama az az yemişsin önemli olan bu iradeyi sağlayabilmek tebrikler canım
canim ya merak ettigim bunca zamani nerden buluyorsun is sırasında . baya erken kalkiyorsun normalde heraldeBugün geç uyandım sabah yürüyüşümü de yapamadım öyle bitkin yorgun keyifsiz hissediyorum ki kendimi anlatamamYürüyüşümü yapsam böyle mi olurdu zımba gibi olurdum her sabah ki gibi
Şaka maka alışmış vücudum tabii ki yürüyücem yine banka işim var yürüyerek gider gelirim 1 saati de geçer
kullanim o zaman ya gunes eskisi gibi faydali değil ki pekBen de kullanmadım bir kaç yıldır yüzüm de lekeler var vücut rengime göre de baya esmer görünüyorum yüzden
yok canım ben onu kendi haline bırakıyorum çoğu zaman sonra düzeliyo. o zaten kendi göbeğinin farkında
evet bugun insallah alacam.benim soytari size yazarken geldi gözüme bi yapistirdi samar gibi yakti gözüm ağrıdı kosa kosa geldi. bende iki tane yapistirdim rahatladim. her sinirlendiginde bana vuruyor guzel yapistirdim ohhoyyy çok kötü olmuş, ahh spor yapıcaz diye nelere katlanıyoruz yaa, canım güneş koruyucu sür mutlaka
kız naptın uşağa vurmasanaevet bugun insallah alacam.benim soytari size yazarken geldi gözüme bi yapistirdi samar gibi yakti gözüm ağrıdı kosa kosa geldi. bende iki tane yapistirdim rahatladim. her sinirlendiginde bana vuruyor guzel yapistirdim ohh
Ayyyy çenesi düşükler
yetişemedim okumaya pes ettim yaaa
@DisiAnka salı akşamı yarım saat yürüyüş ip atlamak yok
çarşamba yarım saat zorunlu yürüyüş ip atlamak yok
salı gece doktora gitmek zorunda kaldım
1 gün rapor aldım işe gelemeyeceğim için
öyle kötü grip oldum ki
hala terliyorum
dün evde terle yıkan yat modunda geçirdim günümü
raporum kabul olur mu @DisiAnka
yalnız birkaç gün daha yapamayacağım
eşim de diyor çok çöktü yüzün diye
hemen saldım sanırm kendimi
bu sabah 54,7 çıktım yine
dün neredeyse sadece mercimek çorbası ile geçiştirdim
yalnızdım çorbamı bile kendim yaptımm ühhüü
bikkinlik gelmemesi için Mayıs ayinin son sans olduğunu düşünüyorum. yoksa yollar yürü yürü bitmiyor psikolojik güç sart arkadas olsa arabasiz inan 20 bin adim da yururum ben ama yok
bugün 4 ten sonra cikacam 8 bin adımlik yürürüm. carsiya giderim.
evet bugun insallah alacam.benim soytari size yazarken geldi gözüme bi yapistirdi samar gibi yakti gözüm ağrıdı kosa kosa geldi. bende iki tane yapistirdim rahatladim. her sinirlendiginde bana vuruyor guzel yapistirdim ohh
kız naptın uşağa vurmasana, güzellikle söyle çocuğu şiddete alıştırma, ben oğluma hayatımda 1 kere vurdum onun acısı hala içimde ondan sonrada 1 daha vuramadım,oğlum unuttu gitti ama ben unutamıyorum hep güzellikle söyledim o yüzden.
geçmiş olsun canım ya. bol bol sıvı almaya çalış bu dönemde çok su kaybı olur. napcan yanlız olunca mecbur kendin yapcan işte.
evet haklısın tek başına olunca böyle insan kendini tuhaf hissediyo. en azından şimdilik çocuk var yanında zor da olsa sana eşlik ediyo. bi de benim gibi tek tabancı çık bakıyım yola o zaman daha garip geliyo insana.
kız yazık kız ne vuruyon bebeye senle oynamak istemiştir. bu arada çocuğa kızarıcak kadar vurmak haramdır bilesin.
sen ne yufka yüreklisin ya. bence bi tek çocuğuna karşı değil herkeşlere böyle yumuşaksın sen. Rabbim de karşına senin gibi yımışaklar çıkarsın İNŞALLAH
bugün menü verdinmi sen?kıyımsızım biraz, özellikle çocuklara karşı, amin canım Rabbim herkesin karşısına iyi huylu yımışaklar :)) çıkarsın
herkese karşı yumuşakmıyım o göreceli onu karşımdakilere sormak lazım bide
kız naptın uşağa vurmasana, güzellikle söyle çocuğu şiddete alıştırma, ben oğluma hayatımda 1 kere vurdum onun acısı hala içimde ondan sonrada 1 daha vuramadım,oğlum unuttu gitti ama ben unutamıyorum hep güzellikle söyledim o yüzden.
bacaklarina tayt uzerinden iki tane yapistirdim..haketti guzellikle soyleyince soyleme aninda da yapıştırıyor oyle cok saglam psikolojili annesi yok haddini bilsin. boyle giderse bigun gözümü cikarir. cok tilki uzaga gidiyor kollarini havaya uzatıyor hızla koşarak bedenini uzerime atip kol ve elleriyle de darbe indiriyor kafami hedef alır geneldegeçmiş olsun canım ya. bol bol sıvı almaya çalış bu dönemde çok su kaybı olur. napcan yanlız olunca mecbur kendin yapcan işte.
evet haklısın tek başına olunca böyle insan kendini tuhaf hissediyo. en azından şimdilik çocuk var yanında zor da olsa sana eşlik ediyo. bi de benim gibi tek tabancı çık bakıyım yola o zaman daha garip geliyo insana.
kız yazık kız ne vuruyon bebeye senle oynamak istemiştir. bu arada çocuğa kızarıcak kadar vurmak haramdır bilesin.
sen ne yufka yüreklisin ya. bence bi tek çocuğuna karşı değil herkeşlere böyle yumuşaksın sen. Rabbim de karşına senin gibi yımışaklar çıkarsın İNŞALLAH
vermedim daha,öğleni yiyimde öyle vercembugün menü verdinmi sen?
abovvv neler oluyo kız ne yapıyonuz siz ordabacaklarina tayt uzerinden iki tane yapistirdim..haketti guzellikle soyleyince soyleme aninda da yapıştırıyor oyle cok saglam psikolojili annesi yok haddini bilsin. boyle giderse bigun gözümü cikarir. cok tilki uzaga gidiyor kollarini havaya uzatıyor hızla koşarak bedenini uzerime atip kol ve elleriyle de darbe indiriyor kafami hedef alır genelde. hep söylüyorum . hic te icim acimaz haketti şimdi kuzu kuzu oturuyor.hep iyi konusup yuceltiyorum vs tepeme cikti
Sağol canımgeçmiş olsun canım ya. bol bol sıvı almaya çalış bu dönemde çok su kaybı olur. napcan yanlız olunca mecbur kendin yapcan işte.
abovvv neler oluyo kız ne yapıyonuz siz orda
vallahi ben inceledim de inceledim ben sanırım bunlardan ilkiyim sadece şuan daha kalın hali tabi :) zaten kiloyu heryerden eşit alır heryerden eşit veririm. iyi mi kötü mü bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?