♥haftalık kilo verme yarışması♥

Hastayken insan ne yiyeceğini bilmiyor ondan olmuştur canım sen yine de yemeye çalış zorla da olsa

ne güzel herşeyden yemişsin ama az az yemişsin önemli olan bu iradeyi sağlayabilmek tebrikler canım

3 ay oncesine kadar kiziyordum 4 senedir ama artik gülüyorum artik nasil alistiysam laflarina. bende biseyler degisti yıllardır kilomu soylemeden duramazdim simdide hicc söyleyesin gelmiyor zayifladikca farkeder

dinlen canım birden çok zorlama kendini. hatta diğer gün de yürüdüğünde daha az yürüyebilirsin. birden yüklenirsen bıkkınlık da gelir canım.
bikkinlik gelmemesi için Mayıs ayinin son sans olduğunu düşünüyorum. yoksa yollar yürü yürü bitmiyor psikolojik güç sart arkadas olsa arabasiz inan 20 bin adim da yururum ben ama yok
bugün 4 ten sonra cikacam 8 bin adımlik yürürüm. carsiya giderim.

canim ya merak ettigim bunca zamani nerden buluyorsun is sırasında . baya erken kalkiyorsun normalde heralde

Ben de kullanmadım bir kaç yıldır yüzüm de lekeler var vücut rengime göre de baya esmer görünüyorum yüzden
kullanim o zaman ya gunes eskisi gibi faydali değil ki pek . en azindan yuzumden elimden gunes alıyordum. kapalıyimya. en iyisi evde cami acip güneşin karsisina 15 dakka yatmak

oyyy çok kötü olmuş, ahh spor yapıcaz diye nelere katlanıyoruz yaa, canım güneş koruyucu sür mutlaka
evet bugun insallah alacam.benim soytari size yazarken geldi gözüme bi yapistirdi samar gibi yakti gözüm ağrıdı kosa kosa geldi. bende iki tane yapistirdim rahatladim. her sinirlendiginde bana vuruyor guzel yapistirdim ohh

evet bugun insallah alacam.benim soytari size yazarken geldi gözüme bi yapistirdi samar gibi yakti gözüm ağrıdı kosa kosa geldi. bende iki tane yapistirdim rahatladim. her sinirlendiginde bana vuruyor guzel yapistirdim ohh
kız naptın uşağa vurmasana, güzellikle söyle çocuğu şiddete alıştırma, ben oğluma hayatımda 1 kere vurdum onun acısı hala içimde ondan sonrada 1 daha vuramadım,oğlum unuttu gitti ama ben unutamıyorum hep güzellikle söyledim o yüzden.

geçmiş olsun canım ya. bol bol sıvı almaya çalış bu dönemde çok su kaybı olur. napcan yanlız olunca mecbur kendin yapcan işte.

evet haklısın tek başına olunca böyle insan kendini tuhaf hissediyo. en azından şimdilik çocuk var yanında zor da olsa sana eşlik ediyo. bi de benim gibi tek tabancı çık bakıyım yola o zaman daha garip geliyo insana.

kız yazık kız ne vuruyon bebeye senle oynamak istemiştir. bu arada çocuğa kızarıcak kadar vurmak haramdır bilesin.

sen ne yufka yüreklisin ya. bence bi tek çocuğuna karşı değil herkeşlere böyle yumuşaksın sen. Rabbim de karşına senin gibi yımışaklar çıkarsın İNŞALLAH

kıyımsızım biraz, özellikle çocuklara karşı, amin canım Rabbim herkesin karşısına iyi huylu yımışaklar :)) çıkarsın

herkese karşı yumuşakmıyım o göreceli onu karşımdakilere sormak lazım bide

bacaklarina tayt uzerinden iki tane yapistirdim..haketti guzellikle soyleyince soyleme aninda da yapıştırıyor oyle cok saglam psikolojili annesi yok haddini bilsin. boyle giderse bigun gözümü cikarir. cok tilki uzaga gidiyor kollarini havaya uzatıyor hızla koşarak bedenini uzerime atip kol ve elleriyle de darbe indiriyor kafami hedef alır genelde . hep söylüyorum . hic te icim acimaz haketti şimdi kuzu kuzu oturuyor.hep iyi konusup yuceltiyorum vs tepeme cikti

abovvv neler oluyo kız ne yapıyonuz siz orda

geçmiş olsun canım ya. bol bol sıvı almaya çalış bu dönemde çok su kaybı olur. napcan yanlız olunca mecbur kendin yapcan işte.
Sağol canım
Aynen
çorba, nescafe, yeşilçay, su, ilaç
görsen sehpamın üstü sadece sıvı şeylerle doluydu
sanki başka bişey yesem içim almayacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…