♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sağol canım
aslında evde olsam daha iyi ama
işe geldim
soğuk soğuk terliyorum şu anda
yattıkça daha kötü olurum diye çalışmaya çalışıyorum işte
evet daha çabuk iyileşirdin ya..

azmin çok guzel..hergun olmasada gün aşırı yurumek çok faydası var.baktınmı spor salonlarına

Sağol canım evet karnım yarı tok uyudum bunun hissi güzelDayanamıyorum tadımlıkta olsa yiyorum zararlıları işte
bakacaksın tabi.iyi edıyosun..

evet bugun insallah alacam.benim soytari size yazarken geldi gözüme bi yapistirdi samar gibi yakti gözüm ağrıdı kosa kosa geldi. bende iki tane yapistirdim rahatladim. her sinirlendiginde bana vuruyor guzel yapistirdim ohh
kaç yaşında senın kız.vuracagı zaman elini tut.fırsat verdırme.ne bıleyım kızar gıbı yüz ifaden olsun
kuduruyor sinsi sinsi gulerek seytan giriyor heralde. normalde cok masum bebeksi ama. hele dun parktaki hali paytak paytak kosmalar yurumeler sipa simdi barismak icin uğraşıyor
heheh barış annesi :))

hah benım kızda 10 yaşında.minıklerı kucaga alıp sevınce anne benide alsana diyokucaklık halımı kaldı

Yarın yap canım hafta 1 gün bile yapmak işe yarıyor
evet evet şeyda coşkunda dıyodu.haftada 1 kez muhakkak proteın dıyetı yapın dıye..uymuyoruz aslında

canım.peynır,yumurta,süt et türleri,yogurt bunlar saf proteın oluyo..bunlarla bi menu oluşturuyosun kendıne..meyve ekmek yasak.1 guncuk yapabılırız herhal.kırılma boktalarındad aslında yapılabılır.yada kılo durmalarında.yada benım gıbı bi gün önceden çok yıyenler için

Vücudumuza o gün ne yiyorsan protein ağırlıklı olmasını sağlıyoruz örnek menü verecek olursam benim yaptığım ;

Sabah - Haşlanımş yumurta belki süt
Öğle - Tavuk ya da et ağırlıklı bir menü balıkta olabilir
Akşam - karbonhidratı az sebze yemeği ya da tavuk - et benim idealim tonbalığı

Kendini tutuyorsun abur cubur meyve falan yemiyorsun ben oluşturdum bunu

Ben 1 gün yapıyorum genelde fazlalıkları atmış oluyorum sanki o gün

süpermiş ben yaparım bunu :)

Canım salata falan yiyebiliyor muyuz peki
bu menü güzel
bir gün dayanıp yapabilirim buunu
ben muz süt detoksu yapmış insanım
ortalama kilo kaybı ne oluyor peki 1 gün sonunda

Ben 1 gün yapıyorum genelde fazlalıkları atmış oluyorum sanki o gün
çok guzel menu..haftada 1 artık bende yapsam ıyı olacak.
1-1,5 kılo fazla çıkıyorum şuan ben ..bakalım.bi kaç gune toparlarım inşallh

bu menü güzel
hayır salata sebze grubuna gırıyo.aslında yenmıyo ama bız dukan dıyetı yapmıyoz..içinde tam yeşilliklerden oluşan bi salata guzel olur..havuç mısır gırmeyecek..ortalama tam yaparsan 1 kılo gıdebılıyo..en fazla yanı..ben arada yaparım ama hiç 1 kılo vermedım..300-400 gr anca gıtmıştı..yarın bı deneyeyım bakalım

bu menü güzel
Yeşil salata tabi ki yiyebilirsin tonbalıklı salata ana menün olabilir mesela mısır havuç falan ekleme papatyanın söylediği gibiYaparsın çok doyurucu zaten et tavuk balık açıktığını hissetmeyeceksin bile ara öğünlerini yapabilirsin çok karbonhidrat içermeyen şeylerden bu ana öğünleri sabitleyici gibi bir şeyHemen hemen 400-500 gram gidiyor benden ödem atıyor gibi sanki
çok guzel menu..haftada 1 artık bende yapsam ıyı olacak.
1-1,5 kılo fazla çıkıyorum şuan ben ..bakalım.bi kaç gune toparlarım inşallh

Ben genelde yapıyorum iş yeri işi bozmazsa listelerine göre bir gün belirliyorum kendime ama şaşırtıp başka bir yemek çıkardıklarında yalan oluyorum bugün olduğu gibi

nehirnil111

Kahvaltı:206 Kalori
Zeytin-10 g (3 adet)
Kiraz Domates-50 g (1 tane ufak)
Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir-25 g
Beyaz Ekmek-1 dilim
Ahir Taze Kaşar Peyniri-5 g
Bal-0,4 yemek kaşığı
Salatalık (Kabuklu)-20 g

Öğle Yemeği: 364 Kalori
Çoban Salatası-1 kase
Tavuk Kalça Eti (Kavrulmuş, Pişmiş)-2 parça
Pirinç Pilavı-50 g (2kaşık)

şimdilik toplam:570 kalori,akşam yemeğim yok yine, erken gidebilirsem yumurtalı ekmekli kahvaltı tarzı hazırlıycam,bende 1 dilimcik yirim artık :))bide kahvaltılıklardan da yirim

Haftasonu eğer iyi hissedersem ve başka bi plan bişey çıkmazsa bu protein diyetini ctesi yaparım diyorum kızlar :)
nehirnil111 07papatya
ben de 54,7 kısmının altına bi inemedim
ara ara çok kaçırınca ya da wc sorunu olunca 55 leri gördüm ama sabit 54,7 yim
kilo almamış olmak güzel ama
birazcık altına ineyim bakalım

bi kiloda sabit kalınca alışıyorum heralde sanki kilo aldım gibi hissediyorum, yanaklarım dolgunlaşmış gibi geliyor,ama tartılınca bi bakıyorum aynıyım, ne tuhaf bi his bu yaa

bi kiloda sabit kalınca alışıyorum heralde sanki kilo aldım gibi hissediyorum, yanaklarım dolgunlaşmış gibi geliyor,ama tartılınca bi bakıyorum aynıyım, ne tuhaf bi his bu yaa
Benim son zamanlarda yüzüm uzamış gibi geliyo bana
6 kilo gitti
poğaça gibi suratım vardı

erkek cocuk gercekten cok zor cevremden görüyorum
evet canim bunu bazen yapiyor. bide goz kapağı ince Şamar gibi gözümde patladi eli. hemen agri girdi gecti. banyo yaptık beraber suan aramiz iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…