evet daha çabuk iyileşirdin ya..Sağol canım
aslında evde olsam daha iyi ama
işe geldim
soğuk soğuk terliyorum şu anda
yattıkça daha kötü olurum diye çalışmaya çalışıyorum işte
azmin çok guzel..hergun olmasada gün aşırı yurumek çok faydası var.baktınmı spor salonlarınabikkinlik gelmemesi için Mayıs ayinin son sans olduğunu düşünüyorum. yoksa yollar yürü yürü bitmiyor psikolojik güç sart arkadas olsa arabasiz inan 20 bin adim da yururum ben ama yok
bugün 4 ten sonra cikacam 8 bin adımlik yürürüm. carsiya giderim.
bakacaksın tabi.iyi edıyosun..Sağol canım evet karnım yarı tok uyudum bunun hissi güzelDayanamıyorum tadımlıkta olsa yiyorum zararlıları işte
kaç yaşında senın kız.vuracagı zaman elini tut.fırsat verdırme.ne bıleyım kızar gıbı yüz ifaden olsunevet bugun insallah alacam.benim soytari size yazarken geldi gözüme bi yapistirdi samar gibi yakti gözüm ağrıdı kosa kosa geldi. bende iki tane yapistirdim rahatladim. her sinirlendiginde bana vuruyor guzel yapistirdim ohh
heheh barış annesi :))kuduruyor sinsi sinsi gulerek seytan giriyor heralde. normalde cok masum bebeksi ama. hele dun parktaki hali paytak paytak kosmalar yurumeler sipa simdi barismak icin uğraşıyor
hah benım kızda 10 yaşında.minıklerı kucaga alıp sevınce anne benide alsana diyoseninki biraz intihar saldırısı yapmış anlaşılan öyle bodoslama gelinirmi len. bazen bizim evdede aynı durumlar olabiliyo. düşün bi de benim oğlan 10 yaşında 'anneeee' deyip üstüme atlayınca zaten vuracak halim de kalmıyo altta pelt oluyorum
evet evet şeyda coşkunda dıyodu.haftada 1 kez muhakkak proteın dıyetı yapın dıye..uymuyoruz aslındaYarın yap canım hafta 1 gün bile yapmak işe yarıyor
canım.peynır,yumurta,süt et türleri,yogurt bunlar saf proteın oluyo..bunlarla bi menu oluşturuyosun kendıne..meyve ekmek yasak.1 guncuk yapabılırız herhal.kırılma boktalarındad aslında yapılabılır.yada kılo durmalarında.yada benım gıbı bi gün önceden çok yıyenler içinProtein diyeti nasıl07papatya
Vücudumuza o gün ne yiyorsan protein ağırlıklı olmasını sağlıyoruz örnek menü verecek olursam benim yaptığım ;Protein diyeti nasıl07papatya
Ben 1 gün yapıyorum genelde fazlalıkları atmış oluyorum sanki o günevet evet şeyda coşkunda dıyodu.haftada 1 kez muhakkak proteın dıyetı yapın dıye..uymuyoruz aslında
canım.peynır,yumurta,süt et türleri,yogurt bunlar saf proteın oluyo..bunlarla bi menu oluşturuyosun kendıne..meyve ekmek yasak.1 guncuk yapabılırız herhal.kırılma boktalarındad aslında yapılabılır.yada kılo durmalarında.yada benım gıbı bi gün önceden çok yıyenler için
süpermiş ben yaparım bunu :)evet evet şeyda coşkunda dıyodu.haftada 1 kez muhakkak proteın dıyetı yapın dıye..uymuyoruz aslında
canım.peynır,yumurta,süt et türleri,yogurt bunlar saf proteın oluyo..bunlarla bi menu oluşturuyosun kendıne..meyve ekmek yasak.1 guncuk yapabılırız herhal.kırılma boktalarındad aslında yapılabılır.yada kılo durmalarında.yada benım gıbı bi gün önceden çok yıyenler için
Canım salata falan yiyebiliyor muyuz pekiVücudumuza o gün ne yiyorsan protein ağırlıklı olmasını sağlıyoruz örnek menü verecek olursam benim yaptığım ;
Sabah - Haşlanımş yumurta belki süt
Öğle - Tavuk ya da et ağırlıklı bir menü balıkta olabilir
Akşam - karbonhidratı az sebze yemeği ya da tavuk - et benim idealim tonbalığı
Kendini tutuyorsun abur cubur meyve falan yemiyorsun ben oluşturdum bunu
Vücudumuza o gün ne yiyorsan protein ağırlıklı olmasını sağlıyoruz örnek menü verecek olursam benim yaptığım ;
Sabah - Haşlanımş yumurta belki süt
Öğle - Tavuk ya da et ağırlıklı bir menü balıkta olabilir
Akşam - karbonhidratı az sebze yemeği ya da tavuk - et benim idealim tonbalığı
Kendini tutuyorsun abur cubur meyve falan yemiyorsun ben oluşturdum bunu
çok guzel menu..haftada 1 artık bende yapsam ıyı olacak.Ben 1 gün yapıyorum genelde fazlalıkları atmış oluyorum sanki o gün
hayır salata sebze grubuna gırıyo.aslında yenmıyo ama bız dukan dıyetı yapmıyoz..içinde tam yeşilliklerden oluşan bi salata guzel olur..havuç mısır gırmeyecek..ortalama tam yaparsan 1 kılo gıdebılıyo..en fazla yanı..ben arada yaparım ama hiç 1 kılo vermedım..300-400 gr anca gıtmıştı..yarın bı deneyeyım bakalımsüpermiş ben yaparım bunu :)
Canım salata falan yiyebiliyor muyuz peki
bu menü güzel
bir gün dayanıp yapabilirim buunu
ben muz süt detoksu yapmış insanım
ortalama kilo kaybı ne oluyor peki 1 gün sonunda
burası günlük güneşlik,hava misss gibidışarda resmen fırtına var.yagmur ruzgar.hava karardı...gelmiyo yaz yahu.geçen yılda gec girmiştik yaza
Yeşil salata tabi ki yiyebilirsin tonbalıklı salata ana menün olabilir mesela mısır havuç falan ekleme papatyanın söylediği gibisüpermiş ben yaparım bunu :)
Canım salata falan yiyebiliyor muyuz peki
bu menü güzel
bir gün dayanıp yapabilirim buunu
ben muz süt detoksu yapmış insanım
ortalama kilo kaybı ne oluyor peki 1 gün sonunda
çok guzel menu..haftada 1 artık bende yapsam ıyı olacak.
1-1,5 kılo fazla çıkıyorum şuan ben ..bakalım.bi kaç gune toparlarım inşallh
bi kiloda sabit kalınca alışıyorum heralde sanki kilo aldım gibi hissediyorum, yanaklarım dolgunlaşmış gibi geliyor,ama tartılınca bi bakıyorum aynıyım, ne tuhaf bi his bu yaaHaftasonu eğer iyi hissedersem ve başka bi plan bişey çıkmazsa bu protein diyetini ctesi yaparım diyorum kızlar :)
nehirnil111 07papatya
ben de 54,7 kısmının altına bi inemedim
ara ara çok kaçırınca ya da wc sorunu olunca 55 leri gördüm ama sabit 54,7 yim
kilo almamış olmak güzel ama
birazcık altına ineyim bakalım
Benim son zamanlarda yüzüm uzamış gibi geliyo banabi kiloda sabit kalınca alışıyorum heralde sanki kilo aldım gibi hissediyorum, yanaklarım dolgunlaşmış gibi geliyor,ama tartılınca bi bakıyorum aynıyım, ne tuhaf bi his bu yaa
aynaya bakınca benimde yüzüm tontiş geliyo ama fotoğraflara bakınca incelmiş görüyorum, çok saçma gördüğümü bile anlayamıyorum demekBenim son zamanlarda yüzüm uzamış gibi geliyo bana
6 kilo gitti
poğaça gibi suratım vardı
erkek cocuk gercekten cok zor cevremden görüyorumseninki biraz intihar saldırısı yapmış anlaşılan öyle bodoslama gelinirmi len. bazen bizim evdede aynı durumlar olabiliyo. düşün bi de benim oğlan 10 yaşında 'anneeee' deyip üstüme atlayınca zaten vuracak halim de kalmıyo altta pelt oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?