- 3 Kasım 2014
- 708
- 1.528
- 63
- 39
seninki biraz intihar saldırısı yapmış anlaşılan öyle bodoslama gelinirmi len. bazen bizim evdede aynı durumlar olabiliyo. düşün bi de benim oğlan 10 yaşında 'anneeee' deyip üstüme atlayınca zaten vuracak halim de kalmıyo altta pelt oluyorumbacaklarina tayt uzerinden iki tane yapistirdim..haketti guzellikle soyleyince soyleme aninda da yapıştırıyor oyle cok saglam psikolojili annesi yok haddini bilsin. boyle giderse bigun gözümü cikarir. cok tilki uzaga gidiyor kollarini havaya uzatıyor hızla koşarak bedenini uzerime atip kol ve elleriyle de darbe indiriyor kafami hedef alır genelde. hep söylüyorum . hic te icim acimaz haketti şimdi kuzu kuzu oturuyor.hep iyi konusup yuceltiyorum vs tepeme cikti
benim olmak istediğim ama asla olamayacağım tipsin,zayıflasan varya süper olcaksınvallahi ben inceledim de inceledim ben sanırım bunlardan ilkiyim sadece şuan daha kalın hali tabi :) zaten kiloyu heryerden eşit alır heryerden eşit veririm. iyi mi kötü mü bilemedim
evet zayıf halim fena değildibenim olmak istediğim ama asla olamayacağım tipsin,zayıflasan varya süper olcaksınkalça basen hiç sevmem istemem ama ne yazıkki armutum bundan dönüş yok
ben de bu azimle gidersem yakında bende ilk resim gibi olucam ama daha çok bildiğin böyle dikdörtgen kolon kıvamındavallahi ben inceledim de inceledim ben sanırım bunlardan ilkiyim sadece şuan daha kalın hali tabi :) zaten kiloyu heryerden eşit alır heryerden eşit veririm. iyi mi kötü mü bilemedim
hatırlarsın yeniden,moralini bozma,azcık irade lazım sanaevet zayıf halim fena değildiama çok oldu ben bile unuttum
yaa ne güzel işte,bende öyle olmak isterdimben de bu azimle gidersem yakında bende ilk resim gibi olucam ama daha çok bildiğin böyle dikdörtgen kolon kıvamında
ay çok hoşsun kıs. zayıfla yeter boşverben de bu azimle gidersem yakında bende ilk resim gibi olucam ama daha çok bildiğin böyle dikdörtgen kolon kıvamında
regliyim ve buna rağmen 69 lardayım. şu 68 i görsem bir kırılma noktam. gerçi boyum fena değil ya çok abes durmuyorum.hatırlarsın yeniden,moralini bozma,azcık irade lazım sana
regl bitiminde görersin üzülme,ama accık boğazını tut,yime artıkregliyim ve buna rağmen 69 lardayım. şu 68 i görsem bir kırılma noktam. gerçi boyum fena değil ya çok abes durmuyorum.
Regl dönemi krizi sakin ol canım vücudun daha çok çalışıyor eminim vereceksindir bugün maksimum protein minimum karbonhidrat tüketmeye çalış dengeler hemendün çok yedim ben ya.akşam dahil.resmen bi günüm yemekle geçti.tartı bana yuh bune diyo nasıl inicem ben eski halime...
bugün normal yememe devam.dün yürüyüşte yapamadım regl agrısından.pofff
canım normalde kalabalık ve çok turist çeken bi yer. ulucami. hatta o saate ulucami önündeki musalla taşları doluymuş 2 cenaze varmış. ve esnaf cenazesi olduğu için çok kalabalıkmış. ama bombacı, iş bu ki Allah büyük işte ,ulucaminin tenha olan kapısından geçip gelmek istemiş ama takılıp düşünce hesabı tutmamış. çok şükür ki. eğer o kalabalık yere ulaşmış olsaydı katliam olurdu.Beni affeti izlerken dalmışım kızım etrafımda fır fır dönüyordu oysa haberler başlamış bomba haberini duyuyorum da rüyamda sandım uyanınca fark ettim kalabalık bir yer değilmiş galiba
ben de bugün sabit kaldım. sebebi akşam yemeğimi saat 8 de yemiş olmam biliyorum. ben de erken yersem azalma oluyo onu keşfettim :)Zeytinyağlı sabah öğünü işe yaramış hafta sonları ben de yapıyorum onu evde olunca
Akşam ben de 8 de yedim yayla çorbası-bulgur pilavı-kuru fasulye hepsinden kızımın kalanları sabah tartida yine 54.90 ı görünce anladım ki benim mevsimim yaz yesem de içsem de yürüyüşümü yapınca kilo verebiliyorum
canım yazdım diye hatırlıyorum ama seni etiketlemeyi unutmuş olabilirmÇok iyisin canım yeşil çayını sabah içmeye çalış kalori oranın harikaBu arada Salı gün ki kalorin yok bende neden acaba ben mi göremedim
canım yazdım diye hatırlıyorum ama seni etiketlemeyi unutmuş olabilirmsalı =886 canım
kalorilerime laf ettiniz diye 800 lere çıktım. birinciliği kaptırcam
fiyonkbayan
sağol canım amin bitsin artık ortak duamız .canım çok geçmiş olsun,bitsin artık bu terör yeter
ben de böyle menüler istiyoooommm ama önce idealime ulaşmam lazımSabah; 07:40 - 1 ad.haşlanmış yumurta - 78 kalori
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay(demleme) + 1 kupa ıhlamur
Öğle; 12:15 - Yarım kase domates çorbası + 4 ad.orta boy köfte + 1 ad.yeşil biber + yarım porsiyondan biraz fazla bulgur pilavı + 50 gr yoğurt - 479 kalori
Ara; 14:00 - 1 kupa nesface şekersiz sade - 2 kalori
Akşam;19:00 - 1 kase tavuk çorbası - 3 ymk kaşığı kuru fasulye + 3 minik salatalık turşusu - 142 kalori
Ara; 20:30 - Yarım çokonat + 50 gr cips - 276 kalori
Toplam kalori: 1082
GonulSenligim mavimli fiyonkbayan @almina_14 begum75
Bende hala yavaş yavaş düşüyorum pazartesiden beri -200 oldu sadece ne yemişim hafta sonu niye şiş bu karın anlamıyorum
sağol canım amin bitsin artık ortak duamız .
ben de böyle menüler istiyoooommm ama önce idealime ulaşmam lazım
bugün aynıyım dünle. 52,7 sebebi akşam yemeğini 8 de yedim. anneme yemicem istemiyom dedim ama zorla koydu yaaaa
Ayyyy çenesi düşükler
yetişemedim okumaya pes ettim yaaa
GonulSenligim salı akşamı yarım saat yürüyüş ip atlamak yok
çarşamba yarım saat zorunlu yürüyüş ip atlamak yok
salı gece doktora gitmek zorunda kaldım
1 gün rapor aldım işe gelemeyeceğim için
öyle kötü grip oldum ki
hala terliyorum
dün evde terle yıkan yat modunda geçirdim günümü
raporum kabul olur muGonulSenligim
yalnız birkaç gün daha yapamayacağım
eşim de diyor çok çöktü yüzün diye
hemen saldım sanırm kendimi
bu sabah 54,7 çıktım yine
dün neredeyse sadece mercimek çorbası ile geçiştirdim
yalnızdım çorbamı bile kendim yaptımm ühhüü
bak bak nasıl etki bırakmışım üstünde görüyon mudisianka için rapor almışankacım kabul eder raporunu bence oyy kıyamam çorba yapanı bile yok , bende hasta olsam benimde olmaz heralde geçmiş olsun bu arada arkadaşım dikkat et kendine
tamam canım kaydettim
Sağol canımm
yalnız daha mutlu oluyorum ben
kocam olsaydı yanımda iyi olurdu ama o da tek çalışıyor
napalım idare ettik
Allah daha beterinden korusun
ne yalakayım dimi
GonulSenligim için rapor aldım
yoksa yazar cezayı valla
isterse gönderirim de raporu işleme alsın
korkulur senden,kız gitti rapor aldı yaaay ne güldüm kızzzz
taam taam raporun bilem var kabul ettim gitti
o zaman canım seni bu hafta ben komple izinli yazıcam . pazartesi sil baştan başlarsın olar mı
dün ben de ip atlamadım bu akşam +50 ceza yapim demi
bak bak nasıl etki bırakmışım üstünde görüyon mu
benden korkusuna neler yapıyo
tamam canım kaydettimmaşallahın var fire vermeden devam :)
nasıl tanıyo beni valla ilk hasta olduğunu okumadan evvel salı atlamadım ipi dedin ya hımmm ceza diye planlar yapmaya başladımdı ki taaaa ki hastalık ve raporu duyana kadar geçmiş olsun bu arada şekerim iyi bak kendine çabuk toparlan :)
regl iken fazla çıkacagımı bılıyodumda yinede frenlemem lagzımdı kendımı..proteın diyetını yarın yapayım barı.şimdi unuttum.gercı şimdiden sonrada olur.yapabılirsem.gerci meyve falan yedım ama yarın yapayım.sagol canımRegl dönemi krizi sakin ol canım vücudun daha çok çalışıyor eminim vereceksindir bugün maksimum protein minimum karbonhidrat tüketmeye çalış dengeler hemen
50 miiiiiay ne güldüm kızzzz
taam taam raporun bilem var kabul ettim gitti
o zaman canım seni bu hafta ben komple izinli yazıcam . pazartesi sil baştan başlarsın olar mı
dün ben de ip atlamadım bu akşam +50 ceza yapim demi
Çok baskı var üzerimdebak bak nasıl etki bırakmışım üstünde görüyon mu
benden korkusuna neler yapıyo
nasıl tanıyo beni valla ilk hasta olduğunu okumadan evvel salı atlamadım ipi dedin ya hımmm ceza diye planlar yapmaya başladımdı ki taaaa ki hastalık ve raporu duyana kadar geçmiş olsun bu arada şekerim iyi bak kendine çabuk toparlan :)
Canım ben 54,7 yim
korkulur senden,kız gitti rapor aldı yaa
Yarın yap canım hafta 1 gün bile yapmak işe yarıyorregl iken fazla çıkacagımı bılıyodumda yinede frenlemem lagzımdı kendımı..proteın diyetını yarın yapayım barı.şimdi unuttum.gercı şimdiden sonrada olur.yapabılirsem.gerci meyve falan yedım ama yarın yapayım.sagol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?