♥haftalık kilo verme yarışması♥

bugün dinlencem karar verebildim sonunda yarin devam. tutamiyorum ucarak atliyor eller basimda patlıyor bugun çok uyardim yapmaz daha insallah :)
baristik . bi daha vurma anneye tamam mi yoksa kizarim dedim anneye vuumam mamam diyo 2 buçuk yaş. mamam = tamam

erkek cocuk gercekten cok zor cevremden görüyorum
evet canim bunu bazen yapiyor. bide goz kapağı ince Şamar gibi gözümde patladi eli. hemen agri girdi gecti. banyo yaptık beraber suan aramiz iyi

oyy annesi miss yapmış oğluşunu,boynuşundan öpüp kokması çok tatlı olur
bidaha vurma annesi mamam mı?:))

Akşamını hafif atlatırsan çok iyi olur Begüş afiyet olsun yalnız Salı-Çarşamba toplam kalori rakamların yok bende

Uygula bence canım pazar günü de bence akşamını erken kapat bol bol salata ye kereviz brokoli olaylarını uygula gör bak pazartesi tartıyı

hahahah
o bende de var ki
demek ki herkesböyle
ben de fotolarda kocaman çıkıyor suratım diye üzülüyorum
ters oluyor demek ki

bende fotoğrafta sis iri çıkıyorum ayna da begeniyorum ama :)
ben her halukarda beğeniyorum canım
bakınca aynada daha tontiş,fotoda aynada gördüğümden daha ince çıkıyo yüzüm

ayy gözlerime inanamıyorum. hosgeldin canim benim ne çabuk geçti 9 ay..Allah anali babalı buyutsun gozun aydin. adı ne bebeginin. agrin sizin var mi. diyet yapma zaten sadece gereksiz seyleri yemezsin bol su içersin. 15 gun daha zayiflamaya devam edersin kendiliginden hızlıca. bolca suu.
evet alalım bakalım kilo boy en azindan simdilik takip ederiz

Kereviz
brokoli

normal salata et falan yiyim ben en iyisi

allam yareppim yinemi yok,ne çabuk geçiyo zaman, boyna boyna yazıyorum bi kaloriyi yazamamışmıyım
salı:930 kalori (ama 121 k.hidrat)
çarşamba:1082 kalori (118 k.hidrat)

allam yareppim yinemi yok,ne çabuk geçiyo zaman, boyna boyna yazıyorum bi kaloriyi yazamamışmıyım
salı:930 kalori (ama 121 k.hidrat)
çarşamba:1082 kalori (118 k.hidrat)

Güzel kaloriler bu arada Salı varmış ben görmemişim
Kereviz
brokoli

normal salata et falan yiyim ben en iyisi

Kereviz candır canım çekti bak şimdi hafta sonu yiyeceğim Semiz otu öneririm tam mevsimi yoğurtlu uff

Güzel kaloriler bu arada Salı varmış ben görmemişim

Kereviz candır canım çekti bak şimdi hafta sonu yiyeceğim Semiz otu öneririm tam mevsimi yoğurtlu uff
Semizotunu yerim ama ıspanak gibi pirinçli
o da fayda etmez sanırım
yok yok ben yumurta süt yoğurt tavuk salata olarak yapayım en iyisi
yoksa zararlı çıkacağım

Yalnızlık kötü pazartesi ben de öyleydim kemiklerim sızlıyordu ayakta duracak halim yoktu kızımın üzerini zar zor değiştirebildim kendim neyse de

ayy bende de var semiz, akşam kendime ondan yapim bari
Bak yemek bulduk kendimize
Semizotunu yerim ama ıspanak gibi pirinçli
o da fayda etmez sanırım
yok yok ben yumurta süt yoğurt tavuk salata olarak yapayım en iyisi
yoksa zararlı çıkacağım

Ispanak gibi yap bende yapacağım eşime çaktırmadan ıspanak gibi yedirmeye çalışacağım bakalım hafta sonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…