bugün dinlencem karar verebildim sonunda yarin devam. tutamiyorum ucarak atliyor eller basimda patlıyor bugun çok uyardim yapmaz daha insallah :)evet daha çabuk iyileşirdin ya..
azmin çok guzel..hergun olmasada gün aşırı yurumek çok faydası var.baktınmı spor salonlarına
bakacaksın tabi.iyi edıyosun..
kaç yaşında senın kız.vuracagı zaman elini tut.fırsat verdırme.ne bıleyım kızar gıbı yüz ifaden olsun
heheh barış annesi :))
hah benım kızda 10 yaşında.minıklerı kucaga alıp sevınce anne benide alsana diyokucaklık halımı kaldı
hahahahaynaya bakınca benimde yüzüm tontiş geliyo ama fotoğraflara bakınca incelmiş görüyorum, çok saçma gördüğümü bile anlayamıyorum demek
bende fotoğrafta sis iri çıkıyorum ayna da begeniyorum ama :)aynaya bakınca benimde yüzüm tontiş geliyo ama fotoğraflara bakınca incelmiş görüyorum, çok saçma gördüğümü bile anlayamıyorum demek
erkek cocuk gercekten cok zor cevremden görüyorum
evet canim bunu bazen yapiyor. bide goz kapağı ince Şamar gibi gözümde patladi eli. hemen agri girdigecti. banyo yaptık beraber suan aramiz iyi
bugün dinlencem karar verebildim sonunda yarin devam. tutamiyorum ucarak atliyor eller basimda patlıyor bugun çok uyardim yapmaz daha insallah :)
baristik. bi daha vurma anneye tamam mi yoksa kizarim dedim anneye vuumam mamam diyo 2 buçuk yaş. mamam = tamam
Akşamını hafif atlatırsan çok iyi olur Begüş afiyet olsun yalnız Salı-Çarşamba toplam kalori rakamların yok bendenehirnil111
Kahvaltı:206 Kalori
Zeytin-10 g (3 adet)
Kiraz Domates-50 g (1 tane ufak)
Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir-25 g
Beyaz Ekmek-1 dilim
Ahir Taze Kaşar Peyniri-5 g
Bal-0,4 yemek kaşığı
Salatalık (Kabuklu)-20 g
Öğle Yemeği: 364 Kalori
Çoban Salatası-1 kase
Tavuk Kalça Eti (Kavrulmuş, Pişmiş)-2 parça
Pirinç Pilavı-50 g (2kaşık)
şimdilik toplam:570 kalori,akşam yemeğim yok yine, erken gidebilirsem yumurtalı ekmekli kahvaltı tarzı hazırlıycam,bende 1 dilimcik yirim artık :))bide kahvaltılıklardan da yirim
Haftasonu eğer iyi hissedersem ve başka bi plan bişey çıkmazsa bu protein diyetini ctesi yaparım diyorum kızlar :)
nehirnil111 @07papatya
ben de 54,7 kısmının altına bi inemedim
ara ara çok kaçırınca ya da wc sorunu olunca 55 leri gördüm ama sabit 54,7 yim
kilo almamış olmak güzel ama
birazcık altına ineyim bakalım
hahahah
o bende de var ki
demek ki herkesböyle
ben de fotolarda kocaman çıkıyor suratım diye üzülüyorum
ters oluyor demek ki
ben her halukarda beğeniyorum canımbende fotoğrafta sis iri çıkıyorum ayna da begeniyorum ama :)
ayy gözlerime inanamıyorum. hosgeldin canim benimMerhabasbeden
Canim dogum yaptim 15 gun oldu 55 le hamile kalip 74 le malesef dogum yaptim ,dogumdan sonra 65 e dustum yeniden 55 olmam lazim tatlim ,emzirdigim icin cok kati diyet yapamam ama dikkatli olup yaza kadar 57 lere mutlaka dusmek hedefim .Beni de araniza alirsan cok sevinirim .
optum seni
KerevizAkşamını hafif atlatırsan çok iyi olur Begüş afiyet olsun yalnız Salı-Çarşamba toplam kalori rakamların yok bende
Uygula bence canım pazar günü de bence akşamını erken kapat bol bol salata ye kereviz brokoli olaylarını uygula gör bak pazartesi tartıyı
allam yareppim yinemi yok,ne çabuk geçiyo zaman, boyna boyna yazıyorum bi kaloriyi yazamamışmıyımAkşamını hafif atlatırsan çok iyi olur Begüş afiyet olsun yalnız Salı-Çarşamba toplam kalori rakamların yok bende
Uygula bence canım pazar günü de bence akşamını erken kapat bol bol salata ye kereviz brokoli olaylarını uygula gör bak pazartesi tartıyı
aslında fotoğraf cekinirken yuzun genislemis çıkıyor. benden oneri fotografin ortasında yer alınben her halukarda beğeniyorum canım
bakınca aynada daha tontiş,fotoda aynada gördüğümden daha ince çıkıyo yüzüm
kerevizKereviz
brokoli
normal salata et falan yiyim ben en iyisi
oğlum yok kiz kizim varoyy annesi miss yapmış oğluşunu,boynuşundan öpüp kokması çok tatlı olur
bidaha vurma annesi mamam mı?:))
allam yareppim yinemi yok,ne çabuk geçiyo zaman, boyna boyna yazıyorum bi kaloriyi yazamamışmıyım
salı:930 kalori (ama 121 k.hidrat)
çarşamba:1082 kalori (118 k.hidrat)
Kereviz
brokoli
normal salata et falan yiyim ben en iyisi
ayy pardon canım yaoğlum yok kiz kizim var.tamam gözüme ani şiddetli darbe yiyince oldu o ama yine de pisman değilim
ayy bende de var semiz, akşam kendime ondan yapim bariGüzel kaloriler bu arada Salı varmış ben görmemişim
Kereviz candır canım çekti bak şimdi hafta sonu yiyeceğimSemiz otu öneririm tam mevsimi yoğurtlu uff
Semizotunu yerim ama ıspanak gibi pirinçliGüzel kaloriler bu arada Salı varmış ben görmemişim
Kereviz candır canım çekti bak şimdi hafta sonu yiyeceğimSemiz otu öneririm tam mevsimi yoğurtlu uff
Yalnızlık kötü pazartesi ben de öyleydim kemiklerim sızlıyordu ayakta duracak halim yoktu kızımın üzerini zar zor değiştirebildim kendim neyse deAyyyy çenesi düşükler
yetişemedim okumaya pes ettim yaaa
@DisiAnka salı akşamı yarım saat yürüyüş ip atlamak yok
çarşamba yarım saat zorunlu yürüyüş ip atlamak yok
salı gece doktora gitmek zorunda kaldım
1 gün rapor aldım işe gelemeyeceğim için
öyle kötü grip oldum ki
hala terliyorum
dün evde terle yıkan yat modunda geçirdim günümü
raporum kabul olur mu @DisiAnka
yalnız birkaç gün daha yapamayacağım
eşim de diyor çok çöktü yüzün diye
hemen saldım sanırm kendimi
bu sabah 54,7 çıktım yine
dün neredeyse sadece mercimek çorbası ile geçiştirdim
yalnızdım çorbamı bile kendim yaptımm ühhüü
Bak yemek bulduk kendimizeayy bende de var semiz, akşam kendime ondan yapim bari
Semizotunu yerim ama ıspanak gibi pirinçli
o da fayda etmez sanırım
yok yok ben yumurta süt yoğurt tavuk salata olarak yapayım en iyisi
yoksa zararlı çıkacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?