♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sıcaklarda yürüyemeyiz şimdi tam zamanı sabah 10 gibi çıktım 9428 adım yürümüşüm sabahtan beri
Kız kardeşimle çıktığımızda Parklar AVM ler derken 14000 adım oluveriyor

Yalnızlık kötü pazartesi ben de öyleydim kemiklerim sızlıyordu ayakta duracak halim yoktu kızımın üzerini zar zor değiştirebildim kendim neyse de
ben seviyorum yalnızlığı canım
sadece kocacım yanımda olsaydı iyiydi ama napalım :)

Bak yemek bulduk kendimize

Ispanak gibi yap bende yapacağım eşime çaktırmadan ıspanak gibi yedirmeye çalışacağım bakalım hafta sonu
çakaaall

canim ya merak ettigim bunca zamani nerden buluyorsun is sırasında . baya erken kalkiyorsun normalde heralde
6,30-7.00 gibi uyanıyorum yaklaşık 1 saat sabah yürüyüşüm var iş-ev arası 10 dakika ama ben onları 15-20 yapmaya çalışıyorum bu aralar tembelim hatta biliyorsun ki ben 3000-4000 sayı ip atlıyordum geçen yaz

evet bugun insallah alacam.benim soytari size yazarken geldi gözüme bi yapistirdi samar gibi yakti gözüm ağrıdı kosa kosa geldi. bende iki tane yapistirdim rahatladim. her sinirlendiginde bana vuruyor guzel yapistirdim ohh
Bu aralar benim kızım da yapıyor onu baban ne ki sen ne olacaksın diyorum kızıyorum ben de

İnsan her zaman aynı olmuyor ki canım bazen tahammül sınırını aşıyor çocuklar bazen dayanamıyoruz

İnsan her zaman aynı olmuyor ki canım bazen tahammül sınırını aşıyor çocuklar bazen dayanamıyoruz
bilmiyorum deniz belki benimki uysal olduğundandır, bu yaşına kadar sadece 1 kere vurduğumu bilirim bidahada vurmadım.
şimdiki çocuklar gerçekten çok hareketli,tek başına ilgilenmek zor.

"Çok sağlam psikolojili" sözüne katılıyorum özellikle eşime sinirlendiğimde çocuğa da tahammül etmem zorlaşıyor

Sıcaklarda yürüyemeyiz şimdi tam zamanı sabah 10 gibi çıktım 9428 adım yürümüşüm sabahtan beri
Kız kardeşimle çıktığımızda Parklar AVM ler derken 14000 adım oluveriyor
maşallah size bugün kendime izin verdim bedenim dinlensin gerçekten yorulmustu. sen bana bu konuda baya iyi geldin canim

super ben 9 buçukta kalkiyorum burdan da kaybediyorum aslında. aksam esim eve gec geldiği icin malesef çokta erken yatamiyoruz. yine de 8 bucukta kalkmaya gayret edecem.

Bu aralar benim kızım da yapıyor onu baban ne ki sen ne olacaksın diyorum kızıyorum ben de

"Çok sağlam psikolojili" sözüne katılıyorum özellikle eşime sinirlendiğimde çocuğa da tahammül etmem zorlaşıyor
aynen bende oyleyim. daha cok disaridaki insanlara kizarsam tahammulum azalıyor o sebeple yanlizligim ve insanlarla mesafem benim lehime

Ya da benim gibi az az da olsa 3 gün boyunca kuru fasulye pilav yiyenler için

hoşgeldin :) zaman ne çabuk geçiyo bebiş doğmuş bile

Ayyyy kimleri görüyorum ben hoş geldin canım kız kardeşimi görmüş gibi oldum ne çabuk geçti zaman daha dün gibi gidişin Çok sevindim çok Allahım size bağışlasın bebişlerinizi sağlıkla büyütün İnşallah
20 kilo bile almamışsın ben 24 kilo alşımştım verdim gitti senin de vereceğine eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…