- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
O irade bizde neden yok acabaaaane güzel herşeyden yemişsin ama az az yemişsin önemli olan bu iradeyi sağlayabilmek tebrikler canım
Bak yemek bulduk kendimize
Ispanak gibi yap bende yapacağım eşime çaktırmadan ıspanak gibi yedirmeye çalışacağım bakalım hafta sonu
ayy pardon canım ya,benimki oğlanya hep çocuklara o gözle bakıyorum ben
Sıcaklarda yürüyemeyiz şimdi tam zamanı sabah 10 gibi çıktım 9428 adım yürümüşüm sabahtan beribikkinlik gelmemesi için Mayıs ayinin son sans olduğunu düşünüyorum. yoksa yollar yürü yürü bitmiyor psikolojik güç sart arkadas olsa arabasiz inan 20 bin adim da yururum ben ama yok
bugün 4 ten sonra cikacam 8 bin adımlik yürürüm. carsiya giderim.
ben seviyorum yalnızlığı canımYalnızlık kötü pazartesi ben de öyleydim kemiklerim sızlıyordu ayakta duracak halim yoktu kızımın üzerini zar zor değiştirebildim kendim neyse de
çakaaallBak yemek bulduk kendimize
Ispanak gibi yap bende yapacağım eşime çaktırmadan ıspanak gibi yedirmeye çalışacağım bakalım hafta sonu
6,30-7.00 gibi uyanıyorum yaklaşık 1 saat sabah yürüyüşüm var iş-ev arası 10 dakika ama ben onları 15-20 yapmaya çalışıyorum bu aralar tembelim hatta biliyorsun ki ben 3000-4000 sayı ip atlıyordum geçen yazcanim ya merak ettigim bunca zamani nerden buluyorsun is sırasında . baya erken kalkiyorsun normalde heralde
Bu aralar benim kızım da yapıyor onu baban ne ki sen ne olacaksın diyorum kızıyorum ben deevet bugun insallah alacam.benim soytari size yazarken geldi gözüme bi yapistirdi samar gibi yakti gözüm ağrıdı kosa kosa geldi. bende iki tane yapistirdim rahatladim. her sinirlendiginde bana vuruyor guzel yapistirdim ohh
İnsan her zaman aynı olmuyor ki canım bazen tahammül sınırını aşıyor çocuklar bazen dayanamıyoruzkız naptın uşağa vurmasana, güzellikle söyle çocuğu şiddete alıştırma, ben oğluma hayatımda 1 kere vurdum onun acısı hala içimde ondan sonrada 1 daha vuramadım,oğlum unuttu gitti ama ben unutamıyorum hep güzellikle söyledim o yüzden.
Bende hafta sonuna bulamamıştım iyi aklıma geldi
ben seviyorum yalnızlığı canım
sadece kocacım yanımda olsaydı iyiydi ama napalım :)
çakaaall
bilmiyorum deniz belki benimki uysal olduğundandır, bu yaşına kadar sadece 1 kere vurduğumu bilirim bidahada vurmadım.İnsan her zaman aynı olmuyor ki canım bazen tahammül sınırını aşıyor çocuklar bazen dayanamıyoruz
"Çok sağlam psikolojili" sözüne katılıyorum özellikle eşime sinirlendiğimde çocuğa da tahammül etmem zorlaşıyorbacaklarina tayt uzerinden iki tane yapistirdim..haketti guzellikle soyleyince soyleme aninda da yapıştırıyor oyle cok saglam psikolojili annesi yok haddini bilsin. boyle giderse bigun gözümü cikarir. cok tilki uzaga gidiyor kollarini havaya uzatıyor hızla koşarak bedenini uzerime atip kol ve elleriyle de darbe indiriyor kafami hedef alır genelde. hep söylüyorum . hic te icim acimaz haketti şimdi kuzu kuzu oturuyor.hep iyi konusup yuceltiyorum vs tepeme cikti
bi dönem bende öyleydim,hatta ilaç bile kullandım ama çok şükür kendime geldim,tabi bazı şeyleri kabullendim,şimdi çok daha mmutluyum"Çok sağlam psikolojili" sözüne katılıyorum özellikle eşime sinirlendiğimde çocuğa da tahammül etmem zorlaşıyor
Ayyyy bu çok komikmişşseninki biraz intihar saldırısı yapmış anlaşılan öyle bodoslama gelinirmi len. bazen bizim evdede aynı durumlar olabiliyo. düşün bi de benim oğlan 10 yaşında 'anneeee' deyip üstüme atlayınca zaten vuracak halim de kalmıyo altta pelt oluyorum
maşallah size bugün kendime izin verdim bedenim dinlensin gerçekten yorulmustu. sen bana bu konuda baya iyi geldin canimSıcaklarda yürüyemeyiz şimdi tam zamanı sabah 10 gibi çıktım 9428 adım yürümüşüm sabahtan beri
Kız kardeşimle çıktığımızda Parklar AVM ler derken 14000 adım oluveriyor
super ben 9 buçukta kalkiyorum burdan da kaybediyorum aslında. aksam esim eve gec geldiği icin malesef çokta erken yatamiyoruz. yine de 8 bucukta kalkmaya gayret edecem.6,30-7.00 gibi uyanıyorum yaklaşık 1 saat sabah yürüyüşüm var iş-ev arası 10 dakika ama ben onları 15-20 yapmaya çalışıyorum bu aralar tembelim hatta biliyorsun ki ben 3000-4000 sayı ip atlıyordum geçen yaz
Bu aralar benim kızım da yapıyor onu baban ne ki sen ne olacaksın diyorum kızıyorum ben de
aynen bende oyleyim. daha cok disaridaki insanlara kizarsam tahammulum azalıyor o sebeple yanlizligim ve insanlarla mesafem benim lehime"Çok sağlam psikolojili" sözüne katılıyorum özellikle eşime sinirlendiğimde çocuğa da tahammül etmem zorlaşıyor
Ne yapsın onun da benim eşim gibi patavatsız bir eşi var demek kiYok yok kaptırmazsın fiyonktan şüpheliyim ama o resmen ölüm orucunda kız
Bu erkeklerin genel tavrı hemen hemen aynı oluyor canım biz bayanlar gibi kibarca hırsa getiremezlerNe yapsın onun da benim eşim gibi patavatsız bir eşi var demek kifiyonkbayan
Ya da benim gibi az az da olsa 3 gün boyunca kuru fasulye pilav yiyenler içinevet evet şeyda coşkunda dıyodu.haftada 1 kez muhakkak proteın dıyetı yapın dıye..uymuyoruz aslında
canım.peynır,yumurta,süt et türleri,yogurt bunlar saf proteın oluyo..bunlarla bi menu oluşturuyosun kendıne..meyve ekmek yasak.1 guncuk yapabılırız herhal.kırılma boktalarındad aslında yapılabılır.yada kılo durmalarında.yada benım gıbı bi gün önceden çok yıyenler için
hoşgeldin :) zaman ne çabuk geçiyo bebiş doğmuş bileMerhabasbeden
Canim dogum yaptim 15 gun oldu 55 le hamile kalip 74 le malesef dogum yaptim ,dogumdan sonra 65 e dustum yeniden 55 olmam lazim tatlim ,emzirdigim icin cok kati diyet yapamam ama dikkatli olup yaza kadar 57 lere mutlaka dusmek hedefim .Beni de araniza alirsan cok sevinirim .
optum seni
Ayyyy kimleri görüyorum ben hoş geldin canım kız kardeşimi görmüş gibi oldum ne çabuk geçti zaman daha dün gibi gidişin Çok sevindim çok Allahım size bağışlasın bebişlerinizi sağlıkla büyütün İnşallahMerhabasbeden
Canim dogum yaptim 15 gun oldu 55 le hamile kalip 74 le malesef dogum yaptim ,dogumdan sonra 65 e dustum yeniden 55 olmam lazim tatlim ,emzirdigim icin cok kati diyet yapamam ama dikkatli olup yaza kadar 57 lere mutlaka dusmek hedefim .Beni de araniza alirsan cok sevinirim .
optum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?