♥haftalık kilo verme yarışması♥

abcde_123 bencileyin artışlarda
Tabii ki seni gaza getirecek @DisiAnka Maaşallahı var her gün eksilerde
denizim ya 1 haftadır evden çıkmadım yemeğe verdim biraz püff ( normale de yiyorum da şimdi hastalığın arkasına sığınıyorum )

ama karar verdim ramazana kadar ulaşıcam tabi sporsuz olacak

Bu erkeklerin genel tavrı hemen hemen aynı oluyor canım biz bayanlar gibi kibarca hırsa getiremezler
36 beden kot pantolonum var bir tane onu giymiştim üzerinde yelek çok da abartı birşey yoktu " her yerin çıkmış senin bir daha giyme bunu" dedi sinir oldum kumaşta daha çok çıkıyor oysa

36 beden kot pantolonum var bir tane onu giymiştim üzerinde yelek çok da abartı birşey yoktu " her yerin çıkmış senin bir daha giyme bunu" dedi sinir oldum kumaşta daha çok çıkıyor oysa
Kotta daha çok vücut hatları belli oluyor ama en azından benim öyle Erkekler kıskanç işte

abcde_123 bencileyin artışlarda
Tabii ki seni gaza getirecek @DisiAnka Maaşallahı var her gün eksilerde
Yok kız ben diyet yapmyorum
yapsam @DisiAnka da kimmiş ezer geçerim

şimdi biliyor musun gençlerin önünü açmak lazım
gençler hırslı, gençler heyecanlı, gençler evlenme telaşında
o artı çıkan kısım da malesef ki benim wc sorunumdan dolayıydı
sabitim ben yine 54,7 çıktım bu sabah mesela
çozutmuyorum kilo konusunda sabitlendim :)

denizim ya 1 haftadır evden çıkmadım yemeğe verdim biraz püff ( normale de yiyorum da şimdi hastalığın arkasına sığınıyorum )

ama karar verdim ramazana kadar ulaşıcam tabi sporsuz olacak
Biraz dikkat etsek gidiyor aslında sen de tatili hedef koysan iyi olur tatilde yapamıyosun çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…