- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
oyy annesi miss yapmış oğluşunu,boynuşundan öpüp kokması çok tatlı olur
bidaha vurma annesi mamam mı?:))
kuzu izinl misin? ters bi durum yok dimiSıcaklarda yürüyemeyiz şimdi tam zamanı sabah 10 gibi çıktım 9428 adım yürümüşüm sabahtan beri
Kız kardeşimle çıktığımızda Parklar AVM ler derken 14000 adım oluveriyor
Eşim yemez de kızıma yedirmek isterdim semizotu ben cacıkta seviyorumBende hafta sonuna bulamamıştım iyi aklıma geldi
Üzerine yoğurt mis gibi hiç bir şey anlamayacakOnu düşünüyorum sağlıklı balıkla kıyaslanacak derecede omega 3 oranına sahip
semizotu ve domates ikisinin salatası da güzel oluyr. bir de akdeniz salata sosu ekleyince :)Eşim yemez de kızıma yedirmek isterdim semizotu ben cacıkta seviyorum
36 beden kot pantolonum var bir tane onu giymiştim üzerinde yelek çok da abartı birşey yoktu " her yerin çıkmış senin bir daha giyme bunu" dedi sinir oldum kumaşta daha çok çıkıyor oysaBu erkeklerin genel tavrı hemen hemen aynı oluyor canım biz bayanlar gibi kibarca hırsa getiremezler
Eşim yemez de kızıma yedirmek isterdim semizotu ben cacıkta seviyorum
Kotta daha çok vücut hatları belli oluyor ama en azından benim öyle36 beden kot pantolonum var bir tane onu giymiştim üzerinde yelek çok da abartı birşey yoktu " her yerin çıkmış senin bir daha giyme bunu" dedi sinir oldum kumaşta daha çok çıkıyor oysa
İşlerim sakin bugün öğleden önce banka işim vardı onun için çıktım güzel yürüdüm biraz da Lcw - Civil falan gezdimkuzu izinl misin? ters bi durum yok dimi
Yok kız ben diyet yapmyorum
Biraz dikkat etsek gidiyor aslında sen de tatili hedef koysan iyi olur tatilde yapamıyosun çünküdenizim ya 1 haftadır evden çıkmadım yemeğe verdim biraz püff ( normale de yiyorum da şimdi hastalığın arkasına sığınıyorum )
ama karar verdim ramazana kadar ulaşıcam tabi sporsuz olacak
benimde acayip sakin :)) yürümeyi özledim kuzum ya. 1 haftadır toplam adım 100 :)İşlerim sakin bugün öğleden önce banka işim vardı onun için çıktım güzel yürüdüm biraz da Lcw - Civil falan gezdim
Babaannem çok severdi çökelek de koyardı içinesemizotu ve domates ikisinin salatası da güzel oluyr. bir de akdeniz salata sosu ekleyince :)
aynen öyle ya ama tutucam ya havalar ısındı tişörtlerden göbek pırtlıyo :)Biraz dikkat etsek gidiyor aslında sen de tatili hedef koysan iyi olur tatilde yapamıyosun çünkü
Çok acıkmışsa yiyor biraz ıspanağı mesela semizotunu denemedim hiçKızına kandıramaz mısın canım
akadaşım köfteye maydanoz yerine ıspanaklı yapıyodu :) çocukları da yiyordu :)Çok acıkmışsa yiyor biraz ıspanağı mesela semizotunu denemedim hiç
Sabret iyileşmeden kalkma nolur noolmazbenimde acayip sakin :)) yürümeyi özledim kuzum ya. 1 haftadır toplam adım 100 :)
yatağım bi organım oldu resmen :)Sabret iyileşmeden kalkma nolur noolmaz
Yaaani şimdilik yelekler falan kapatıyorum yazın o da olmazaynen öyle ya ama tutucam ya havalar ısındı tişörtlerden göbek pırtlıyo :)
Bildiğin kıymalı ıspanak yapıyorum acıkınca çok güzel yiyorakadaşım köfteye maydanoz yerine ıspanaklı yapıyodu :) çocukları da yiyordu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?