- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
ya ben göbek insan olduğum için arkadaşım büklüm büklüm diye dalga geçiyo :)Yaaani şimdilik yelekler falan kapatıyorum yazın o da olmaz
haha menuye gore degışıyon öylemi :)Yeşil salata tabi ki yiyebilirsin tonbalıklı salata ana menün olabilir mesela mısır havuç falan ekleme papatyanın söylediği gibiYaparsın çok doyurucu zaten et tavuk balık açıktığını hissetmeyeceksin bile ara öğünlerini yapabilirsin çok karbonhidrat içermeyen şeylerden bu ana öğünleri sabitleyici gibi bir şey Hemen hemen 400-500 gram gidiyor benden ödem atıyor gibi sanki
Ben genelde yapıyorum iş yeri işi bozmazsa listelerine göre bir gün belirliyorum kendime ama şaşırtıp başka bir yemek çıkardıklarında yalan oluyorum bugün olduğu gibi
valla herşeyden azar azar ne guzel.Sabah; 07:50 - 1 ad.haşlanmış yumurta - 78 kalori
Ara; 09:15 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:15 - Yarım kase şehriye çorbası + yarım kaseden biraz fazla kuru fasulye + 3 ad.turşu - 268 kalori
menun çok guzel canım.nehirnil111
Kahvaltı:206 Kalori
Zeytin-10 g (3 adet)
Kiraz Domates-50 g (1 tane ufak)
Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir-25 g
Beyaz Ekmek-1 dilim
Ahir Taze Kaşar Peyniri-5 g
Bal-0,4 yemek kaşığı
Salatalık (Kabuklu)-20 g
Öğle Yemeği: 364 Kalori
Çoban Salatası-1 kase
Tavuk Kalça Eti (Kavrulmuş, Pişmiş)-2 parça
Pirinç Pilavı-50 g (2kaşık)
şimdilik toplam:570 kalori,akşam yemeğim yok yine, erken gidebilirsem yumurtalı ekmekli kahvaltı tarzı hazırlıycam,bende 1 dilimcik yirim artık :))bide kahvaltılıklardan da yirim
hadı bakalım yapta nasıl gececek yazarsınHaftasonu eğer iyi hissedersem ve başka bi plan bişey çıkmazsa bu protein diyetini ctesi yaparım diyorum kızlar :)
nehirnil111 07papatya
ben de 54,7 kısmının altına bi inemedim
ara ara çok kaçırınca ya da wc sorunu olunca 55 leri gördüm ama sabit 54,7 yim
kilo almamış olmak güzel ama
birazcık altına ineyim bakalım
kız çok bakma aynaya heheh.Benim son zamanlarda yüzüm uzamış gibi geliyo bana
6 kilo gitti
poğaça gibi suratım vardı
oyy kuzum maşallh..benım kuçukte mayısta 3 oluyo..tam ısırmalık zamanları :)bugün dinlencem karar verebildim sonunda yarin devam. tutamiyorum ucarak atliyor eller basimda patlıyor bugun çok uyardim yapmaz daha insallah :)
baristik. bi daha vurma anneye tamam mi yoksa kizarim dedim anneye vuumam mamam diyo 2 buçuk yaş. mamam = tamam
kereviz bende sevmıyorum yaa.ama brokolıyı çok severım.Kereviz
brokoli
normal salata et falan yiyim ben en iyisi
ah ne guzel kerevız seven varmış :) yıyemıyorum ben.karnabakar brokolı çok severım ama.kereviz
brokoli
ama mevsimi geçti
semizotunuda salatada çok severım.yemegını yemem.ya ben çok yemek ayırıyorum sanırum ..Güzel kaloriler bu arada Salı varmış ben görmemişim
Kereviz candır canım çekti bak şimdi hafta sonu yiyeceğimSemiz otu öneririm tam mevsimi yoğurtlu uff
O irade bizde neden yok acabaaaa
Sabah bankaya gidip geldim 2 saat yürüdüm evde kuru fasulye pilav yedim
ay ne guzel yurumuşsun.afferın :)Sıcaklarda yürüyemeyiz şimdi tam zamanı sabah 10 gibi çıktım 9428 adım yürümüşüm sabahtan beri
Kız kardeşimle çıktığımızda Parklar AVM ler derken 14000 adım oluveriyor
heheh tamam sende dahılsın evet :)Ya da benim gibi az az da olsa 3 gün boyunca kuru fasulye pilav yiyenler için
aynen bende öyle sevıyorum semızotunu.içine reyhanda katarım.miss.semizotu ve domates ikisinin salatası da güzel oluyr. bir de akdeniz salata sosu ekleyince :)
Yok kız ben diyet yapmyorum
yapsam @DisiAnka da kimmişezer geçerim
şimdi biliyor musun gençlerin önünü açmak lazım
gençler hırslı, gençler heyecanlı, gençler evlenme telaşında
o artı çıkan kısım da malesef ki benim wc sorunumdan dolayıydı
sabitim ben yine 54,7 çıktım bu sabah mesela
çozutmuyorum kilo konusunda sabitlendim :)
yok kız ne ölüm orucu ven fazla bile yedim diyorum aslında. anacım siz benden zayıfsınız tabi daha rahatsınız ama benim şu iki üç ay içinde toparlanmam lazım düğüne gitcem dahaNe yapsın onun da benim eşim gibi patavatsız bir eşi var demek kifiyonkbayan
Oturunca katlanıyor tabiiya ben göbek insan olduğum için arkadaşım büklüm büklüm diye dalga geçiyo :)
öyle canım ya çok patavatsız oluyolar bi de üstüne çok yüzsüzler. allahtan bu ara sigarayı bıraktı da göbek yaptı ben de onunla dalga geçiyorum eşitliyoruz durumu.Bu erkeklerin genel tavrı hemen hemen aynı oluyor canım biz bayanlar gibi kibarca hırsa getiremezler
Canim 158 boy 65 kgayy gözlerime inanamıyorum. hosgeldin canim benimne çabuk geçti 9 ay..Allah anali babalı buyutsun gozun aydin. adı ne bebeginin. agrin sizin var mi. diyet yapma zaten sadece gereksiz seyleri yemezsin bol su içersin. 15 gun daha zayiflamaya devam edersin kendiliginden hızlıca. bolca suu.
evet alalım bakalım kilo boy en azindan simdilik takip ederiz
Bebegimin adi Uras oldu cnmayy gözlerime inanamıyorum. hosgeldin canim benimne çabuk geçti 9 ay..Allah anali babalı buyutsun gozun aydin. adı ne bebeginin. agrin sizin var mi. diyet yapma zaten sadece gereksiz seyleri yemezsin bol su içersin. 15 gun daha zayiflamaya devam edersin kendiliginden hızlıca. bolca suu.
evet alalım bakalım kilo boy en azindan simdilik takip ederiz
Ispanak yemeğine benzetiyorum ben çok belki onuda yer bir de ıspanaklı köfte falan yapılıyor belki o şekilde de kullanabilirsin ıspanaklı börek yer mi mesela ben bayılırımÇok acıkmışsa yiyor biraz ıspanağı mesela semizotunu denemedim hiç
Mecburen canım çalıştığım için dengelemeye çalışıyorum hephaha menuye gore degışıyon öylemi :)
valla herşeyden azar azar ne guzel.
ah ne guzel kerevız seven varmış :) yıyemıyorum ben.karnabakar brokolı çok severım ama.
semizotunuda salatada çok severım.yemegını yemem.ya ben çok yemek ayırıyorum sanırum ..
öyle canım ya çok patavatsız oluyolar bi de üstüne çok yüzsüzler. allahtan bu ara sigarayı bıraktı da göbek yaptı ben de onunla dalga geçiyorum eşitliyoruz durumu.
ilk defa duydum canim uras ismini anlamina bakarimBebegimin adi Uras oldu cnm
BEN 2 GÜNDÜR YİYOM KURU FASULYE PİLAVO irade bizde neden yok acabaaaa
Sabah bankaya gidip geldim 2 saat yürüdüm evde kuru fasulye pilav yedim
yedim canım.salatasınıda yedım yemegınıde..asla demıymde 2-3 çatal alır bırakırım.Ispanak yemeğine benzetiyorum ben çok belki onuda yer bir de ıspanaklı köfte falan yapılıyor belki o şekilde de kullanabilirsin ıspanaklı börek yer mi mesela ben bayılırım
Mecburen canım çalıştığım için dengelemeye çalışıyorum hepEvde olsam çok daha kolay uygulardım şu diyeti sanki
Ben bayılırım kerevize sen sevmez misin salatasını yedin mi peki hiç yoğurtlu dereotlu sarımsaklı nefis bir şeyYemek seçici seni
Ahahah bak sen çakal insan eşi göbek yaptı diye mutlu olur mu kız
Sağlıklı bir şey ama yapacak bir şey yok canımyedim canım.salatasınıda yedım yemegınıde..asla demıymde 2-3 çatal alır bırakırım.
kendi kaşındı ama. acımıycaksın bööölelerineAhahah bak sen çakal insan eşi göbek yaptı diye mutlu olur mu kız
Sade nescafe içtim tatlı isteğimi kesmedi sanırım 2si bir arada içeceğim şekersiz felaket baş ağrım var belki iyi gelir
kendi kaşındı ama. acımıycaksın bööölelerine
onun yerine bi kare bitter yer keser. hem kalorisi düşük olur bence.haha ulen ben de akıl veriyorum ya bu topik daha neler görecek.
nehirnil111 kuzum bugünkü menümü de veriyim
sabah bir yemek kaşığı yulafla yapılmış sahanda yımırta+bitki çayı+az şekerli nescafe
öğlen iki yemek kaşığı nohut yemeği+bir yemek kaşığı pirinç pilavı+ bir kase yeşil salata
akşam 3 kepçe mercimek çorbası+bir kase salata
toplam 549 öyle aç maç kalmıyorm deyim. gece de belki bir bardak süt içerim ama şimdilik menü bu. içersem yarın derim canım. henüz spor yapmadım @DisiAnka görmeden gidiyim pilates yapıyım azcık
hoşgeldin canım allah analı babalı büyütsün seni de çıtır bir ana etsin inşaaallllahBebegimin adi Uras oldu cnm
çok fazla şişkinlik var suyu çoğalttım bugün de detoks suyu yaptım kendime nehir atamıyorum yediklerimi bilerek de biraz azalttım haftaya yolcuğa çıkıcam bir gram bile versem kendimi mutlu hissetcem yani.Canım dikkat et vücudun tutmasın az kalorilerin çünkü fazlasıyla az
Yeşil çay ve biberiye çayını demleyerek içmeni öneriyorumçok fazla şişkinlik var suyu çoğalttım bugün de detoks suyu yaptım kendime nehir atamıyorum yediklerimi bilerek de biraz azalttım haftaya yolcuğa çıkıcam bir gram bile versem kendimi mutlu hissetcem yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?