♥haftalık kilo verme yarışması♥

haha menuye gore degışıyon öylemi :)

Sabah; 07:50 - 1 ad.haşlanmış yumurta - 78 kalori
Ara; 09:15 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:15 - Yarım kase şehriye çorbası + yarım kaseden biraz fazla kuru fasulye + 3 ad.turşu - 268 kalori
valla herşeyden azar azar ne guzel.

menun çok guzel canım.

hadı bakalım yapta nasıl gececek yazarsın

Benim son zamanlarda yüzüm uzamış gibi geliyo bana
6 kilo gitti
poğaça gibi suratım vardı
kız çok bakma aynaya heheh.

oyy kuzum maşallh..benım kuçukte mayısta 3 oluyo..tam ısırmalık zamanları :)

Kereviz
brokoli

normal salata et falan yiyim ben en iyisi
kereviz bende sevmıyorum yaa.ama brokolıyı çok severım.

kereviz
brokoli
ama mevsimi geçti
ah ne guzel kerevız seven varmış :) yıyemıyorum ben.karnabakar brokolı çok severım ama.

Güzel kaloriler bu arada Salı varmış ben görmemişim

Kereviz candır canım çekti bak şimdi hafta sonu yiyeceğim Semiz otu öneririm tam mevsimi yoğurtlu uff
semizotunuda salatada çok severım.yemegını yemem.ya ben çok yemek ayırıyorum sanırum ..

O irade bizde neden yok acabaaaa
Sabah bankaya gidip geldim 2 saat yürüdüm evde kuru fasulye pilav yedim

haha kız fasulye superr.tek pılav yemeseydın ah.

Sıcaklarda yürüyemeyiz şimdi tam zamanı sabah 10 gibi çıktım 9428 adım yürümüşüm sabahtan beri
Kız kardeşimle çıktığımızda Parklar AVM ler derken 14000 adım oluveriyor
ay ne guzel yurumuşsun.afferın :)

Ya da benim gibi az az da olsa 3 gün boyunca kuru fasulye pilav yiyenler için
heheh tamam sende dahılsın evet :)

semizotu ve domates ikisinin salatası da güzel oluyr. bir de akdeniz salata sosu ekleyince :)
aynen bende öyle sevıyorum semızotunu.içine reyhanda katarım.miss.

oh tabi sen verdın verecegını.kılon super..kız az daha vereyımde bende gençlere yol verıcem

Bu erkeklerin genel tavrı hemen hemen aynı oluyor canım biz bayanlar gibi kibarca hırsa getiremezler
öyle canım ya çok patavatsız oluyolar bi de üstüne çok yüzsüzler. allahtan bu ara sigarayı bıraktı da göbek yaptı ben de onunla dalga geçiyorum eşitliyoruz durumu.

Canim 158 boy 65 kg

Bebegimin adi Uras oldu cnm

Çok acıkmışsa yiyor biraz ıspanağı mesela semizotunu denemedim hiç
Ispanak yemeğine benzetiyorum ben çok belki onuda yer bir de ıspanaklı köfte falan yapılıyor belki o şekilde de kullanabilirsin ıspanaklı börek yer mi mesela ben bayılırım
Mecburen canım çalıştığım için dengelemeye çalışıyorum hep Evde olsam çok daha kolay uygulardım şu diyeti sanki

Ben bayılırım kerevize sen sevmez misin salatasını yedin mi peki hiç yoğurtlu dereotlu sarımsaklı nefis bir şey Yemek seçici seni

öyle canım ya çok patavatsız oluyolar bi de üstüne çok yüzsüzler. allahtan bu ara sigarayı bıraktı da göbek yaptı ben de onunla dalga geçiyorum eşitliyoruz durumu.

Ahahah bak sen çakal insan eşi göbek yaptı diye mutlu olur mu kız

yedim canım.salatasınıda yedım yemegınıde..asla demıymde 2-3 çatal alır bırakırım.

Ahahah bak sen çakal insan eşi göbek yaptı diye mutlu olur mu kız
kendi kaşındı ama. acımıycaksın bööölelerine

Sade nescafe içtim tatlı isteğimi kesmedi sanırım 2si bir arada içeceğim şekersiz felaket baş ağrım var belki iyi gelir

onun yerine bi kare bitter yer keser. hem kalorisi düşük olur bence. haha ulen ben de akıl veriyorum ya bu topik daha neler görecek.

kendi kaşındı ama. acımıycaksın bööölelerine

onun yerine bi kare bitter yer keser. hem kalorisi düşük olur bence. haha ulen ben de akıl veriyorum ya bu topik daha neler görecek.

Dişe diş göze göz diyorsunuz güzel

Markete gidip alamam ki neyseki bununda kalorisi az 60 falan

nehirnil111 kuzum bugünkü menümü de veriyim
sabah bir yemek kaşığı yulafla yapılmış sahanda yımırta+bitki çayı+az şekerli nescafe
öğlen iki yemek kaşığı nohut yemeği+bir yemek kaşığı pirinç pilavı+ bir kase yeşil salata
akşam 3 kepçe mercimek çorbası+bir kase salata
toplam 549 öyle aç maç kalmıyorm deyim. gece de belki bir bardak süt içerim ama şimdilik menü bu. içersem yarın derim canım. henüz spor yapmadım @DisiAnka görmeden gidiyim pilates yapıyım azcık

Canım dikkat et vücudun tutmasın az kalorilerin çünkü fazlasıyla az

Canım dikkat et vücudun tutmasın az kalorilerin çünkü fazlasıyla az
çok fazla şişkinlik var suyu çoğalttım bugün de detoks suyu yaptım kendime nehir atamıyorum yediklerimi bilerek de biraz azalttım haftaya yolcuğa çıkıcam bir gram bile versem kendimi mutlu hissetcem yani.

çok fazla şişkinlik var suyu çoğalttım bugün de detoks suyu yaptım kendime nehir atamıyorum yediklerimi bilerek de biraz azalttım haftaya yolcuğa çıkıcam bir gram bile versem kendimi mutlu hissetcem yani.
Yeşil çay ve biberiye çayını demleyerek içmeni öneriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…