♥haftalık kilo verme yarışması♥

seni tanimamistir canım

aralarında 6 ay var o zaman bizimde mayis sonu 2 bucuk doluyor :) hala sevilcek yaslari buyudukce isler değişiyor annelere babalara zitliklar yapıyorlar

Canim rakibim Deniz sen misin ?ismin degismis ama sen sanirim 24 kg almistin tatlim ve verip genc kiz gibi olmustun .Artik rakiplikten cok uzagim sana ama yeniden aranizda olmak ne guzel ,yeniden senin rakibin olabilirmiyim acaba :) Canim benim ne guzel moral oldun bana

Gerçekten bende yeşil çay mucizesine inanıyorum bende çok işe yaradı evde limonla yapabilirim iş yerinde genelde limon bulunmuyor sürekli alıp getiremem

Bende hala yavaş yavaş düşüyorum pazartesiden beri -200 oldu sadece ne yemişim hafta sonu niye şiş bu karın anlamıyorumSenin rakamında çok iyi bence yaklaştın hedefe
kız gitmesin mi şişkiliğin hala senin. hamiş olup göbeğin şişmeye başlamışmış da sen farkında değilmişin misal
al sana sitkom

miraycan84 GonulSenligim @abcde_123
kızlar ne alemde kilolarınız biri beni gaza getirsin :)
ben 52,7 yim canım. tabiki senin spor artık yok. beslenmene dikkat ederek olcak ne olacaksa. canım senin hedef kaçtı. çünkü sen baya bi süre 52-53 lerde kaldın. ramazana kadar toparlarız durumu meral etme sen :)

50 miiiii
sana bi daha olursa kaç yapacağını söylemiştim bebişim
düştün elime napıyım

Çok baskı var üzerimde
çok tırsıyorum

Canım ben 54,7 yim
fiks menü

ama yaaaa çok o çok halim yok gııı spor yapmaya benim. bugün de spor yalan oldu . ya evde baza altı deşiyoruz malum çeyizleri bi yoklamak gerekiyor artık ne var ne yok bileyim diye. ayrılcaklar falan. sırtım belim kopuyo caniko yaaaa. şu bunu yazarken bile içim geçecek gibi
aayyy canım hoş geldin. gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün. yediklerini çok kısmadan zararlı olan şeyleri keserek veririsin canım kilolarını :)

kız hani memnundun bu kilodan azcık buralarda takılcaktın. ayrıca sen bi ara 53 lere indindi
bi kiloda sabit kalınca alışıyorum heralde sanki kilo aldım gibi hissediyorum, yanaklarım dolgunlaşmış gibi geliyor,ama tartılınca bi bakıyorum aynıyım, ne tuhaf bi his bu yaa
aynı his bende de oluyo cicim ya psikolojik heralde :)

@abcde_123 bencileyin artışlarda
Tabii ki seni gaza getirecek GonulSenligim Maaşallahı var her gün eksilerde
ara gazı verdim sayılır

cızırtı var şeker duyamadım yazılar da flu olmuş seçilmiyor. ne didin acep kiii
aramızdaki fark 2 kg
ay dur bi de niyeyse birden gülesim geldi
muuuucuukkk ,saygılar

hah bak sorumluluk bilinci yerinde olan hatun . aferin gel öpeyim

Yeşil çay ve biberiye çayını demleyerek içmeni öneriyorum

bak bunu dikkate al 07papatya

tamam limon da sıkarım madem

yürüyüşe çıkmadım ama tlf cebimde camasir asarken bile yerimde 200 adim yaptim. durdugum yerde yürüyorum disardakinden daha yorucu. Geceye dogru sporumu resimli atacam GonulSenligim
tamam canımcımmm

Canim Sans ,talih demekmis ,bu bebek kazayla oldu anlatmistim cnm aslinda tam bir surpriz oldu ,kaza demeyeyim sans diyeyim diye bu ismi koydum cok bilinen bir isim degil cnm
uras ismini duymuştum ben eskiden bi dizide mi ne. sevmiştim o zaman değişik ve karizma duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…