seni tanimamistir canımAyyyy kimleri görüyorum ben hoş geldin canım kız kardeşimi görmüş gibi oldum ne çabuk geçti zaman daha dün gibi gidişin Çok sevindim çok Allahım size bağışlasın bebişlerinizi sağlıkla büyütün İnşallah
20 kilo bile almamışsın ben 24 kilo alşımştım verdim gitti senin de vereceğine eminim
aralarında 6 ay var o zaman bizimde mayis sonu 2 bucuk doluyor :) hala sevilcek yaslari buyudukce isler değişiyor annelere babalara zitliklar yapıyorlarhaha menuye gore degışıyon öylemi :)
valla herşeyden azar azar ne guzel.
menun çok guzel canım.
hadı bakalım yapta nasıl gececek yazarsın
kız çok bakma aynaya heheh.
oyy kuzum maşallh..benım kuçukte mayısta 3 oluyo..tam ısırmalık zamanları :)
kereviz bende sevmıyorum yaa.ama brokolıyı çok severım.
ah ne guzel kerevız seven varmış :) yıyemıyorum ben.karnabakar brokolı çok severım ama.
semizotunuda salatada çok severım.yemegını yemem.ya ben çok yemek ayırıyorum sanırum ..
haha kız fasulye superr.tek pılav yemeseydın ah.
ay ne guzel yurumuşsun.afferın :)
heheh tamam sende dahılsın evet :)
aynen bende öyle sevıyorum semızotunu.içine reyhanda katarım.miss.
oh tabi sen verdın verecegını.kılon super..kız az daha vereyımde bende gençlere yol verıcem
Evet tatlim dogdu 10 kg da miras birakarak :)hoşgeldin :) zaman ne çabuk geçiyo bebiş doğmuş bile
Canim rakibim Deniz sen misin ?ismin degismis ama sen sanirim 24 kg almistin tatlim ve verip genc kiz gibi olmustun .Artik rakiplikten cok uzagim sana ama yeniden aranizda olmak ne guzel ,yeniden senin rakibin olabilirmiyim acaba :) Canim benim ne guzel moral oldun banaAyyyy kimleri görüyorum ben hoş geldin canım kız kardeşimi görmüş gibi oldum ne çabuk geçti zaman daha dün gibi gidişin Çok sevindim çok Allahım size bağışlasın bebişlerinizi sağlıkla büyütün İnşallah
20 kilo bile almamışsın ben 24 kilo alşımştım verdim gitti senin de vereceğine eminim
Bugün tv de dinledim. yesilcayi limon sıkarak içersek içerisindeki vitaminleri daha cok alabilirmisiz yani emebilirmisiz nasil denirdi unuttum yayesilcayim demleniyor. yaprak yesilcayi gunde 4 toz yesilcayi gunde 3 fincana kadar tukeyebilirmisiz ve gercekten metabolizma hizlandirdigini yine söyledi
07papatya begum75 nehirnil111 fiyonkbayan miraycan84 minerva1988 GonulSenligim koza16 S suhneva D demali mavimli @beyaz lotus
Masallah canimyürüyüşe çıkmadım ama tlf cebimde camasir asarken bile yerimde 200 adim yaptim. durdugum yerde yürüyorum disardakinden daha yorucu. Geceye dogru sporumu resimli atacamGonulSenligim
Sagol tatlim insallahhoşgeldin canım allah analı babalı büyütsün seni de çıtır bir ana etsin inşaaallllah
Canim Sans ,talih demekmis ,bu bebek kazayla oldu anlatmistim cnm aslinda tam bir surpriz oldu ,kaza demeyeyim sans diyeyim diye bu ismi koydum cok bilinen bir isim degil cnmilk defa duydum canim uras ismini anlamina bakarim
Bizde yapariz aynisindan cok severimBabaannem çok severdi çökelek de koyardı içine
onu da yapıyım canımYeşil çay ve biberiye çayını demleyerek içmeni öneriyorum
Faydasını göreceksin emin ol bakonu da yapıyım canım
kız gitmesin mi şişkiliğin hala senin. hamiş olup göbeğin şişmeye başlamışmış da sen farkında değilmişin misalBende hala yavaş yavaş düşüyorum pazartesiden beri -200 oldu sadece ne yemişim hafta sonu niye şiş bu karın anlamıyorumSenin rakamında çok iyi bence yaklaştın hedefe
ben 52,7 yim canım. tabiki senin spor artık yok. beslenmene dikkat ederek olcak ne olacaksa. canım senin hedef kaçtı. çünkü sen baya bi süre 52-53 lerde kaldın. ramazana kadar toparlarız durumu meral etme sen :)
ama yaaaa çok o çok50 miiiii
sana bi daha olursa kaç yapacağını söylemiştim bebişim
düştün elime napıyım
Çok baskı var üzerimde
çok tırsıyorum
Canım ben 54,7 yim
fiks menü
aayyy canım hoş geldin. gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün. yediklerini çok kısmadan zararlı olan şeyleri keserek veririsin canım kilolarını :)Merhabasbeden
Canim dogum yaptim 15 gun oldu 55 le hamile kalip 74 le malesef dogum yaptim ,dogumdan sonra 65 e dustum yeniden 55 olmam lazim tatlim ,emzirdigim icin cok kati diyet yapamam ama dikkatli olup yaza kadar 57 lere mutlaka dusmek hedefim .Beni de araniza alirsan cok sevinirim .
optum seni
kız hani memnundun bu kilodan azcık buralarda takılcaktın. ayrıca sen bi ara 53 lere indindiHaftasonu eğer iyi hissedersem ve başka bi plan bişey çıkmazsa bu protein diyetini ctesi yaparım diyorum kızlar :)
nehirnil111 07papatya
ben de 54,7 kısmının altına bi inemedim
ara ara çok kaçırınca ya da wc sorunu olunca 55 leri gördüm ama sabit 54,7 yim
kilo almamış olmak güzel ama
birazcık altına ineyim bakalım
aynı his bende de oluyo cicim ya psikolojik heralde :)bi kiloda sabit kalınca alışıyorum heralde sanki kilo aldım gibi hissediyorum, yanaklarım dolgunlaşmış gibi geliyor,ama tartılınca bi bakıyorum aynıyım, ne tuhaf bi his bu yaa
ara gazı verdim sayılır@abcde_123 bencileyin artışlarda
Tabii ki seni gaza getirecekGonulSenligim Maaşallahı var her gün eksilerde
cızırtı var şeker duyamadımYok kız ben diyet yapmyorum
yapsamGonulSenligim da kimmiş ezer geçerim
şimdi biliyor musun gençlerin önünü açmak lazım
gençler hırslı, gençler heyecanlı, gençler evlenme telaşında
o artı çıkan kısım da malesef ki benim wc sorunumdan dolayıydı
sabitim ben yine 54,7 çıktım bu sabah mesela
çozutmuyorum kilo konusunda sabitlendim :)
hah bak sorumluluk bilinci yerinde olan hatun . aferin gel öpeyimnehirnil111 kuzum bugünkü menümü de veriyim
sabah bir yemek kaşığı yulafla yapılmış sahanda yımırta+bitki çayı+az şekerli nescafe
öğlen iki yemek kaşığı nohut yemeği+bir yemek kaşığı pirinç pilavı+ bir kase yeşil salata
akşam 3 kepçe mercimek çorbası+bir kase salata
toplam 549 öyle aç maç kalmıyorm deyim. gece de belki bir bardak süt içerim ama şimdilik menü bu. içersem yarın derim canım. henüz spor yapmadımGonulSenligim görmeden gidiyim pilates yapıyım azcık
Yeşil çay ve biberiye çayını demleyerek içmeni öneriyorum
tamam limon da sıkarım mademBugün tv de dinledim. yesilcayi limon sıkarak içersek içerisindeki vitaminleri daha cok alabilirmisiz yani emebilirmisiz nasil denirdi unuttum yayesilcayim demleniyor. yaprak yesilcayi gunde 4 toz yesilcayi gunde 3 fincana kadar tukeyebilirmisiz ve gercekten metabolizma hizlandirdigini yine söyledi
07papatya begum75 nehirnil111 fiyonkbayan miraycan84 minerva1988 GonulSenligim koza16 S suhneva D demali mavimli @beyaz lotus
tamam canımcımmmyürüyüşe çıkmadım ama tlf cebimde camasir asarken bile yerimde 200 adim yaptim. durdugum yerde yürüyorum disardakinden daha yorucu. Geceye dogru sporumu resimli atacamGonulSenligim
uras ismini duymuştum ben eskiden bi dizide mi ne. sevmiştim o zaman değişik ve karizma duruyoCanim Sans ,talih demekmis ,bu bebek kazayla oldu anlatmistim cnm aslinda tam bir surpriz oldu ,kaza demeyeyim sans diyeyim diye bu ismi koydum cok bilinen bir isim degil cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?