- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
yavrum 2 yıldan fazladır 52-53 arasıyım hedef 50 :)kız gitmesin mi şişkiliğin hala senin. hamiş
ben 52,7 yim canım. tabiki senin spor artık yok. beslenmene dikkat ederek olcak ne olacaksa. canım senin hedef kaçtı. çünkü sen baya bi süre 52-53 lerde kaldın. ramazana kadar toparlarız durumu meral etme sen :)
ara gazı verdim sayılır
geçen seneden beriyavrum 2 yıldan fazladır 52-53 arasıyım hedef 50 :)
ya bi kere gördüm bu 2 yılda birda göremedimgeçen seneden beri
iyi beraber oluruz 50 iştetakıl bana
kız ben gene hiç göremedim yaya bi kere gördüm bu 2 yılda birda göremedim
hadi inşallah diyorum.
ekmek tüketmiyorum canım günde 1 dilim en fazla 2 dilim. yarından itibare yazayım ama çok düzensiz besleniyorum. :) ve çikolataaaa :)kız ben gene hiç göremedim yageçen sene en son 52,4 ü görmüşüm sonrası yine ivme yukarı
ama bu sefer tabi ki başka.
bi kere ekmek yiyorsan akşamları yemekten vazgeç. menünü yaz değerlendirmeye alalım. yeşil çayını iç.
sabahları kahvaltıda haşlanmış yumurta falan ye. pilav makarna yok .
Deniz 55 kiloyla neyi sakliyosun merak ediyorum,o kadar abarti biseyin oldugunu dusunmuyorumYaaani şimdilik yelekler falan kapatıyorum yazın o da olmaz
evet canım valla korkumdan yapıyorum yoksa bu kadar dikkat etmezdim yoksa. al sana bugünkü spor raporum: 20 pilates 1 saat yürüyüş. dikkathah bak sorumluluk bilinci yerinde olan hatun . aferin gel öpeyim
o 55 kiloyla saklarsa benim 81 kiloyla dışarı da çıkmamam lazım begüş ne diyonuz siz kendinize gelinDeniz 55 kiloyla neyi sakliyosun merak ediyorum,o kadar abarti biseyin oldugunu dusunmuyorum
ahanda nazar değdi.Canım dikkat et vücudun tutmasın az kalorilerin çünkü fazlasıyla az
Yok canım tartılmadım hiç dediğim gibi tartılmıcam inatla yemin ettim zaten gayet süper gidiyo hiç bozmadım rejimimi....
Bende ayni seyi diyorum,abarti bisey yoktur diye dusunuyorum dedimevet canım valla korkumdan yapıyorum yoksa bu kadar dikkat etmezdim yoksa. al sana bugünkü spor raporum: 20 pilates 1 saat yürüyüş. dikkatGonulSenligim geliyo
o 55 kiloyla saklarsa benim 81 kiloyla dışarı da çıkmamam lazım begüş ne diyonuz siz kendinize gelin
Son cümleden anladım canımama yaaaa çok o çokhalim yok gııı spor yapmaya benim. bugün de spor yalan oldu . ya evde baza altı deşiyoruz malum çeyizleri bi yoklamak gerekiyor artık ne var ne yok bileyim diye. ayrılcaklar falan. sırtım belim kopuyo caniko yaaaa. şu bunu yazarken bile içim geçecek gibi
53 leri gördüm canım ama sonrasında korumaya geçmedim malesef kikız hani memnundun bu kilodan azcık buralarda takılcaktın. ayrıca sen bi ara 53 lere indindi
Uyan hadi uyan çok uyuduncızırtı var şeker duyamadımyazılar da flu olmuş seçilmiyor. ne didin acep kiii
aramızdaki fark 2 kg
ay dur bi de niyeyse birden gülesim geldi
muuuucuukkk ,saygılar
Canim 158 boy 65 kg
ahanda nazar değdi.nehirnil111 akşam menüsü değişince kalorisi de değişti canım sana bugünü yeniden gönderiyorum.
sabah+öğlen aynı
akşam 2 kepçe çorba+2 yemek kaşığı nohut yemeği+yarım yemek kaşığı pirinç pilavı+6 tane tulumba tatlısı
ben ne zaman diyete başlasam eşimin eve tatlı alacağı tutuyo varya artık gerçekten kasten yaptığını düşünmeye başlıyorum.
toplam: 692 kcal. güncellersin sana zahmet.
kız spordan sonra yemek yeyince daha mı çok çalışıyodu metabolizma neydi. ben akşam yemeğinden önce spor yaptım yakmışmıyımdırki yediklerimi
Güzel isim sevdimm adıyla yaşasın İnşallahBebegimin adi Uras oldu cnm
Mallesef pazartesi akşam yapmıştım salıdan beri de ben yiyorumBEN 2 GÜNDÜR YİYOM KURU FASULYE PİLAV
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?