♥haftalık kilo verme yarışması♥

yavrum 2 yıldan fazladır 52-53 arasıyım hedef 50 :)

ya bi kere gördüm bu 2 yılda birda göremedim
hadi inşallah diyorum.
kız ben gene hiç göremedim ya geçen sene en son 52,4 ü görmüşüm sonrası yine ivme yukarı
ama bu sefer tabi ki başka.
bi kere ekmek yiyorsan akşamları yemekten vazgeç. menünü yaz değerlendirmeye alalım. yeşil çayını iç.
sabahları kahvaltıda haşlanmış yumurta falan ye. pilav makarna yok .

ekmek tüketmiyorum canım günde 1 dilim en fazla 2 dilim. yarından itibare yazayım ama çok düzensiz besleniyorum. :) ve çikolataaaa :)

hah bak sorumluluk bilinci yerinde olan hatun . aferin gel öpeyim
evet canım valla korkumdan yapıyorum yoksa bu kadar dikkat etmezdim yoksa. al sana bugünkü spor raporum: 20 pilates 1 saat yürüyüş. dikkat GonulSenligim geliyo

Deniz 55 kiloyla neyi sakliyosun merak ediyorum,o kadar abarti biseyin oldugunu dusunmuyorum
o 55 kiloyla saklarsa benim 81 kiloyla dışarı da çıkmamam lazım begüş ne diyonuz siz kendinize gelin

Canım dikkat et vücudun tutmasın az kalorilerin çünkü fazlasıyla az
ahanda nazar değdi. nehirnil111 akşam menüsü değişince kalorisi de değişti canım sana bugünü yeniden gönderiyorum.
sabah+öğlen aynı
akşam 2 kepçe çorba+2 yemek kaşığı nohut yemeği+yarım yemek kaşığı pirinç pilavı+6 tane tulumba tatlısı
ben ne zaman diyete başlasam eşimin eve tatlı alacağı tutuyo varya artık gerçekten kasten yaptığını düşünmeye başlıyorum.
toplam: 692 kcal. güncellersin sana zahmet.
kız spordan sonra yemek yeyince daha mı çok çalışıyodu metabolizma neydi. ben akşam yemeğinden önce spor yaptım yakmışmıyımdırki yediklerimi

N naz5403 nasil gidiyor canim hiç tartildin mi
Yok canım tartılmadım hiç dediğim gibi tartılmıcam inatla yemin ettim zaten gayet süper gidiyo hiç bozmadım rejimimi....
Kendime 3-4 ay verdim bu zamanda 10kilo bile versem kardır tartılıp ay verememişim deyip mutfağa gidip saldırmıyorum veya tatlı gördüğümde nasılsa veremiyorum deyip ağzıma tatlı doldurmuyorum sabır naz sakin diyorum su içiyorum bu iş yavaş yavaş olacak birden olmaz deyip mutfaktan çıkıyorum canım sen neyapıyon Nasıl gidiyo

Bende ayni seyi diyorum,abarti bisey yoktur diye dusunuyorum dedim

Son cümleden anladım canım
öyle bi devrik yazmışsın ki
sanırım son göz aralığından yazılmış bi cümle
tamam tamam +50 yeter sana

kız hani memnundun bu kilodan azcık buralarda takılcaktın. ayrıca sen bi ara 53 lere indindi
53 leri gördüm canım ama sonrasında korumaya geçmedim malesef ki
kilo otursun sabitlensin dedim
54,7 ye sabitlendi ben napam
birazcık daha versem iyi olur diye düşünüyorum da bakalım düşünme aşamasında daha

cızırtı var şeker duyamadım yazılar da flu olmuş seçilmiyor. ne didin acep kiii
aramızdaki fark 2 kg
ay dur bi de niyeyse birden gülesim geldi
muuuucuukkk ,saygılar
Uyan hadi uyan çok uyudun

Yinede çok iyi kalorin canım olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…