♥haftalık kilo verme yarışması♥

Günaydın arkadaşlar;

25.04.2016: 55.50
26.04.2016: 55.00
27.04.2016: 54.90
28.04.2016: 54.90
29.04.2016: 56.00
30.04.2016:
Görünce inanamadım ama akşam yediklerimi aklıma getirince inandım maalesef
deniz ne yedin yinekuru fasulyeyle pilavın dibini mi sıyırdın yoksa

kızlar günaydın hepinize. dün doktora gittim. bileniniz de bilmeyenizde ama ben çok uzun süredir bebek istiyordum, iki kaybım var. maalesef yaşımdan dolayı rezervim oldukça azalmış, doktorum da artık tüp bebek dedi. bugün tedaviye başlıyorum. burada olmak çok güzel, sizinle paylaşmak istedim. inşallah hayırlısı olur.

Tanıdın dimii çok özlemişim yaa
Maaşallah çok iyisin 10 kilo ne ki çabuk verirsin hem de emziriyosan
Tabii ki rakip olabilirsin ben Aralığın başında 52.70 i görmüştüm 4 ayda 3 kilo alıp 55-56 ları gördüm
Ama havalar ısındı ya artık rahat yürür bol su içerek yine veririm aldıklarımı diye düşünüyorum tabii ki bebiş gelmezse

canım hayırlısıyla olur inşallah, sonuçta olsunda nasıl olursa olsun demi ama

Hakkınızda hayırlısı olsun canım

Canım inşallah Rabbimin izniyle bebeğinizi kucağınıza alırsınız

Gerçekten bende yeşil çay mucizesine inanıyorum bende çok işe yaradı evde limonla yapabilirim iş yerinde genelde limon bulunmuyor sürekli alıp getiremem
Hafta sonu evde içeyim bari ben de iş yerinde sürekli taze demlenmiş çayımız olduğu için yeşil çay içesim gelmiyor

Bende akşam saçma sapan yedim yemek yemedim eşimi görmeye geldiler yaş pasta getirmişler su böreği falan gerçi çok az yedim amaMidende sıkıntı var demek ki kuzum ödem mi oldu acaba yeşil çay işe yaramıyor mu
Hafta sonu evde içeyim bari ben de iş yerinde sürekli taze demlenmiş çayımız olduğu için yeşil çay içesim gelmiyor

Yeşil çay sadece hafta sonu içilmez ama ya hafta içi de içmelisin

nehir benimde öyle,dün çok saçma bir gün oldu, kalorimin çok olduğuna bakma aç yattım yine, bende saat 5 gibi ufak 1 dilim su böreği yedim 8 gibide dondurma yedim başkada bişey yemedim ama bunlar kalorili olduğu için malesef doyurmuyo ama kilo yapan şeyler, sabah tartıldım bi 60,8 geldim 2 dk sonra 60,9 oldu yine almamışım ama böyle saçma yedikçede veremiyorum

midem normaldede rahatsız ara ara bana kaynar,bugünde huysuzluğu tuttu işte
bugün gidebilirsem diyetisyene gidicem bakalım ne kadar yağ kaybetmişim, inşallah kaslarım duruyodur

Begüş benim iş hep karışık ya eşim yemiyor getiriyorlar onlara koyarken benimde yemem gerekiyor ayıp olmasın hesabıSabah sütümü ısıttım bir türlü soğumadı eşime kahvaltı hazırladım çıktım yulaflı sütümü içemedim eşime verdim artık iç diyeAlmaman güzel olsun vereceksin inşallahKasların duruyor bence öyle umalım

evet canım ya, gelen giden olunca bende çok zorlanıyorum hele getirdiklerini yemeyince ayıp olmasını bırak vicdanım rahatsız oluyo,sanki ne gerek var neden getirdiniz bak bizde yemiyoruz zaten hıh der gibi küfür ediyo gibi hissediyorum, bu çok kötü, artık az az da olsa mecbur yiycez
sen yine kahvaltı edemedin mi
aslında o dondurmayı yemiyeydim belki gram oynardım ama
kaslarımın bencede duruyodur,öyle ummak istiyorum

Evet eşim zaten yemiyor böreği falan yedi ben minik karesini aldım sadece ama yaş pasta bana kaldı kıyamam atamam da yazık günah o kadar para veriliyor Olsun canım dondurma çok zararlı değilmiş bir kaç yerde okudum da enerji veriyor insana bir şey olmaz yağ yok içindeHadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz

aralarında 6 ay var o zaman bizimde mayis sonu 2 bucuk doluyor :) hala sevilcek yaslari buyudukce isler değişiyor annelere babalara zitliklar yapıyorlar
evet azmış araları.büyüdükçe çok şey degişiyo dogru :)

evet canım bende limonlu severım.dogrudur..bide tarçın karanfıl katılmasıda çok faydalı özellikle sabahları

Eve geldim kırmızılar da geldi bu ay da bebik yok. Hayırlısı. Neyse bu demektir ki 1 ayda 2 kg daha veririm 66 lar yerine 64 lerle hamis olurum belki

olsun canım.eminim hayırlı olan vakıtte gelecek..az sabır.bak ne guzel ınceliyosun.

bugün
sabah 1 yumurta
yarım dilim ekmek
kırmızı biber kızartma biraz
2-3 zeytin
domates
salatalık

ara
1 datne dido gofret

akşam
3-4 taneden oluşan sucuklu yumurta
1 dilim ekmek

1 su bardağı da günlük süt
oy öglenın gofret olmuş.akşam yumurta olur ama keşke haşlasaydın..sabah çok guzel ama..yavaş yavaş duzeltırsın canım

canım hayırlı olur ınşallh..istedıgınız zamanda gelsın inşallh..

kız sabah borek ne :) gercı oluncada yenılıyo ahh ..ıyı barı kılo olmamışsın..bende aldıgımı vermekle meşgulüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…