♥haftalık kilo verme yarışması♥

yeşil çay hep elimin altındadır..normal demlemede yaparım.acelem varsa pakette kullanıyorum..biberıyeyı karışık bitki çayım var onun içinde dahıl var..tek hiç içmedim.

hehe yenmış oluyo dıyon öylemi..neyseki zayıfsın..bide yeme duzenın var barı :)) ben olsam duba olmuştum.onu ye bunu ye ..
eskıden çocuklar yemeyınce ben yıyodum.baktım olmuyo artık çocuklara ya yıyeceksınız yada çöpe atılacak yazık dıyorum.ki tabaklarınada az koyarım...benım kuşlarım var canım..ne kalırsa koyuyorum hop hemen kapıyolar..hiç yemek pasta ayırmıyolar maşallhları var

masallah sana canim 10 kilo versem süper olur. bende yuruyuslere devam birazdan hazirlanip cikicam.

Allah yardimcin olsun canım hersey gönlünce olsun

sabah değil o canım, dün akşam yediklerim

yürüyüşe başladın ya kaslarda da şişlik vardır, yemene ve sporuna güzel devam edersen, regl bitimi çok güzel kilo verirsin
inşallah canım ya bu beni üzüyor ister istemez etkiliyo 80 nedir yaa

neremle okuyosam

ay regl oncesı oluyo..benımde çok arttı..kız nıye 4 gün gecikti hımm
çok cam sıkıcı yaa şişlik neden gecikiyor anlamadim oysa o kadar corekotu yemistim.bebek yok

Bende eve kuş mu alsam acepÇocuk olsa belki zorla ağzına sokarım ama koca adamla savaşılmıyor uyuz oluyorum bırakıyorum

canım hadi hayırlısı seviyoruz seni :)

çok cam sıkıcı yaa şişlik neden gecikiyor anlamadim oysa o kadar corekotu yemistim.bebek yok
sbeden cim bundan 4-5 sene önce ilk diyete başladığımda ilk 1 ay gram oynamadım artık pes etmek üzereydim ki 1 ayın sonunda ancak vermeye başladım,ve hiç sporumu aksatmadığım halde, sıfır kaçamakta böyle oldu, bu sefer ekimde başladığımdada 2 ay hiç oynamadım (hatta bi ara aldım 2.ayın sonunda başladığım kiloya döndüm,sonra vermeye başladım)
ilk kırılmayı yaşamak biraz zaman alıyor ama o kırılmayı yaşadıktan sonra diyetini ve sporunu düzenli devam ettirirsen veriliyo, tabi herkesin yapısı farklı, önce kendini iyi analiz etmen lazım
hiç pes etme, havalar düzelmeye başladı yürüyüşünüde yap, beslenmenide kaçamaksız yap, eninde sonunda görcen değişimleri, özellikle regl dönemini iyi değerlendir,metabolizma gerçetne hızlanıyor.

uyanamamışındır, gel sana bi kahve ısmarlıyım
ah ne güzel olur

sen bi ara sıkıntılı donemin oldu.streste gecıktırı canım.olsun..o 80 iner canım takılma ..
Bende eve kuş mu alsam acepÇocuk olsa belki zorla ağzına sokarım ama koca adamla savaşılmıyor uyuz oluyorum bırakıyorum
benım kuşlar özgur kuş burda çook karga var ben hiç bu kadar çok kargayı bır arada gormemıştım..bazen bışeylerı vermeyı gecıktırsem aynı yerde beklıyolar ne zaman verecek dıye herhal

nehir işe götürsen :) insanlar yer. bizim erkek hocalar her daim aç :) her şeyi süpürüyorlar

benım kuşlar özgur kuş burda çook karga var ben hiç bu kadar çok kargayı bır arada gormemıştım..bazen bışeylerı vermeyı gecıktırsem aynı yerde beklıyolar ne zaman verecek dıye herhal
Yerini belirlemiş bunlar kız aman cama falan vurmaya da başlarlar yakında
nehir işe götürsen :) insanlar yer. bizim erkek hocalar her daim aç :) her şeyi süpürüyorlar

Bir çok kez yapıyorum onu ama kalan 1-2 dilimi falan getiremiyorum 3-4 kişi var kime paylaştıracaksın Nehir boşver diyorum minübüste de getirmek ayrı işkence servisim yok ki 30 dakika kendim nefes alamıyorum milletle iç içe geliyorum

kızz kargalar çok akıllı kuş biliyor musun
benim banyoma yuva yapacaklardı nerdeyse
sabaha karşı banyoma giriyorlarmışta geç farkettim
ben sanıyorum cam aralığından çerçöp atıp gidiyorlar
sonra duşakabin içindeki sabunluğu düşürdüklerinde anladım da
hep kapalı tuttum camı
sonra unuttular Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…