yeşil çay hep elimin altındadır..normal demlemede yaparım.acelem varsa pakette kullanıyorum..biberıyeyı karışık bitki çayım var onun içinde dahıl var..tek hiç içmedim.hah bak sorumluluk bilinci yerinde olan hatun . aferin gel öpeyim
bak bunu dikkate al07papatya
tamam limon da sıkarım madem
tamam canımcımmm
uras ismini duymuştum ben eskiden bi dizide mi ne. sevmiştim o zaman değişik ve karizma duruyo
hehe yenmış oluyo dıyon öylemi..neyseki zayıfsın..bide yeme duzenın var barı :)) ben olsam duba olmuştum.onu ye bunu ye ..07papatya canım eşimle resmen tartışıyorum yok çocuk gibi aynı yemem de yemem ağzına da tıkamıyorsun Yakınımda kimse yok maalesef annemler ya da eşimin ailesi geldiğince veriyorum ama onlarda çok geç zamanda geliyorlar yetişmiyor ki onlara
masallah sana canim 10 kilo versem süper olur. bende yuruyuslere devam birazdan hazirlanip cikicam.Yok canım tartılmadım hiç dediğim gibi tartılmıcam inatla yemin ettim zaten gayet süper gidiyo hiç bozmadım rejimimi....
Kendime 3-4 ay verdim bu zamanda 10kilo bile versem kardır tartılıp ay verememişim deyip mutfağa gidip saldırmıyorum veya tatlı gördüğümde nasılsa veremiyorum deyip ağzıma tatlı doldurmuyorum sabır naz sakin diyorum su içiyorum bu iş yavaş yavaş olacak birden olmaz deyip mutfaktan çıkıyorum canım sen neyapıyon Nasıl gidiyo
Allah yardimcin olsun canım hersey gönlünce olsunkızlar günaydın hepinize. dün doktora gittim. bileniniz de bilmeyenizde ama ben çok uzun süredir bebek istiyordum, iki kaybım var. maalesef yaşımdan dolayı rezervim oldukça azalmış, doktorum da artık tüp bebek dedi. bugün tedaviye başlıyorum. burada olmak çok güzel, sizinle paylaşmak istedim. inşallah hayırlısı olur.
sabah değil o canım, dün akşam yediklerimevet azmış araları.büyüdükçe çok şey degişiyo dogru :)
evet canım bende limonlu severım.dogrudur..bide tarçın karanfıl katılmasıda çok faydalı özellikle sabahları
olsun canım.eminim hayırlı olan vakıtte gelecek..az sabır.bak ne guzel ınceliyosun.
oy öglenın gofret olmuş.akşam yumurta olur ama keşke haşlasaydın..sabah çok guzel ama..yavaş yavaş duzeltırsın canım
canım hayırlı olur ınşallh..istedıgınız zamanda gelsın inşallh..
kız sabah borek ne :) gercı oluncada yenılıyo ahh ..ıyı barı kılo olmamışsın..bende aldıgımı vermekle meşgulüm :)
yürüyüşe başladın ya kaslarda da şişlik vardır, yemene ve sporuna güzel devam edersen, regl bitimi çok güzel kilo verirsinBugün 80 kilo çıktım. 4 gün o kadar yürüdüm bugunde yürücem. yememe icmeme dikkat ediyorum. REGL 4 gün gecikti yüzüm şişti
neremle okuyosamsabah değil o canım, dün akşam yediklerim
ay regl oncesı oluyo..benımde çok arttı..kız nıye 4 gün gecikti hımmBugün 80 kilo çıktım. 4 gün o kadar yürüdüm bugunde yürücem. yememe icmeme dikkat ediyorum. REGL 4 gün gecikti yüzüm şişti
uyanamamışındır, gel sana bi kahve ısmarlıyımneremle okuyosam
ay regl oncesı oluyo..benımde çok arttı..kız nıye 4 gün gecikti hımm
inşallah canım ya bu beni üzüyor ister istemez etkiliyo 80 nedir yaayürüyüşe başladın ya kaslarda da şişlik vardır, yemene ve sporuna güzel devam edersen, regl bitimi çok güzel kilo verirsin
çok cam sıkıcı yaa şişlikneremle okuyosam
ay regl oncesı oluyo..benımde çok arttı..kız nıye 4 gün gecikti hımm
Bende eve kuş mu alsam acephehe yenmış oluyo dıyon öylemi..neyseki zayıfsın..bide yeme duzenın var barı :)) ben olsam duba olmuştum.onu ye bunu ye ..
eskıden çocuklar yemeyınce ben yıyodum.baktım olmuyo artık çocuklara ya yıyeceksınız yada çöpe atılacak yazık dıyorum.ki tabaklarınada az koyarım...benım kuşlarım var canım..ne kalırsa koyuyorum hop hemen kapıyolar..hiç yemek pasta ayırmıyolar maşallhları var
canım hadi hayırlısı seviyoruz seni :)kızlar günaydın hepinize. dün doktora gittim. bileniniz de bilmeyenizde ama ben çok uzun süredir bebek istiyordum, iki kaybım var. maalesef yaşımdan dolayı rezervim oldukça azalmış, doktorum da artık tüp bebek dedi. bugün tedaviye başlıyorum. burada olmak çok güzel, sizinle paylaşmak istedim. inşallah hayırlısı olur.
inşallah canım ya bu beni üzüyor ister istemez etkiliyo 80 nedir yaa
çok cam sıkıcı yaa şişlikneden gecikiyor anlamadim oysa o kadar corekotu yemistim.bebek yok
ah ne güzel oluruyanamamışındır, gel sana bi kahve ısmarlıyım
sen bi ara sıkıntılı donemin oldu.streste gecıktırı canım.olsun..o 80 iner canım takılma ..inşallah canım ya bu beni üzüyor ister istemez etkiliyo 80 nedir yaa
çok cam sıkıcı yaa şişlikneden gecikiyor anlamadim oysa o kadar corekotu yemistim.bebek yok
benım kuşlar özgur kuşBende eve kuş mu alsam acepÇocuk olsa belki zorla ağzına sokarım ama koca adamla savaşılmıyor uyuz oluyorum bırakıyorum
nehir işe götürsen :) insanlar yer. bizim erkek hocalar her daim aç :) her şeyi süpürüyorlarEvet eşim zaten yemiyor böreği falan yedi ben minik karesini aldım sadece ama yaş pasta bana kaldı kıyamam atamam da yazık günah o kadar para veriliyorOlsun canım dondurma çok zararlı değilmiş bir kaç yerde okudum da enerji veriyor insana bir şey olmaz yağ yok içinde Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz
Yerini belirlemiş bunlar kız aman cama falan vurmaya da başlarlar yakındabenım kuşlar özgur kuşburda çook karga var ben hiç bu kadar çok kargayı bır arada gormemıştım..bazen bışeylerı vermeyı gecıktırsem aynı yerde beklıyolar ne zaman verecek dıye herhal
nehir işe götürsen :) insanlar yer. bizim erkek hocalar her daim aç :) her şeyi süpürüyorlar
kızz kargalar çok akıllı kuş biliyor musunbenım kuşlar özgur kuşburda çook karga var ben hiç bu kadar çok kargayı bır arada gormemıştım..bazen bışeylerı vermeyı gecıktırsem aynı yerde beklıyolar ne zaman verecek dıye herhal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?