Dün aldim gözlük kiydim paraya artik:))Ben bir kaç kez aldım takamadım güzel kaz ayaklarım var
gazdır o gazGünaydın arkadaşlar;
25.04.2016: 55.50
26.04.2016: 55.00
27.04.2016: 54.90
28.04.2016: 54.90
29.04.2016: 56.00
30.04.2016:
Görünce inanamadım ama akşam yediklerimi aklıma getirince inandım maalesef
Canim kac gündür giremedim cevap yazamadim onun icin sana.oy maşşallahveriliyo yani. sen neler yaptın canım kilo vermek için güzel vermişsin.
Canim benim cok tesekkur ederim sana hamileyken cok dua ettim kucagina alacaksin sende en yakin zamanda bebisini canim .aktayarda hoşgeldin bebişin doğmuş Allah bağışlasın analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah canım.
Malesef DenizcimGerçekten şimdi 65 misin ne güzel ne güzelll
inşallah canım hayırlısı.evet azmış araları.büyüdükçe çok şey degişiyo dogru :)
evet canım bende limonlu severım.dogrudur..bide tarçın karanfıl katılmasıda çok faydalı özellikle sabahları
olsun canım.eminim hayırlı olan vakıtte gelecek..az sabır.bak ne guzel ınceliyosun.
oy öglenın gofret olmuş.akşam yumurta olur ama keşke haşlasaydın..sabah çok guzel ama..yavaş yavaş duzeltırsın canım
canım hayırlı olur ınşallh..istedıgınız zamanda gelsın inşallh..
kız sabah borek ne :) gercı oluncada yenılıyo ahh ..ıyı barı kılo olmamışsın..bende aldıgımı vermekle meşgulüm :)
Cok yakisir sana canim hepsiDün alisveris yaptim kizlar ben de bayadir bi şey almamistim kendime.
Buz mavisi bi kot aldim şeker pembesi çanta zümrüt yeşili şal birde güneş gözlüğü aldim.
Hepsi alakasiz renk uyumu yok ama kombinleri farkli yapcam tabiki:))
Teşekkür ederim canim benim burada eski tanidiklardan arkadaşlardan görmek ne kadar güzel oldu ya iyi ki geldin bi selam verdin.Cok yakisir sana canim hepsi
Tesekkur ederim tatlim aminGüzel isim sevdimm adıyla yaşasın İnşallah
inşallah canım. ben de bugün tüp bebek için iğnelere başlıyorum hayırlısı olsun inşallah.Canim benim cok tesekkur ederim sana hamileyken cok dua ettim kucagina alacaksin sende en yakin zamanda bebisini canim .
hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz inşallah. zor süreçler geçirdim ama herşeyin bir zamanı var, sabretmek gerek.mavimli inşallah en hayırlısı olur arkadaşım senin için. Tez zamanda kucağında olsun bebişin. Ben de istiyorum 6 ay oldu bende pko sa var biraz. Dün ağrıdı kırmızılar bana da. Hayırlısı artık . Dr um bi ay daha dur sonra süreci hizlandiririz dedi ama zamanını bekliyor herhalde .
Bende seni cok ozlemistim Denizcim , bu topigide cok ozledim.Bu ay zor kilo veririm cnm annemler 40 i cikana kadar bendeler surekli bir seyler yediriyorlar , gelecek ay daha cok dikkat etmeyi dusunuyorum tatlim hem bebekte biraz toparlanir sezeryandan dolayi kocaman bir mide kaldiTanıdın dimii çok özlemişim yaa
Maaşallah çok iyisin 10 kilo ne ki çabuk verirsin hem de emziriyosan
Tabii ki rakip olabilirsin ben Aralığın başında 52.70 i görmüştüm 4 ayda 3 kilo alıp 55-56 ları gördüm
Ama havalar ısındı ya artık rahat yürür bol su içerek yine veririm aldıklarımı diye düşünüyorum tabii ki bebiş gelmezse
canım Allah gönlüne göre versin. tüp bebekte doktor çok önemliymiş haberin olsun. araştırıp git. yoksa tüm doktorlar aynı prosedürü yaptığı için sonuç alamama riski varmış. yakınlarda bi tanıdığım da tüp bebekle çocuk sahibi olmuştu ordan biliyorum.kızlar günaydın hepinize. dün doktora gittim. bileniniz de bilmeyenizde ama ben çok uzun süredir bebek istiyordum, iki kaybım var. maalesef yaşımdan dolayı rezervim oldukça azalmış, doktorum da artık tüp bebek dedi. bugün tedaviye başlıyorum. burada olmak çok güzel, sizinle paylaşmak istedim. inşallah hayırlısı olur.
nehir benimde öyle,dün çok saçma bir gün oldu, kalorimin çok olduğuna bakma aç yattım yine, bende saat 5 gibi ufak 1 dilim su böreği yedim 8 gibide dondurma yedimbaşkada bişey yemedim ama bunlar kalorili olduğu için malesef doyurmuyo ama kilo yapan şeyler, sabah tartıldım bi 60,8 geldim 2 dk sonra 60,9 oldu yine almamışım ama böyle saçma yedikçede veremiyorum
midem normaldede rahatsız ara ara bana kaynar,bugünde huysuzluğu tuttu işte
bugün gidebilirsem diyetisyene gidicem bakalım ne kadar yağ kaybetmişim, inşallah kaslarım duruyodur
ah o şişkinlik beni de bitirdi. pazartesi 81 küsürlerdeydim bugün tartıya çıktım 82,3 çıktımBugün 80 kilo çıktım. 4 gün o kadar yürüdüm bugunde yürücem. yememe icmeme dikkat ediyorum. REGL 4 gün gecikti yüzüm şişti
erkek milleti böyle oluyo işte. eşşek kadar olsa da adam büyüdüğünü kabul etmiyo. bunun bi de ben annemi özledim versiyonu var o da bendeBende eve kuş mu alsam acepÇocuk olsa belki zorla ağzına sokarım ama koca adamla savaşılmıyor uyuz oluyorum bırakıyorum
sağol canım ben de şimdi vermeye çalışıyorum. heralde bir sene sürecek istediğim noktaya gelmek. hemen hemen seninle aynı şeyleri yapıyorum. bi tek yemek saatlerini düzene sokmak kaldı. o da şu an 6 gibi falan oluyo. 5 e çekmeye çalışıyorum ama bazen saat 8 i de bulabiliyo işte.Canim kac gündür giremedim cevap yazamadim onun icin sana.
Iki ogün beslendim canim ben ekmek sabahtan baska yemedim. Aksam yemegi en gec 5 te oldu hatta 3 te bile yedim ki hala da gec yemem.
Kizartma kesinlikle yemedim sebze ve protein agirlikli beslendim. Hani bi lokmadan bi sey olmaz iciver bi.yudum nolacak gibi seyler yapmadim gerektiginde kokladim yerine koydum.
Kilo vermem hic durmadi onun sebebi de şu haftada bir gun serbest gun yaptim sinirsiz yiyecek ve istenilen saatte catlayana kadar yedim ertesi gun bi sey olmamis gibi devam ettim.
Hergun yürüdüm oruclu halimde bile yürüdüm 70 in altina düşünce de ekstradan platese başladım.
Insallah yardimci olabilmisimdir karışık anlatmamisimdir:))
Amin canim keyfim yerinde cok sukur kilo belasini saymazsak tatlim 10 kg miras kaldi malesef tatlimaktayarda caniimmm hoşgeldin.
Umarim iyisindir keyfin yerindedir.
Bebegin doğmuş galiba daha dün gibi hamilelik haberini aldigimiz yaa.
Rabbim güzel bir ömür nasip eylesin saglikla sihhatle büyüsün.
evet canım çok sağolasın. doktor çok önemli ben de iyi araştırdım, bu doktoru çok tavsiye ediyorlar bakalım.canım Allah gönlüne göre versin. tüp bebekte doktor çok önemliymiş haberin olsun. araştırıp git. yoksa tüm doktorlar aynı prosedürü yaptığı için sonuç alamama riski varmış. yakınlarda bi tanıdığım da tüp bebekle çocuk sahibi olmuştu ordan biliyorum.
belki üşütmüşsün falansındır begüş olur arada bi kendini sıcak tut diyetisyene gidince haber ver ne dedi doktor bilek.
ah o şişkinlik beni de bitirdi. pazartesi 81 küsürlerdeydim bugün tartıya çıktım 82,3 çıktım
erkek milleti böyle oluyo işte. eşşek kadar olsa da adam büyüdüğünü kabul etmiyo. bunun bi de ben annemi özledim versiyonu var o da bende
sağol canım ben de şimdi vermeye çalışıyorum. heralde bir sene sürecek istediğim noktaya gelmek. hemen hemen seninle aynı şeyleri yapıyorum. bi tek yemek saatlerini düzene sokmak kaldı. o da şu an 6 gibi falan oluyo. 5 e çekmeye çalışıyorum ama bazen saat 8 i de bulabiliyo işte.
Cok dua ettim canim ben hamileyken ettigim dualar tek tek kabul oluyor cnm cok guzel sonuc alacaksin saglikli bir bebisin olacak cnm , bu arada ceviz ve badem yemeye calis yumurtan ne kadar kaliteli olursa bebis o kadar saglikli olur , detoks falan yapma bu donemde cnminşallah canım. ben de bugün tüp bebek için iğnelere başlıyorum hayırlısı olsun inşallah.
ay hadi inşallah, ceviz ve badem yemeğe gidiyorum bak şimdiCok dua ettim canim ben hamileyken ettigim dualar tek tek kabul oluyor cnm cok guzel sonuc alacaksin saglikli bir bebisin olacak cnm , bu arada ceviz ve badem yemeye calis yumurtan ne kadar kaliteli olursa bebis o kadar saglikli olur , detoks falan yapma bu donemde cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?