♥haftalık kilo verme yarışması♥

Simdi artik günler uzun 6 da iyi tatlim.
Hareketini arttir ama mesela masa hazirlarken bile tabaklari tek tek götür bu bile farkettirecek gör bak:)

ekmek tüketmiyorum canım günde 1 dilim en fazla 2 dilim. yarından itibare yazayım ama çok düzensiz besleniyorum. :) ve çikolataaaa :)
Oh çok iyi ekmeği az yrmen çikolatayı da dengeleriz biz sen merak etme:)

bugün
sabah 1 yumurta
yarım dilim ekmek
kırmızı biber kızartma biraz
2-3 zeytin
domates
salatalık

ara
1 datne dido gofret

akşam
3-4 taneden oluşan sucuklu yumurta
1 dilim ekmek

1 su bardağı da günlük süt
Canım menğn fena değil. Gerçi sucuklu yumurta kalorilidir akşam pek tavsiye etmem. Çünkü spor da yok ya sende. Akşam yakamazsın onu. Bi de çikolatayı her geçen gün bi gıdım bi gıdım kısarak azaltıyoruz tamam mı
Başlangıç olarak bependim ama güxel :)

GonulSenligim 20 dk. yazcaktım 20 yazmışım.
Dont panic anladım ben kuzu

Günaydın arkadaşlar;

25.04.2016: 55.50
26.04.2016: 55.00
27.04.2016: 54.90
28.04.2016: 54.90
29.04.2016: 56.00
30.04.2016:
Görünce inanamadım ama akşam yediklerimi aklıma getirince inandım maalesef
Kız napıyın deniz yaaaa başın dönüyo ani değişimlerinden ama

Aynen o son cümleyi içim geçmek ğzereyken yazdımdı ondan öyle oldu. İdare et :)
Aman şimdi de telefondan yazıyorum harfler karışıyo onu da idare et :)
Kilo vermeyi de düşünme daha. 53 e in orda sabitlen emi :)
Bu sabah rekor 08.30 da uyandım

ohh iyi iyi canım
metabolizmanın çalışması için erken kalkman çok iyi olmuş
spor yapmaya daha çok zamanın olacak
hava güzelse güneşliyse
çık dışarıda yürü
hem d vitamini, hem bahar ayları temiz hava misss

Canım rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah kısa sürede tedaviye cevap verir de sen de kucağına alırsın bebişini :)

Göbüşümü
Ama basenimi saklamak istemiyorum uzun üstler giymeyi sevmiyorum akşam kızımla bacak hareketleri yaptım
bende basenlerimi saklıyorum, hep uzun giymeye çalışıyorum,dün büyük bi mağaza var oraya bakayım ne var diye dedim,ya şifon,ya sıfır kol,ya yakası kocaman, azcık eğilsen herşey meydanda olcak gibi açık,ya kumaşı incecik iç gösteren tarzdan, eli boş döndüm çıktım,1tanecik tişört alabileydim iyiydi
yazın bile hırka giymekten bıktım artık

erkek milleti böyle oluyo işte. eşşek kadar olsa da adam büyüdüğünü kabul etmiyo. bunun bi de ben annemi özledim versiyonu var o da bende

Hadi ya senin eşin anneci mi bak o olay yok bizde hiç özlemez ben bazen zoraki gidelim bir görelim ayıp oluyor derim

10 kilo fazla değil verirsin, ama 40 ı çıkana kadar abartmadan ye, kimsenin lafına bakma
Hayir tatlim inan bu fazlaliktan stres oldum abartmiyorum sadece annem babam oldugu icin diyet yapamiyorum malesef sutun sadece su icmekle bile artacagini anlatamiyorum 40 i cikana kadar ayni kiloda kalirim sanirim bu nedenle

nehirnil111 cim

Kahvaltı 222 kalori
Salatalık (Kabuklu)-10 g (2 halka)
Ahir Taze Kaşar Peyniri10 g (2 dilim)
Beyaz Ekmek-1,5 dilim
Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir-20 g
Kiraz Domates -25 g (küçük yarım domates)
Zeytin-10 g (3adet)
Ayva Reçeli-0,4 yemek kaşığı (bikaçtane tanesinden aldım sadece)

Öğle Yemeği 437 kalori
Kuru Fasulye-150 g
Bulgur Pilavı-50 g (2 yemek kaşığı)
Tam Yağlı Sade Yoğurt-1 kase (240 ml)
Kuru Kayısı-5 tane (komposto vardı tanesinden yedim)

toplam 659 kalori (87 k.hidrat)

Hayir tatlim inan bu fazlaliktan stres oldum abartmiyorum sadece annem babam oldugu icin diyet yapamiyorum malesef sutun sadece su icmekle bile artacagini anlatamiyorum 40 i cikana kadar ayni kiloda kalirim sanirim bu nedenle
büyükler yanında olsa bi dert,olmasa başka dert, bende doğuma 70 kiloyla gidip doğumdan sonra 78,5 kiloya kadar çıkmıştım hala vercem diye uğraşıyorum

Dunku menum . 2,5 dilim ekmek 2 dilim peynir ,1 ince dilim pastirma 3 zeytin 1 bardak sut
Ogle .yarim tabak fasulye yanina 5 kasik bulgur pilavi ,1 kase yogurtlu kabak
Ara . 2 tane kuru kayisi 10 findik 1 elma 10 tane antep fistik
Ara 2 . 1 kase sekersiz komposto
Aksam .7 kasik yesil fasulye 1 dilim ekmek

Kizlar cok yedigimi biliyorum ama emxirdigim icin gecici olarak boyle elestirilerinize acigim

Kompostonun şekerini aldın tabi Güzel canım oranların beyaz peynir varken kaşar daha niye yiyorsun yanında kız karbonhidratı gümletiyorsun

bence çok değil ( miraycan84 yine dalga geçecek benle ama)kaçamak hiç bişeyin yok,hepsi sağlıklı faydalı şeyler bu şekilde yersen kilo almazsın

büyükler yanında olsa bi dert,olmasa başka dert, bende doğuma 70 kiloyla gidip doğumdan sonra 78,5 kiloya kadar çıkmıştım hala vercem diye uğraşıyorum
Aynen canim ama iyiki varlar benim birde 5.5 yasinda oglum var bakimi zor oluyor inan ,buyuk oglum okulda onu okula goturup aliyorlar sagolsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…