Ayy masallah 10 kilo ne ki ilerde bana da nasip olsun o.Amin canim keyfim yerinde cok sukur kilo belasini saymazsak tatlim 10 kg miras kaldi malesef tatlim
ne güzel 10 kilo ne ki hiç dert etme sen verirsinAmin canim keyfim yerinde cok sukur kilo belasini saymazsak tatlim 10 kg miras kaldi malesef tatlim
Simdi artik günler uzun 6 da iyi tatlim.canım Allah gönlüne göre versin. tüp bebekte doktor çok önemliymiş haberin olsun. araştırıp git. yoksa tüm doktorlar aynı prosedürü yaptığı için sonuç alamama riski varmış. yakınlarda bi tanıdığım da tüp bebekle çocuk sahibi olmuştu ordan biliyorum.
belki üşütmüşsün falansındır begüş olur arada bi kendini sıcak tut diyetisyene gidince haber ver ne dedi doktor bilek.
ah o şişkinlik beni de bitirdi. pazartesi 81 küsürlerdeydim bugün tartıya çıktım 82,3 çıktım
erkek milleti böyle oluyo işte. eşşek kadar olsa da adam büyüdüğünü kabul etmiyo. bunun bi de ben annemi özledim versiyonu var o da bende
sağol canım ben de şimdi vermeye çalışıyorum. heralde bir sene sürecek istediğim noktaya gelmek. hemen hemen seninle aynı şeyleri yapıyorum. bi tek yemek saatlerini düzene sokmak kaldı. o da şu an 6 gibi falan oluyo. 5 e çekmeye çalışıyorum ama bazen saat 8 i de bulabiliyo işte.
Oh çok iyi ekmeği az yrmen çikolatayı da dengeleriz biz sen merak etme:)ekmek tüketmiyorum canım günde 1 dilim en fazla 2 dilim. yarından itibare yazayım ama çok düzensiz besleniyorum. :) ve çikolataaaa :)
Canım menğn fena değil. Gerçi sucuklu yumurta kalorilidir akşam pek tavsiye etmem. Çünkü spor da yok ya sende. Akşam yakamazsın onu. Bi de çikolatayı her geçen gün bi gıdım bi gıdım kısarak azaltıyoruz tamam mıbugün
sabah 1 yumurta
yarım dilim ekmek
kırmızı biber kızartma biraz
2-3 zeytin
domates
salatalık
ara
1 datne dido gofret
akşam
3-4 taneden oluşan sucuklu yumurta
1 dilim ekmek
1 su bardağı da günlük süt
Dont panic anladım ben kuzu
Kız napıyın deniz yaaaaGünaydın arkadaşlar;
25.04.2016: 55.50
26.04.2016: 55.00
27.04.2016: 54.90
28.04.2016: 54.90
29.04.2016: 56.00
30.04.2016:
Görünce inanamadım ama akşam yediklerimi aklıma getirince inandım maalesef
Aynen o son cümleyi içim geçmek ğzereyken yazdımdıSon cümleden anladım canım
öyle bi devrik yazmışsın ki
sanırım son göz aralığından yazılmış bi cümle
tamam tamam +50 yeter sana
53 leri gördüm canım ama sonrasında korumaya geçmedim malesef ki
kilo otursun sabitlensin dedim
54,7 ye sabitlendi ben napam
birazcık daha versem iyi olur diye düşünüyorum da bakalım düşünme aşamasında daha
Uyan hadi uyan çok uyudun
ohh iyi iyi canımAynen o son cümleyi içim geçmek ğzereyken yazdımdıondan öyle oldu. İdare et :)
Aman şimdi de telefondan yazıyorum harfler karışıyo onu da idare et :)
Kilo vermeyi de düşünme daha. 53 e in orda sabitlen emi :)
Bu sabah rekor 08.30 da uyandım
kızlar günaydın hepinize. dün doktora gittim. bileniniz de bilmeyenizde ama ben çok uzun süredir bebek istiyordum, iki kaybım var. maalesef yaşımdan dolayı rezervim oldukça azalmış, doktorum da artık tüp bebek dedi. bugün tedaviye başlıyorum. burada olmak çok güzel, sizinle paylaşmak istedim. inşallah hayırlısı olur.
GöbüşümüDeniz 55 kiloyla neyi sakliyosun merak ediyorum,o kadar abarti biseyin oldugunu dusunmuyorum
Amin canim keyfim yerinde cok sukur kilo belasini saymazsak tatlim 10 kg miras kaldi malesef tatlim
bende basenlerimi saklıyorum, hep uzun giymeye çalışıyorum,dün büyük bi mağaza var oraya bakayım ne var diye dedim,ya şifon,ya sıfır kol,ya yakası kocaman, azcık eğilsen herşey meydanda olcak gibi açık,ya kumaşı incecik iç gösteren tarzdan, eli boş döndüm çıktım,1tanecik tişört alabileydim iyiydiGöbüşümü
Ama basenimi saklamak istemiyorum uzun üstler giymeyi sevmiyorum akşam kızımla bacak hareketleri yaptım
inşallah canım istediğin gibi olurevet canım çok sağolasın. doktor çok önemli ben de iyi araştırdım, bu doktoru çok tavsiye ediyorlar bakalım.
inşallah canım sağolSimdi artik günler uzun 6 da iyi tatlim.
Hareketini arttir ama mesela masa hazirlarken bile tabaklari tek tek götür bu bile farkettirecek gör bak:)
erkek milleti böyle oluyo işte. eşşek kadar olsa da adam büyüdüğünü kabul etmiyo. bunun bi de ben annemi özledim versiyonu var o da bende
Hayir tatlim inan bu fazlaliktan stres oldum abartmiyorum sadece annem babam oldugu icin diyet yapamiyorum malesef sutun sadece su icmekle bile artacagini anlatamiyorum 40 i cikana kadar ayni kiloda kalirim sanirim bu nedenle10 kilo fazla değil verirsin, ama 40 ı çıkana kadar abartmadan ye, kimsenin lafına bakma
büyükler yanında olsa bi dert,olmasa başka dert, bende doğuma 70 kiloyla gidip doğumdan sonra 78,5 kiloya kadar çıkmıştımHayir tatlim inan bu fazlaliktan stres oldum abartmiyorum sadece annem babam oldugu icin diyet yapamiyorum malesef sutun sadece su icmekle bile artacagini anlatamiyorum 40 i cikana kadar ayni kiloda kalirim sanirim bu nedenle
nehirnil111 cim
Kahvaltı 222 kalori
Salatalık (Kabuklu)-10 g (2 halka)
Ahir Taze Kaşar Peyniri10 g (2 dilim)
Beyaz Ekmek-1,5 dilim
Tahsildaroğlu Ezine Klasik Beyaz Peynir-20 g
Kiraz Domates -25 g (küçük yarım domates)
Zeytin-10 g (3adet)
Ayva Reçeli-0,4 yemek kaşığı (bikaçtane tanesinden aldım sadece)
Öğle Yemeği 437 kalori
Kuru Fasulye-150 g
Bulgur Pilavı-50 g (2 yemek kaşığı)
Tam Yağlı Sade Yoğurt-1 kase (240 ml)
Kuru Kayısı-5 tane (komposto vardı tanesinden yedim)
toplam 659 kalori (87 k.hidrat)
bence çok değil (Dunku menum . 2,5 dilim ekmek 2 dilim peynir ,1 ince dilim pastirma 3 zeytin 1 bardak sut
Ogle .yarim tabak fasulye yanina 5 kasik bulgur pilavi ,1 kase yogurtlu kabak
Ara . 2 tane kuru kayisi 10 findik 1 elma 10 tane antep fistik
Ara 2 . 1 kase sekersiz komposto
Aksam .7 kasik yesil fasulye 1 dilim ekmek
Kizlar cok yedigimi biliyorum ama emxirdigim icin gecici olarak boyle elestirilerinize acigim
Aynen canim ama iyiki varlar benim birde 5.5 yasinda oglum var bakimi zor oluyor inan ,buyuk oglum okulda onu okula goturup aliyorlar sagolsunlarbüyükler yanında olsa bi dert,olmasa başka dert, bende doğuma 70 kiloyla gidip doğumdan sonra 78,5 kiloya kadar çıkmıştımhala vercem diye uğraşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?