♥haftalık kilo verme yarışması♥

Canım hiç fazla olan bir şey görmedim burada bence gayet ideal bir menü bravo sabah ki ekmeği 1 dilim yapsan tadından yenmez ama

Kompostonun şekerini aldın tabi Güzel canım oranların beyaz peynir varken kaşar daha niye yiyorsun yanında kız karbonhidratı gümletiyorsun
aldım yaa,o kadar diyorum bana koymayın şu pilavları kompostoları adam alışmış dolduruyo bende dayanamıyorum işte halbuki koymasaydı hiç bilmiycek yemiycektim
ya kaşarı şöyle yedim, azıcık ekmek vardı içine koydum yedim azıcık küçücük minnacıcıktı zaten

bence normal bi menü çok değil.

Komposto var ya hiç aramam yemekte çıksa da yemem pek sevmem Mini minnaksa tamam o zaman affedilir o

Yapacagin canim bu sabahta 2 dilimden fazla yedim yarin dikkat edecegim tatlim ,su sezeryan gobegi gitmeli
Gider canım kendini çok zorlama yavaş yavaş mekikte yaparsın ilerleyen zamanlarda hiç bir şey kalmazEkmek yerine sana sütle yulaf yemeni öneririm güzel bir lif kaynağı senin sütüne de iyi gelebilir belki

Kız öyle deme 52 kilolardayken ne göbek ne basen kalmıştı 3 kiloda hem göbek hem basen çıktı kıyafetler hep kısa hep dar üstüne yelekler giyiyordum şimdiye kadar artık az yesem iyi olacak

Bir dahakine limonlu içicemmm bakalım

İyi olmuş canım belki de ikiz olur daha iyi olur 1 taşla 2 kuş

Kız öyle deme 52 kilolardayken ne göbek ne basen kalmıştı 3 kiloda hem göbek hem basen çıktı kıyafetler hep kısa hep dar üstüne yelekler giyiyordum şimdiye kadar artık az yesem iyi olacak
Canim ben senin 55 kg resmini gormustum fistik otesiydin koru yeter guzelim sen.Ben bayanda hafif hat seviyorum , dumduz hosuma gitmiyor cnm sen harikasin

Dün ben de Lcw ya gittim de ben de uzun kollu mevsimlik bir şeyler baktım ne acele ediyolar anlamadım kaldırmışlar hemen dediğin gibi sıfır olmasa da kolları çok kısa az kolunu kaldırsan her yerin görünür

Hayir tatlim inan bu fazlaliktan stres oldum abartmiyorum sadece annem babam oldugu icin diyet yapamiyorum malesef sutun sadece su icmekle bile artacagini anlatamiyorum 40 i cikana kadar ayni kiloda kalirim sanirim bu nedenle
Stres yapma canım annenler gittikten sonra kendine bir düzen oluşturur dikkat edersin maksimum 3 ayda da eski haline dönersin

Bence fazla değil akşam kuru fasulye pilav üstüne makarna yiyen biri olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…