- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Canım hiç fazla olan bir şey görmedim burada bence gayet ideal bir menü bravo sabah ki ekmeği 1 dilim yapsan tadından yenmez amaDunku menum . 2,5 dilim ekmek 2 dilim peynir ,1 ince dilim pastirma 3 zeytin 1 bardak sut
Ogle .yarim tabak fasulye yanina 5 kasik bulgur pilavi ,1 kase yogurtlu kabak
Ara . 2 tane kuru kayisi 10 findik 1 elma 10 tane antep fistik
Ara 2 . 1 kase sekersiz komposto
Aksam .7 kasik yesil fasulye 1 dilim ekmek
Kizlar cok yedigimi biliyorum ama emxirdigim icin gecici olarak boyle elestirilerinize acigim
Zaten 40 ina kadar almayayim yeter diyorum 40.indan sonravhizla vermeye cabaliycambence çok değil (miraycan84 yine dalga geçecek benle ama )kaçamak hiç bişeyin yok,hepsi sağlıklı faydalı şeyler bu şekilde yersen kilo almazsın
aldım yaa,o kadar diyorum bana koymayın şu pilavları kompostoları adam alışmış dolduruyo bende dayanamıyorum işte halbuki koymasaydı hiç bilmiycek yemiycektimKompostonun şekerini aldın tabiGüzel canım oranların beyaz peynir varken kaşar daha niye yiyorsun yanında kız karbonhidratı gümletiyorsun
Yapacagin canim bu sabahta 2 dilimden fazla yedim yarin dikkat edecegim tatlim ,su sezeryan gobegi gitmeliCanım hiç fazla olan bir şey görmedim burada bence gayet ideal bir menü bravo sabah ki ekmeği 1 dilim yapsan tadından yenmez ama
Allah bağışlasın, senin için yanında büyük olması şartmış, o zaman iyki varlarAynen canim ama iyiki varlar benim birde 5.5 yasinda oglum var bakimi zor oluyor inan ,buyuk oglum okulda onu okula goturup aliyorlar sagolsunlar
Menu cok guzel cnmSabah: YOK (Sütüm soğumadı bir türlü içemeden çıktım evden)
Ara; 09:05 - 1 kupa yeşil çay (Demleme)
Öğle: 12:15 - Yarım kase ezogelin çorbası + 1 porsiyon karnabahar yemeği + 50 gr yoğurt - 265 kalori
bence normal bi menü çok değil.Dunku menum . 2,5 dilim ekmek 2 dilim peynir ,1 ince dilim pastirma 3 zeytin 1 bardak sut
Kizlar cok yedigimi biliyorum ama emxirdigim icin gecici olarak boyle elestirilerinize acigim
Komposto var ya hiç aramam yemekte çıksa da yemem pek sevmemaldım yaa,o kadar diyorum bana koymayın şu pilavları kompostoları adam alışmış dolduruyo bende dayanamıyorum işte halbuki koymasaydı hiç bilmiycek yemiycektim
ya kaşarı şöyle yedim, azıcık ekmek vardı içine koydum yedim azıcık küçücük minnacıcıktı zaten
Sağol canım akşamları abur cuburda sapıtmasam genelde hep böyle de menülerMenu cok guzel cnm
Gider canım kendini çok zorlama yavaş yavaş mekikte yaparsın ilerleyen zamanlarda hiç bir şey kalmazYapacagin canim bu sabahta 2 dilimden fazla yedim yarin dikkat edecegim tatlim ,su sezeryan gobegi gitmeli
Kız öyle deme 52 kilolardayken ne göbek ne basen kalmıştı 3 kiloda hem göbek hem basen çıktı kıyafetler hep kısa hep dar üstüne yelekler giyiyordum şimdiye kadar artık az yesem iyi olacakevet canım valla korkumdan yapıyorum yoksa bu kadar dikkat etmezdim yoksa. al sana bugünkü spor raporum: 20 pilates 1 saat yürüyüş. dikkat @DisiAnka geliyo
o 55 kiloyla saklarsa benim 81 kiloyla dışarı da çıkmamam lazım begüş ne diyonuz siz kendinize gelin
Bir dahakine limonlu içicemmm bakalımBugün tv de dinledim. yesilcayi limon sıkarak içersek içerisindeki vitaminleri daha cok alabilirmisiz yani emebilirmisiz nasil denirdi unuttum yayesilcayim demleniyor. yaprak yesilcayi gunde 4 toz yesilcayi gunde 3 fincana kadar tukeyebilirmisiz ve gercekten metabolizma hizlandirdigini yine söyledi
@07papatyabegum75 nehirnil111 fiyonkbayan miraycan84 @minerva1988 @DisiAnka koza16 @suhneva @demali @mavimli @beyaz lotus
Yok kııız gerçek kızıma yaptın 1-2 çatal yedi cacık yiycem sadece dedi ben de makarnasını yedim çocuk benden akıllışaka demi
İyi olmuş canım belki de ikiz olur daha iyi olur 1 taşla 2 kuşkızlar günaydın hepinize. dün doktora gittim. bileniniz de bilmeyenizde ama ben çok uzun süredir bebek istiyordum, iki kaybım var. maalesef yaşımdan dolayı rezervim oldukça azalmış, doktorum da artık tüp bebek dedi. bugün tedaviye başlıyorum. burada olmak çok güzel, sizinle paylaşmak istedim. inşallah hayırlısı olur.
Canim ben senin 55 kg resmini gormustum fistik otesiydin koru yeter guzelim sen.Ben bayanda hafif hat seviyorum , dumduz hosuma gitmiyor cnm sen harikasinKız öyle deme 52 kilolardayken ne göbek ne basen kalmıştı 3 kiloda hem göbek hem basen çıktı kıyafetler hep kısa hep dar üstüne yelekler giyiyordum şimdiye kadar artık az yesem iyi olacak
Dün ben de Lcw ya gittim de ben de uzun kollu mevsimlik bir şeyler baktım ne acele ediyolar anlamadım kaldırmışlar hemen dediğin gibi sıfır olmasa da kolları çok kısa az kolunu kaldırsan her yerin görünürbende basenlerimi saklıyorum, hep uzun giymeye çalışıyorum,dün büyük bi mağaza var oraya bakayım ne var diye dedim,ya şifon,ya sıfır kol,ya yakası kocaman, azcık eğilsen herşey meydanda olcak gibi açık,ya kumaşı incecik iç gösteren tarzdan, eli boş döndüm çıktım,1tanecik tişört alabileydim iyiydi
yazın bile hırka giymekten bıktım artık
Stres yapma canım annenler gittikten sonra kendine bir düzen oluşturur dikkat edersin maksimum 3 ayda da eski haline dönersinHayir tatlim inan bu fazlaliktan stres oldum abartmiyorum sadece annem babam oldugu icin diyet yapamiyorum malesef sutun sadece su icmekle bile artacagini anlatamiyorum 40 i cikana kadar ayni kiloda kalirim sanirim bu nedenle
Aynen ben de doğumdan sonra 2 ay annemlerde kaldım 77 kilo olmuştum hem de bu boylabüyükler yanında olsa bi dert,olmasa başka dert, bende doğuma 70 kiloyla gidip doğumdan sonra 78,5 kiloya kadar çıkmıştımhala vercem diye uğraşıyorum
Bence fazla değil akşam kuru fasulye pilav üstüne makarna yiyen biri olarakDunku menum . 2,5 dilim ekmek 2 dilim peynir ,1 ince dilim pastirma 3 zeytin 1 bardak sut
Hayır bu defa kendimle dalga geçtimbence çok değil (miraycan84 yine dalga geçecek benle ama )kaçamak hiç bişeyin yok,hepsi sağlıklı faydalı şeyler bu şekilde yersen kilo almazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?