- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Ben de onu soracaktım alıştı mı yeni bebişe diye annenlerin olması asıl ona iyi gelmiştirAynen canim ama iyiki varlar benim birde 5.5 yasinda oglum var bakimi zor oluyor inan ,buyuk oglum okulda onu okula goturup aliyorlar sagolsunlar
Evet Nehirimiz yarışmamızın medar-ı iftiharlarından fazla kilolarını kısa sürede vererek koruma aşamasında olmasına rağmen hala çok az yiyerek bize örnek oluyorMenu cok guzel cnm
Keşke ben de yemek sevmesem yemesem hatta karnım tokken yemesem aaaah ahKomposto var ya hiç aramam yemekte çıksa da yemem pek sevmemMini minnaksa tamam o zaman affedilir o
Yemeği bende yiyorum canımcım kompostoyu sevmemKeşke ben de yemek sevmesem yemesem hatta karnım tokken yemesem aaaah ah
Geçen yıl Mart Nisan gibi 64 tüm ya ben sonra buraya takılmaya başladım sonra ip atlamaya başladım 52 ye kadar inmiştim Eylül de o da 5-6 ayda kışın aldığım 3 kiloya şükrediyorum nerdeyse 2 ay yürüyemedim soğuklardaCanim ben senin 55 kg resmini gormustum fistik otesiydin koru yeter guzelim sen.Ben bayanda hafif hat seviyorum , dumduz hosuma gitmiyor cnm sen harikasin
Ama benim genel olarak sevmediğim bir şey yokYemeği bende yiyorum canımcım kompostoyu sevmemBende keşke yesem de kilo almasam
Benimde nadirdir o yüzden kendini kötü hissetmeAma benim genel olarak sevmediğim bir şey yok
iyi hatirlattin canim regl dönemini iyi degerlendireyim regl olayimda. kasigima bicak giriyor sanki. senin de kilo vermen zor benimde ama kolayca kilo verenlerde var onlara bakınca bizim kisbeden cim bundan 4-5 sene önce ilk diyete başladığımda ilk 1 ay gram oynamadım artık pes etmek üzereydim ki 1 ayın sonunda ancak vermeye başladım,ve hiç sporumu aksatmadığım halde, sıfır kaçamakta böyle oldu, bu sefer ekimde başladığımdada 2 ay hiç oynamadım (hatta bi ara aldım 2.ayın sonunda başladığım kiloya döndüm,sonra vermeye başladım)
ilk kırılmayı yaşamak biraz zaman alıyor ama o kırılmayı yaşadıktan sonra diyetini ve sporunu düzenli devam ettirirsen veriliyo, tabi herkesin yapısı farklı, önce kendini iyi analiz etmen lazım
hiç pes etme, havalar düzelmeye başladı yürüyüşünüde yap, beslenmenide kaçamaksız yap, eninde sonunda görcen değişimleri, özellikle regl dönemini iyi değerlendir,metabolizma gerçetne hızlanıyor.
aaa evet ondan olabilir hayatimin en büyük stresiydi. bakalım ne zaman regl olcamah ne güzel olur
sen bi ara sıkıntılı donemin oldu.streste gecıktırı canım.olsun..o 80 iner canım takılma ..
benım kuşlar özgur kuşburda çook karga var ben hiç bu kadar çok kargayı bır arada gormemıştım..bazen bışeylerı vermeyı gecıktırsem aynı yerde beklıyolar ne zaman verecek dıye herhal
senin de mi regl olman gerekiyor canimcanım Allah gönlüne göre versin. tüp bebekte doktor çok önemliymiş haberin olsun. araştırıp git. yoksa tüm doktorlar aynı prosedürü yaptığı için sonuç alamama riski varmış. yakınlarda bi tanıdığım da tüp bebekle çocuk sahibi olmuştu ordan biliyorum.
belki üşütmüşsün falansındır begüş olur arada bi kendini sıcak tut diyetisyene gidince haber ver ne dedi doktor bilek.
ah o şişkinlik beni de bitirdi. pazartesi 81 küsürlerdeydim bugün tartıya çıktım 82,3 çıktım
erkek milleti böyle oluyo işte. eşşek kadar olsa da adam büyüdüğünü kabul etmiyo. bunun bi de ben annemi özledim versiyonu var o da bende
sağol canım ben de şimdi vermeye çalışıyorum. heralde bir sene sürecek istediğim noktaya gelmek. hemen hemen seninle aynı şeyleri yapıyorum. bi tek yemek saatlerini düzene sokmak kaldı. o da şu an 6 gibi falan oluyo. 5 e çekmeye çalışıyorum ama bazen saat 8 i de bulabiliyo işte.
Canim benim sabrin tukenmesin mutlaka vereceksin ,cok guzel bir kadinsin sen biraz cabayla fistik olursun tatlim ..aynen devam pes etme sakiniyi hatirlattin canim regl dönemini iyi degerlendireyim regl olayimda. kasigima bicak giriyor sanki. senin de kilo vermen zor benimde ama kolayca kilo verenlerde var onlara bakınca bizim kimücadeleye devam ama gercekten ayni yolları yürümekten sabrim tükeniyor. azcik zayıflasam sabrim artacakta ne kadar regl den de olsa moralim düştü
Insallah ben almam Denizcim ,dikkat etmeye calisiyorum ama iste anne baba olunca istenilen duzeyde olamiyorAynen ben de doğumdan sonra 2 ay annemlerde kaldım 77 kilo olmuştum hem de bu boyla
Harikasin cnmEki Görüntüle 1823432
bu sonuca bende sasirdim 7 bini geçmiştir diyordum bi baktim 10223
canim ben dun bildirmeyi unuttum. dunde 1000 adim ve egzersizlerim vardi..
@DisiAnka
Cok kiskaniyor canim iyice simardiBen de onu soracaktım alıştı mı yeni bebişe diye annenlerin olması asıl ona iyi gelmiştir
canimm teşekkür ederimCanim benim sabrin tukenmesin mutlaka vereceksin ,cok guzel bir kadinsin sen biraz cabayla fistik olursun tatlim ..aynen devam pes etme sakin
Benimde kilo verme isimin yaza gelmesi cok kotu oldu her tarafim lopur lopur gorunecek kisin ne guzel saklaniyordu .Benim hic kiyafetlerimde olmuyor yeni kiyafette almayacagim bu kilo benim kilom degil cunku ,idare edecegim kilo verene kadar ,ay insallah uzun surmez evde sorun degilde disariya hep susluydum ben off offDün ben de Lcw ya gittim de ben de uzun kollu mevsimlik bir şeyler baktım ne acele ediyolar anlamadım kaldırmışlar hemen dediğin gibi sıfır olmasa da kolları çok kısa az kolunu kaldırsan her yerin görünür
Tatlim benim sende hep bize pozitifsin kac kisi sayende ideal kilosuna kavustu .. lohusalikta gerginlik cok normal benimde buyuk oglum sabrimi cok siniyor malesef cok simardicanimm teşekkür ederim
şu lohusa halinle bile pozitif enerji saciyorsun ben lohusayken annem az kaldi beni terkedecekti esimde camdan atacakti
Ben çok yemiştim yaa gece emzirmeleri sonrası kahvaltı hazırlayıp yerdimInsallah ben almam Denizcim ,dikkat etmeye calisiyorum ama iste anne baba olunca istenilen duzeyde olamiyor
Maaşallah kaptın sen bu işiEki Görüntüle 1823432
bu sonuca bende sasirdim 7 bini geçmiştir diyordum bi baktim 10223
canim ben dun bildirmeyi unuttum. dunde 1000 adim ve egzersizlerim vardi..
@DisiAnka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?