♥haftalık kilo verme yarışması♥

Canim ben senin 55 kg resmini gormustum fistik otesiydin koru yeter guzelim sen.Ben bayanda hafif hat seviyorum , dumduz hosuma gitmiyor cnm sen harikasin
Geçen yıl Mart Nisan gibi 64 tüm ya ben sonra buraya takılmaya başladım sonra ip atlamaya başladım 52 ye kadar inmiştim Eylül de o da 5-6 ayda kışın aldığım 3 kiloya şükrediyorum nerdeyse 2 ay yürüyemedim soğuklarda

iyi hatirlattin canim regl dönemini iyi degerlendireyim regl olayimda. kasigima bicak giriyor sanki. senin de kilo vermen zor benimde ama kolayca kilo verenlerde var onlara bakınca bizim ki mücadeleye devam ama gercekten ayni yolları yürümekten sabrim tükeniyor. azcik zayıflasam sabrim artacakta ne kadar regl den de olsa moralim düştü

aaa evet ondan olabilir hayatimin en büyük stresiydi. bakalım ne zaman regl olcam

senin de mi regl olman gerekiyor canim

Canim benim sabrin tukenmesin mutlaka vereceksin ,cok guzel bir kadinsin sen biraz cabayla fistik olursun tatlim ..aynen devam pes etme sakin

Canim benim sabrin tukenmesin mutlaka vereceksin ,cok guzel bir kadinsin sen biraz cabayla fistik olursun tatlim ..aynen devam pes etme sakin
canimm teşekkür ederim
şu lohusa halinle bile pozitif enerji saciyorsun ben lohusayken annem az kaldi beni terkedecekti esimde camdan atacakti

B
Benimde kilo verme isimin yaza gelmesi cok kotu oldu her tarafim lopur lopur gorunecek kisin ne guzel saklaniyordu .Benim hic kiyafetlerimde olmuyor yeni kiyafette almayacagim bu kilo benim kilom degil cunku ,idare edecegim kilo verene kadar ,ay insallah uzun surmez evde sorun degilde disariya hep susluydum ben off off

canimm teşekkür ederim
şu lohusa halinle bile pozitif enerji saciyorsun ben lohusayken annem az kaldi beni terkedecekti esimde camdan atacakti
Tatlim benim sende hep bize pozitifsin kac kisi sayende ideal kilosuna kavustu .. lohusalikta gerginlik cok normal benimde buyuk oglum sabrimi cok siniyor malesef cok simardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…