♥haftalık kilo verme yarışması♥

bugünkü mönüm
sabah saat 7:00
1 dilm tam buğday ekmek
1 haşlanmıi yumurta
az peynir
3-4 zeytin
tabiki vişne reçeli :)
yeşilçay

saat 12:30
gül lokumu kutlu doğum program sonrası dağıtıldığı için yedim . bahaneler bitmez

saat 13:30
1 büyük bardak tarçınlı süt

saat 16:00
1 kase topalak yemeği
1 kase yoğurt

saat 18:00
yarım elma

topalak yemeği kaç kalori bulamadım
diğeleri 420 kalori onunla hadi 800 olsun

Kız öyle deme 52 kilolardayken ne göbek ne basen kalmıştı 3 kiloda hem göbek hem basen çıktı kıyafetler hep kısa hep dar üstüne yelekler giyiyordum şimdiye kadar artık az yesem iyi olacak
sen böyle dersen ben neeediyim deniz. bel olmuş 83 basen olmuş 115 hangisini saklasam ki

Evet Nehirimiz yarışmamızın medar-ı iftiharlarından fazla kilolarını kısa sürede vererek koruma aşamasında olmasına rağmen hala çok az yiyerek bize örnek oluyor

Allah için şimdi nehir verince ben vermiş kadar oldum. kendimi o kadar rahat mutlu hissediyorum

aaa ne ayıp ya biraz kilo veremedim diye insan moralini bozarmı ben de aynı durumdayım ama moralimi bozmaya hiç niyetim yok. bak iki ay olmuş ben ciddi ciddi burda başlayalı ama gram vermedim Allah seni inandırsın. ama şu anda farklılıklar olduğunu da görüyorum. bi kere bacaklarım eskisi gibi ağır gelmiyo mesela. Dişiankanın bahanesine spora başladım yavaştan. Nehire baktım yediklerimi ölçmeye başladım. kilo vermedim ama bu mide varya hakkaten küçülüyo. hafta sonları da pazartesi bildirim yapıcam diye dikkat ediyorum. düzelicek yani iki ay sonra olmaz da bir sene sonra olur hiç üzme kendini stres de göbek yaparmış benden demesi.

Eki Görüntüle 1823432
bu sonuca bende sasirdim 7 bini geçmiştir diyordum bi baktim 10223
canim ben dun bildirmeyi unuttum. dunde 1000 adim ve egzersizlerim vardi..
@DisiAnka

10 bin mi maşşallah canım ya.

canim ikinci cocukta kararsizdin. bak olduda bitti tadini cikar kokla bol bol emzir. ben kizimi cok emzirmistim ilk 4 5 ay hızlı zayiflamistim. hemde onca yemeye.zaten sen bence bu ay kendiliğinden en az 2 kilo daha verirsin. serumun sislikleride gidecek zamanla. oflama bak kendine oyun yap 75 lerden hemencecik 65 e indin bile cok keyifli 64 63 derken zayiflamanin mutluluğunu yasayacaksin.

Tatlim benim sende hep bize pozitifsin kac kisi sayende ideal kilosuna kavustu .. lohusalikta gerginlik cok normal benimde buyuk oglum sabrimi cok siniyor malesef cok simardi
Allah yardimcin olsun. 2 buçuk yaşında kizim zorlaniyorum.karnini doyurmakla bitmiyormus. onun egitimi soruları tavırları ve benim davranışlarımin önemi emek istiyor kafa istiyor. onlar icin yaşıyoruz bi nevi hayatin düzeni buymus :) Allah katinda bunlarin mukafatlari var

Maaşallah kaptın sen bu işi
canım yürü yürü yol yetmiyor. yolu uzatmak için farklı yerlerden gittim çarşıya. uzak ama dolmuyor adımlar . kocaman bir park bahçe var orayı turladim en son kizimida oynattim artik 7.500 filan olmuştur dedim eve geldim bi baktim 10223 ♥♥♥ ramazana kadar yürümeye çalışacam sabirla daha da zayiflamazsam umudumu kaybederim. şimdilik metabolizmamim kendini naza cekmesini de hoş karşılıyorum

Deniz senin sezeryanmiydi ne zaman spora basladin dogum sonrasi ?
deniz yazar bende yazayim bir yildan önce mekik yok. ic dikisler gec iyilesiyor. Sporda da acele etme. sadece hareketleri arttırabilir kısa yürüyüşler yaparsin zamanla. simdi tabiki erken. ilerde de olsa kendini bir yıl zorlama.

ay canim 5 gun ne kadar yürüdüm. 78 den 80 e çıktım karşılığı bu muydu. belki kas yaptım belki ödem reglide gecikti ondan hevesim gecmedi yarinda yuruyecem 10 bin yaparım insallah. bakalım ramazana kadar yurusuyusu deneyecem. sen ne yapiyorsun bu ara. biz 1 buçuk ay sonra ist. ve benim memlekete gidecez tutustum . moralsiz olmamak icin bu kadar ugrasiyrm

peki 2 aydir zayiflayamadin neden moralini bozmuyorsun ki canim spor düzenli yap bırakma hersey istikrar istiyor kalori hesaplaması da güzel. ben hesaplamiyorum benim beslenmem cok düzensiz. göbeğim bekarliktan var once 65 lere duseyim icabina bakacam. simdi az az mekik çekiyorum. dun fazla zorladim hamladi

hiç boralini bozma,pes edersen hiçbir zaman zayıflayamazsın, sonuçta bu kiloları yapıştırmadılar bize, diyet ve spor yapıp kilo veremeyen yok elbet gidecek ama sende kararlı olmalı hatalarını bulup düzene koymalısın

aynen dogru dıyosun..bi ara yatak odama kadar gırmış.çok korktum ya..aman ıyı etmışsın.nerden bulmuş orayı yuva dıye

aaa evet ondan olabilir hayatimin en büyük stresiydi. bakalım ne zaman regl olcam
aynen gelır az uzayacak bellı

Eki Görüntüle 1823432
bu sonuca bende sasirdim 7 bini geçmiştir diyordum bi baktim 10223
canim ben dun bildirmeyi unuttum. dunde 1000 adim ve egzersizlerim vardi..
@DisiAnka
ow maşallh..çok guzel
canım sen yenı dogum yaptın.öncelıkle kendın psıkolojını duzelteceksın..yenı dogum yapanda şiş ödem çok olur.kalıcı kılo degıl nede olsa..soranada yenı dogum yaptım de ver cevabını..yavaş yavaş veırısın..senın en guzel sporun yürüyüş olsun.hem bebegın guzel hava alır hem sen yurumuş olursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…