Ben hamileyken cok istahliydim Deniz ,cok sukur emzirirken okadar kalmadiBen çok yemiştim yaa gece emzirmeleri sonrası kahvaltı hazırlayıp yerdim
Deniz senin sezeryanmiydi ne zaman spora basladin dogum sonrasi ?Ben çok yemiştim yaa gece emzirmeleri sonrası kahvaltı hazırlayıp yerdim
canım biz de istiyoruz ama doktor tavsiye etmedi olmaz dedi tehlikeliymişİyi olmuş canım belki de ikiz olur daha iyi olur 1 taşla 2 kuş
inşallah canım.Canım rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah kısa sürede tedaviye cevap verir de sen de kucağına alırsın bebişini :)
yok canım benim bitmişti bi hafta önce. aslında benimki olunca iniyo. karnım dümdüz oluyo. aksine bitince şişiyo geri. bende bir sorun var galiba.senin de mi regl olman gerekiyor canim
sen böyle dersen ben neeediyim deniz. bel olmuş 83 basen olmuş 115 hangisini saklasam kiKız öyle deme 52 kilolardayken ne göbek ne basen kalmıştı 3 kiloda hem göbek hem basen çıktı kıyafetler hep kısa hep dar üstüne yelekler giyiyordum şimdiye kadar artık az yesem iyi olacak
Evet Nehirimiz yarışmamızın medar-ı iftiharlarından fazla kilolarını kısa sürede vererek koruma aşamasında olmasına rağmen hala çok az yiyerek bize örnek oluyor
iyi hatirlattin canim regl dönemini iyi degerlendireyim regl olayimda. kasigima bicak giriyor sanki. senin de kilo vermen zor benimde ama kolayca kilo verenlerde var onlara bakınca bizim kimücadeleye devam ama gercekten ayni yolları yürümekten sabrim tükeniyor. azcik zayıflasam sabrim artacakta ne kadar regl den de olsa moralim düştü
Eki Görüntüle 1823432
bu sonuca bende sasirdim 7 bini geçmiştir diyordum bi baktim 10223
canim ben dun bildirmeyi unuttum. dunde 1000 adim ve egzersizlerim vardi..
@DisiAnka
canim ikinci cocukta kararsizdin. bak olduda bitti tadini cikar kokla bol bol emzir. ben kizimi cok emzirmistim ilk 4 5 ay hızlı zayiflamistim. hemde onca yemeye.zaten sen bence bu ay kendiliğinden en az 2 kilo daha verirsin. serumun sislikleride gidecek zamanla. oflama bak kendine oyun yap 75 lerden hemencecik 65 e indin bileB
Benimde kilo verme isimin yaza gelmesi cok kotu oldu her tarafim lopur lopur gorunecek kisin ne guzel saklaniyordu .Benim hic kiyafetlerimde olmuyor yeni kiyafette almayacagim bu kilo benim kilom degil cunku ,idare edecegim kilo verene kadar ,ay insallah uzun surmez evde sorun degilde disariya hep susluydum ben off off
Allah yardimcin olsun. 2 buçuk yaşında kizim zorlaniyorum.karnini doyurmakla bitmiyormus. onun egitimi soruları tavırları ve benim davranışlarımin önemi emek istiyor kafa istiyor. onlar icin yaşıyoruz bi nevi hayatin düzeni buymus :) Allah katinda bunlarin mukafatlari varTatlim benim sende hep bize pozitifsin kac kisi sayende ideal kilosuna kavustu .. lohusalikta gerginlik cok normal benimde buyuk oglum sabrimi cok siniyor malesef cok simardi
canım yürü yürü yol yetmiyor. yolu uzatmak için farklı yerlerden gittim çarşıya. uzak ama dolmuyor adımlar . kocaman bir park bahçe var orayı turladim en son kizimida oynattim artik 7.500 filan olmuştur dedim eve geldim bi baktim 10223 ♥♥♥Maaşallah kaptın sen bu işi
deniz yazar bende yazayim bir yildan önce mekik yok. ic dikisler gec iyilesiyor. Sporda da acele etme. sadece hareketleri arttırabilir kısa yürüyüşler yaparsin zamanla. simdi tabiki erken. ilerde de olsa kendini bir yıl zorlama.Deniz senin sezeryanmiydi ne zaman spora basladin dogum sonrasi ?
aaa enteresan gercektenyok canım benim bitmişti bi hafta önce. aslında benimki olunca iniyo. karnım dümdüz oluyo. aksine bitince şişiyo geri. bende bir sorun var galiba.
ay canim 5 gun ne kadar yürüdüm. 78 den 80 e çıktımsen böyle dersen ben neeediyim deniz. bel olmuş 83 basen olmuş 115 hangisini saklasam ki
Allah için şimdi nehir verince ben vermiş kadar oldum. kendimi o kadar rahat mutlu hissediyorum
aaa ne ayıp ya biraz kilo veremedim diye insan moralini bozarmı ben de aynı durumdayım ama moralimi bozmaya hiç niyetim yok. bak iki ay olmuş ben ciddi ciddi burda başlayalı ama gram vermedim Allah seni inandırsın.ama şu anda farklılıklar olduğunu da görüyorum. bi kere bacaklarım eskisi gibi ağır gelmiyo mesela. Dişiankanın bahanesine spora başladım yavaştan. Nehire baktım yediklerimi ölçmeye başladım. kilo vermedim ama bu mide varya hakkaten küçülüyo. hafta sonları da pazartesi bildirim yapıcam diye dikkat ediyorum. düzelicek yani iki ay sonra olmaz da bir sene sonra olur hiç üzme kendini stres de göbek yaparmış benden demesi.
10 bin mi maşşallah canım ya.
peki 2 aydir zayiflayamadin neden moralini bozmuyorsun ki canimsen böyle dersen ben neeediyim deniz. bel olmuş 83 basen olmuş 115 hangisini saklasam ki
Allah için şimdi nehir verince ben vermiş kadar oldum. kendimi o kadar rahat mutlu hissediyorum
aaa ne ayıp ya biraz kilo veremedim diye insan moralini bozarmı ben de aynı durumdayım ama moralimi bozmaya hiç niyetim yok. bak iki ay olmuş ben ciddi ciddi burda başlayalı ama gram vermedim Allah seni inandırsın.ama şu anda farklılıklar olduğunu da görüyorum. bi kere bacaklarım eskisi gibi ağır gelmiyo mesela. Dişiankanın bahanesine spora başladım yavaştan. Nehire baktım yediklerimi ölçmeye başladım. kilo vermedim ama bu mide varya hakkaten küçülüyo. hafta sonları da pazartesi bildirim yapıcam diye dikkat ediyorum. düzelicek yani iki ay sonra olmaz da bir sene sonra olur hiç üzme kendini stres de göbek yaparmış benden demesi.
10 bin mi maşşallah canım ya.
Hayır bu defa kendimle dalga geçtim
iyi hatirlattin canim regl dönemini iyi degerlendireyim regl olayimda. kasigima bicak giriyor sanki. senin de kilo vermen zor benimde ama kolayca kilo verenlerde var onlara bakınca bizim kimücadeleye devam ama gercekten ayni yolları yürümekten sabrim tükeniyor. azcik zayıflasam sabrim artacakta ne kadar regl den de olsa moralim düştü
aynen dogru dıyosun..bi ara yatak odama kadar gırmış.çok korktum ya..aman ıyı etmışsın.nerden bulmuş orayı yuva dıyekızz kargalar çok akıllı kuş biliyor musun
benim banyoma yuva yapacaklardı nerdeyse
sabaha karşı banyoma giriyorlarmışta geç farkettim
ben sanıyorum cam aralığından çerçöp atıp gidiyorlar
sonra duşakabin içindeki sabunluğu düşürdüklerinde anladım da
hep kapalı tuttum camı
sonra unuttular Allahtan
aynen gelır az uzayacak bellıaaa evet ondan olabilir hayatimin en büyük stresiydi. bakalım ne zaman regl olcam
ow maşallh..çok guzelEki Görüntüle 1823432
bu sonuca bende sasirdim 7 bini geçmiştir diyordum bi baktim 10223
canim ben dun bildirmeyi unuttum. dunde 1000 adim ve egzersizlerim vardi..
@DisiAnka
canım sen yenı dogum yaptın.öncelıkle kendın psıkolojını duzelteceksın..yenı dogum yapanda şiş ödem çok olur.kalıcı kılo degıl nede olsa..soranada yenı dogum yaptım de ver cevabını..yavaş yavaş veırısın..senın en guzel sporun yürüyüş olsun.hem bebegın guzel hava alır hem sen yurumuş olursun..B
Benimde kilo verme isimin yaza gelmesi cok kotu oldu her tarafim lopur lopur gorunecek kisin ne guzel saklaniyordu .Benim hic kiyafetlerimde olmuyor yeni kiyafette almayacagim bu kilo benim kilom degil cunku ,idare edecegim kilo verene kadar ,ay insallah uzun surmez evde sorun degilde disariya hep susluydum ben off off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?