hee yaa, hafta sonu ben işyerindeyim
hatam yokkihiç boralini bozma,pes edersen hiçbir zaman zayıflayamazsın, sonuçta bu kiloları yapıştırmadılar bize, diyet ve spor yapıp kilo veremeyen yok elbet gidecek ama sende kararlı olmalı hatalarını bulup düzene koymalısın
bugünkü mönüm
sabah saat 7:00
1 dilm tam buğday ekmek
1 haşlanmıi yumurta
az peynir
3-4 zeytin
tabiki vişne reçeli :)
yeşilçay
saat 12:30
gül lokumu kutlu doğum program sonrası dağıtıldığı için yedim . bahaneler bitmez
saat 13:30
1 büyük bardak tarçınlı süt
saat 16:00
1 kase topalak yemeği
1 kase yoğurt
saat 18:00
yarım elma
topalak yemeği kaç kalori bulamadım
diğeleri 420 kalori onunla hadi 800 olsun
siz masallah dedikçe 11 bini de goresim geliyoraynen dogru dıyosun..bi ara yatak odama kadar gırmış.çok korktum ya..aman ıyı etmışsın.nerden bulmuş orayı yuva dıye
aynen gelır az uzayacak bellı
ow maşallh..çok guzel
canım sen yenı dogum yaptın.öncelıkle kendın psıkolojını duzelteceksın..yenı dogum yapanda şiş ödem çok olur.kalıcı kılo degıl nede olsa..soranada yenı dogum yaptım de ver cevabını..yavaş yavaş veırısın..senın en guzel sporun yürüyüş olsun.hem bebegın guzel hava alır hem sen yurumuş olursun..
hatadan kastım sadece ekmek tatlı değil canım benim, düzensiz yemeler, paketli gıdalar,bence sende yediklerini saati saatine bi paylaşta görelim senidehatam yokkiekmek ve tatli en son ne zaman yedim hatırlamıyorum o derece. ev hayatim hareketsiz. yuruyusle kurtarirsam ne mutlu bana. regl olursam kafam rahat edecek bugunde hava kapalı insallah yagmaz
çocuklar gerçekten çok zor ben ailem kadar iyi ebeveyn olabilir miyim bilmiyorum ? yardımcı şahane kitaplar var onlardan faydalanabilirsin.Allah yardimcin olsun. 2 buçuk yaşında kizim zorlaniyorum.karnini doyurmakla bitmiyormus. onun egitimi soruları tavırları ve benim davranışlarımin önemi emek istiyor kafa istiyor. onlar icin yaşıyoruz bi nevi hayatin düzeni buymus :) Allah katinda bunlarin mukafatlari var
canım düzensiz besleniyorum derken dün sabah sehriye corbasi ictim. bir kase yogurt yedim. saat 4 te de bir tavuk durum ve ayran bu kadar. pek yemek yapmıyorum esim evde az yiyor. genelde kizima gore hazırlıyorum özel. bazende esime özel. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. mesela yogurt peynir onem veriyorum. mineral icin zeytin vs takiliyorum iste düzenli olsa yazmak isterdmhatadan kastım sadece ekmek tatlı değil canım benim, düzensiz yemeler, paketli gıdalar,bence sende yediklerini saati saatine bi paylaşta görelim senide
olsun sen yinede yaz, yediklerin gayet makul, sen kilo veremiyorum diye canını sıkma, bu şekilde devam et mutlaka etkisini görceksincanım düzensiz besleniyorum derken dün sabah sehriye corbasi ictim. bir kase yogurt yedim. saat 4 te de bir tavuk durum ve ayran bu kadar. pek yemek yapmıyorum esim evde az yiyor. genelde kizima gore hazırlıyorum özel. bazende esime özel. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. mesela yogurt peynir onem veriyorum. mineral icin zeytin vs takiliyorum iste düzenli olsa yazmak isterdm
işin çokmuş ya.bende baza altı duzelttım verılecek bi sürü kıyafet çıktı.bi bölümünüde koliledim..senın dedıgin işler benıde beklıyo ama pazartesı yapıcam.bugun işlerım çok benımde..sana kolay gelsın begüş :)hee yaa, hafta sonu ben işyerindeyim
perşembeden beri 4 makine çamaşır yıkadım, 3 makine daha var, oğlumun bazasının altı düzenlenecek, ütüm var,ev süpürülecek,toz alınacak,silinecek, camlarında tozunu alsam iyi olur bayadır hiç dokunmadım
Allahtan bugüne yemeğim var, yarın Allah Kerim, uff işyerinde çalışmak bazen daha kolay geliyo ev işi yoruyo beni hiç sevmiyorum
haha kız kır ne olcek :) ama dıkkat etsiz masallah dedikçe 11 bini de goresim geliyorrekorlar kirasim geliyor
çocuk yetıştırmek elbet kolay degıl haklısınçocuklar gerçekten çok zor ben ailem kadar iyi ebeveyn olabilir miyim bilmiyorum ? yardımcı şahane kitaplar var onlardan faydalanabilirsin.
şu oyuncu anne baya iyi şeyler yapıypr
montessori ile ilgili araştırmalar yapıp etkinlik yapabilirsin ve de senin tüm tepkilerini alıyor sen nasıl olursan o da öyle olacak . gerçekten çok zor çocuk yetiştirmek
sağol canım sanada kolay gelsin, kendi bazamın altını halletmiştimde oğlumunki kaldı işte onuda bugün halletcem inşallah, ramazan gelmeden yavaş yavaş bahar temizliğinide halletmem lazımişin çokmuş ya.bende baza altı duzelttım verılecek bi sürü kıyafet çıktı.bi bölümünüde koliledim..senın dedıgin işler benıde beklıyo ama pazartesı yapıcam.bugun işlerım çok benımde..sana kolay gelsın begüş :)
haha kız kır ne olcek :) ama dıkkat et
evet sanki son yillarin anne babalari daha agresif etkinlik yapmaya çalışıyorum genelde kafama gore ama farkli seyler denemek lazım. o dedigine bakarim . ben ona ne diyorsam o da bana durduk yere söylüyor. mesela bana ne istyosun diyo beklemedigim bi anda. üstüme gelme bagirma sus diyo bebeksi söylüyor trajikomikçocuklar gerçekten çok zor ben ailem kadar iyi ebeveyn olabilir miyim bilmiyorum ? yardımcı şahane kitaplar var onlardan faydalanabilirsin.
şu oyuncu anne baya iyi şeyler yapıypr
montessori ile ilgili araştırmalar yapıp etkinlik yapabilirsin ve de senin tüm tepkilerini alıyor sen nasıl olursan o da öyle olacak . gerçekten çok zor çocuk yetiştirmek
nehirnil111 bugün 1000 kalori canım.
nehirnil111 bugünkü kalori miktarım.
922 kcal. ne yediğimi demiyim bugünü kendime serbest gün ilan ettim.
@DisiAnka bir saat ağırlıklı yürüyüşmarket poşetleri baya ağırdı ondan. 15 dk pilates
umutluyum canımolsun sen yinede yaz, yediklerin gayet makul, sen kilo veremiyorum diye canını sıkma, bu şekilde devam et mutlaka etkisini görceksin
Evet Nehirimiz yarışmamızın medar-ı iftiharlarından fazla kilolarını kısa sürede vererek koruma aşamasında olmasına rağmen hala çok az yiyerek bize örnek oluyor
Allah için şimdi nehir verince ben vermiş kadar oldum. kendimi o kadar rahat mutlu hissediyorum
senin kopyan çünkü o :) liseye kadar çocuklar ailenin kopyası oluyorevet sanki son yillarin anne babalari daha agresif etkinlik yapmaya çalışıyorum genelde kafama gore ama farkli seyler denemek lazım. o dedigine bakarim . ben ona ne diyorsam o da bana durduk yere söylüyor. mesela bana ne istyosun diyo beklemedigim bi anda. üstüme gelme bagirma sus diyo bebeksi söylüyor trajikomik
şimdi sebzeli yemek yiycem derken???umutluyum canımregl olsun bitsin yürüyüşün etkilerini gorecegimi hissediyorum. simdi sebzeli yemek ve cacik yicem
lisede ne oluyolar örtmenim bizede rehberlik yapsana burda :)senin kopyan çünkü o :) liseye kadar çocuklar ailenin kopyası oluyor
laflara bak sen cimcime,çok fena şimdiki çocuklar gerçekten,herşeyi çok kolay kapıyolarevet sanki son yillarin anne babalari daha agresif etkinlik yapmaya çalışıyorum genelde kafama gore ama farkli seyler denemek lazım. o dedigine bakarim . ben ona ne diyorsam o da bana durduk yere söylüyor. mesela bana ne istyosun diyo beklemedigim bi anda. üstüme gelme bagirma sus diyo bebeksi söylüyor trajikomik
lisede çevrenin etkisi daha fazla ön plana çıkıyr biraz biraz kişilikleri oturunca ailedeki tutumları daha çok eleştirip belki değişikliğe gidebşliyorlar. tabi bu benim görüşüm :))lisede ne oluyolar örtmenim bizede rehberlik yapsana burda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?