♥haftalık kilo verme yarışması♥

günaydınn
hafta sonuna geldık yine :))
@DisiAnka dünkü sporum 1 saat yürüyüş..
hee yaa, hafta sonu ben işyerindeyim
perşembeden beri 4 makine çamaşır yıkadım, 3 makine daha var, oğlumun bazasının altı düzenlenecek, ütüm var,ev süpürülecek,toz alınacak,silinecek, camlarında tozunu alsam iyi olur bayadır hiç dokunmadım
Allahtan bugüne yemeğim var, yarın Allah Kerim, uff işyerinde çalışmak bazen daha kolay geliyo ev işi yoruyo beni hiç sevmiyorum

hatam yokki ekmek ve tatli en son ne zaman yedim hatırlamıyorum o derece. ev hayatim hareketsiz. yuruyusle kurtarirsam ne mutlu bana. regl olursam kafam rahat edecek bugunde hava kapalı insallah yagmaz

akşam arkadaşla çıkınca onun tabağından bir kaç patates aldım

siz masallah dedikçe 11 bini de goresim geliyor rekorlar kirasim geliyor

hatam yokki ekmek ve tatli en son ne zaman yedim hatırlamıyorum o derece. ev hayatim hareketsiz. yuruyusle kurtarirsam ne mutlu bana. regl olursam kafam rahat edecek bugunde hava kapalı insallah yagmaz
hatadan kastım sadece ekmek tatlı değil canım benim, düzensiz yemeler, paketli gıdalar,bence sende yediklerini saati saatine bi paylaşta görelim senide

çocuklar gerçekten çok zor ben ailem kadar iyi ebeveyn olabilir miyim bilmiyorum ? yardımcı şahane kitaplar var onlardan faydalanabilirsin.
şu oyuncu anne baya iyi şeyler yapıypr
montessori ile ilgili araştırmalar yapıp etkinlik yapabilirsin ve de senin tüm tepkilerini alıyor sen nasıl olursan o da öyle olacak . gerçekten çok zor çocuk yetiştirmek

hatadan kastım sadece ekmek tatlı değil canım benim, düzensiz yemeler, paketli gıdalar,bence sende yediklerini saati saatine bi paylaşta görelim senide
canım düzensiz besleniyorum derken dün sabah sehriye corbasi ictim. bir kase yogurt yedim. saat 4 te de bir tavuk durum ve ayran bu kadar. pek yemek yapmıyorum esim evde az yiyor. genelde kizima gore hazırlıyorum özel. bazende esime özel. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. mesela yogurt peynir onem veriyorum. mineral icin zeytin vs takiliyorum iste düzenli olsa yazmak isterdm

olsun sen yinede yaz, yediklerin gayet makul, sen kilo veremiyorum diye canını sıkma, bu şekilde devam et mutlaka etkisini görceksin

işin çokmuş ya.bende baza altı duzelttım verılecek bi sürü kıyafet çıktı.bi bölümünüde koliledim..senın dedıgin işler benıde beklıyo ama pazartesı yapıcam.bugun işlerım çok benımde..sana kolay gelsın begüş :)

siz masallah dedikçe 11 bini de goresim geliyor rekorlar kirasim geliyor
haha kız kır ne olcek :) ama dıkkat et

çocuk yetıştırmek elbet kolay degıl haklısın

sağol canım sanada kolay gelsin, kendi bazamın altını halletmiştimde oğlumunki kaldı işte onuda bugün halletcem inşallah, ramazan gelmeden yavaş yavaş bahar temizliğinide halletmem lazım

evet sanki son yillarin anne babalari daha agresif etkinlik yapmaya çalışıyorum genelde kafama gore ama farkli seyler denemek lazım. o dedigine bakarim . ben ona ne diyorsam o da bana durduk yere söylüyor. mesela bana ne istyosun diyo beklemedigim bi anda. üstüme gelme bagirma sus diyo bebeksi söylüyor trajikomik

Evet Nehirimiz yarışmamızın medar-ı iftiharlarından fazla kilolarını kısa sürede vererek koruma aşamasında olmasına rağmen hala çok az yiyerek bize örnek oluyor

Allah için şimdi nehir verince ben vermiş kadar oldum. kendimi o kadar rahat mutlu hissediyorum

Ben sizi yerim ama utandırıyorsunuz beniBende kaçırıyorum ama akşamları

senin kopyan çünkü o :) liseye kadar çocuklar ailenin kopyası oluyor

laflara bak sen cimcime,çok fena şimdiki çocuklar gerçekten,herşeyi çok kolay kapıyolar

lisede ne oluyolar örtmenim bizede rehberlik yapsana burda :)
lisede çevrenin etkisi daha fazla ön plana çıkıyr biraz biraz kişilikleri oturunca ailedeki tutumları daha çok eleştirip belki değişikliğe gidebşliyorlar. tabi bu benim görüşüm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…