♥haftalık kilo verme yarışması♥

lisede çevrenin etkisi daha fazla ön plana çıkıyr biraz biraz kişilikleri oturunca ailedeki tutumları daha çok eleştirip belki değişikliğe gidebşliyorlar. tabi bu benim görüşüm :))
sağolun öğretmenim :))
benimki şuanda eleştiryor herşeyi, bazı yaptıklarımızı gereksiz görüyor, bizle asla biryere oturmaya gezmeye gelmiyor, çok dağınık, bide körlük var yani masadan toplu iğne getir dedim dün sadece masaya bakıyo masanın üstündeki bezi kaldırıp altında olabileceğini düşünüp hareket etmiyo direk bakıyo görmüyo yok diyo aynı şey buzdolabında bişey ararkende oluyo hiç arkalarına bakmıyo bakıyo göremiyo direk yookkk diyo

bende tez canlıyım biraz kızıyorum bu hareketlerine,azcık düşün oğlum diyorum ama hep diyorum daha icraat göremedim

hep mi böyle şimdikiler bilmiyorum kiyada benimki mi böyle acaba

hepsi öyle :)) 6 . sınıf mı . çok fazla üstüne gitmemelisin birde okulundan yardım alabilirsin. kızlar biraz daha genelde uysal oluyor gezme şu bu konudalarda. o bakıp görmeme abimde de babamda da var. birde şey yapabilirsin yorum gücünü artırmak için güncel olaylar üzerine konuşabilirsin. çocukların yorum gücü çok düşük okudukları kitaparda okuyan olursa hep basit kokulu tarz vs. belki klasikler biraz zorlayıcı şeyler okumasına teşvik edebilirsin. birde siz görmeseniz de ailelerini çocuklar ço seviyor :)
en atarlı olanı bile.

sadece size değil bize de atar yapıyorlar merak etme :)

lise 2 de benim oğlum, evet haklısın yorum güçleri yok buda okumadıklarından kaynaklanıyor,
inşallah oğlumda bizi seviyodur bazen şüpheye düşsemde böyle olmadığını düşünmek istiyorum, öğretmenim bide bi sevgilisi var tanıştırmak istiyorum sizi dedi ben şok tabi oğlum daha erken değil mi yaşınız kaç dedim (sevgililk için değilde tanışma olayı için) ne olcak yaa ne var onda diyo,kafalar faklı tabi,şimdikileri anlamak zor
ayy bende çok sordum kusura bakma, rehberlik günü gibi oldu :))

onun icin suan ssdece sadece kendi hayati arkadaşları havasi cakasi önemli bence bende once den oyle yapardim babam kizardi iyi bakmiyorsun diye sonra laf yememek icin iyi bakmaya hatta fazla iyi bakmaya baslamistim. en iyisi git kendin al ogluna da bosa kizma

Merhaba arkadaşlar 14 gündür izmirdeyim haliyle çok fazla yedim geceleri dahil çok yedim ve spor sıfır yargıya pazartesi çıkarım neler olmuş ve su anda yapabilirsem yulaf ezmesi detoksu yapacağım kafama göre inşallah ...ama spor yapamam bebeğim diş çıkarıyor ateşi oluyor birde düzenimi oturtayim öyle spora baslayacagim ayin 8 inde doğum günü partisi var ona kadar 1 buçuk kilo felan gitse bu arada iyi olur tabiki @DisiAnka özür dilerim

Sabah kahvaltim
Yarim bardak yulaf ezmesi
Yarim bardak Yarim yağlı süt
2 adet büyük hurma
1 cay kaşığı tarçın
1 bardak su

Eklentiler

• P_20160430_105209_1_p.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 30
oo lise iiyse ergenliğin dibi :) benimkiler ortaokul olmalarına rağmen tanıyor aileler. bu tanıma olayını sevglisini tanıma olarak adlandrma nasıl ki ahmet mehmeti tanıyorsan öyle tanı . onların çevresinde bu tanışma olayına bizdeki gibi evlenilecek anlamı yüklenmiyor. yüklüyorsa da sen uzaklaştır :) sadece değerli bi arkadaşı bence tanış bu sana değer verdiğini gösteriyor.

eşimde aynı şeyi söylemişti, ahmet mehmet gibi bi arkadaş gibi görcez daha aralarında ciddi ne olabilirki demiş ti :)) sanırım bende bunu kabullensem iyi olacak :))
öyle evlenmek gibi bi niyet olduğunu sezmedim, sadece sevgililer işte,ayy çocuk yetiştirmek ne zor
tanışalım o zaman hadi hayırlısı

anlam yükleme ama olur mu bu sefer çocukta anlam yükler. onlarda tanışmalar ailelerin bilmesi normal bizdeyken lisede sevgilisi olduğunu ailenin bilmesi ultra modernlikti :)) ah ah yaşlandık begüm :)

birde lise 2ye giden erkek çcuğu senle hayatta gezmeye falan gelmez :) çok takılma yani :)

Benide katarmisiniz yaw artik bende kilo vericem ya bu nal dim bu kilolarimdan yasim 22 boy 170 kilo 71.800 katin benide hadi hakkaten birakmam ya zaten katmazsanizda yapicam ama katarsaniz tabikide iyi olur beraber gaza geliriz

masallah sana canim 10 kilo versem süper olur. bende yuruyuslere devam birazdan hazirlanip cikicam.
Bugün vücudumu ölçtüm canım 3santim kalçadan 5santim göbekten gitmiş 15 santim gidene kadar durmak yok yola devam ve hiç kendimi kasmıyorum canım istediği herşeyden tadımlık yiyorum...

Selamun aleykum kizlaarrr
Nasilsiniz nasil geciyor haftasonunuz
Ben kalktim once kahvalti yaptim sonra dus aldim. Sonra da biber dolmasi yaptim hatta pisirdim bile cok güzel oldu:))
Sonra da guzel bi yürüyüş yaptim 2 saate yakin.
Gelirken de marketten bi şeyler aldim geldim şimdik eve.

Ya kizlar bi şey daniscam size.
Siz birikim yapiyo musunuz neye yatirim yapiyosunuz
Ben biliyosunuz cogunuz 3 yildir calisiyorum hatta yarim donem de ucretli yapip o parayla yurt ve dershane parami odemistim hey gidi ne gunlerdi be:)
Simdi bu 3 yildir para birikimi yapiyorum ama şu aralar her şey yüksek ne alsam kafam karıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…