sağolun öğretmenim :))lisede çevrenin etkisi daha fazla ön plana çıkıyr biraz biraz kişilikleri oturunca ailedeki tutumları daha çok eleştirip belki değişikliğe gidebşliyorlar. tabi bu benim görüşüm :))
hepsi öyle :)) 6 . sınıf mı . çok fazla üstüne gitmemelisin birde okulundan yardım alabilirsin. kızlar biraz daha genelde uysal oluyor gezme şu bu konudalarda. o bakıp görmeme abimde de babamda da var. birde şey yapabilirsin yorum gücünü artırmak için güncel olaylar üzerine konuşabilirsin. çocukların yorum gücü çok düşük okudukları kitaparda okuyan olursa hep basit kokulu tarz vs. belki klasikler biraz zorlayıcı şeyler okumasına teşvik edebilirsin. birde siz görmeseniz de ailelerini çocuklar ço seviyor :)sağolun öğretmenim :))
benimki şuanda eleştiryor herşeyi, bazı yaptıklarımızı gereksiz görüyor, bizle asla biryere oturmaya gezmeye gelmiyor, çok dağınık, bide körlük var yani masadan toplu iğne getir dedim dün sadece masaya bakıyo masanın üstündeki bezi kaldırıp altında olabileceğini düşünüp hareket etmiyo direk bakıyo görmüyo yok diyoaynı şey buzdolabında bişey ararkende oluyo hiç arkalarına bakmıyo bakıyo göremiyo direk yookkk diyo
bende tez canlıyım biraz kızıyorum bu hareketlerine,azcık düşün oğlum diyorum ama hep diyorum daha icraat göremedim
hep mi böyle şimdikiler bilmiyorum kiyada benimki mi böyle acaba
lise 2 de benim oğlum, evet haklısın yorum güçleri yok buda okumadıklarından kaynaklanıyor,hepsi öyle :)) 6 . sınıf mı . çok fazla üstüne gitmemelisin birde okulundan yardım alabilirsin. kızlar biraz daha genelde uysal oluyor gezme şu bu konudalarda. o bakıp görmeme abimde de babamda da var. birde şey yapabilirsin yorum gücünü artırmak için güncel olaylar üzerine konuşabilirsin. çocukların yorum gücü çok düşük okudukları kitaparda okuyan olursa hep basit kokulu tarz vs. belki klasikler biraz zorlayıcı şeyler okumasına teşvik edebilirsin. birde siz görmeseniz de ailelerini çocuklar ço seviyor :)
en atarlı olanı bile.
sadece size değil bize de atar yapıyorlar merak etme :)
kizimin ki ayri canım. dun yaptim yiyememistim gec olduğu icin..sabah cacikla iyi gittişimdi sebzeli yemek yiycem derken???
kız 2 yumurta kır kızınada yedir, şöyle güzel bir menemende olur, bu saatte ne yemeği
:) anneme diyorum ki simdi ki çocuklar cok uyanık vs ben kendimi saf hatırlıyorum sen mi saftin cin gibiydin cin diyolaflara bak sen cimcime,çok fena şimdiki çocuklar gerçekten,herşeyi çok kolay kapıyolar
sabah sabah sebze yemeğin ve cacığın afiyet olsun o zaman :))kizimin ki ayri canım. dun yaptim yiyememistim gec olduğu icin..sabah cacikla iyi gittihem protein de almis oldim yeterince.
hadi yaa:) anneme diyorum ki simdi ki çocuklar cok uyanık vs ben kendimi saf hatırlıyorum sen mi saftin cin gibiydin cin diyo
sağolun öğretmenim :))
benimki şuanda eleştiryor herşeyi, bazı yaptıklarımızı gereksiz görüyor, bizle asla biryere oturmaya gezmeye gelmiyor, çok dağınık, bide körlük var yani masadan toplu iğne getir dedim dün sadece masaya bakıyo masanın üstündeki bezi kaldırıp altında olabileceğini düşünüp hareket etmiyo direk bakıyo görmüyo yok diyoaynı şey buzdolabında bişey ararkende oluyo hiç arkalarına bakmıyo bakıyo göremiyo direk yookkk diyo
bende tez canlıyım biraz kızıyorum bu hareketlerine,azcık düşün oğlum diyorum ama hep diyorum daha icraat göremedim
hep mi böyle şimdikiler bilmiyorum kiyada benimki mi böyle acaba
sagol canim meshurdur sabah yemeklerim akşama yoğurt yerim sutlu kahve tamamdirsabah sabah sebze yemeğin ve cacığın afiyet olsun o zaman :))
yani bence hepimizin cocuklugu aynidir en azindan 3 yas oncesihadi yaakızında sana çekmiş dimek
oo lise iiyse ergenliğin dibi :) benimkiler ortaokul olmalarına rağmen tanıyor aileler. bu tanıma olayını sevglisini tanıma olarak adlandrma nasıl ki ahmet mehmeti tanıyorsan öyle tanı . onların çevresinde bu tanışma olayına bizdeki gibi evlenilecek anlamı yüklenmiyor. yüklüyorsa da sen uzaklaştır :) sadece değerli bi arkadaşı bence tanış bu sana değer verdiğini gösteriyor.lise 2 de benim oğlum, evet haklısın yorum güçleri yok buda okumadıklarından kaynaklanıyor,
inşallah oğlumda bizi seviyodur bazen şüpheye düşsemde böyle olmadığını düşünmek istiyorum, öğretmenim bide bi sevgilisi var tanıştırmak istiyorum sizi dedi ben şok tabioğlum daha erken değil mi yaşınız kaç dedim (sevgililk için değilde tanışma olayı için) ne olcak yaa ne var onda diyo,kafalar faklı tabi,şimdikileri anlamak zor
ayy bende çok sordum kusura bakma, rehberlik günü gibi oldu :))
eşimde aynı şeyi söylemişti, ahmet mehmet gibi bi arkadaş gibi görcez daha aralarında ciddi ne olabilirki demiş ti :)) sanırım bende bunu kabullensem iyi olacakoo lise iiyse ergenliğin dibi :) benimkiler ortaokul olmalarına rağmen tanıyor aileler. bu tanıma olayını sevglisini tanıma olarak adlandrma nasıl ki ahmet mehmeti tanıyorsan öyle tanı . onların çevresinde bu tanışma olayına bizdeki gibi evlenilecek anlamı yüklenmiyor. yüklüyorsa da sen uzaklaştır :) sadece değerli bi arkadaşı bence tanış bu sana değer verdiğini gösteriyor.
anlam yükleme ama olur mu bu sefer çocukta anlam yükler. onlarda tanışmalar ailelerin bilmesi normal bizdeyken lisede sevgilisi olduğunu ailenin bilmesi ultra modernlikti :)) ah ah yaşlandık begüm :)eşimde aynı şeyi söylemişti, ahmet mehmet gibi bi arkadaş gibi görcez daha aralarında ciddi ne olabilirki demiş ti :)) sanırım bende bunu kabullensem iyi olacak:))
öyle evlenmek gibi bi niyet olduğunu sezmedim, sadece sevgililer işte,ayy çocuk yetiştirmek ne zor
tanışalım o zaman hadi hayırlısı
Bugün vücudumu ölçtüm canım 3santim kalçadan 5santim göbekten gitmiş 15 santim gidene kadar durmak yok yola devam ve hiç kendimi kasmıyorum canım istediği herşeyden tadımlık yiyorum...masallah sana canim 10 kilo versem süper olur. bende yuruyuslere devam birazdan hazirlanip cikicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?