iyim canım şükür yürüyorum okula da bşlaım :) ama yormuyorum çokminerva1988 canim nasil oldun inşallah biraz daha iyidir ayagin
su herhangi bişeye yatırım yapmak çok riskli şu sıralar . banka en güvenl gel,yor. birikim konusu var hatta farmasi nickli arkadaş çok ii bu konuda bi bak istersenYa kizlar bi şey daniscam size.
Siz birikim yapiyo musunuz neye yatirim yapiyosunuz
Ben biliyosunuz cogunuz 3 yildir calisiyorum hatta yarim donem de ucretli yapip o parayla yurt ve dershane parami odemistim hey gidi ne gunlerdi be:)
Simdi bu 3 yildir para birikimi yapiyorum ama şu aralar her şey yüksek ne alsam kafam karıştı.
canim katılabilirsin tabi. boy hedef kilo ve ben mevcut kilonu pazartesi yazarsan listeye ekleyecegimBenide katarmisiniz yaw artik bende kilo vericem ya bu nal dim bu kilolarimdan yasim 22 boy 170 kilo 71.800 katin benide hadi hakkaten birakmam ya zaten katmazsanizda yapicam ama katarsaniz tabikide iyi olur beraber gaza geliriz
aleyküm selam canimSelamun aleykum kizlaarrr
Nasilsiniz nasil geciyor haftasonunuz
Ben kalktim once kahvalti yaptim sonra dus aldim. Sonra da biber dolmasi yaptim hatta pisirdim bile cok güzel oldu:))
Sonra da guzel bi yürüyüş yaptim 2 saate yakin.
Gelirken de marketten bi şeyler aldim geldim şimdik eve.
Harikasın naz ne kadar incelmissin. spor yapıyorsun demi. 5 gun güzel yürüyorum ben cok dinclestim masallah. ve sabah kalkarken kendimi sıkılasmis hissediyorum..bu sefer ikimizde basariyoruz sanirim yani insallah sonuçlar güzel okur. tartilma ama kopma yaz arada. ölçülerine sevindim . pozitif hissetmeye baslamissindirBugün vücudumu ölçtüm canım 3santim kalçadan 5santim göbekten gitmiş 15 santim gidene kadar durmak yok yola devam ve hiç kendimi kasmıyorum canım istediği herşeyden tadımlık yiyorum...
Vadeli hesaba yatiramiyorum faiz günah diye, e bizim para da cok degersiz biliyorsun.su herhangi bişeye yatırım yapmak çok riskli şu sıralar . banka en güvenl gel,yor. birikim konusu var hatta farmasi nickli arkadaş çok ii bu konuda bi bak istersen
Sagol bebisim ben de severim biber dolmasini. Lahana sarmayi hic sevmezdim onu da sözlüm sayesinde alistim gittim o hastasi ya.aleyküm selam canim
benimde günüm evde geciyor bugün hava bozuk ders çalışıyorum. severim biber dolmasini afiyet olsun :)
kimle geldiniz eve
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/birikimci-hatunlar.745934/Vadeli hesaba yatiramiyorum faiz günah diye, e bizim para da cok degersiz biliyorsun.
O birikim konusu nerde, nereye ne yazıp ne diye aratcam:)
Tamam canim boy 170 kilo 72.800 hedefim 59 u bi kerecik olsun dünya gözüyle iki ay icinde gormek yasim 22 ve bi kizim var 3 yasindacanim katılabilirsin tabi. boy hedef kilo ve ben mevcut kilonu pazartesi yazarsan listeye ekleyecegim
Gecmis olsun. Acil sifalar.sbeden canim ben av taşıdım. Persembe günü. Esim kaza geçirdi ben rahatsizlandim. Hersey ustuste geldi. Kilomu bile bildiremedim bu hafta kusura bakma
Ya kizlar bi şey daniscam size.
Siz birikim yapiyo musunuz neye yatirim yapiyosunuz
Ben biliyosunuz cogunuz 3 yildir calisiyorum hatta yarim donem de ucretli yapip o parayla yurt ve dershane parami odemistim hey gidi ne gunlerdi be:)
Simdi bu 3 yildir para birikimi yapiyorum ama şu aralar her şey yüksek ne alsam kafam karıştı.
çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim.sbeden canim ben av taşıdım. Persembe günü. Esim kaza geçirdi ben rahatsizlandim. Hersey ustuste geldi. Kilomu bile bildiremedim bu hafta kusura bakma
Sagol tatlim inceyeyim ben orayi.http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/birikimci-hatunlar.745934/
bu konu kuzum. ya şu anda hiç bişeye güven olmuyo ki kuzum iki kuruşumuzda elimizde patlayabilir diye tırsıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?