♥haftalık kilo verme yarışması♥

su herhangi bişeye yatırım yapmak çok riskli şu sıralar . banka en güvenl gel,yor. birikim konusu var hatta farmasi nickli arkadaş çok ii bu konuda bi bak istersen

Benide katarmisiniz yaw artik bende kilo vericem ya bu nal dim bu kilolarimdan yasim 22 boy 170 kilo 71.800 katin benide hadi hakkaten birakmam ya zaten katmazsanizda yapicam ama katarsaniz tabikide iyi olur beraber gaza geliriz
canim katılabilirsin tabi. boy hedef kilo ve ben mevcut kilonu pazartesi yazarsan listeye ekleyecegim

aleyküm selam canim
benimde günüm evde geciyor bugün hava bozuk ders çalışıyorum. severim biber dolmasini afiyet olsun :)
kimle geldiniz eve

Öğle yemeğimi yedim ama gorumcemler gelecek köfte patates yapicam onlara bende yiyebilirim biraz

Yarim bardak yulaf ezmesi
Yarim kase yog urt tarçın
5 adet erik

Eklentiler

• P_20160430_150251_1_p.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 36
Bugün vücudumu ölçtüm canım 3santim kalçadan 5santim göbekten gitmiş 15 santim gidene kadar durmak yok yola devam ve hiç kendimi kasmıyorum canım istediği herşeyden tadımlık yiyorum...
Harikasın naz ne kadar incelmissin. spor yapıyorsun demi. 5 gun güzel yürüyorum ben cok dinclestim masallah. ve sabah kalkarken kendimi sıkılasmis hissediyorum..bu sefer ikimizde basariyoruz sanirim yani insallah sonuçlar güzel okur. tartilma ama kopma yaz arada. ölçülerine sevindim . pozitif hissetmeye baslamissindir

su herhangi bişeye yatırım yapmak çok riskli şu sıralar . banka en güvenl gel,yor. birikim konusu var hatta farmasi nickli arkadaş çok ii bu konuda bi bak istersen
Vadeli hesaba yatiramiyorum faiz günah diye, e bizim para da cok degersiz biliyorsun.
O birikim konusu nerde, nereye ne yazıp ne diye aratcam:)

aleyküm selam canim
benimde günüm evde geciyor bugün hava bozuk ders çalışıyorum. severim biber dolmasini afiyet olsun :)
kimle geldiniz eve
Sagol bebisim ben de severim biber dolmasini. Lahana sarmayi hic sevmezdim onu da sözlüm sayesinde alistim gittim o hastasi ya.
Bugün tek takildim annem babam ayri ciktilar yürüyüşe ben ayri:)
Yürüyüşü baskasiyla yapamiyorum ben ya hızımı alamiyorum yanimdakiler ayak uyduramiyor:)

su321 ben dolar olaraktan birktirdim sonra krediyle ev aldım, simdi de kendime araba almak için biriktiriyorum bankada. hep bişey hedef koyuyorum maaşımdan bir kısmını ayrı hesapta biriktiriyorum. böyle böyle bişeyler daha aldım. öyle işte canım. hani oğlak burcuyuz ya birikime takığız

mavimli evet canim biz oglaklar oyleyiz ya. Valla yapim boyle napim yani 1 tl bile olsa onun 25 kuruşunu biriktircem ilkokuldayken oyleydim de:))
Allahtan sözlüm benim gibi degil yoksa bizim birliktelik cekilmezdi:))
Ben de altina yatirim yaptim hep baya da kar ettim elhamdulillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…