ay gelsinn :)Kahvalti yaptim şimdi çay keyfi yapiyorum kizlar. Akşama zeytinyagli taze fasulye var onu ayiklicam şimdik
o gün dışarıdaydım canım yürüdüm zorunlu olarak ama baya yürüyüş oldu bana o günohh iyi iyi canım
metabolizmanın çalışması için erken kalkman çok iyi olmuş
spor yapmaya daha çok zamanın olacak
hava güzelse güneşliyse
çık dışarıda yürü
hem d vitamini, hem bahar ayları temiz hava misss
bende basenlerimi saklıyorum, hep uzun giymeye çalışıyorum,dün büyük bi mağaza var oraya bakayım ne var diye dedim,ya şifon,ya sıfır kol,ya yakası kocaman, azcık eğilsen herşey meydanda olcak gibi açık,ya kumaşı incecik iç gösteren tarzdan, eli boş döndüm çıktım,1tanecik tişört alabileydim iyiydi
yazın bile hırka giymekten bıktım artık
süpersin canım bu hafta istikrarı çok güzel sağladın. hafta sonu da bozmazsan sonuç mükemmle olacakEki Görüntüle 1823432
bu sonuca bende sasirdim 7 bini geçmiştir diyordum bi baktim 10223
canim ben dun bildirmeyi unuttum. dunde 1000 adim ve egzersizlerim vardi..
GonulSenligim
kız maşallah güzel başladın heee. akşam yemeğini erken yemiş olman süper olmuş. o reçelin klasik zati olmazsa olmazbugünkü mönüm
sabah saat 7:00
1 dilm tam buğday ekmek
1 haşlanmıi yumurta
az peynir
3-4 zeytin
tabiki vişne reçeli :)
yeşilçay
saat 12:30
gül lokumu kutlu doğum program sonrası dağıtıldığı için yedim . bahaneler bitmez
saat 13:30
1 büyük bardak tarçınlı süt
saat 16:00
1 kase topalak yemeği
1 kase yoğurt
saat 18:00
yarım elma
topalak yemeği kaç kalori bulamadım
diğeleri 420 kalori onunla hadi 800 olsun
kaydettim kuzum aferin
canım minerva da cevaplamış zaten en uygun şekilde bizim rehber öğretmenimiz o . ben de benzer düşüncedeyim. anlam yüklemeden normal diğer arkadaşlarını tanır gibi tanıman ve tanışman uygun olur. zaten kimlerle iletişim kurduğunu vakit geçirdiğini bilmen daha iyi. artık bu devirde ne de olsa sadece kız çocukları için korkulmuyor. erkek çocukları da korumak zor artık. bilmek güzeldirlise 2 de benim oğlum, evet haklısın yorum güçleri yok buda okumadıklarından kaynaklanıyor,
inşallah oğlumda bizi seviyodur bazen şüpheye düşsemde böyle olmadığını düşünmek istiyorum, öğretmenim bide bi sevgilisi var tanıştırmak istiyorum sizi dedi ben şok tabioğlum daha erken değil mi yaşınız kaç dedim (sevgililk için değilde tanışma olayı için) ne olcak yaa ne var onda diyo,kafalar faklı tabi,şimdikileri anlamak zor
ayy bende çok sordum kusura bakma, rehberlik günü gibi oldu :))
rica ederim canım. spora başladığın zaman bildir tamam şimdilik tablodan ayırdım seni bildirim olmadığından. tekrar ekleme yapayımMerhaba arkadaşlar 14 gündür izmirdeyim haliyle çok fazla yedim geceleri dahil çok yedim ve spor sıfır yargıya pazartesi çıkarım neler olmuş ve su anda yapabilirsem yulaf ezmesi detoksu yapacağım kafama göre inşallah ...ama spor yapamam bebeğim diş çıkarıyor ateşi oluyor birde düzenimi oturtayim öyle spora baslayacagim ayin 8 inde doğum günü partisi var ona kadar 1 buçuk kilo felan gitse bu arada iyi olur tabikiGonulSenligim özür dilerim
geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum.sbeden canim ben av taşıdım. Persembe günü. Esim kaza geçirdi ben rahatsizlandim. Hersey ustuste geldi. Kilomu bile bildiremedim bu hafta kusura bakma
hoş geldin açelya :)Tamam canim boy 170 kilo 72.800 hedefim 59 u bi kerecik olsun dünya gözüyle iki ay icinde gormek yasim 22 ve bi kizim var 3 yasinda
güzel gelişmegünaydınla kızlar bugün sabah 53 geldim inşallah bugünde dikkat edicem yyarın sabahta tartı artı çıkmam :)
Ay kuzum cok uzun zaman oldu sizinle sohbet edemedim. Ogluskom krese basladi hastalanip duruyor ve ben mahvoluyorm. 56 kilo olmussyn hep idolümdün idolüm olarakta kalicaksin. Ben suan 87 kiloya ciktim malesefKahvalti yaptim şimdi çay keyfi yapiyorum kizlar. Akşama zeytinyagli taze fasulye var onu ayiklicam şimdik
Kuzum nasilsn kizin büyüdümü ben krese götürmeye basladim. Cok kilo aldim senden sonra tekrar adamakilli baslamam lazim diyete.Harikasın naz ne kadar incelmissin. spor yapıyorsun demi. 5 gun güzel yürüyorum ben cok dinclestim masallah. ve sabah kalkarken kendimi sıkılasmis hissediyorum..bu sefer ikimizde basariyoruz sanirim yani insallah sonuçlar güzel okur. tartilma ama kopma yaz arada. ölçülerine sevindim . pozitif hissetmeye baslamissindir
| - | + | - | - | - | - | ||
| + | + | izin | izin | izin | izin | izin | izin |
| + | + | + | + | + | + | ||
| + | + | + | + | + | |||
| bildirim yok | bildirim yok | bildirim yok | bildirim yok | bildirim yok | bildirim yok | ||
@lollapolusa | bildirim yok | bildirim yok | bildirim yok | bildirim yok | bildirim yok | bildirim yok | ||
| + | + | + | izin | izin | izin | izin | |
@ElifAlperMehmet | + | + | bildirim yok | bildirim yok | bildirim yok | bildirim yok | ||
|
İP ATLAMA MARATONU | PAZARTESİ(350) | SALI(350) | ÇARŞAMBA(350) | PERŞEMBE(350) | CUMA(350) | CMRT(350) | PAZAR(350) |
---|---|---|---|---|---|---|---|
| + | + | - | - | - | - | - |
| + | - | - | - | - | - | - |
ahaha vişne reçelimle tanınıyorum resmen :) iki gündür gaza geldim anneme rağmen :)kız maşallah güzel başladın heee. akşam yemeğini erken yemiş olman süper olmuş. o reçelin klasik zati olmazsa olmaz
sen ne alemdesin kuzum rakibimi yakın merceğe aldım :)geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum.
hoş geldin açelya :)
güzel gelişmeyarın güzel bi sayı görürüz sanki bugün de dikkat edersen :)
kız ben bugün 53,2 çıktım yaaasen ne alemdesin kuzum rakibimi yakın merceğe aldım :)
canım bugün izinli say beni regl oldum çok agrim var[th]SPOR[/th]
GonulSenligim - + - - - - nehirnil111 + + izin izin izin izin izin izin 07papatya + + + + + + sbeden + + + + + standby bildirim yok bildirim yok bildirim yok bildirim yok bildirim yok bildirim yok @lollapolusa bildirim yok bildirim yok bildirim yok bildirim yok bildirim yok bildirim yok abcde_123 + + + izin izin izin izin @ElifAlperMehmet + + bildirim yok bildirim yok bildirim yok bildirim yok fiyonkbayan
[th]PAZARTESİ[/th]
[th]SALI[/th]
[th]ÇARŞAMBA[/th]
[th]PERŞEMBE[/th]
[th]CUMA[/th]
[th]CUMARTESİ[/th]
[th]PAZAR[/th] [td]+[/td]
[td]-[/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[td][/td]
[td][/td]
İP ATLAMA MARATONU PAZARTESİ(350) SALI(350) ÇARŞAMBA(350) PERŞEMBE(350) CUMA(350) CMRT(350) PAZAR(350) GonulSenligim + + - - - - - abcde_123 + - - - - - -
:) ya bende de biliyosun hep böyle oynuyor 2 yıldır .kız ben bugün 53,2 çıktım yaaa+ 500 gr yani. ama regl olcam ondan galiba. gerçi dün baya bi yedim ama dün de 53,4 çıkmıştım . yememle alakası yok artışın.
yani durum şu
cuma=52,7
cumartesi=53,4
pazar=53,2
karmaşık dimi
bugün protein günü yapıyorum . yarın tartıda böyle çıkmayayım diye
mmm dolmalarin her türlüsü güzeldir. bende alışkın değilim tek basima hızlı yürüyorum.Sagol bebisim ben de severim biber dolmasini. Lahana sarmayi hic sevmezdim onu da sözlüm sayesinde alistim gittim o hastasi ya.
Bugün tek takildim annem babam ayri ciktilar yürüyüşe ben ayri:)
Yürüyüşü baskasiyla yapamiyorum ben ya hızımı alamiyorum yanimdakiler ayak uyduramiyor:)
gecerli canim. yarin boy kilo ve hedef kilo yazarak başlayabilirsin. her pazartesi bildirim yapılıyor. iki hafta bildirim yapmayan siliniyorMerhaba ilk mesajda yeni yarışmacılar alınacak yazıyor ama hala geçerli mi ?
canim umarim esinin bişeyi yoktur gecmis olsun. senin isin zor iki çocuk ev taşı . bu dönemde baya kalori harcarsin degerlendirsbeden canim ben av taşıdım. Persembe günü. Esim kaza geçirdi ben rahatsizlandim. Hersey ustuste geldi. Kilomu bile bildiremedim bu hafta kusura bakma
aramiza hoşgeldin benim kizimda 2 buçuk yaşındaTamam canim boy 170 kilo 72.800 hedefim 59 u bi kerecik olsun dünya gözüyle iki ay icinde gormek yasim 22 ve bi kizim var 3 yasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?