♥haftalık kilo verme yarışması♥

o gün dışarıdaydım canım yürüdüm zorunlu olarak ama baya yürüyüş oldu bana o gün

ay kız ben de dün mağaza gezdim pantolon alayım diye. birincisi pantolon kalıplarını iyice küçültmüşler. ben şuan 38 bedenim. ama çoğu 38 beden olmadı. ve bazı 40 bedenlerin düğmesi bile kapanmadı ben tabi şok. ama kalıbın küçük olduğu belliydi çünkü az çok göz kararım var yani. 40 beden yazan pantolon bariz 36 beden kalıbındaydı . ve bluz tişört için de söylediklerin doğru. tamamen. adam akıllı uygun bir şey bulup alamıyorsun
Eki Görüntüle 1823432
bu sonuca bende sasirdim 7 bini geçmiştir diyordum bi baktim 10223
canim ben dun bildirmeyi unuttum. dunde 1000 adim ve egzersizlerim vardi..
GonulSenligim
süpersin canım bu hafta istikrarı çok güzel sağladın. hafta sonu da bozmazsan sonuç mükemmle olacak

kız maşallah güzel başladın heee. akşam yemeğini erken yemiş olman süper olmuş. o reçelin klasik zati olmazsa olmaz

günaydınn
hafta sonuna geldık yine :))
GonulSenligim dünkü sporum 1 saat yürüyüş..
kaydettim kuzum aferin

canım minerva da cevaplamış zaten en uygun şekilde bizim rehber öğretmenimiz o . ben de benzer düşüncedeyim. anlam yüklemeden normal diğer arkadaşlarını tanır gibi tanıman ve tanışman uygun olur. zaten kimlerle iletişim kurduğunu vakit geçirdiğini bilmen daha iyi. artık bu devirde ne de olsa sadece kız çocukları için korkulmuyor. erkek çocukları da korumak zor artık. bilmek güzeldir

rica ederim canım. spora başladığın zaman bildir tamam şimdilik tablodan ayırdım seni bildirim olmadığından. tekrar ekleme yapayım

sbeden canim ben av taşıdım. Persembe günü. Esim kaza geçirdi ben rahatsizlandim. Hersey ustuste geldi. Kilomu bile bildiremedim bu hafta kusura bakma
geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum.

Tamam canim boy 170 kilo 72.800 hedefim 59 u bi kerecik olsun dünya gözüyle iki ay icinde gormek yasim 22 ve bi kizim var 3 yasinda
hoş geldin açelya :)

günaydınla kızlar bugün sabah 53 geldim inşallah bugünde dikkat edicem yyarın sabahta tartı artı çıkmam :)
güzel gelişme yarın güzel bi sayı görürüz sanki bugün de dikkat edersen :)

kızlar bu hafta biraz karmaşık ve yoğun geçti benim için foruma da çok bakamadım. sporumu da düzenli yapamadım. ama yeni haftada sporumu düzene oturtmuş olucam yine inşallah eskisi gibi.
yeni gelişmeler var ama yarın netleşince bildircem .
ay bi de regl olcam yarın ya da öbür gün. kilomda artma var. ödem heralde moral bozmıcam . regl bitince normale dönerim
kızlar yeni smile görselleri eklenmiş .
çok hoşuma gitti benim yahu

Kahvalti yaptim şimdi çay keyfi yapiyorum kizlar. Akşama zeytinyagli taze fasulye var onu ayiklicam şimdik
Ay kuzum cok uzun zaman oldu sizinle sohbet edemedim. Ogluskom krese basladi hastalanip duruyor ve ben mahvoluyorm. 56 kilo olmussyn hep idolümdün idolüm olarakta kalicaksin. Ben suan 87 kiloya ciktim malesef

Kuzum nasilsn kizin büyüdümü ben krese götürmeye basladim. Cok kilo aldim senden sonra tekrar adamakilli baslamam lazim diyete.

GonulSenligim -+----
nehirnil111 ++izinizinizinizinizinizin
07papatya ++++++
sbeden +++++
standby bildirim yokbildirim yokbildirim yokbildirim yokbildirim yokbildirim yok
@lollapolusabildirim yokbildirim yokbildirim yokbildirim yokbildirim yokbildirim yok
abcde_123 +++izinizinizinizin
@ElifAlperMehmet ++bildirim yokbildirim yokbildirim yokbildirim yok
fiyonkbayan
[th]SPOR[/th]
[th]PAZARTESİ[/th]
[th]SALI[/th]
[th]ÇARŞAMBA[/th]
[th]PERŞEMBE[/th]
[th]CUMA[/th]
[th]CUMARTESİ[/th]
[th]PAZAR[/th]
[td]+[/td]
[td]-[/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[td]+[/td]
[td][/td]
[td][/td]

İP ATLAMA MARATONUPAZARTESİ(350)SALI(350)ÇARŞAMBA(350)PERŞEMBE(350)CUMA(350)CMRT(350)PAZAR(350)
GonulSenligim ++-----
abcde_123 +------

sen ne alemdesin kuzum rakibimi yakın merceğe aldım :)
kız ben bugün 53,2 çıktım yaaa + 500 gr yani. ama regl olcam ondan galiba. gerçi dün baya bi yedim ama dün de 53,4 çıkmıştım . yememle alakası yok artışın.
yani durum şu
cuma=52,7
cumartesi=53,4
pazar=53,2

karmaşık dimi
bugün protein günü yapıyorum . yarın tartıda böyle çıkmayayım diye

canım bugün izinli say beni regl oldum çok agrim var

:) ya bende de biliyosun hep böyle oynuyor 2 yıldır .

bizimkiler gidince protein diyeti yapıcam bende. spor işi yaş benim uzun süre sonra da ramazan derken püff. hatırlıyo musun senden tam da zumba videosunu aldım ayak gitti :)

mmm dolmalarin her türlüsü güzeldir. bende alışkın değilim tek basima hızlı yürüyorum. regl oldum hava da bozuk yürüyüşe ara verdim yarinda yagmur bekleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…