♥haftalık kilo verme yarışması♥

canım bugün izinli say beni regl oldum çok agrim var
tamam tatlım

yap yap güzel toparlıyor bünyeyi . duraklamaları falan harekete geçiriyor.
aynen ya tam zumba videosunu aldıktan sonra oldu nasip. sen dikkat et kalıcı bir şey olmasın da geçince yaparsın sporunu

Canım ben de üzülüyordum bu hafta hiç spor yapamadım diye
Bende ödem var çk kötü yüzüklerim bile sıkıyo 3 ay önce doğum yaptım pazartesi adetliydim ama tam gelmedi eskisi gibi
O günden beri ödem var çok kötü

vücut rutinini yaşayamayınca ödem yapıyor maalesef . sıkıntı yapıyor o ödem de.
ben de regl olcam ödem yaptım . artı bir de gerginlik oluştu yahu. her şeye atar yapıyorum
şu kadınsal hallerden bana fenalık basıyor ,eşlerimizi düşünemiyorum

cem Yılmaz'ın bi standup ında kadınların özel günleri için bir tabiri vardı ,aslında tam manasıyla yansıttığını düşünüyorum.
"yer çekimsiz ortamda muz yiyeyim ama çilek gibi gelsin " tam olarak böyle oluyoruz yani. ben oluyorum şahsen

canım bende pazartes, yolculuğa çıkcam. yarından itibaren yokum peki göbekte küçülme varmı onu bari yapaydım diyorum ama yok maalesef. yine tontiş tontiş gidiyorum valla. kıyafet falan da almadım inadımdan rezil olcam tüm sülaleye şimdi.

GonulSenligim canım cumartesi yürüyüş yapmadım 20 dk. bölgesel zayıflama hareketleri yaptım. pazar da yapmıycam eklersin canım. bu hafta ben olmuycam gezmeye gidiyorum önümüzdeki pazartesi yeniden eklersin beni.
nehirnil111 canım cumartesi 1200 pazar henüz yok ama 1000 kcal civarı olur şimdiden 600 kcal geçtim çünkü. pazartesiden itibaren yokum bir hafta sonra tekrar başlarım.

tamam canım . döndüğünde spora devam edersin yine. listeden çıkarmama gerek yok. izinli sayarım .hayırlı yolculuklar olsun

Ay hiç sorma gerginlik bende de var
Bir de çok mutsuz hissediyorum bygünler kendimi
Kilolar zatwn berbat
Hiç bir kıtafetim olmuyo
Yağlar pörtledi yandan
Çocuk çok güzel ama yadigar kalan kilolar çpk kötü
Hele benim gibi yemek yemeyi çok seviyorsan

işte sırf bu yüzden azmetmemiz lazım. azcık o boğazımızı tutmamız lazım.zayıf olunca çok daha mutlu olcaz çünkü. ye ye ye ye nereye kadar ,yedikçe acıkıyoruz yiyorum acıkıyoruz yiyoruz. biz yaşamak için değil yemek için yaşamaya başlıyoruz. gücünü kaybetmicek kadar ye yeter

bende inadim almıyorum. aldigimi küçük alıyorum yani m beden alıyorum genelde. söyle azicik kilo vereyim biraz kıyafetlerim cogalacak. bir tunik begendim defaktodan onu da alcam m beden nasilsa Allah izin verirse bir aya ona girmeyi basaririm..Çünkü bu sene ezik berbat mutsuz duygularla mutlu numarasi yaparak yasamak istemiyorum. sevdiklerimle iyi vakitler gecirmek istiyorum. göbeğime bisey yapmıyorum zaten insan verdikce sönüyor. yürüyüşte sıkılastiriyor ara da mekik çekiyorum. ama ne yalan soylim senin adına üzüldüm bi an kendimi yerine koydum. bence bu serüvene ara verme her daim kilo vermeye odakli ol kalabaliklarin dalginligi rahatligiyla yeme lütfen canım. tlf da net paketin varsa bildirim yap. ne azamana kadar yoksun

ben hamile kaldigim kilonun 3 kilo asagisindayim. yani dogum bitti 27 kg Asagi indim. kilom cok neyseki indim.
havalar isiniyor pencereleri ac gunes isigi ve oksijenden faydalan elbiselerini gozden geçir . Düzenli mekik cek karnin sıkılastikca pozitif etkisi fazla olur

cidden ya fazla ve gereksiz yemenin sonu vicdan azabi ağırlık... bende iki öğün yiyorum iki ogunun arasinda bisey yemiyorum ki leptin salgilansin yağlar yansin ozeniyorum çünkü zor kilo veriyorum. ve bu beslenme seklim oturdu acikmiyorum sa kan sekerimde düşmüyor. su cay sekerini de birakinca pek bi duzeldi ayarlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…