o gün dışarıdaydım canım yürüdüm zorunlu olarak ama baya yürüyüş oldu bana o gün
ay kız ben de dün mağaza gezdim pantolon alayım diye. birincisi pantolon kalıplarını iyice küçültmüşler. ben şuan 38 bedenim. ama çoğu 38 beden olmadı. ve bazı 40 bedenlerin düğmesi bile kapanmadıben tabi şok. ama kalıbın küçük olduğu belliydi çünkü az çok göz kararım var yani. 40 beden yazan pantolon bariz 36 beden kalıbındaydı . ve bluz tişört için de söylediklerin doğru. tamamen. adam akıllı uygun bir şey bulup alamıyorsun
süpersin canım bu hafta istikrarı çok güzel sağladın. hafta sonu da bozmazsan sonuç mükemmle olacak
kız maşallah güzel başladın heee. akşam yemeğini erken yemiş olman süper olmuş. o reçelin klasik zati olmazsa olmaz
tamam tatlımcanım bugün izinli say beni regl oldum çok agrim var
yap yap güzel toparlıyor bünyeyi . duraklamaları falan harekete geçiriyor.:) ya bende de biliyosun hep böyle oynuyor 2 yıldır .
bizimkiler gidince protein diyeti yapıcam bende. spor işi yaş benim uzun süre sonra da ramazan derken püff. hatırlıyo musun senden tam da zumba videosunu aldım ayak gitti :)
Canım ben de üzülüyordum bu hafta hiç spor yapamadım diyekızlar bu hafta biraz karmaşık ve yoğun geçti benim için foruma da çok bakamadım. sporumu da düzenli yapamadım. ama yeni haftada sporumu düzene oturtmuş olucam yine inşallah eskisi gibi.
yeni gelişmeler var ama yarın netleşince bildircem .
ay bi de regl olcam yarın ya da öbür gün. kilomda artma var. ödem heralde moral bozmıcam . regl bitince normale dönerim
kızlar yeni smile görselleri eklenmiş .
çok hoşuma gitti benim yahu
vücut rutinini yaşayamayınca ödem yapıyor maalesef . sıkıntı yapıyor o ödem de.Canım ben de üzülüyordum bu hafta hiç spor yapamadım diye
Bende ödem var çk kötü yüzüklerim bile sıkıyo3 ay önce doğum yaptım pazartesi adetliydim ama tam gelmedi eskisi gibi
O günden beri ödem var çok kötü
yeni smileylar güzel yenilerdr gelir umarimtamam tatlım
yap yap güzel toparlıyor bünyeyi . duraklamaları falan harekete geçiriyor.
aynen ya tam zumba videosunu aldıktan sonra oldu nasip. sen dikkat et kalıcı bir şey olmasın da geçince yaparsın sporunu
aynen benim de çok hoşuma gitti kız ,iyi düşünmüşler yenilik güzeldiryeni smileylar güzel yenilerdr gelir umarim
canım bende pazartes, yolculuğa çıkcam. yarından itibaren yokum peki göbekte küçülme varmı onu bari yapaydım diyorum ama yok maalesef. yine tontiş tontiş gidiyorum valla.ay canim 5 gun ne kadar yürüdüm. 78 den 80 e çıktımkarşılığı bu muydu. belki kas yaptım belki ödem reglide gecikti ondan hevesim gecmedi yarinda yuruyecem 10 bin yaparım insallah. bakalım ramazana kadar yurusuyusu deneyecem. sen ne yapiyorsun bu ara. biz 1 buçuk ay sonra ist. ve benim memlekete gidecez tutustum . moralsiz olmamak icin bu kadar ugrasiyrm
tamam canım . döndüğünde spora devam edersin yine. listeden çıkarmama gerek yok. izinli sayarım .hayırlı yolculuklar olsunGonulSenligim canım cumartesi yürüyüş yapmadım 20 dk. bölgesel zayıflama hareketleri yaptım. pazar da yapmıycam eklersin canım. bu hafta ben olmuycam gezmeye gidiyorum önümüzdeki pazartesi yeniden eklersin beni.
nehirnil111 canım cumartesi 1200 pazar henüz yok ama 1000 kcal civarı olur şimdiden 600 kcal geçtim çünkü. pazartesiden itibaren yokum bir hafta sonra tekrar başlarım.
Ay hiç sorma gerginlik bende de varvücut rutinini yaşayamayınca ödem yapıyor maalesef . sıkıntı yapıyor o ödem de.
ben de regl olcam ödem yaptım . artı bir de gerginlik oluştu yahu. her şeye atar yapıyorum
şu kadınsal hallerden bana fenalık basıyor ,eşlerimizi düşünemiyorum
işte sırf bu yüzden azmetmemiz lazım. azcık o boğazımızı tutmamız lazım.zayıf olunca çok daha mutlu olcaz çünkü. ye ye ye ye nereye kadar ,yedikçe acıkıyoruz yiyorum acıkıyoruz yiyoruz. biz yaşamak için değil yemek için yaşamaya başlıyoruz. gücünü kaybetmicek kadar ye yeterAy hiç sorma gerginlik bende de var
Bir de çok mutsuz hissediyorum bygünler kendimi
Kilolar zatwn berbat
Hiç bir kıtafetim olmuyo
Yağlar pörtledi yandan
Çocuk çok güzel ama yadigar kalan kilolar çpk kötü
Hele benim gibi yemek yemeyi çok seviyorsan
çocuk yanımi seviyorumaynen benim de çok hoşuma gitti kız ,iyi düşünmüşler yenilik güzeldir
bende inadim almıyorum. aldigimi küçük alıyorum yani m beden alıyorum genelde. söyle azicik kilo vereyim biraz kıyafetlerim cogalacak. bir tunik begendim defaktodan onu da alcam m beden nasilsa Allah izin verirse bir aya ona girmeyi basaririm..Çünkü bu sene ezik berbat mutsuz duygularla mutlu numarasi yaparak yasamak istemiyorum. sevdiklerimle iyi vakitler gecirmek istiyorum. göbeğime bisey yapmıyorum zaten insan verdikce sönüyor. yürüyüşte sıkılastiriyor ara da mekik çekiyorum. ama ne yalan soylim senin adına üzüldüm bi an kendimi yerine koydum. bence bu serüvene ara verme her daim kilo vermeye odakli ol kalabaliklarin dalginligi rahatligiyla yeme lütfen canım. tlf da net paketin varsa bildirim yap. ne azamana kadar yoksuncanım bende pazartes, yolculuğa çıkcam. yarından itibaren yokum peki göbekte küçülme varmı onu bari yapaydım diyorum ama yok maalesef. yine tontiş tontiş gidiyorum valla.kıyafet falan da almadım inadımdan rezil olcam tüm sülaleye şimdi.
iyiyim canım sen nasilsin. ismin ilk sayfada sık görüp hatırlıyorum. gelmene sevindim. neden cok kilo aldin kiiiKuzum nasilsn kizin büyüdümü ben krese götürmeye basladim. Cok kilo aldim senden sonra tekrar adamakilli baslamam lazim diyete.
ben hamile kaldigim kilonun 3 kilo asagisindayim. yani dogum bitti 27 kg Asagi indim. kilom cok neyseki indim.Ay hiç sorma gerginlik bende de var
Bir de çok mutsuz hissediyorum bygünler kendimi
Kilolar zatwn berbat
Hiç bir kıtafetim olmuyo
Yağlar pörtledi yandan
Çocuk çok güzel ama yadigar kalan kilolar çpk kötü
Hele benim gibi yemek yemeyi çok seviyorsan
cidden ya fazla ve gereksiz yemenin sonu vicdan azabi ağırlık... bende iki öğün yiyorum iki ogunun arasinda bisey yemiyorum ki leptin salgilansin yağlar yansin ozeniyorum çünkü zor kilo veriyorum. ve bu beslenme seklim oturdu acikmiyorum sa kan sekerimde düşmüyor. su cay sekerini de birakinca pek bi duzeldi ayarlarimişte sırf bu yüzden azmetmemiz lazım. azcık o boğazımızı tutmamız lazım.zayıf olunca çok daha mutlu olcaz çünkü. ye ye ye ye nereye kadar ,yedikçe acıkıyoruz yiyorum acıkıyoruz yiyoruz. biz yaşamak için değil yemek için yaşamaya başlıyoruz. gücünü kaybetmicek kadar ye yeter
teşekkür ederizBaşlığı görünce koşup geldim ama sanırım işe dahil olsam sonuncu ben olurum. >_<
Bol motivasyon kaynağı, başarılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?