♥haftalık kilo verme yarışması♥

aynen 2 öğün bana da yetiyor şimdilik ama bakalım erken kalkınca durum nolur bilmem. yumurta olmazsa olmazımız olmalı ama kesinlikle.
bugün 2 haşlanmış yumurta + peynir + 2-3 dilim pastırma + çay şeklinde kahvaltı yaptım.
akşam yemeği olarak da tavuk eti yedim az miktar. ve koca bardak ayran içtim.
akşam yemeğini saat 4 te yedim buarada.
öğlen sadece 1 badem ve 15 adet goji berry yemiştim. yani günü saat 4 te kapadım ben. artık sadece sıvı alımı yapıyorum. su ,çay,ayran vs.

Başlığı görünce koşup geldim ama sanırım işe dahil olsam sonuncu ben olurum. >_<
Bol motivasyon kaynağı, başarılar.
ee katıl bi aramıza dene bakalım

GonulSenligim canim senden istedigim izni geri alıyorum gece 12 de spor bildirimi yapacam. agrim geçti. bakalım gece yarisina kadar kac adim atacam
yuppi ozaman hadi bakalım görelim kaç adım oalcak

Tartı şu an 69.7 gösteriyor. Düz hesap 70 :'(
bi kere 1. kural yuvarlama yapmıyoruz 300 gr verebilmek için insanlar ne çabalar veriyor burda değerini bilelim o 300 gramın
hedef kilon kaç boyun kaç söyle hele bakalım durum değerlendirmesi yapalım

bi kere 1. kural yuvarlama yapmıyoruz 300 gr verebilmek için insanlar ne çabalar veriyor burda değerini bilelim o 300 gramın
hedef kilon kaç boyun kaç söyle hele bakalım durum değerlendirmesi yapalım

Hahah peki. :) Hedefim 50 ve boyum 163-169 arası bir şey ama tam kestiremiyorum 1.65 falandır herhalde

Hahah peki. :) Hedefim 50 ve boyum 163-169 arası bir şey ama tam kestiremiyorum 1.65 falandır herhalde
tamamdır bilgilerini verdin artık aramızdasın tuzağa düşürdük seni
o zaman ki şuan için biraz yolun var. ama zorlamaz . burda o kilolardan 50' lere inen arkadaşlarımız var çünkü.
benim boyum 155. 62 kilo ile yola çıktım şimdi 52-53 aralığındayım. ilk hedef 50 benim de. ama 48 i görme niyetindeyim

Kilo vermek konusunda çok şanslıyımdır. Araştırmalarıma göre falan en kolay kilo veren kan grubuna sahipmişim -ki doğru- Tabii amaç hızlı değil sağlıklı verebilmek ama bunu bilmek de bir motivasyon kaynağı. Evde oturup ip atlayıp hafif temizlik yaparken bile gram gram gidiyor... Yemek porsiyonlarını da küçültüp sağlıklı beslenince, daha ne olsun diyorum kendi kendime. :)
Ayrıca, düştüğüm tuzaklar hep böyle olsun, seve seve kabul ederim.

ohooo süpermiş o zaman .
demek ki bize ayak uydurup dikkat edersen kolayca hedefe ulaşacaksın .
şimdi burda ortak olan tek şey motivasyonumuz. onun dışında herkes kendine uygun beslenme ve sporu yapıyor.
kimi spor yapmıyor .
topik içinde kalori takibi yapan var -ki ben de yapıyorum. menü paylaşıyoruz fazlalıklar varsa yorumluyoruz.
takıl işte bize bak nasıl gidiyo o kilolar

bende hafta ici 80 gördüm odemlerle bak bana göre 10 kilo zayifsin bile keske 70 e insem :) cabalara devam olacak insallah . zayıflamayi istiyorsan tum benliginle iste inan
Yirmi yaşındayım ve çocukluğumdan beri hiçbir zaman kilolu olmadım, hep insanların leylek diye alaya aldığı birisiydim ama 2 sene peş peşe üniversite sınavına hazırlanmak beni bitirdi... Yaz ayında işin içine anneanne mantıları da girince... Sonuç bu ama kesin kararlıyım ben yine o kuru kız olacağım ^^

bende hafta ici 80 gördüm odemlerle bak bana göre 10 kilo zayifsin bile keske 70 e insem :) cabalara devam olacak insallah . zayıflamayi istiyorsan tum benliginle iste inan
canım sen bu hafta full sporunu yaptın tebrik ediyorum seni gerçekten . bu azmin devam ederse senin de hızla inmeye başlıcak merak etme.

geçmişinde zayıflık mazisi de var oh oh senin işi oldu bil sen
ben 28 yaşındayım.
ben de hatırlıyorum üniv. sınavına hazırlanırken kilo almıştım ben de. sonra üniye başlayınca bi zayıflamıştım fıstık olmuştum. hareketsizlik bu hale getiriyor insanları işte

Ay hadi inşallah, buradan çıkmıyormuşum artık
Güzel günler bizi, bekler... Güneşli günler.

Ay hadi inşallah, buradan çıkmıyormuşum artık
Güzel günler bizi, bekler... Güneşli günler.
çıkma çıkma ne gerek var çıkmaya zaten
bak biz 1 senedir bu topikte beraberiz buradakilerle . kilo verip hedefine ulaşanlar bile gidemedi burdan hala aramızdalar kilo koruma yapıyorlar
şimdi pazar günü diye tenha . hafta içi coşuyor burası

iyiyim canım sen nasilsin. ismin ilk sayfada sık görüp hatırlıyorum. gelmene sevindim. neden cok kilo aldin kiii
kac kilosun şimdi
listeye katilacak misin
Kabul edersen katilmak isterim cnm aldim iste bilmiyorum. Sen bana iyi gelmistn cok güzel kilo umarim bu kezde öyle olur 87 kiloyum

ben aksam yemegini unuttum bende 4 gibi yiyordum. unuttugum icin bi sutlu kahve ictim yeni. pastirma
yumurta tok tutuyor iyiki var
bende sabah domatesli yumurta zeytin peynir yemistim. bu sabah ekmekte yemiştim

Kabul edersen katilmak isterim cnm aldim iste bilmiyorum. Sen bana iyi gelmistn cok güzel kilo umarim bu kezde öyle olur 87 kiloyum
hakkında tek hatırladığım bebiş hemşiresi olduğun
aramızdan ayrılırsan kilo alırsın tabisi

ben aksam yemegini unuttum bende 4 gibi yiyordum. unuttugum icin bi sutlu kahve ictim yeni. pastirma
yumurta tok tutuyor iyiki var
bende sabah domatesli yumurta zeytin peynir yemistim. bu sabah ekmekte yemiştim
ekmek mi asıl sana
pastırma bi kere çok da tehlikeli değil. sucuk gibi değil. karatay pastırmaya laf söylemiyo

ne mutlu sana o zaman ben öyle kolay veremiyorum kan gurubun ne ki

kilolarin oturmamistir kolay verirsin. ama gercekten kilo alip uzerinden yillar gecerse zor oluyor. hareketsiz kaldin yani bende evlendikten sonra hareketsizligin kurbani oldum evlendikten sonra 40 kilo fazla gördüm dogumla tabi
hadi bakalim sen o kuru kiz ol bizde sahit olalim burda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…