♥haftalık kilo verme yarışması♥

canım sen bu hafta full sporunu yaptın tebrik ediyorum seni gerçekten . bu azmin devam ederse senin de hızla inmeye başlıcak merak etme.
insallah canim yaa hala zayiflayamadim onca spora regli de girdi araya ama bu sabah 79 gördüm hemen 1 kilo ödem gitti durduk yere tuvalete cikmalar filan resmen odemlerdi..
umutluyum azmimin karsiligini gormek icin sabirsizlaniyorum.

Doğru söylüyosun canım
Şu ödwm gitse motive olucam yeniden ilk defa bu kadar ödem oldu vücudumda
Yarın tartıya çıkmak istemiyorum
Artı çıkıcam kesin

insallah canim yaa hala zayiflayamadim onca spora regli de girdi araya ama bu sabah 79 gördüm hemen 1 kilo ödem gitti durduk yere tuvalete cikmalar filan resmen odemlerdi..
umutluyum azmimin karsiligini gormek icin sabirsizlaniyorum.
pes etme . 1. haftadan sonra asıl gelişmeler görülüyor. ilk 1 hafta sanki hiç faydası yokmuş gibi oluyor yapılan sporun ama devam edilirse ozaman işte seyir eyle şenliği

Doğru söylüyosun canım
Şu ödwm gitse motive olucam yeniden ilk defa bu kadar ödem oldu vücudumda
Yarın tartıya çıkmak istemiyorum
Artı çıkıcam kesin
canım mevsimsel değişiklik de etkilemiştir belki . ödem atıcı çay maydanoz suyu gibi şeyler mi tüketsen.
tartıda artı görününce ödem olduğunu bilsek bile bi moral bozuluyor haklısın. ben de ödem olduğunu bile bile bi bozuldum bu sabah yani. psikolojimiz hassas bu noktada.

Kabul edersen katilmak isterim cnm aldim iste bilmiyorum. Sen bana iyi gelmistn cok güzel kilo umarim bu kezde öyle olur 87 kiloyum
tabi ki kabul ederim canim
of off. hemen başla çalışmalara durmadan hedefe kadar devam bu sefer oyalanmacalar yok sana da bana da. kendime cok kizdim bi beceremedim bu isi diye. yanlız acik söyliyim sen fena kilo almissin en son 81 filandin gobekte basen ohoo
ben adimsayar uygulaması kullanıyorum cok keyifli. disari ciktigimda 10 bin yapmaya çalışıyorum evde mekik ve ust.bolge egzersizleri yapiyorum sana da tavsiye ederim. hava bozuk regliyim evdeyim ama oldugum yerde yürüyorum 11 yapacam geceye kadar normal yuruyusten daha cok yoruyor.

Sağol canım :)
Olumlu şeyler duymaya ihtiyacım varmış
Bu geceden itibaren başlıyorum mekiğe
Gitsin göbüş yağları :)

ekmek mi asıl sana
pastırma bi kere çok da tehlikeli değil. sucuk gibi değil. karatay pastırmaya laf söylemiyo
pastirmayi severim kiz
sbeden 1 dilim 25 kaloricikmiş yaw. neyse daha kontrollü şey ederim
bişeycik değilmiş

pes etme . 1. haftadan sonra asıl gelişmeler görülüyor. ilk 1 hafta sanki hiç faydası yokmuş gibi oluyor yapılan sporun ama devam edilirse ozaman işte seyir eyle şenliği
pes yok ramazanda gezmeler baslayacak aklım basimda bu sefer . oh ohh inşallah seyir eyleyecem . hava bozuk bu ara yağmurlu olacak evde yürürum ve egsersiz yaparim

pastirmayi severim kiz
bişeycik değilmiş

pes yok ramazanda gezmeler baslayacak aklım basimda bu sefer . oh ohh inşallah seyir eyleyecem . hava bozuk bu ara yağmurlu olacak evde yürürum ve egsersiz yaparim
heeee ben de cız diyon sandım
aferin aferin ramazana kadar gitsin kilolar hobaaaaa

ben de ip atlayayım bari gıııı

Sağol canım :)
Olumlu şeyler duymaya ihtiyacım varmış
Bu geceden itibaren başlıyorum mekiğe
Gitsin göbüş yağları :)
su ortalama bir haftalik sporla henüz kilo kaybı yok gibi ama sabah yataktan kalkarken sıkı hissediyorum karniam bakmasam dümdüz zannedecem bide bi dincim süper pozitif oluyor insan . hadi bakalim yeniden azimle Lollapollosaa

Benim bölgesel problemim yok kuzum alinca heryerimden aliyorm. Cok moral bozukluklarim oldu cocugun bakimiyla ilgili. Krese basladik 1 ay oldu simdide sürekli hastalik kapiyor sarildim yemege bende. Isteyince azmedince basariyorm hatirlarsin. 77ye kdr düsmüstm tekrar yapariz birlikte inaniyorm.

Telefonami yükledin kuzum adimsayari

bende öyleyim canım her yerden alıyorum. gobegimde var. üzüldüm çocuklar cok yipratiyor anneyi gönül yükü Allah evlatlarimizi korusun sağlık sihhat versin. 77 ye düştüğünü tamamen unutmusum 81 kalmis aklimda. tekrar basarirsin kısa zamanda insallah

Evet kuzum rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin çıldıracagimi sandigim anlar oldu. Cok sükür iyilesti artk. Ama kulaginin acidigini söylüyr simdide. Ins zayiflicam tekrar.

Sanki victorya secret mankenleriyiz de ölçüleri ona gore yapiyorlar.
Kardeşim burasi Türkiye biz kalcali basenliyiz ona gore uygun kesim yapsaniz ya dimi ama:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…