insallah canim yaa hala zayiflayamadim onca spora regli de girdi araya ama bu sabah 79 gördüm hemen 1 kilo ödem gitti durduk yere tuvalete cikmalar filancanım sen bu hafta full sporunu yaptın tebrik ediyorum seni gerçekten . bu azmin devam ederse senin de hızla inmeye başlıcak merak etme.
Doğru söylüyosun canımişte sırf bu yüzden azmetmemiz lazım. azcık o boğazımızı tutmamız lazım.zayıf olunca çok daha mutlu olcaz çünkü. ye ye ye ye nereye kadar ,yedikçe acıkıyoruz yiyorum acıkıyoruz yiyoruz. biz yaşamak için değil yemek için yaşamaya başlıyoruz. gücünü kaybetmicek kadar ye yeter
pes etme . 1. haftadan sonra asıl gelişmeler görülüyor. ilk 1 hafta sanki hiç faydası yokmuş gibi oluyor yapılan sporun ama devam edilirse ozaman işte seyir eyle şenliğiinsallah canim yaa hala zayiflayamadim onca spora regli de girdi araya ama bu sabah 79 gördüm hemen 1 kilo ödem gitti durduk yere tuvalete cikmalar filanresmen odemlerdi..
umutluyum azmimin karsiligini gormek icin sabirsizlaniyorum.
canım mevsimsel değişiklik de etkilemiştir belki . ödem atıcı çay maydanoz suyu gibi şeyler mi tüketsen.Doğru söylüyosun canım
Şu ödwm gitse motive olucam yeniden ilk defa bu kadar ödem oldu vücudumda
Yarın tartıya çıkmak istemiyorum
Artı çıkıcam kesin
tabi ki kabul ederim canimKabul edersen katilmak isterim cnm aldim iste bilmiyorum. Sen bana iyi gelmistn cok güzel kilo umarim bu kezde öyle olur 87 kiloyum
Sağol canım :)ben hamile kaldigim kilonun 3 kilo asagisindayim. yani dogum bitti 27 kg Asagi indim. kilom cok neyseki indim.
havalar isiniyor pencereleri ac gunes isigi ve oksijenden faydalan elbiselerini gozden geçir . Düzenli mekik cek karnin sıkılastikca pozitif etkisi fazla olur
pastirmayi severim kizekmek miasıl sana
pastırma bi kere çok da tehlikeli değil. sucuk gibi değil. karatay pastırmaya laf söylemiyo
bişeycik değilmiş
pes yok ramazanda gezmeler baslayacak aklım basimda bu seferpes etme . 1. haftadan sonra asıl gelişmeler görülüyor. ilk 1 hafta sanki hiç faydası yokmuş gibi oluyor yapılan sporun ama devam edilirse ozaman işte seyir eyle şenliği
heeeepastirmayi severim kiz
bişeycik değilmiş
pes yok ramazanda gezmeler baslayacak aklım basimda bu sefer. oh ohh inşallah seyir eyleyecem . hava bozuk bu ara yağmurlu olacak evde yürürum ve egsersiz yaparim
su ortalama bir haftalik sporla henüz kilo kaybı yok gibi ama sabah yataktan kalkarken sıkı hissediyorum karniam bakmasam dümdüz zannedecem bide bi dincim süper pozitif oluyor insan . hadi bakalim yeniden azimleSağol canım :)
Olumlu şeyler duymaya ihtiyacım varmış
Bu geceden itibaren başlıyorum mekiğe
Gitsin göbüş yağları :)
atla gi ben atlasam dağılır giderim dizlerim hassas baskiya gelmezheeeeben de cız diyon sandım
aferin aferin ramazana kadar gitsin kilolarhobaaaaa
ben de ip atlayayım bari gıııı
Benim bölgesel problemim yok kuzum alinca heryerimden aliyorm. Cok moral bozukluklarim oldu cocugun bakimiyla ilgili. Krese basladik 1 ay oldu simdide sürekli hastalik kapiyor sarildim yemege bende. Isteyince azmedince basariyorm hatirlarsin. 77ye kdr düsmüstm tekrar yapariz birlikte inaniyorm.tabi ki kabul ederim canim
of off. hemen başla çalışmalara durmadan hedefe kadar devam bu sefer oyalanmacalar yok sana da bana da. kendime cok kizdim bi beceremedim bu isi diye. yanlız acik söyliyim sen fena kilo almissin en son 81 filandin gobekte basen ohoo
ben adimsayar uygulaması kullanıyorum cok keyifli. disari ciktigimda 10 bin yapmaya çalışıyorum evde mekik ve ust.bolge egzersizleri yapiyorum sana da tavsiye ederim. hava bozuk regliyim evdeyim ama oldugum yerde yürüyorum 11 yapacam geceye kadar normal yuruyusten daha cok yoruyor.
Telefonami yükledin kuzum adimsayaritabi ki kabul ederim canim
of off. hemen başla çalışmalara durmadan hedefe kadar devam bu sefer oyalanmacalar yok sana da bana da. kendime cok kizdim bi beceremedim bu isi diye. yanlız acik söyliyim sen fena kilo almissin en son 81 filandin gobekte basen ohoo
ben adimsayar uygulaması kullanıyorum cok keyifli. disari ciktigimda 10 bin yapmaya çalışıyorum evde mekik ve ust.bolge egzersizleri yapiyorum sana da tavsiye ederim. hava bozuk regliyim evdeyim ama oldugum yerde yürüyorum 11 yapacam geceye kadar normal yuruyusten daha cok yoruyor.
evet canim. adi walkloggerTelefonami yükledin kuzum adimsayari
bende öyleyim canım her yerden alıyorum. gobegimde var. üzüldüm çocuklar cok yipratiyor anneyi gönül yükü Allah evlatlarimizi korusun sağlık sihhat versin. 77 ye düştüğünü tamamen unutmusum 81 kalmis aklimda. tekrar basarirsin kısa zamanda insallahBenim bölgesel problemim yok kuzum alinca heryerimden aliyorm. Cok moral bozukluklarim oldu cocugun bakimiyla ilgili. Krese basladik 1 ay oldu simdide sürekli hastalik kapiyor sarildim yemege bende. Isteyince azmedince basariyorm hatirlarsin. 77ye kdr düsmüstm tekrar yapariz birlikte inaniyorm.
canim umarim esinin bişeyi yoktur gecmis olsun. senin isin zor iki çocuk ev taşı . bu dönemde baya kalori harcarsin degerlendir
evet canim. adi walklogger
Evet kuzum rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin çıldıracagimi sandigim anlar oldu. Cok sükür iyilesti artk. Ama kulaginin acidigini söylüyr simdide. Ins zayiflicam tekrar.bende öyleyim canım her yerden alıyorum. gobegimde var. üzüldüm çocuklar cok yipratiyor anneyi gönül yükü Allah evlatlarimizi korusun sağlık sihhat versin. 77 ye düştüğünü tamamen unutmusum 81 kalmis aklimda. tekrar basarirsin kısa zamanda insallah
Bende yükledm.evet canim. adi walklogger
Sanki victorya secret mankenleriyiz de ölçüleri ona gore yapiyorlar.o gün dışarıdaydım canım yürüdüm zorunlu olarak ama baya yürüyüş oldu bana o gün
ay kız ben de dün mağaza gezdim pantolon alayım diye. birincisi pantolon kalıplarını iyice küçültmüşler. ben şuan 38 bedenim. ama çoğu 38 beden olmadı. ve bazı 40 bedenlerin düğmesi bile kapanmadıben tabi şok. ama kalıbın küçük olduğu belliydi çünkü az çok göz kararım var yani. 40 beden yazan pantolon bariz 36 beden kalıbındaydı . ve bluz tişört için de söylediklerin doğru. tamamen. adam akıllı uygun bir şey bulup alamıyorsun
süpersin canım bu hafta istikrarı çok güzel sağladın. hafta sonu da bozmazsan sonuç mükemmle olacak
kız maşallah güzel başladın heee. akşam yemeğini erken yemiş olman süper olmuş. o reçelin klasik zati olmazsa olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?