♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ay kuzum cok uzun zaman oldu sizinle sohbet edemedim. Ogluskom krese basladi hastalanip duruyor ve ben mahvoluyorm. 56 kilo olmussyn hep idolümdün idolüm olarakta kalicaksin. Ben suan 87 kiloya ciktim malesef
Cok gecmis olsun kuzum hem mevsimsel olabiliyor hemde kreste okulda daha kolay hastalaniyorlar.
Biz buyuklerde bile o lavabolar hep enfeksiyon kaptiriyor.
Niye kilo aldin ki tatlim yemeye mi verdin kendini yoksa başka sebepten mi aldin

Kan grubum B. Maalesef, hareketsiz kalmak ve bu süreç içerisinde kilo almak bende giderek öz güven eksikliği de peydah etmeye başladı ve ben dışarıya da çıkmamaya başladım. Birde bende hormon bozukluğu var, göğüslerim normalde olması gerekenden büyükler bu yüzden kilo alınca iyice kendilerini saldılar, çok sinir bozucu. Bir an evvel zayıflamam gerekiyor. Umarım isteyen herkes hedefine ulaşır.

merhaba hoş geldin. benimde aynı sıkıntım var gemetk ama göğüsler normalden büyük ve çok sinir bozucu

benimde AB inşallah canim emek istiyor

merhaba hoş geldin. benimde aynı sıkıntım var gemetk ama göğüsler normalden büyük ve çok sinir bozucu

O sorunum olmasa şu anki kilomu bile bu kadar kafaya takıp strese girmezdim ama gerçekten çok kötü bir durum.
benimde AB inşallah canim emek istiyor

Emekleri boşa çıkarmazmış Allah. Biz bize düşeni yapalım da gerisi gelir.

O sorunum olmasa şu anki kilomu bile bu kadar kafaya takıp strese girmezdim ama gerçekten çok kötü bir durum.

Emekleri boşa çıkarmazmış Allah. Biz bize düşeni yapalım da gerisi gelir.
aynen benimde öyle 53-54 kiloyum ama fazlasıyla şişman görünüyorum

nehirnil111 cumartesi 1100 oldu. ama akşam sadece yoğurt yedim aklımdan ne kekler börekler geçti ama
Börek çekiyor benimde canım çok fena ya Güzel kalori canım
Bu hafta neden yoksun canım hayırdır
Sabah dengeliyosun bişey olmaz

İnşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…