Ben de adet oldum gerci ben 4.gunumdeyim. Bu yil hic kandil nasip olmadi bana yammm dolmalarin her türlüsü güzeldir. bende alışkın değilim tek basima hızlı yürüyorum.regl oldum hava da bozuk yürüyüşe ara verdim yarinda yagmur bekleniyor
Cok gecmis olsun kuzum hem mevsimsel olabiliyor hemde kreste okulda daha kolay hastalaniyorlar.Ay kuzum cok uzun zaman oldu sizinle sohbet edemedim. Ogluskom krese basladi hastalanip duruyor ve ben mahvoluyorm. 56 kilo olmussyn hep idolümdün idolüm olarakta kalicaksin. Ben suan 87 kiloya ciktim malesef
kilolarin oturmamistir kolay verirsin. ama gercekten kilo alip uzerinden yillar gecerse zor oluyor. hareketsiz kaldin yani bende evlendikten sonra hareketsizligin kurbani oldum evlendikten sonra 40 kilo fazla gördüm dogumla tabi
hadi bakalim sen o kuru kiz ol bizde sahit olalim burda :)
merhaba hoş geldin. benimde aynı sıkıntım var gemetk ama göğüsler normalden büyük ve çok sinir bozucuKan grubum B. Maalesef, hareketsiz kalmak ve bu süreç içerisinde kilo almak bende giderek öz güven eksikliği de peydah etmeye başladı ve ben dışarıya da çıkmamaya başladım. Birde bende hormon bozukluğu var, göğüslerim normalde olması gerekenden büyükler bu yüzden kilo alınca iyice kendilerini saldılar, çok sinir bozucu. Bir an evvel zayıflamam gerekiyor. Umarım isteyen herkes hedefine ulaşır.
Yemeye verdim desem yalan olmaz sanirim cnm.Cok gecmis olsun kuzum hem mevsimsel olabiliyor hemde kreste okulda daha kolay hastalaniyorlar.
Biz buyuklerde bile o lavabolar hep enfeksiyon kaptiriyor.
Niye kilo aldin ki tatlim yemeye mi verdin kendini yoksa başka sebepten mi aldin
amin . hemen götür canım sen bilirsin zaten hemsiresin bizimdr gecen oldu kulagina damla verdi gectiEvet kuzum rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin çıldıracagimi sandigim anlar oldu. Cok sükür iyilesti artk. Ama kulaginin acidigini söylüyr simdide. Ins zayiflicam tekrar.
benimde AB inşallah canim emek istiyorKan grubum B. Maalesef, hareketsiz kalmak ve bu süreç içerisinde kilo almak bende giderek öz güven eksikliği de peydah etmeye başladı ve ben dışarıya da çıkmamaya başladım. Birde bende hormon bozukluğu var, göğüslerim normalde olması gerekenden büyükler bu yüzden kilo alınca iyice kendilerini saldılar, çok sinir bozucu. Bir an evvel zayıflamam gerekiyor. Umarım isteyen herkes hedefine ulaşır.
merhaba hoş geldin. benimde aynı sıkıntım var gemetk ama göğüsler normalden büyük ve çok sinir bozucu
benimde AB inşallah canim emek istiyor
yarin listeye ekleyecegim. boy kilo ve hedef bilgilerini yaz yarinO sorunum olmasa şu anki kilomu bile bu kadar kafaya takıp strese girmezdim ama gerçekten çok kötü bir durum.
Emekleri boşa çıkarmazmış Allah. Biz bize düşeni yapalım da gerisi gelir.
Antibiyotik kullanmadinmi cnm. Ateside olmusmuydu ?amin . hemen götür canım sen bilirsin zaten hemsiresin bizimdr gecen oldu kulagina damla verdi gecti
aynen benimde öyle 53-54 kiloyum ama fazlasıyla şişman görünüyorumO sorunum olmasa şu anki kilomu bile bu kadar kafaya takıp strese girmezdim ama gerçekten çok kötü bir durum.
Emekleri boşa çıkarmazmış Allah. Biz bize düşeni yapalım da gerisi gelir.
Sabah dengeliyosun bişey olmazBen sizi yerim ama utandırıyorsunuz beniBende kaçırıyorum ama akşamları
Sen sağol can can ikimiz aynıyız dikkat ettiysen kilo veremedik diye kendimizi parçalıyoruz ama yemeye geldi mi ohoooiçimi rahatlattın deniz sağol
Börek çekiyor benimde canım çok fena yanehirnil111 cumartesi 1100 oldu. ama akşam sadece yoğurt yedim aklımdan ne kekler börekler geçti ama
Bu hafta neden yoksun canım hayırdır@DisiAnka canım cumartesi yürüyüş yapmadım 20 dk. bölgesel zayıflama hareketleri yaptım. pazar da yapmıycam eklersin canım. bu hafta ben olmuycam gezmeye gidiyorum önümüzdeki pazartesi yeniden eklersin beni.
nehirnil111 canım cumartesi 1200 pazar henüz yok ama 1000 kcal civarı olur şimdiden 600 kcal geçtim çünkü. pazartesiden itibaren yokum bir hafta sonra tekrar başlarım.
Sabah dengeliyosun bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?