♥haftalık kilo verme yarışması♥

Deniz senin sezeryanmiydi ne zaman spora basladin dogum sonrasi ?
Sezeryan olmuştum hatta sol tarafta dikişin başladığı -bittiği yerde hep ağrı vardı 4 ay yürüyüş bile yapmamıştım fırsat bulup o arada daha çok kilo aldım zaten işe başladığımda 77 kiloydum sabah öğle akşam 15 er dakika yürüyerek 1 saat yürüdüm işe gidip gelirken
Yememi hiç kısmadım ama kızım 2 yaşına kadar mama dahil hiç bir şey yemedi
2 yaşına geldiğinde 64 kiloya inmiştim 77-64=13 kilo spor yapmadan sonra yediklerime dikkat etmeye başladım 4 kilo daha gitti 60 tan sonra ip atlamaya başladım da kızım 27 aylıktı yani
İp atlayarak 4 ayda 7 kilo verip 53 kiloya indim sonra benim ki de çok yavaş olmuş yaa 30 ayda 24 kilo

Siz de mi topalak diyosunuz köfteli nohut dimi o

yok canım benim bitmişti bi hafta önce. aslında benimki olunca iniyo. karnım dümdüz oluyo. aksine bitince şişiyo geri. bende bir sorun var galiba.
Hayır bununla ilgili arkadaşın biri bir yazı paylaşmıştı yumurtlama döneminde metabolizma yavaş oluyormuş bence ona denk geliyor o şişlik sonrasında yine iniyor

çok haklısın artık kızı erkeği yok,hepsini koruyup gözetmek lazım

Gerçekten akşamları burda olmuyoruz ama yine de aklımızda oluyor burası dikkat ediyoruz spor yapınca yürüyüş bile olsa kilo gitmese bile ödem gidiyor insan kendisini daha hafif hissediyor vermesem ben vermezdim 4 aydır aynı kilolardaydım ama sıcaklar arttıkça daha çok su içip terlemekten hemen kilom düşmeye başladı

yeni gelişmeleri merak ettim doğrusu, hayırlı haberler olsun inşallah

bendede durumlar aynı oluyo, fazlası var eksiği yok yanii

bence de. ben de üç dört çocuk isterdim ama geç kaldık sanırım eşim hiç çocuk istemedi onu anca ikna ettim şimdi de uğraşıyoruz kısmet.
canım olur yeterki stres yapmayın.bende evlendıgım 3,5 yıl çocuk istemedim.eşim çok istedi.ama o aralar okuyodum.ikisi bir arada yürütemem dıye yapmak istememıştım..bak şimdi 3 çocugum var..yaş kaç senin.hiç bişey için geç degildir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…