İyi ama yine de çok kilo almamışsınBen hamileyken cok istahliydim Deniz ,cok sukur emzirirken okadar kalmadi
Wc olmadığı halde canım bravoGünaydın arkadaşlar;
25.04.2016: 55.50
26.04.2016: 55.00
27.04.2016: 54.90
28.04.2016: 54.90
29.04.2016: 56.00
30.04.2016: 55.50
01.05.2016: 54.90
02.05.2016: 54.80 2 akşam az yedim böyle oldu wc yok karnım şiş
Sezeryan olmuştum hatta sol tarafta dikişin başladığı -bittiği yerde hep ağrı vardı 4 ay yürüyüş bile yapmamıştım fırsat bulup o arada daha çok kilo aldım zaten işe başladığımda 77 kiloydum sabah öğle akşam 15 er dakika yürüyerek 1 saat yürüdüm işe gidip gelirkenDeniz senin sezeryanmiydi ne zaman spora basladin dogum sonrasi ?
Siz de mi topalak diyosunuz köfteli nohut dimi obugünkü mönüm
sabah saat 7:00
1 dilm tam buğday ekmek
1 haşlanmıi yumurta
az peynir
3-4 zeytin
tabiki vişne reçeli :)
yeşilçay
saat 12:30
gül lokumu kutlu doğum program sonrası dağıtıldığı için yedim . bahaneler bitmez
saat 13:30
1 büyük bardak tarçınlı süt
saat 16:00
1 kase topalak yemeği
1 kase yoğurt
saat 18:00
yarım elma
topalak yemeği kaç kalori bulamadım
diğeleri 420 kalori onunla hadi 800 olsun
Yaaa olsa iyi olurdu eskiden 2 çocuğa bile fazla derdim kızımdan sonra 3. de olsa yok demiycemcanım biz de istiyoruz ama doktor tavsiye etmedi olmaz dedi tehlikeliymiş
Hayır bununla ilgili arkadaşın biri bir yazı paylaşmıştı yumurtlama döneminde metabolizma yavaş oluyormuş bence ona denk geliyor o şişlik sonrasında yine iniyoryok canım benim bitmişti bi hafta önce. aslında benimki olunca iniyo. karnım dümdüz oluyo. aksine bitince şişiyo geri. bende bir sorun var galiba.
çok geçmiş olsun önemli bişey yok değilmi?sbeden canim ben av taşıdım. Persembe günü. Esim kaza geçirdi ben rahatsizlandim. Hersey ustuste geldi. Kilomu bile bildiremedim bu hafta kusura bakma
kaydettim kuzum aferin
canım minerva da cevaplamış zaten en uygun şekilde bizim rehber öğretmenimiz o . ben de benzer düşüncedeyim. anlam yüklemeden normal diğer arkadaşlarını tanır gibi tanıman ve tanışman uygun olur. zaten kimlerle iletişim kurduğunu vakit geçirdiğini bilmen daha iyi. artık bu devirde ne de olsa sadece kız çocukları için korkulmuyor. erkek çocukları da korumak zor artık. bilmek güzeldir
rica ederim canım. spora başladığın zaman bildir tamam şimdilik tablodan ayırdım seni bildirim olmadığından. tekrar ekleme yapayım
Gerçekten akşamları burda olmuyoruz ama yine de aklımızda oluyor burası dikkat ediyoruz spor yapınca yürüyüş bile olsa kilo gitmese bile ödem gidiyor insan kendisini daha hafif hissediyor vermesem ben vermezdim 4 aydır aynı kilolardaydım ama sıcaklar arttıkça daha çok su içip terlemekten hemen kilom düşmeye başladısen böyle dersen ben neeediyim deniz. bel olmuş 83 basen olmuş 115 hangisini saklasam ki
Allah için şimdi nehir verince ben vermiş kadar oldum. kendimi o kadar rahat mutlu hissediyorum
aaa ne ayıp ya biraz kilo veremedim diye insan moralini bozarmı ben de aynı durumdayım ama moralimi bozmaya hiç niyetim yok. bak iki ay olmuş ben ciddi ciddi burda başlayalı ama gram vermedim Allah seni inandırsın.ama şu anda farklılıklar olduğunu da görüyorum. bi kere bacaklarım eskisi gibi ağır gelmiyo mesela. Dişiankanın bahanesine spora başladım yavaştan. Nehire baktım yediklerimi ölçmeye başladım. kilo vermedim ama bu mide varya hakkaten küçülüyo. hafta sonları da pazartesi bildirim yapıcam diye dikkat ediyorum. düzelicek yani iki ay sonra olmaz da bir sene sonra olur hiç üzme kendini stres de göbek yaparmış benden demesi.
10 bin mi maşşallah canım ya.
yeni gelişmeleri merak ettim doğrusu, hayırlı haberler olsun inşallahkızlar bu hafta biraz karmaşık ve yoğun geçti benim için foruma da çok bakamadım. sporumu da düzenli yapamadım. ama yeni haftada sporumu düzene oturtmuş olucam yine inşallah eskisi gibi.
yeni gelişmeler var ama yarın netleşince bildircem .
ay bi de regl olcam yarın ya da öbür gün. kilomda artma var. ödem heralde moral bozmıcam . regl bitince normale dönerim
kızlar yeni smile görselleri eklenmiş .
çok hoşuma gitti benim yahu
bendede durumlar aynı oluyo, fazlası var eksiği yok yaniicem Yılmaz'ın bi standup ında kadınların özel günleri için bir tabiri vardı ,aslında tam manasıyla yansıttığını düşünüyorum.
"yer çekimsiz ortamda muz yiyeyim ama çilek gibi gelsin "tam olarak böyle oluyoruz yani. ben oluyorum şahsen
bence de. ben de üç dört çocuk isterdim ama geç kaldık sanırımYaaa olsa iyi olurdu eskiden 2 çocuğa bile fazla derdim kızımdan sonra 3. de olsa yok demiycem
Başlığı görünce koşup geldim ama sanırım işe dahil olsam sonuncu ben olurum. >_<
Bol motivasyon kaynağı, başarılar.
canım olur yeterki stres yapmayın.bende evlendıgım 3,5 yıl çocuk istemedim.eşim çok istedi.ama o aralar okuyodum.ikisi bir arada yürütemem dıye yapmak istememıştım..bak şimdi 3 çocugum var..yaş kaç senin.hiç bişey için geç degildir..bence de. ben de üç dört çocuk isterdim ama geç kaldık sanırımeşim hiç çocuk istemedi onu anca ikna ettim şimdi de uğraşıyoruz kısmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?