- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Terliyo musun bu arada önemli olan o benim kışın kilo veremememin tek sebebi su içemeyip terleyemememcanım yürü yürü yol yetmiyor. yolu uzatmak için farklı yerlerden gittim çarşıya. uzak ama dolmuyor adımlar . kocaman bir park bahçe var orayı turladim en son kizimida oynattim artik 7.500 filan olmuştur dedim eve geldim bi baktim 10223 ♥♥♥ramazana kadar yürümeye çalışacam sabirla daha da zayiflamazsam umudumu kaybederim. şimdilik metabolizmamim kendini naza cekmesini de hoş karşılıyorum
Katılıyorum zaten nasıl bir şey anlamadım da o dikiş yerleri 2 yıl hep uyuşuktudeniz yazar bende yazayim bir yildan önce mekik yok. ic dikisler gec iyilesiyor. Sporda da acele etme. sadece hareketleri arttırabilir kısa yürüyüşler yaparsin zamanla. simdi tabiki erken. ilerde de olsa kendini bir yıl zorlama.
Gezmeler güzel motive ediyor insanı ben de 15 ine gidicem belki kuzenimin de düğünü varmış 12 gün var ne kadar incelsem kardıray canim 5 gun ne kadar yürüdüm. 78 den 80 e çıktımkarşılığı bu muydu. belki kas yaptım belki ödem reglide gecikti ondan hevesim gecmedi yarinda yuruyecem 10 bin yaparım insallah. bakalım ramazana kadar yurusuyusu deneyecem. sen ne yapiyorsun bu ara. biz 1 buçuk ay sonra ist. ve benim memlekete gidecez tutustum . moralsiz olmamak icin bu kadar ugrasiyrm
canım ben 38 im. bizde sekiz seneyi devirdik eşimle.canım olur yeterki stres yapmayın.bende evlendıgım 3,5 yıl çocuk istemedim.eşim çok istedi.ama o aralar okuyodum.ikisi bir arada yürütemem dıye yapmak istememıştım..bak şimdi 3 çocugum var..yaş kaç senin.hiç bişey için geç degildir..
beni unuttun mu kıso konuda iddalıyım sonunculuğu kimseye kaptırmam merak etmeyin,o yüzden siz gelin
ateşide vardi usutmustur dedi şurup verdi. kulagida kizariyordu ona bakip damla verdi hemen iyilesti.yani antibiyotiksizAntibiyotik kullanmadinmi cnm. Ateside olmusmuydu ?
@DisiAnka
kalbim yoruluyor devam edemedim..disardaki yürüyüşler de de bazen kalbim daralıyor kilo cok zorluyor :)
neyse en azindan sporu yaptim
hemde ne ohoooSen sağol can can ikimiz aynıyız dikkat ettiysen kilo veremedik diye kendimizi parçalıyoruz ama yemeye geldi mi ohooo
deniz çaktırmadan yavaş yavaş inişe geçtin haaGünaydın arkadaşlar;
25.04.2016: 55.50
26.04.2016: 55.00
27.04.2016: 54.90
28.04.2016: 54.90
29.04.2016: 56.00
30.04.2016: 55.50
01.05.2016: 54.90
02.05.2016: 54.80 2 akşam az yedim böyle oldu wc yok karnım şiş
ne yazın ne kışın terleyemem ben bu yüzden kilo veremiyorum demek kiTerliyo musun bu arada önemli olan o benim kışın kilo veremememin tek sebebi su içemeyip terleyememem
kızlar çok kötü bir kaç gün geçirdim. oğlan salgına tutuldu devamlı kusuyordu sabaha kadar acilde durduk perşembe akşamı 2 serum verildi. sonra bana geçti ishal kusma bulantı baş ağrısı.. dün biraz azaldı.şimdi işteyim duramazsam gene dr gitcem
@DsiAnka devamlı kustuğumdan spor falan yapamadım yazmadğım günlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?