♥haftalık kilo verme yarışması♥

Terliyo musun bu arada önemli olan o benim kışın kilo veremememin tek sebebi su içemeyip terleyememem

Katılıyorum zaten nasıl bir şey anlamadım da o dikiş yerleri 2 yıl hep uyuşuktu

Gezmeler güzel motive ediyor insanı ben de 15 ine gidicem belki kuzenimin de düğünü varmış 12 gün var ne kadar incelsem kardır

canım ben 38 im. bizde sekiz seneyi devirdik eşimle. ama ilk 6 sene hiç düşünmedik şimdi de uğraşıyoruz iki buçuk sene de iki kayıp. şimdi de tüp. bakalım kısmet.

@DisiAnka
kalbim yoruluyor devam edemedim..disardaki yürüyüşler de de bazen kalbim daralıyor kilo cok zorluyor :)
neyse en azindan sporu yaptim

sakın zorlama kendini, bir süre sonra spor yapma isteğin kaçmasın,tabi birde sağlık açısından da iyi değil zorlamak, herkesin bünyesi farklı o yüzden çekerin kadar spor yap

artık gülünecek hale geldim dimek

kızlar çok kötü bir kaç gün geçirdim. oğlan salgına tutuldu devamlı kusuyordu sabaha kadar acilde durduk perşembe akşamı 2 serum verildi. sonra bana geçti ishal kusma bulantı baş ağrısı.. dün biraz azaldı.şimdi işteyim duramazsam gene dr gitcem

@DsiAnka devamlı kustuğumdan spor falan yapamadım yazmadğım günlerde

canım çok geçmiş olsun, dikkat edin kendinize,bu geçiş havaları hep mafediyo insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…