- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
aynen kuzu yaaa. ama ben de fit olmazsam hıh onlaraSanki victorya secret mankenleriyiz de ölçüleri ona gore yapiyorlar.
Kardeşim burasi Türkiye biz kalcali basenliyiz ona gore uygun kesim yapsaniz ya dimi ama:))
ben protein günü yaparak attım ödemi canımsbeden kilom 71,4 +200
Tam tahmin ettiğim gibi ödem yüzünden
Bol su içiyorum tuzu fazla kullanmıyorum
Hareketliyim de
Başka önersi olan var mı ödem atmak için?
Not: bebek emziriyorum :)
sağol canım, evet aynen hava değişimi çok oldu bu ara. çok salgın varmışcanım çok geçmiş olsun, dikkat edin kendinize,bu geçiş havaları hep mafediyo insanı
oh oh gitsin kilolar, tebrik ederim kıpraşmalar başlamışgeçen hafta 78.100
bugün 77.800
kahvalti
-3 dilim peynir
-5 zeytin
-1 elma
-1 haşlanmış yumurta
Abartı bir kalori değil canım moralini bozmanehirnil111 pazarı yazmadım sanırım. 1150 kalori peh.
geçen hafta 78.100
bugün 77.800
kahvalti
-3 dilim peynir
-5 zeytin
-1 elma
-1 haşlanmış yumurta
yes canım :)Siz de mi topalak diyosunuz köfteli nohut dimi o
İş yerine gelince dinleniyoruz bizhee yaa, hafta sonu ben işyerindeyim
perşembeden beri 4 makine çamaşır yıkadım, 3 makine daha var, oğlumun bazasının altı düzenlenecek, ütüm var,ev süpürülecek,toz alınacak,silinecek, camlarında tozunu alsam iyi olur bayadır hiç dokunmadım
Allahtan bugüne yemeğim var, yarın Allah Kerim, uff işyerinde çalışmak bazen daha kolay geliyo ev işi yoruyo beni hiç sevmiyorum
Günaydın canımGünaydın hayırlı haftalar herkese hafta sonu biraz kaçamaklı biraz hafif atlattım geldim
GonulSenligim canım dün 15 dakika pilates yaparak sahalara geri döndüm Ev işi falanda spordan sayılıyorsa dün 3-4 saat anca oturdum düşün
sbeden güncel kilom 50.5
Tebrikler canım çok sevindimGünaydın canım
Eşine yemek yapmaman bir fırsat kızına değişik çorbalar yap yayla-mercimek-kabak- onlardan sen de ye çorba en güzel diyet yemeği bencecanım düzensiz besleniyorum derken dün sabah sehriye corbasi ictim. bir kase yogurt yedim. saat 4 te de bir tavuk durum ve ayran bu kadar. pek yemek yapmıyorum esim evde az yiyor. genelde kizima gore hazırlıyorum özel. bazende esime özel. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. mesela yogurt peynir onem veriyorum. mineral icin zeytin vs takiliyorum iste düzenli olsa yazmak isterdm
Aynı şeyler biz de de var dolap kapaklarıyla kafayı bozmuş açıyo pat diye kapatıyo tek bir kere dayak yiyceksin benden demişim bir kaç gün sonra o da bana diyor dayak yiyceksin benden diye çok güldüm yaaaevet sanki son yillarin anne babalari daha agresif etkinlik yapmaya çalışıyorum genelde kafama gore ama farkli seyler denemek lazım. o dedigine bakarim . ben ona ne diyorsam o da bana durduk yere söylüyor. mesela bana ne istyosun diyo beklemedigim bi anda. üstüme gelme bagirma sus diyo bebeksi söylüyor trajikomik
şu 1 aylık şeyi 3 ay yapsak fitiz bacım. şu gelişmeler neler ben nedense çok güzel bi iş bulduğuu düşündüm :)Kızlar 1 aylık serüvenimi paylaşmak istiyorum ben
3 Nisanda ölçülerimi aldım ve aynı gün spora başladım.
3 Nisan ölçülerim
Kilo= 54,4
Bel=67
Göbek=89
Kalça=96
Sağ bacak= 57
Sol bacak=57
Kol= 28
13 nisan ölçüleri
Kilo: 53,8
Bel: 66
Göbek: 87
Kalça: 95
Sağ bacak: 56
Sol bacak :56
Kol: 28
23 Nisan Ölçülerim
kilo :53,2
bel :65
göbek :86
kalça :94
sağ bacak :55,5
sol bacak:56
kol :27
2 mayıs ölçüleri
kilo= 52,6
bel=65
göbek=86
kalça=93
sağ bacak=55
sol bacak=55
kol=27
10 günlük periodlarla ölçülerim bunlar .
1 aylık fark
kilo= 1,800
bel=2 cm
göbek=3cm
kalça=3cm
sağ basen=2cm
sol basen=2cm
kol=1cm
ve kızlar bu 1 ayın 3 haftası spor var son 1 haftası spor yok.
bunlar da görseller
yalnız kızlar siyah giyinmiş olmamdan heralde görselde fark görünmüyor. normalde kıyafetlerimde belli oluyordu çünkü. şuanki ölçülerimi başka bir kıyafetle tekrar foto çekineceğim. tekrar 1 ay sonra farkı görelimo basenler gidecek. duruyor hala terbiyesizler
Eki Görüntüle 1824678 Eki Görüntüle 1824679
ooo değişim ölçülerin çok güzel gerçekten, hele kalçalar 3 cm, büyük başarı,tebrik ederim.Kızlar 1 aylık serüvenimi paylaşmak istiyorum ben
3 Nisan ölçülerim
Kilo= 54,4
Bel=67
Göbek=89
Kalça=96
Sağ bacak= 57
Sol bacak=57
Kol= 28
13 nisan ölçüleri
23 Nisan Ölçülerim
2 mayıs ölçüleri
kilo= 52,6
bel=65
göbek=86
kalça=93
sağ bacak=55
sol bacak=55
kol=27
1 aylık fark
kilo= 1,800
bel=2 cm
göbek=3cm
kalça=3cm
sağ basen=2cm
sol basen=2cm
kol=1cm
bunlar da görseller
yalnız kızlar siyah giyinmiş olmamdan heralde görselde fark görünmüyor. normalde kıyafetlerimde belli oluyordu çünkü. şuanki ölçülerimi başka bir kıyafetle tekrar foto çekineceğim. tekrar 1 ay sonra farkı görelimo basenler gidecek. duruyor hala terbiyesizler
oyyy sahalara hoş geldin tatlışımm yaaaGünaydın hayırlı haftalar herkese hafta sonu biraz kaçamaklı biraz hafif atlattım geldim
GonulSenligim canım dün 15 dakika pilates yaparak sahalara geri döndüm Ev işi falanda spordan sayılıyorsa dün 3-4 saat anca oturdum düşün
sbeden güncel kilom 50.5
2 kiloda 3 santim güzelmişşşş bol bol kalça hareketi lazım bize yapalım yapalımKızlar 1 aylık serüvenimi paylaşmak istiyorum ben
3 Nisan ölçülerim
Kilo= 54,4
Bel=67
Göbek=89
Kalça=96
Sağ bacak= 57
Sol bacak=57
Kol= 28
13 nisan ölçüleri
23 Nisan Ölçülerim
2 mayıs ölçüleri
kilo= 52,6
bel=65
göbek=86
kalça=93
sağ bacak=55
sol bacak=55
kol=27
1 aylık fark
kilo= 1,800
bel=2 cm
göbek=3cm
kalça=3cm
sağ basen=2cm
sol basen=2cm
kol=1cm
bunlar da görseller
su içiyorum uzerimde incecik bi tunik var esintide var terlemeye olanak yok ama evde soyundugumda atletim baya nemli oluyorTerliyo musun bu arada önemli olan o benim kışın kilo veremememin tek sebebi su içemeyip terleyememem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?