♥haftalık kilo verme yarışması♥

telefondayım caım haftaya pazartesiye kadar yokum. tartılamadım beni bu hafta izinli say kuzum.

lisede çevrenin etkisi daha fazla ön plana çıkıyr biraz biraz kişilikleri oturunca ailedeki tutumları daha çok eleştirip belki değişikliğe gidebşliyorlar. tabi bu benim görüşüm :))
Kendi tecrübelerime dayanarak seni haklı çıkarabilirim lise 1. sınıfa kadar dombili dombili dolaşan ben lise 1 de aç kalıp yürüyüş yaparak fit bir genç kız olmuştum

Tembel yaaani benim de eşim öyle öyle alıştırmışım ne yazık ki

yeni gelişmeleri merak ettim doğrusu, hayırlı haberler olsun inşallah
inşallah hayırlı olcak :)

ooo değişim ölçülerin çok güzel gerçekten, hele kalçalar 3 cm, büyük başarı,tebrik ederim.
belinin inceldiği daha çok belli oluyor basenleri çok anlayamadım
basenleri ben de anlaymadım kız . siyahlardan da belli olmadı sanki çünkü biraz belli oluyordu . bi dahaki çekim renkli taytla

2 kiloda 3 santim güzelmişşşş bol bol kalça hareketi lazım bize yapalım yapalım
bol bol yapıcam kaçış yok o basen kalçaya

enee akşamımı beklicez şimdi çatlarım ben gııı
akşama ne kaldı kız sabret

Gezmeler güzel motive ediyor insanı ben de 15 ine gidicem belki kuzenimin de düğünü varmış 12 gün var ne kadar incelsem kardır
hemde ne güzel. gidince de baya kalıyorum :) gecen ki sefer de veremedigim kilolar hem aklimdaydi sikintidaydim. hatirladikca icim daralıyor
12 gunde zorla kendini 51 ol

Sanki oğlun değil de sen çocuksun boşuna mı diyo herkes çocuğunuzun arkadaşı olun diye sana hiç yakıştıramadım

Canım süpersinn
bel kısmında süper belli oluyor
ilk fotoda pırtlamalar var ama ikinci fotoda yok
harikasın devam devam devammm :)

bu arada hayırlısı olsun
muhteşem haberlerini bekliyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…