- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
şu 1 aylık şeyi 3 ay yapsak fitiz bacım. şu gelişmeler neler ben nedense çok güzel bi iş bulduğuu düşündüm :)
hatırlattığın iyi oldu,neymiş gelişmeler bakalımşu 1 aylık şeyi 3 ay yapsak fitiz bacım. şu gelişmeler neler ben nedense çok güzel bi iş bulduğuu düşündüm :)
Olur mu benim kızım taze fasulye ister nohut ister kuru fasulye ister aferin kızımaşimdi sebzeli yemek yiycem derken???
kız 2 yumurta kır kızınada yedir, şöyle güzel bir menemende olur, bu saatte ne yemeği
enee akşamımı beklicez şimdidur kız dur sus. bugün büyük gün. akşam haberlerle gelcem
telefondayım caım haftaya pazartesiye kadar yokum. tartılamadım beni bu hafta izinli say kuzum.bende inadim almıyorum. aldigimi küçük alıyorum yani m beden alıyorum genelde. söyle azicik kilo vereyim biraz kıyafetlerim cogalacak. bir tunik begendim defaktodan onu da alcam m beden nasilsa Allah izin verirse bir aya ona girmeyi basaririm..Çünkü bu sene ezik berbat mutsuz duygularla mutlu numarasi yaparak yasamak istemiyorum. sevdiklerimle iyi vakitler gecirmek istiyorum. göbeğime bisey yapmıyorum zaten insan verdikce sönüyor. yürüyüşte sıkılastiriyor ara da mekik çekiyorum. ama ne yalan soylim senin adına üzüldüm bi an kendimi yerine koydum. bence bu serüvene ara verme her daim kilo vermeye odakli ol kalabaliklarin dalginligi rahatligiyla yeme lütfen canım. tlf da net paketin varsa bildirim yap. ne azamana kadar yoksun
hadi yaa, sabah sabah yemek yiyeni ilk sizde gördümOlur mu benim kızım taze fasulye ister nohut ister kuru fasulye ister aferin kızıma
bide dikiş yerinin icinden diken takilmis cektiriyo gibi oluyordu bazenKatılıyorum zaten nasıl bir şey anlamadım da o dikiş yerleri 2 yıl hep uyuşuktu
Kendi tecrübelerime dayanarak seni haklı çıkarabilirim lise 1. sınıfa kadar dombili dombili dolaşan ben lise 1 de aç kalıp yürüyüş yaparak fit bir genç kız olmuştumlisede çevrenin etkisi daha fazla ön plana çıkıyr biraz biraz kişilikleri oturunca ailedeki tutumları daha çok eleştirip belki değişikliğe gidebşliyorlar. tabi bu benim görüşüm :))
Perşembe ve Cuma günlerinin kalorisi yok şekerim unuttun herhalde
oyyy sahalara hoş geldin tatlışımm yaaa
Ben mesajın sabah olduğunu fark etmedim kız genelde demek istedimhadi yaa, sabah sabah yemek yiyeni ilk sizde gördümama olsun tek yemek yesinde çocuklar sabah akşam farketmez
Tembel yaaani benim de eşim öyle öyle alıştırmışım ne yazık kisağolun öğretmenim :))
benimki şuanda eleştiryor herşeyi, bazı yaptıklarımızı gereksiz görüyor, bizle asla biryere oturmaya gezmeye gelmiyor, çok dağınık, bide körlük var yani masadan toplu iğne getir dedim dün sadece masaya bakıyo masanın üstündeki bezi kaldırıp altında olabileceğini düşünüp hareket etmiyo direk bakıyo görmüyo yok diyoaynı şey buzdolabında bişey ararkende oluyo hiç arkalarına bakmıyo bakıyo göremiyo direk yookkk diyo
bende tez canlıyım biraz kızıyorum bu hareketlerine,azcık düşün oğlum diyorum ama hep diyorum daha icraat göremedim
hep mi böyle şimdikiler bilmiyorum kiyada benimki mi böyle acaba
hadi bakalım sonuçta eş var iş eksik :)dur kız dur sus. bugün büyük gün. akşam haberlerle gelcem
inşallah hayırlı olcak :)yeni gelişmeleri merak ettim doğrusu, hayırlı haberler olsun inşallah
basenleri ben de anlaymadım kız . siyahlardan da belli olmadı sanki çünkü biraz belli oluyordu . bi dahaki çekim renkli taytlaooo değişim ölçülerin çok güzel gerçekten, hele kalçalar 3 cm, büyük başarı,tebrik ederim.
belinin inceldiği daha çok belli oluyorbasenleri çok anlayamadım
bol bol yapıcam kaçış yok o basen kalçaya2 kiloda 3 santim güzelmişşşş bol bol kalça hareketi lazım bize yapalım yapalım
akşama ne kaldı kız sabretenee akşamımı beklicez şimdiçatlarım ben gııı
hemde ne güzel. gidince de baya kalıyorum :) gecen ki sefer de veremedigim kilolar hem aklimdaydi sikintidaydim. hatirladikca icim daralıyorGezmeler güzel motive ediyor insanı ben de 15 ine gidicem belki kuzenimin de düğünü varmış 12 gün var ne kadar incelsem kardır
bugün şehirdışına gidiyorum canım pazartesiye kadar yokum. düğün dernek meselesi pazartesi bildirimlere devamBu hafta neden yoksun canım hayırdır
Sanki oğlun değil de sen çocuksun boşuna mı diyo herkes çocuğunuzun arkadaşı olun diye sana hiç yakıştıramadımlise 2 de benim oğlum, evet haklısın yorum güçleri yok buda okumadıklarından kaynaklanıyor,
inşallah oğlumda bizi seviyodur bazen şüpheye düşsemde böyle olmadığını düşünmek istiyorum, öğretmenim bide bi sevgilisi var tanıştırmak istiyorum sizi dedi ben şok tabioğlum daha erken değil mi yaşınız kaç dedim (sevgililk için değilde tanışma olayı için) ne olcak yaa ne var onda diyo,kafalar faklı tabi,şimdikileri anlamak zor
ayy bende çok sordum kusura bakma, rehberlik günü gibi oldu :))
Canım süpersinnKızlar 1 aylık serüvenimi paylaşmak istiyorum ben
1 aylık fark
kilo= 1,800
bel=2 cm
göbek=3cm
kalça=3cm
sağ basen=2cm
sol basen=2cm
kol=1cm
ve kızlar bu 1 ayın 3 haftası spor var son 1 haftası spor yok.
bunlar da görseller
yalnız kızlar siyah giyinmiş olmamdan heralde görselde fark görünmüyor. normalde kıyafetlerimde belli oluyordu çünkü. şuanki ölçülerimi başka bir kıyafetle tekrar foto çekineceğim. tekrar 1 ay sonra farkı görelimo basenler gidecek. duruyor hala terbiyesizler
Eki Görüntüle 1824678 Eki Görüntüle 1824679
Sanki oğlun değil de sen çocuksun boşuna mı diyo herkes çocuğunuzun arkadaşı olun diye sana hiç yakıştıramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?