♥haftalık kilo verme yarışması♥

evet popom cikmasin diye de dik yürüyorum epey zor
Oyy kuzum benim bilmez miyim ya tabiki zor ama sabret sonrasını düşün eşinin iltifatlari memlekete gidince ya taniyamadim seni nasil degismissin dediklerini magazada bunun 36si yok mu acaba kesimleriniz büyük galiba dedigini)

k
kas kaybi kötü
kas icin su protein ve biraz karbonhidrat tamamdir. eksik beslenme canim

canim yanlis okumusum kas kaybettin sandim.kas yapmışsın :)

sbeden . Canm mitral kapagimda yetmezlik vardi acil amliyat dediler hacamat olduktan sonra tekrar gittim yetmezlik derecesi ileriden ortaya düşmüştü sonra tekrar yaptrdim 6 ayda hafife düştü
super canım ya.insallah tamamen gecerbi ddaha ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun kapakta kalinlik varmı

Son düzenleme:
Evet oglagim ya her bi ozelligini tasiyorum oglak dogurmayin kizlar hic sevmiyom.
Tamam tuttugunu koparir falan filan da bu kadar da karamsar olunmaz ki kardeşim:)
arkadaşımda öyledir. çok mutlu evliliği var yıllardır ailesi de şahane. ama hatun en ufak şeyi takar da takar felaket tellalı :)

arkadaşımda öyledir. çok mutlu evliliği var yıllardır ailesi de şahane. ama hatun en ufak şeyi takar da takar felaket tellalı :)
Aha da ben. Yaa elhamdulillah kac yillik iliskim var mutluyum sevip seviliyorum ama illa bulurum kendi kafama takacak bi şey. Sirinlerdeki huysuz gibiyim:))

Ahahah yerim seni

Güzel ama değil mi bizde hafta da 1 kere yiyoruz Menün güzel ama ve akşam yemeğinden önce yenmiş eminim çok bir şey farketmemiştir bende sütlaç hiç zarar vermiyor
ay bana da zarar vermemiştir inşallah. tartılmadım çünkü ödemden şiştim. dün rahatça giydiğim pantolon bugün sıktı tadı güzeldi derdim ama sbeden kızıyo

ney ney neeyyy 1300 kalori ve -300 gr maşallah diyorum sadece

Hayırlısı olsun canım
Allah utandırmasın inşallah
yeni ve güzel şeylerin başlangıcı olsun bu iş sana uğurlu gelsin inşallah :*
amin canım sağol güzel dileklerin için :)

Canım hayırlı olsun canım sevindim Sen iyi ol da akşamları bize bildirirsin canım
teşekkür ederim nehirim bugün öğle molamda toplantı vardı uğrayamadım siteye. kaçıp kaçıp gelesim geldi hep ama

anaammm kızzzz hadi bu sefer olcak galiba :)

tey tey tey ben de böyle halay çektim içimden işte.
aynen dün spor yapacaktım olmadı. bugün yapacaktım annem kıyafet pazarına inelim dedi ona indik pertim çıktı. koca gün ayaktaydım zati. yarın da sebze pazarına çıkıcam iş çıkışı. yarın da yapamıcam bu gidişle. ama sporu bırakma lüksüm yok asla. benim ne yapıp edip acil başlamam lazım. veeee dediğin gibi sizi anlamış olacağım galiba öyle evdeyken onu yaptım bunu yaptım şunu da yaptım yazmak pek kolaydı çünkü

oy çok sevındım dişianka.Allah utandırmasın.belkı çok memnun kalırısn kalıcı olur.tabı ınşallh devlet olurda..şuan için hayırlı olsun ..
amin canım amin inşallah .çok sağol güzel dileklerin için. hakkımızda hayırlısı

GonulSenligim başladın mı işe nası geçti. ben cheese cake yedim arkadaşın doğumgünüydü aferim de bana :)
başladım canım bugün. güzeldi ilk gün için. yoğunlukla gözlem yapıyorum çevreyi ve çocukları tanımak için. elimde not defteriyle gezinip duruyorum şuanlık

heh aferin sana zaten 53 ten yukarı tırmanışlar olmaya başlamış .devam et yemeye de 54 ü görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…