Iyi yapiyosun kuzum zaten bunyen alismistir. Verdigin emegin meyvelerini alacaksin merak etmeafiyet olsun canım benim
eskiden senin yaptığın gibi azıcık yiyorum.
Oyy kuzum benim bilmez miyim ya tabiki zor ama sabret sonrasını düşün eşinin iltifatlari memlekete gidince ya taniyamadim seni nasil degismissin dediklerini magazada bunun 36si yok mu acaba kesimleriniz büyük galiba dediginievet popom cikmasin diye de dik yürüyorum epey zor
Yaa cok pahalilaaarrr ama 3 kot alacagina 1 al kaliteli giy benim felsefem bu:)Ondan vazgeçemem zaten ama hep indirimden alıyorum 12-130 tl verilir mi pantolona
Evet pilates de sikilastirmis galiba:)Zumba işe işe yaramış
Demi yaa bence de:))Olmaz bir şey gücünü kaybetmemen için yemen de lazıım
Evet oglagim ya her bi ozelligini tasiyorum oglak dogurmayin kizlar hic sevmiyom.oğlak mısın yoksa sen ..:)
En azindan dengeleyeyim dimiOlsun canım sen yürü yine de
ciktin mi canım ne kadar yürüdün ciktiysan. ever 105 emzirmek ve Yürüyüş sagolsun bide aksamlari yemiyordum :)tebrıkler.süper..bende oturdum pc başına nescafe içiyomakşam üzerı yuruyuşe çıkıcam
kas kaybi kötüay inşallah takılı kaldım çok az gidiyo geçtiğimiz hafta hiç yağdan gitmedi üstüne bi tartıya çıkmtım fazla gösterdi diyetisyenimdeki kontroller sonucu yağ yakmadan iki hafta boyunca 1,5 kg kas yaptığımı gördük
canim yanlis okumusum kas kaybettin sandim.kas yapmışsın :)ay inşallah takılı kaldım çok az gidiyo geçtiğimiz hafta hiç yağdan gitmedi üstüne bi tartıya çıkmtım fazla gösterdi diyetisyenimdeki kontroller sonucu yağ yakmadan iki hafta boyunca 1,5 kg kas yaptığımı gördük
super canım ya.insallah tamamen gecersbeden . Canm mitral kapagimda yetmezlik vardi acil amliyat dediler hacamat olduktan sonra tekrar gittim yetmezlik derecesi ileriden ortaya düşmüştü sonra tekrar yaptrdim 6 ayda hafife düştü
arkadaşımda öyledir. çok mutlu evliliği var yıllardır ailesi de şahane. ama hatun en ufak şeyi takar da takar felaket tellalı :)Evet oglagim ya her bi ozelligini tasiyorum oglak dogurmayin kizlar hic sevmiyom.
Tamam tuttugunu koparir falan filan da bu kadar da karamsar olunmaz ki kardeşim:)
Aha da ben. Yaa elhamdulillah kac yillik iliskim var mutluyum sevip seviliyorum ama illa bulurum kendi kafama takacak bi şey. Sirinlerdeki huysuz gibiyim:))arkadaşımda öyledir. çok mutlu evliliği var yıllardır ailesi de şahane. ama hatun en ufak şeyi takar da takar felaket tellalı :)
ay bana da zarar vermemiştir inşallah. tartılmadım çünkü ödemden şiştim. dün rahatça giydiğim pantolon bugün sıktıAhahah yerim seni
Güzel ama değil mi bizde hafta da 1 kere yiyoruzMenün güzel ama ve akşam yemeğinden önce yenmiş eminim çok bir şey farketmemiştir bende sütlaç hiç zarar vermiyor
ney ney neeyyySabah; 07:45 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın + yarım krep + yarım parça beyaz peynir - 263 kalori
Ara; 10:30 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:15 - Yarım kase sebze çorbası + 1 orta boy fırında tavuk gögsü + yarım porsiyon makarna + 1 küçük elma - 559 kalori
Ara; 13:30 - 1 kupa şekersiz nescafe - 59 kalori
Akşam; Yarım porsiyon semizotu yemeği + 1 ad.çiğ köfte dürüm - 420 kalori
Toplam kalori: 1301
O kadar yemek yedim ama akşam aç bir şekilde uyudum enteresan
Bugün ki güncel kilom 50.2 dünden itibaren -300 gram gitmiş benim vücudum değişik anladım
GonulSenligim dün 20 dakika yürüyüş + 60 ad.çember egzersizi yapıldı
@begum75 @mavimli @almina_14 @fiyonkbayan
amin canım sağol güzel dileklerin için :)Hayırlısı olsun canım
Allah utandırmasın inşallah
yeni ve güzel şeylerin başlangıcı olsun bu iş sana uğurlu gelsin inşallah :*
teşekkür ederim nehirimCanım hayırlı olsun canım sevindimSen iyi ol da akşamları bize bildirirsin canım
Günaydın arkadaşlar;
25.04.2016: 55.50
01.05.2016: 54.90
02.05.2016: 54.80
03.05.2016: 54.50 Saat 6 da uyandım uyursam 8 de anca kalkıyor yürüyüşümü bile yapamıyorum
diye kalktım 3 mil Leslie 1000 ip atlama yaptıktan sonra tartıldım
Gaza geldim tabii evden çıktım 1 saat yürüyüş 5555 adım vee 100 squat yaptııım
eneee hayırlı olsun, burada aktif olamaman kötü ama olsun iş herşeyden önemlidir, hayırlı uğurlu olsun canım benim Allah tez zamanda devlete atanmanıda nasip etsin
işe ilk başlarda alışana kadar bişey demem ama akşam eve gelince sporunu yapacan mutlaka karışmam yoksagör bak nasıl oluyomuş işten gelip spor yapmak
yanlız ne ara öğrendin siteler için izin olmadığını ,hemen onu mu sordun kız yoksa
amin canım amin inşallah .çok sağol güzel dileklerin için. hakkımızda hayırlısıoy çok sevındım dişianka.Allah utandırmasın.belkı çok memnun kalırısn kalıcı olur.tabı ınşallh devlet olurda..şuan için hayırlı olsun ..
başladım canım bugün. güzeldi ilk gün için. yoğunlukla gözlem yapıyorum çevreyi ve çocukları tanımak için. elimde not defteriyle gezinip duruyorum şuanlıkGonulSenligim başladın mı işe nası geçti. ben cheese cake yedim arkadaşın doğumgünüydü aferim de bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?