- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
sporda yok :) ayaklandım biraz hemen yemelere başlaım :))başladım canım bugün. güzeldi ilk gün için. yoğunlukla gözlem yapıyorum çevreyi ve çocukları tanımak için. elimde not defteriyle gezinip duruyorum şuanlık
heh aferin sana zaten 53 ten yukarı tırmanışlar olmaya başlamış .devam et yemeye de 54 ü görelim
sporda yok :) ayaklandım biraz hemen yemelere başlaım :))
sevindim canım güzel geçmesine
bu hafta hiç bişeyde birinci olamadım ben yaaa
Hafta birincileri
Grup 90 yok
Grup 80 @demali -700★
Grup 70sbeden -300★
Grup 60 @07papatya -1000 ★★
Grup 50minerva1988 -1000★
İşten çıktım, pazara gittim eve geldim yemekleri hazir ladim,bulaşık yikadim,yarına 2 kap yemek yaptım, sporumu yaptım daha şimdi oturdumtey tey tey ben de böyle halay çektim içimden işte.
aynen dün spor yapacaktım olmadı. bugün yapacaktım annem kıyafet pazarına inelim dedi ona indik pertim çıktı. koca gün ayaktaydım zati. yarın da sebze pazarına çıkıcam iş çıkışı. yarın da yapamıcam bu gidişle. ama sporu bırakma lüksüm yok asla. benim ne yapıp edip acil başlamam lazım. veeee dediğin gibi sizi anlamış olacağım galibaöyle evdeyken onu yaptım bunu yaptım şunu da yaptım yazmak pek kolaydı çünkü
amin canım amin inşallah .çok sağol güzel dileklerin için. hakkımızda hayırlısı
Anaaa ogrendigin iyi olmuş sonra rezil olmakta varbegum75 bu arada canikom valla çaktırmadan sordum interneti. şimdi çalışma odam kamera ile izleniyor. daha odaya girer girmez kamerayı gördüm nişanlım sağolsun ,o çok dikkat eder de böyle detaylara bana da geçmiş
neyse baktım laptop ekranı da kamerayı görüyoorada bi süre bana yardımcı olacak rehber öğretmen var çaktırmadan sordum etkinlik sayfalarını burdan araştırıp yazıcıdan çıkarabiliyor muyuz diye o da internetin sadece kurum programını açtığını onun dışında site girişlerinin olmadığını söyledi çok çakalım dimi
canım a grubu kpss de 35 düz memurlukta 40 diye biliyorum ben. begüş kalktı demiş ama bilemedim. benim bilgim bu yönde. kalksa bilirdim. nişanlım çok ilgilidir bu konularla.yas siniri kac canım. ogretmenlik icinde mi yas sınırı var bende seneye sinava girip bu seruvene katilmayi düşünüyorum
kız bırak kullanmayı duymadım bilekızlar size birşey danışmak istiyorumlav taşlı mangal kullanan varmı aranızda?? geçenlerde eşim görmüş çok pratik diyor,ama görmeyle olmaz bu işler direk kullanan ve tavisye eden varmı acaba aramızda???
şurda küçülüp küçülüp yerin dibine giren bi smile olsa şuan onu koyardımİşten çıktım, pazara gittim eve geldim yemekleri hazir ladim,bulaşık yikadim,yarına 2 kap yemek yaptım, sporumu yaptım daha şimdi oturdum
ahah çakal seni :)begum75 bu arada canikom valla çaktırmadan sordum interneti. şimdi çalışma odam kamera ile izleniyor. daha odaya girer girmez kamerayı gördüm nişanlım sağolsun ,o çok dikkat eder de böyle detaylara bana da geçmiş
neyse baktım laptop ekranı da kamerayı görüyoorada bi süre bana yardımcı olacak rehber öğretmen var çaktırmadan sordum etkinlik sayfalarını burdan araştırıp yazıcıdan çıkarabiliyor muyuz diye o da internetin sadece kurum programını açtığını onun dışında site girişlerinin olmadığını söyledi çok çakalım dimi
heeee görüntüden tanıdım kıııızzzz bundan var bizde. adını bilmiyormuşum demek
kızlar böyle bişey pikniklerde birkaç dakikada hazır,evde de kullanılabiliyor,sürekli mangal kömürü derdi yok, tabi yedek tüp şart :)) ama daha pratik temiz miş,üstünde patlıcan biber bile közlüyosun, yani eve misafir gelse dumansız mangal keyfi gibi
Ogretmenlik diye konusulunca ben onu kastettim,normal memurluğu bilemiycemcanım a grubu kpss de 35 düz memurlukta 40 diye biliyorum ben. begüş kalktı demiş ama bilemedim. benim bilgim bu yönde. kalksa bilirdim. nişanlım çok ilgilidir bu konularla.
kız bırak kullanmayı duymadım bile
Mangal tadi veriyomu mu sorar mısın?heeee görüntüden tanıdım kıııızzzz bundan var bizde. adını bilmiyormuşum demek
ama ben hiç kullanmadım da babam çok kullanışlı demişti. temiz temiz yapıyormuşsun ortalık kirlenmeden etmeden .
kız 2000 adımı 2000 ip atlama diye okudum ilkten gözlerim pörtledi
valla babama kalsa çok lezzetli oluyormuş . över yaniMangal tadi veriyomu mu sorar mısın?
Alisirsin alisirsin hiç dert etme,daha bunun çocuğu var ,utusu var,şimdi işleri sayipta korkutmiyim seni ama zaman alistiriyo seni sonra spor yapmak için zaman ayirmaya calisiyosunşurda küçülüp küçülüp yerin dibine giren bi smile olsa şuan onu koyardımkız ezdin ya beni şuan sen ama
ben daha adapte olamadım
Aa şekerim işe mi girdin canımm :) hayırlı olsun tatlım benim sevindim senin adına, sporunuda biraz alışınca oturtursun inşallah tatlım..heeee görüntüden tanıdım kıııızzzz bundan var bizde. adını bilmiyormuşum demek
ama ben hiç kullanmadım da babam çok kullanışlı demişti. temiz temiz yapıyormuşsun ortalık kirlenmeden etmeden .
sağol canım benim :)GonulSenligim çok sevindim canım hayırlı olsun işin.
amin canım şu kandil gecesinde rabbim dualarımızı kabul eylesin :)darısı başıma tüm isteyenlerin başına inşallah
Kız Begüm spor ne yaptın anam burayı görmesem haberimiz olmayacak sporundan :) ama sen sporunu sayfamıza yaz kuzum örnek olsun kızlara şekerim :)Alisirsin alisirsin hiç dert etme,daha bunun çocuğu var ,utusu var,şimdi işleri sayipta korkutmiyim seni ama zaman alistiriyo seni sonra spor yapmak için zaman ayirmaya calisiyosun
Alisirsin alisirsin hiç dert etme,daha bunun çocuğu var ,utusu var,şimdi işleri sayipta korkutmiyim seni ama zaman alistiriyo seni sonra spor yapmak için zaman ayirmaya calisiyosun
ayyy canikom ben geleceğdim senin topiğe ama sen gelmişinAa şekerim işe mi girdin canımm :) hayırlı olsun tatlım benim sevindim senin adına, sporunuda biraz alışınca oturtursun inşallah tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?