♥haftalık kilo verme yarışması♥

sporda yok :) ayaklandım biraz hemen yemelere başlaım :))

sevindim canım güzel geçmesine

begum75 bu arada canikom valla çaktırmadan sordum interneti. şimdi çalışma odam kamera ile izleniyor. daha odaya girer girmez kamerayı gördüm nişanlım sağolsun ,o çok dikkat eder de böyle detaylara bana da geçmiş
neyse baktım laptop ekranı da kamerayı görüyo orada bi süre bana yardımcı olacak rehber öğretmen var çaktırmadan sordum etkinlik sayfalarını burdan araştırıp yazıcıdan çıkarabiliyor muyuz diye o da internetin sadece kurum programını açtığını onun dışında site girişlerinin olmadığını söyledi çok çakalım dimi

İşten çıktım, pazara gittim eve geldim yemekleri hazir ladim,bulaşık yikadim,yarına 2 kap yemek yaptım, sporumu yaptım daha şimdi oturdum

Anaaa ogrendigin iyi olmuş sonra rezil olmakta var

yas siniri kac canım. ogretmenlik icinde mi yas sınırı var bende seneye sinava girip bu seruvene katilmayi düşünüyorum
canım a grubu kpss de 35 düz memurlukta 40 diye biliyorum ben. begüş kalktı demiş ama bilemedim. benim bilgim bu yönde. kalksa bilirdim. nişanlım çok ilgilidir bu konularla.
kız bırak kullanmayı duymadım bile

İşten çıktım, pazara gittim eve geldim yemekleri hazir ladim,bulaşık yikadim,yarına 2 kap yemek yaptım, sporumu yaptım daha şimdi oturdum
şurda küçülüp küçülüp yerin dibine giren bi smile olsa şuan onu koyardım kız ezdin ya beni şuan sen ama
ben daha adapte olamadım

ahah çakal seni :)

heeee görüntüden tanıdım kıııızzzz bundan var bizde. adını bilmiyormuşum demek
ama ben hiç kullanmadım da babam çok kullanışlı demişti. temiz temiz yapıyormuşsun ortalık kirlenmeden etmeden .

Ogretmenlik diye konusulunca ben onu kastettim,normal memurluğu bilemiycem

Mangal tadi veriyomu mu sorar mısın?
valla babama kalsa çok lezzetli oluyormuş . över yani ne de olsa kendi aldı yaaa. anlata anlata bi hal oluyo. denemedik biz annemle. evlenince kendi evime götürcem ben de annemin kullanacağı yok bu gidişle de
en yakın 5-6 ay sonra net bilgi verebilirim o da sana yaramaz

şurda küçülüp küçülüp yerin dibine giren bi smile olsa şuan onu koyardım kız ezdin ya beni şuan sen ama
ben daha adapte olamadım
Alisirsin alisirsin hiç dert etme,daha bunun çocuğu var ,utusu var,şimdi işleri sayipta korkutmiyim seni ama zaman alistiriyo seni sonra spor yapmak için zaman ayirmaya calisiyosun

Aa şekerim işe mi girdin canımm :) hayırlı olsun tatlım benim sevindim senin adına, sporunuda biraz alışınca oturtursun inşallah tatlım..

Alisirsin alisirsin hiç dert etme,daha bunun çocuğu var ,utusu var,şimdi işleri sayipta korkutmiyim seni ama zaman alistiriyo seni sonra spor yapmak için zaman ayirmaya calisiyosun
Kız Begüm spor ne yaptın anam burayı görmesem haberimiz olmayacak sporundan :) ama sen sporunu sayfamıza yaz kuzum örnek olsun kızlara şekerim :)

alışcaz artık başka çare mi var zatiiii hem hem sevinin sabahın 06.30 unda uyanıyom bennn. inanabiliyon mu ben ben

Aa şekerim işe mi girdin canımm :) hayırlı olsun tatlım benim sevindim senin adına, sporunuda biraz alışınca oturtursun inşallah tatlım..
ayyy canikom ben geleceğdim senin topiğe ama sen gelmişin sporlar böyle güme gitti işte bu araa. düzene sokcam inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…